Не ми се прави вече секс, не знам аз ли съм виновна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не ми се прави вече секс, не знам аз ли съм виновна
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1558 пъти
От известно време либидото ми е ниско, да не кажа никакво. Избягвам секса с мъжа ми. Смятам, че имаме проблем, а той отказва да го приеме.
Първо пия противозачатъчни, които не ми влияят добре. Чувствам се подута от тях, получих вагинална сухота, а от там и чести болки по време на секс. Казах му че искам да ги спра, а той ме овиква и обвинява всеки път, че искал да е спокоен и да можел да си свършва в мен без проблем. Че цял свят ги пиел, само аз не съм можела.
Така следващото, което му споделих е че е мега груб. Няма любовни игри, няма ласки. Директно вътре и се започва едно голямо лашкане. Отново ме обвини и за това отказва да го приеме.
Другото нещо е че аз съм се заела изцяло с домакинството и детето, ама изцяло и това ме изцежда и умаря. И когато детето заспи на обед, ми се иска да отделя малко време и на себе си. Не си спомням кога съм слушала любима музика или да погледам тв. Той не иска да го изведе на парк или разходка, не иска дори да поиграе с него за да имам малко време за мен.
Не ми дава да започна и работа, и съвсем съм се скапала емоционално. Ядосва се даже ако искам да изляза с приятелки и децата разбира се.
Вечно ме сравнява с другите жени, все в тяхна полза разбира се. И все после се оправдава, че е шегичка. Постоянно повтаря "Ти не ме обичаш", за да изкопчи каквото иска от мен. За да му докажа, че го обичам трябва да направя това, което иска той. А това е секс. Секс всяка секунда, която имам без детето. Нищо че няма да мога да се изкъпя, чиниите ще ги мия после с детето. Нищо че искам малко музика или филм да отморя.
Обижда ме че съм луда и че имам проблем да ходя на психолог.
Кажете ми чувствам се виновна, какво да правя? Обичам го, но нямам желание за секс. Всичко това което изброих ми е изпарило желанието. Преди малко пак отказах, сега ме естрах. Събуди ли се малкия и отидем ли в другата стая ще има скандал и ще се държи отвартително. А исках само малко да почина, е пак не можах сърцето ми е свито и ме естрах.
Как да ми дойде желанието за секс? Какво да правя?
Чувствам се ужасно и ме е естрах, че брака ми ще се разпадне.
Искам само да вметна, че 40те дни след раждането си е хванал любовница, защото не можех да правя секс.
Не искам това отново.
Просто не се чувствам супер несигурно, това още повече убива желанието ми и се завъртам в омагьосан кръг.
Моля за сериозни съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: cca3c42db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Зарежи го тоя боклук!
Гади ми се от такива тъпаци като него.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 68e305564a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Взимай хапчета за повишаване на либидото

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5c46da8dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Лелеле, на колко е детето, ясли, може и на детски център, за да релаксираш малко. Аз съм с две деца, четири години майчинство, вече съм на работа и отново съм човек. Мъж дето няма да ме пусне на работа нито го питам, нито се вълнувам дали ми дава. Как да искаш след като той не те кара да го желаеш, за теб секса с него е ужас. При мен по- скоро аз съм инициатора, мъжа понякога иска, понякога не му е до това.
И това, че се интересува от интереса си да свършва в теб, а не дали ти искаш хапчета да пиеш.
Като иска често, детето кой го гледа?
Мъжа ти иска той да е шефа, ти само да изпълняваш. Дори с детето си е иска да се занимава, а за любовницата думи нямам и то в най-трудните ти моменти... Егоист

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 801c7d60d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Започни да работиш,за да не зависиш от него финансово. Дай детето на ясла или градина. И се замисли за нов живот с друг мъж. За да ти изневери след като току що си родила значи, че не те обича и не те уважава. Нямаш бъдеще с него.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 377cd31775
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хвани си любовник от който се възбуждаш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 267d6d1d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Е*аси мазохистките ,честно
Аз ,ако жена ми е подобие на това във вас я изритвам на секундата

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3b1f862559
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обясни му, че когато кажеш как се чувстваш и какво искаш не те прави луда или различна от останалите, а споделяш своите лични чувства и усещания и той ако е съпруг на място и държи на теб би трябвало да се вслуша в теб, а не да те отблъсква. А теб защо те е страх от него? И в същото време как така го обичаш като той те унижава и прави на маймуна. Той не те уважава нито като жена, нито като личност, контролира те напълно и на всичкото отгоре ти изневерява, а ти го обичаш и си щяла да си развалиш брака. Ти нямаш брак, а едни робски сексуално-слугински отношения с един тиранин.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 82cbbce323
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мъжът ти не те обича и иска да те държи в робство. Започни работа и се отдели от него възможно най-скоро. Иначе ти и детето ти ще сте нещастни.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5c39e4874a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ето заради такива истории не искам не искам да се омъжвам! Това са мъжете - искат секс , да има ядене на масата, изпрани дрехи , тишина вкъщи..и всичко останало. Сигурно пък мъжа ще каже - това са жените - искат да ги глезим , да си споделяме,да имат нови дрехи и т.н.
Ясно е ,че мъжете и жените са от два различни свята , но тук засягам друга тема.Вие молите за мнение и съвет и аз ще го дам. Този мъж е манипулатор,егоист и това за огромно съжаление няма да се промени. За още по-громно съжаление 95 % от мъжете са такива. Боли ме ,без да ви познавам ..,че си гледате детенцето без негова помощ , че сте загърбили себе си в името на това да угодите на другите..,че нямате свободно време ,за да починете и ,че спазвате дълг за секс и всички останали неща. Боли ме ,че вие не сте единствената жена , която живее по този начин. Казвате,че го обичате , но този човек не ви цени и най-вече мисли за себе си. Казват,че разводът е грях , че децата страдат цял живот , но аз мисля ,че без този човек ще сте много по-щастлива и свободна и вашето дете ще вижда и усеща това! Та съветът ми е без много мислене просто да си тръгнете и да започнете на ново. Самостоятелно , с детето и на спокойствие. Естествено,че няма да ви се прави секс с него, когато той го прави да изглежда като задължение.Повръща ми се от такива мъже. Бъдете силна и помислене за себе си и детето . Не ви познавам , а направо ми идва да ви звънна по телефона или да седнем на кафе и да ви помогна някак...наистина много ме докоснахте :((((

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f53052fa11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Ако всичко това е истина, то най-сериозният, адекватен и правилен съвет е и заради теб, и заради детето да се разделиш незабавно и завинаги с този емоционален и физически насилник!
Ж

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7730006ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Незнам защо жените ги търпите такива типове, но явно си ви харесва понеже тва е масово явление.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b9fc874957
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Твоят мъж е голям егоист. Как ще те кара да си на супер вредните противозачатъчни, защото го мързи да свърши навън, ще те ограничава да не работиш и ще те ръга като ненормален, което нарича секс? Е как да ти се прави? И на мен не би ми се правило.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 000c53cc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   40 дни след раждането и той с любовница, защото не може да прави секс?!?! Скъпа този е ебати мизерни ка, но по - виновата си ти, че го търпиш. Бий му шута. Освен това, от разказа ти разбирам, че е манипулатор и емоционален наолник. Това с хапчетата и на мен едно гадженце се опита да ми го пробита. Е не успя. Заврях го в к*чи гъз. На мен също като на теб не ми понасят, но при мен е по-сериозно, подуват ми се краката и ме болят нетърпимо. Чета, че имате детенце. Да, едно дете се нуждае и от майка и от баща и добър семеен пример, но вашия определено не е добър. Недей да търпиш. Казва ти го жена, която търпя 4 години. Той беше сигурен, че каквото и да направи, аз ще съм там и ще търпя. Трудно се измъкна, прилича на маруля дълго време, но успях. Ще успееш и ти. Прегръдки!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 07c084fdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 9, не всички мъже са такива. Просто жените винаги си предпочитате утайки. Такъв ви е подборът.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 96e44e522f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мила , решението е едно взимаш си багажа ,детето и развод .Не иска да работиш , за да нямаш независимост и да те държи в подчинение .Сега те тормози психически , но утре като нищо може да почне и физически .Бягай докато не е почнал и да ти посяга !

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5b77111f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Да ти кажа и на мен при такова отношение нямаше да ми се прави секс. Аз щях да го зарежа. Голям боклук ми звучи. И между другото аз пия противозачатъчни от години поради медицински причини, които ако ги нямаше, никога не бих посегнала към тях. Хапчетата, колкото и ниско дозирани да са, имат странични ефекти - повишен риск от тромбоза и рак, целулит, пигментации, намалено либидо. Като иска да е спокойничък, да си направи той вазектомия, не да се разпорежда с твоето тяло.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e065fd42b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Че мъжът ти е грубиян, егоист, без възпитание и грам сексуална култура е ясно. Аз обаче се питам ти не знаеше ли с какъв човек се събираш, едва ли сте правили секс за първи път след сватбата? Че раждаш и дете от него? След всичко, което си написала за него, се чудя за какво точно го обичаш? Защото се отнася с теб като с парцал ли? Изходът от ситуацията са ти го казали в коментарите по-нагоре.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2e76b2bb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   На твое място първо с достойнство бих се защитила да му обясня, че съм уморена, че и аз съм човек и имам нужда от почивка и разнообразие, че полудявам толкова време затворена вкъщи, че относно секса имам нужда от ласка и любовна игра предварително, че ме боли и това ми убива желанието, а в секса трябва двамата човека взаимно да си доставят удоволствие.. Бъди по-твърда, че всичко това те отблъсква и те скапва и нямаш намерение да живееш вечно по този начин.. ако разбира се наистина имаш достатъчно себеуважение, че да не го позволиш. Това, че си е хванал любовница, когато ти си му родила дете и първия месец е най-тежък и е трябвало да е до теб направо ме изумява как си го простила... как изобщо продължаваш да обичаш този плъх.. Само да вметна, че и аз съм с бебе, понеже в напреднала бременност не смеех да правим секс, а първите месеци са най-трудни, аз съм и с операция, не сме правили секс от половин година и той не само, че не му е хрумнало да ме предаде, а пое и готвене, пазаруване и с чистенето ми помага и е до мен в този период... Къде си бляла когато си решила да си градиш живота с този егоист не знам.. А това че те е страх от него е много лошо :/ да започнеш работа и да бъдеш независима е нещо, което е много важно, за да бъдеш свободна и да можеш да вземеш живота си в ръце и да не зависиш от него.. Накарай го да те оцени и да се уплаши той, че ще си загуби семейството, тогава ако не се промени най-добре го напусни, надявам се имаш къде да се прибереш..

Вещица

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker