Мъжът ми ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми ме тормози
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 6254 пъти
Здравейте, аз съм на 33 години.
С мъжа ми сме женени от 13 години и от 3 месеца насам той пие.
Всяка вечер той се напива и намира повод да се скараме.
А когато го направим той или ме пребива или ме кара да правя секс с него, с други думи ме изнасилва.
Не знам какво да правя.
Не съм казала на никой, ще направи скандали, другите няма да повярват.

Когато майка му дойде на гости се правим на влюбени, пред нея ми подарява колиета и подаръци, а когато тя си тръгва ме насилва.
Не мога да кажа на никого, защото ще стане по-лошо.
Не мога да поговоря с него, той, пиян или не, полудява и ме удря и бие.
Не мога да се разведа с него. Няма да подпише.
Не мога да се изнеса. Финансово зависима съм от него.
Какво да направя?

Ще се радвам да ме посъветвате, съжалявам за правописните грешки!

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 25fd6ca78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   тва не мога онва не мога тоя да нее всевишния сабираи си багажа и се махаи млада жена си деца нямате бягаи от там
Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6ed737a335
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма при кой да ида, ако избягам не само ще остана на улицата ами и ще ме преследва, познавам го добре, ще ме тормози, няма начин, какво да правя? /автора/

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7ff0f7b27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не вярвам, че не знаеш какво да правиш.
Не е че не знаеш, не искаш.
Хектор, за деца не пише дали има, но ако има, заради тях трябва да се махне.
Авторката, прочети темите за насилие тук, и виж какво са писали хората, ако те интересува мнението на хората по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ba0d94235e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво значи финансово зависима съм. ако нямате деца както разбирам ти не можеш да работиш и да с еиздържаш ли. аз бях бременна като си тръгнах и ми беше трудно ама съм жива и детето ми е живо и здраво. ама и друго да ти кажа не съм позволила да ме бие проблема беше друг ние просто нямахме какво да си кажем. събираи си парцалките и отиди при роднини или приятели докато си стъпиш на краката.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6e29a6fe55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нищо, седи и свиквай. Който се жени на 20 и е на 33 г. финансово зависим от един мъж (и сигурно с 2 дечица) да си сърба попарката.
Моли се да си намери любовница, поне да не се налага да те „изнасилва“. Ти му подбирай париците както винаги, сипвай ракийцата и си свиркай

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4aa3e4577c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не съм съгласна с номер 1, разводат не трябва да е първото нещо което да направиш. И никаде не е споменала че няма деца. Авторке, пишеш че сте семейство от 13 години, как беше до сега? 3 месеца не са голям период, досега не пиеше ли? Опитай се да остановиш на какъв фактор се дължи това негово поведение което е настъпило от 3 месеца. Направи всичко възможно да го предотвратиш. Опитай всичко, ако щеш гледачки, ходжи или каквото може. Ако до сега всичко е било ОК и изведнъж е започнал да пие и да те тормози нишо чудно да са ви направили магия. Може да звучи налудничаво но е факт че има такива неща. Пиша ти го от опит, ние се оженихме по любов, в началото всичко ни беше перфектно, и финансово постъпнахме накрака и много хора ни завидяха(живеем на село). В един момент нещата завиха в обратна посока, моят не пиеше, но започна да се държи много грубо към мен, обижда ше ме, подценяваше ме, подиграваше ми се даже ми и посягаше. Беше нетърпимо, но не че неможех а не исках да го оствя- обичам си го много, малка се омъжих и той е първата ми любов. Тогава тръгнах по гледачки. Вярно е че има много шарлатани сред тях но аз имах късмет с една жена която ми каза че имаме магия-развалия и ми направи някакъв амолет за късмет и шастие. Нещата се оправиха всичко си дойде по местата, родих още едно дете-момиченце(имахме си момче). Вече 9 години сме щасливи всичко между нас е перфектно. Така че не избързвай с разделянето особено ако имате деца, а не толква заради финансовата зависимост-човек като е здрав и жив все някак ше си изкара хляба. И запомнете-децата правят семейството, те са най-важното нещо в брака и в живота. ПОЖЕЛАМ ТИ ДА ВИ СЕ ОПРАВТ НЕЩАТА, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ. Суважение една жена на 35 години.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: eff8a5cb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочетох историята ти и веднага ми хрумнаха няколко въпроса. Как така 13 години нормален а от три месеца пълна промяна досега не е ли пиел, биел. 13 години живееш с него и не си разбрала къде му е слабото място дори не можеш да говмориш с него. Няма връзка в думите ти един човек не се променя с щракване на пръстите. Има причина да се държи така открий я и действай умно.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7d0ab1e27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като начало поговори с майка си. Кажи й как седят нещата. Сигурна съм, че ще ти помогне, нали все пак ти е майка.

Съгласна съм с номер 1. Какво още чакаш! Изнасяй се колкото може по-бързо, а ако къщата/апартамента е твоя/твой още по-добре.

Разводът после ще го мислиш. По-важно е някой от вас да напусне желището ви и то веднага! Колко още смяташ да търпиш?! Вземи се в ръце! Една жена не заслужава такова отношение!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 25fd6ca78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Hикои няма право да ти закрива слънцето номер 3 също каза мн верни неща сигурен съм че те страх но ти си голямо момиче не може да нямаш някои истински приятели да ти помогнат ако не си гледала филма Достатъчно с Дженифър Лопес гледаи го сюжета му е точно твоя проблем там се показват мн истини за живота не губи време събери сили и кураж и бягаи от там има още хубави неща да ти се случват в жиота но всичко от теб зависи
Хектор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6ed737a335
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нямаме деца, решихме да останем без такива защото аз немога да имам деца, не знам какво се е случило около 3-4 месеца е така, отвръщаваше се от алкохола и не го пипаше, но сега пие по една бутилка на вечер и си ме мята като парцал.

Майка ми е скарана с мен от 10 г. живее в Германия, баща ми почина, сестри и братя нямам, приятелките ми бях поканила нагости, мъжа ми ги изгони, пак пиян, те не ми звънят и не са кой знае какви приятелки и няма при кой да ида, апартаментите ни са негови а парата той вади!

Разбирате ли, той е човека, толкова ме обгрижваше и обичаше, не ме допускаше до работа, глезеше ме, но и не мога да разбера защо започна да пие и да ме тормози. Обадя ли се на властите най - вероятно и ще ме убие! Не знам какво да правя, този път няма я тайната вратичка! / автора / Благодаря за коментарите пишете аз ще следя!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e28fcfb4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   С това малодушие май си заслужаваш това което ти се случва. Какъв съвет искаш? Слабите хора винаги си намират кой да ги тероризира. Дотолкова те е страх да се оправяш сама с живота, че ще изтърпиш всичко. Не си сама не бой се има хиляди мишки като тебе. Това заслужавате като сте свикнали някой друг да се грижи за вас цял живот.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a15e1073d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако нямаш деца се маха от този град
все ще си намериш няккава работа
иди в по-голям, все някак ще успееш, не казвам, че ще ти е лесно

но и сега не ти е, нали ?

УСПЕХ и НЕ оставяй нещата да продължават по този начин!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0008ba6cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не работиш ли, та си финансово зависима от него? Ако не работиш, намери си някакви работа, събери пари за квартира и се изнеси... някакви далечни роднини нямаш ли, братовчеди, братовчедки? Винаги има начин!
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1b429ca742
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   ..."Не ме допускаше до работа" - абе ти нямаш ли поне 1 капчица достойнство и самоуважение! Доброволно се оставяш жертва в ръцете на некъв изрод! Намери си РАБОТА, чистачка отиди, аз бих отишла и с циганките да мета улиците... ако си от село или малък град отиди в големия град, започни работа каквато и да е! и си наеми една стая някъде... но няма да го направиш, нали? да седиш жертва на ненормалния изрод по-лесно ли ти се вижда?!?
Добре е, че нямаш деца. Иначе горките те.
Разбери, не те осъждам, много искам ТИ И ВСИЧКИ КАТО ТЕБЕ да проумеете, че ако ВИЕ не искате да си помогнете, няма кой да ви помогне.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1b35dbb713
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Когато е трезвен си поговорете, да разбереш каква е причината за тази рязка промяна. а леля, или някой близък нямаш ли при когото да отседнеш? При неговите родители абсурд, няма да ти повярват. има и друг вариант, гепи си от семейните пари и избягай, все ще намериш нещо като работа

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5a86c91fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами братовчедки нямаш ли или негови приятели на който да кажеш или пък на твой познати, който да те приберът за известно време, докато се съвземеш? Неможеш да търпиш този ад в който живееш

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8bbba01b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мила реши кое ти е по важно и избираи. ако проблема ти е парите и къде да живееш се си има начин не е безизходно положението. но ако наистина те тормози и бие тва ти е последния проблем. хората с деца са излизали и са се справяли с живота ти си сама без багаж. за убииство не пияниците са страхливци те рядко убиват но тормоза ще е постоянен. връзката ви е стигнала до края си според мен

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6ed737a335
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Много благодаря за съветите и критиките! Вчера докато той беше на работа разбрах, че ми е изневерил с 10г. по-малка и се обадих за работа като готвачка, искарала съм курс и е 6-700лв заплата, но ако разбере каде ще се преместя, в нашия квартал всичко се знае! А и може да не ме взема, ако нещо стане ще ви пиша, следете! И аз ще следя / авторката /

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9ca714b286
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Част от мен те съжалява, но и част от мен НЕ. Знаеш ли защо? Защото, колкото и грубо да звучи, ти си си виновна. Защо не си мислила с тази глава? Той е направил така, че ти да си зависима. Не те е карал да работиш, отделил те е от приятелите ти.. сигурно даже и нямаш образование. Защо си го допуснала? Всеки знае, че нито има нещо като "перфектен мъж", нито като "перфектен брак". И 3 месеца го търпиш? Какъв съвет искаш? Не можеш да се махнеш, или не искаш??? Взимаш си нещата и алармираш в полицията /не че ще ти помогнат в нашата "НЕкорумпирана" страна/. Отиваш в приятелка като за начало /не може да нямаш поне една, която да ти помогне/. Ако не - лели, баби, чичовци.. Намираш си квартира и работа. Приказката няма да се върне. Най-много да свършиш в психиатрия с мъж като твоя... Добре че нямате деца :)

Passion

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: eff8a5cb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   А защо не седнеш другия път да пиеш с него, направи се на весела, викай наздраве скъпи и пии повече от него. Не се майтапя, пробвай реакцията му, пък, че ти изневерил голяма работа, та ти така или иначе вече не го обичаш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2ae64e9951
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Казваш "обадих се за работа". А приеха ли те? Ако не, продължавай да търсиш.
Моля те, СТИГА вече с това "ще ме намери" и тн. ГЛУПОСТИ от сорта. Недей да си търсиш причини да оставаш в сегашното си положение, не ти е от полза това.
ТОЙ какво ще прави вече теб да не те интересува, мисли за себе си и само за себе си. С 5-600 лв. ще можеш да живееш спокойно и нормално където и да е. Аз живея с по-малко, но не плащам наем. :)
Много ще се радвам да чуя, че си си намерила работа и квартира и си сложила веднъж завинаги КРАЙ на този ад, който не е трябвало да търпиш даже и ден.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ea955cfe96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Виж, дръж се мило с него, кажи му, че ти се иска да се занимаваш с нещо. Кажи му, че искаш да помогнеш на семейния бюджет, че искаш да имаш социални контакти. Намери си работа и си събери парички за 3-4 месеца (може и за по-малко). Просто да имаш нещо в джоба.

Междувременно опитай да разбереш защо е това насилие спрямо теб. Поговори с него на треезво. кажи му, че с това си държание много те наранява. И ако не се спре, просто се изнеси. Бавно си премести нещата на новото място (квартира или при познати) и се махни от него.

Има и организации за закрила на жените, претърпяли домашно насилие. Не му се давай. Не играй "жертвата" в тоя филм. Можеш да се справиш, просто трябва да си представиш живота без него и без тормоза. Успех!
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2ae64e9951
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   А, и друго..."поговори с него и ако не се промени"... е лош съвет. Не се залъгвай и заблуждавай, не отлагай. Като намериш работа още с първата си заплата си наеми 1 стая, може със съквартиранти, с хазаи, просто на първо време.
Не търси някой от някъде да ти помага, вземи си живота в ръце, помогни си сама да ти помогне и господ.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a9842d719a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравейте отново, много съжелявам, че не ви писах, просто работя от 8-9 :* значи приеха ме в работата и си взех стая с бокс и баня 200лв. Оказа се, че мъжа ми е в болница защото паднал от 2-я ет. като се напил! Можете ли да повярвате? Аз не мога да повярвам та вие. Оттървах се!!! Много ви благодаря може би коментарите ви ми дадоха сила. До сега не смеех да му се опълча, освен това разбрах, че любовницата му е моя стара посната с която не сме се виждали от 3г.

/авторката/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ea955cfe96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Дамм, понякога има справедливост в тоя свят...
Ж25

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bb705b8b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   СУПЕР! Много се радвам за тебе, ама наистина много. :)
Аз съм 14, 21 и 23. Виждаш ли как господ ти помага, когато сама си помогнеш! УСПЕХ ти желая от все сърце за в бъдеще, а за него - НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ по никакъв начин с него, да го виждаш, чуваш, или каквото и да е. Нито да мислиш, нито нищо, все едно не съществува. Господ му е платил за злото, което е причинил... но ТИ пак казвам, важно е да теглиш чертата и да не се занимаваш повече с глупости :0 и да си живееш живота свободно и спокойно, духом съм с тебе :))))

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9ca714b286
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Радвам се, че си се отървала. Наистина е много МНОГО жалко, че повечето жени не го правят и търпят тези изроди.

Passion

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 25260dc532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Да бе измишльотина, хей тка ще падне мъжа и тя ще е доволна. Вече не вярвам на никакво писане тук. Влиза един и същ и си пише и си отговаря и лови риби. Всеки се включва, защото вече няма човек без проблеми. Пълна лъжа е всичко!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 07c1bbc05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Прав/а си 28, освен това преди 3 дни няма ни работа, ни квартира, а за 1 ден си намери и двете :D За големи рибоци ни вземат тука.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4aa3e4577c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   И аз много, много не вярвам. 3 години търпяла и само след казването или окуражаването на някои даже непознати ще преобърне живота си. И как така точно сега и ония ще намери да падне от терасата.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2935678700
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Започни работа. Сподели със своите родители. Като седиш при него, нищо не постигаш. Зарежи го.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b74cec8a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Чудя се как може някои от коментиращите да са толкова брутални!ако ставаше дума за тяхна дъщеря, сестра, майка пак ли същото щяха да говорят?!
не ги слушай тия дето и ти се подиграват на всичкото отгоре!

Виж, борбата е напълно твоя - съвет трудно се дава. трудна ще се измъкнеш от този капан.
много мъже са такива в домовете си - просто жените мълчат. от страх, от несигурност, защото никой няма да им повярва...

Изащото когато има насилие, се създава една особена психическа нагласа на самото малтретирано лице, която не му позволява да реагира както би трябвало...
ужаси, ужаси живееш, явно!

Сподели с роднините си. ще ти повярват - ако не веднага, като им обясниш по-добре...
виж - колко непознати хора ти вярват, дето дори не знаят истина ли говориш или не - но ти вярват!
ще ти повярват и роднините ти.
от там започни...
после - ще видиш.
няма невъзможни неща в тоя живот!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0627c0af83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Аз съм 32.
А, изпуснах епизоди! и си се изнесла, и работа си намерила.. а човекът ти паднал от терасата...
виж, аз ти вярвам донякъде, да ти кажа. в живота стават много невероятности.
но - поне отстрани - изглежда странно: и най-вече неговото падане от терасата! и моя бившия пиеше. и майка ми пиеше... направо съм взела "Нобел" що се отнася до пияни хора. бившият ми също падаше - по стълбите (живеехме в мезонета), в баниерата (добре че там не се претрепа!! ), от леглото...
но, да ти кажа, дори и пияните имат чувство за самосъхранение! чак пък да падне от балкона...
както и да е, желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7e4b0e5790
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Здравей аз имах същия проблем и отидох във организация която помагат на жени, като случей като теб, пиши във google. com, , организаций за жени преживели насилие, , и името на градът ти.
Аз съм в момента в такава организация, аз имах същия страх. В момента съм настанена в едно от тяхните жилища. Звънни им ще променят живота ти. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 00eea9609e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Когато не е на главата им проблема, много коментатори дават съвети, без да имат представа как се чувстват потърпевшите. Като не можеш да помогнеш с нещо разумно, поне не вреди! И без това съдбата я наказва, а някои се подиграват, като си мислят, че при тях всичко е наред. На всеки могат да се случат непредвидени ситуации, но някои и сами си предизвикваме. Колкото повече човек поддава да го експлоатират като роб, толкова по нагли и изобретателни стават насилниците. Така добиват самочувствие и издевателствата им растат. Изхода е - бегом от такива, те са непоправими!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7e84ce02a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Съгласна съм с изказаното мнение на 35. лесно е да се дават съвети и да се укорява човека. Но от опит ви казвам в тази страна истината много трудно побеждава

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2fe51f126e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Ами отиди при роднини. Или най-добре си намери хубава работа. Но ако не можеш да направиш тези две неща просто свиквай! Ето затова аз никога няма да се омъжа! Аз съм си щастлива и сама и не съм зависима от никого! Сам човек живее най-добре! Пожелавам ти все някак да се отървеш от този мъж!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 650524463e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Аз също съм съгласна с по гори написаното със мъж добре без мъж още по добре. Знам го от опит и аз съм в момента сама без него и ми е много добре сега съм по спокойна а запомни едно от мене спокойствието на един човек е много важно. Дано размислиш вече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker