Семейството ми се отказа от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейството ми се отказа от мен
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1354 пъти
Не знам как да започна дори... На 30 години съм, образована с хубава работа, прекрасно детенце, но мъжа ми се тормози, не физически, но психически. Постоянно се заяжда с мен, крещи ми, заради детето търпях, но не издържах и казах на семейството ми. Е никой не ме подкрепи, всички се обърнаха срещу мен, че съм била глезена и това не били проблеми. Той ги манипулира и не знам как успява, но е факт... загубих маййа ми, която е най близкия ми човек-не иска да ме чуе вече, бне иска да ме види, смята, че съм лека жена, която разрушава семейството си, а аз съм просто нещастна. Брат ми от месеци не ми говори, никой не ме потърсва и това ми тежи ужасно, вече трудно издържам, изпадам в лоши състояние почти всеки ден, защото винаги са били до мен, а сега ги няма и зее огромна празнота. Толкова ми е тежко, а никой не ме разбира и имам чувството, че се разпадам с всеки изминал ден

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: b170bda3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, горката. Я им тегли една майна на всичките. Омъжена жена с дете пък търси на мама, тате и бате одобрението. Прави каквото искаш, но не очаквай те да ти помагат. Голяма си вече, можеш да се оправяш и сама.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6b7fcdaf64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спестяваш ли нещо в историята? Мисля, че да. Не е за да те съдя, но изясни с какво си ги провокирала. Ако Спестяваш твои прегрешения, ще трябва да се справиш сама с новата ситуация.
Ако ли не, събери сили и действай, за да откриеш мира в себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5ac6656146
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако се разпадаш, поне не пречи на другите около теб. Виж намери нещо комуна, църква, лудница...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6dad4d7e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си на 30 г достатъчно възрастна,за да се справиш с проблема сама. Защо ти е подкрепата на майка ти брат ти и пр. Това е твоя живот. Ти взимаш решенията си. Ако те тормози се разведи.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a8bc04e215
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напълно нормално е да ти е болно, непонятно ми е как ще застанат срещу тебе не мога да си представя какви родители ще постъпят по този начин.. Ако не си предала съпруга си и нямаш основателна вина опитай се да говориш с него и да се оправите заради детето, ако още има обич между вас, ако са рухнали нещата се раздели с него и продължи напред.

Вещица

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a4ed9ba6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На 30 си достатъчно възрастен човек за да си отстояваш мнението, живота и правото да не бъдеш тормозена. Не пишеш как те тормози и как ги манипулира за да те посъветваме. Важно е как стои въпросът с работата и парите. Кой как допринася за издръжката на семейството, за разпределението на домакинската работа. Има значение къде живеете т. е. собствеността на жилището. Важно е и дали възгледите на родителското ти семейство са патриархални, за това свидетелства мнението на майка ти за леката жена.
Аз се разведох на 28 години и се оправих с всичко сама. Имам доходна професия, издържах сама себе си и децата, но го осъдих за всичко, което се полага на децата. Жилищете беше мое, дарено ми от баба ми, на която съм кръстена, на 18 тия рожден ден. Майка беше пенсионерка и помогна за отглеждането, но си плащах всеки месец половин учителска заплата. Ако изкарваш добри пари ще се оправиш с всичко.
Майка ти, баща ти са друго семейство, имат си свой живот и възгледи, съответни на други времена, различен манталитет и морал. Брат ти е мъж и е в състояние на мъжка солидарност, а и в известен смисъл може би сте конкуренти за наслество или облаги от родителите, не го изключвай. Опитай да си изясниш защо са толкова ядосани и какво ги вбесява. Може би мисълта за развод им е недопустима по религиозни или някакъв морален принцип или какво ще кажат хората. Каквато и да е причината не бива да се тормозиш. Помисли и дали всъщност тази ти привързаност към тяхното, а не своето семейство не поводът за раздора с мъжа ти. Защо очакваш да се чуваш всеки ден с тях? Какво толкова се е случило за да има какво да си кажете? Аз се чувам с парасналите си деца, които имат собствени семейства един път седмично или при нужда, виждам внуците когато дойдат или на празник. Обикновено работя по 8-10 часа на ден, домакинствам час, отделям време за сън, четене, плуване и кога да бърборя всеки ден с тях?
Най-близкият ти човек си си самата ти, руснаците казват "Своя кожа ближе к тела" Своята кожа е най-близко до тебе. Младите жени имате приятелки, нямаш ли някоя за да се посъветваш

 
  ... горе^
преди: 3 години, 20 дни
hash: fd254424fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Разведи се с него. Социалните ще ти помогнат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker