Отгледана съм от нарцисист... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отгледана съм от нарцисист...
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1154 пъти
Здравейте, момиче съм, на почти 15, родителите ми са разведени от 5 години и живея при майка си заедно с по-малкия си брат. Наскоро имах проблеми с майка си и не знам всъщност кой бе виновен, защото признавам, че и двете бяхме донякъде...
Тя винаги ми повтаряше някакви неща с баща ми, какво бил направил, какво ѝ казал, как я обидил и така нататък, но постоянно казваше, че той бил нарцисист.
Аз никога не я слушах и не ѝ вярвах.
Смеех ѝ се, тъй като звучи малко налудничево, ей така да реши каква болест има. Но днес НАИСТИНА СЛУЧАЙНО забелязах на телефона ѝ как търси “децата на нарцисистите” в гугъл. Потърсих същото от моя телефон и прочетох първите няколко статии. Осъзнах, че почти всички характеристики за дете, страдащо или страдало от родител нарцисист, отговарят на мен. Аз съм свръхчувствителна, без капка самочувствие, неуверена в себе си, не знам коя съм и какво искам, постоянно се опитвам да вндрявам ред вкъщи, понякога се държа като пълен егоист, признавам си, но наистина се боря с това и давам всичко от себе си да върша неща и за другите и т. н. Страх ме е от това, което трябва да направя и не знам как да се справя с проблема си. Ако имате опит или знаете какво да направя, дали да се свържа с терапевт или друго, моля да споделите! Ще се радвам да чуя и вашите истории!! ❤️

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: ba1674ff08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Почти във всеки човек има нотка нарцисизъм, но има хора с патологичен нарцисизъм и именно те са опасни за околните, защото те са толкова самовлюбени и са супер егоисти, че могат да объркат живота на много хора. Жив пример, Бойко Борисов е такъв, сега друг нарцис се готви да ни трови живота, това е Слави Трифонов, който е по патологичен и от Бойко. Хитлер е бил непоправим нарцис и знаем в какво го превърна тази болест.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 28af044f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е поредната любима думичка на днешните кифлички - "нарцисист". Чели недочели разни статийки в нета и стават професори по темата.

Според тях всеки който не им играе по свирката, е нарцисист. Успоредно с това са абсолютни егоисти. Опа, чакай малко - това не ли е адски близко до психопрофила на нарцисиста? Сещаш ли се колко тъпо изглежда това отсрани?

Да вземем например теб - ти самата признаваш, че си "пълен егоист". Ако вземем предвид фактът, че повечето жени рядко имат обективна самопреценка, това значи, че щом ти се самодефинираш така, означава, че другите едва те изтрайват. За майка ти даже не искам да коментирам но ще ти дам една идея - що не пробваш да поговориш с баща си да видим той какво ще ти каже и как ще ти го каже. Вече си голяма, сама можеш да прецениш кой говори истаната и кой преувеличава. Кой знае, може би ще останеш учудена от резултата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker