Майка му не ме приема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка му не ме приема
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1265 пъти
Здравейте, майката на моят приятел не ме харесва след последната ни раздяла. През много сме преминали, имаше проблеми и от двете страни и след близо година разделени решихме да се съберем отново. Тя не знае моята страна на историята само неговата и ме гледа меко казано на кръв. Искам да си оправя отношенията с нея, защото много държа на него и семейството му, но не знам как мога да се “издигна” в очите и отново. Готова съм да направя всичко по силите си за да стана пак част от семейството.
Най-вероятно ще има критики от ваша страна и искам да видя на непознат човек мнението и ако имате съвети ще е от полза!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7e411af589
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не виждам какво можем да ти кажем, без никаква информация! Кажи поне за какво сте се разделили за да дадем съвети как да действаш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d42309a099
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разделихме се защото нямаше добра комуникация , не си споделяхме чувствата и проблемите. Една година карахме така, разделихме се за два месеца , събрахме се за около година през която и двамата много мълчахме и накрая всичко стана непоносимо . Не знаехме как да говорим един с друг , той е кибретлия а аз прекалено чувствителна. Сега бяхме разделени за година без никакъв контакт ,но не сме спряли да мислим за другия и да се обичаме.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2076b072c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На колко години сте, че споделяте кога се разделяте, с кого и защо? Родителите нямат право да избират партньори на децата си. Ако се опитват да се месят, обиждат, правят интриги, злобеят и т.н. без значение от чия страна са, тяхното дете трябва да им обясни, че поведението е неприемливо и няма да бъде толерирано и след това да наложи граници. При много от родителите никой не е идеален за отрочето им, така че не се старай да им се “харесваш”.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0b9523cbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се мъчи, не е твоя работа дали те харесва. Тя си има своето мнение, з което приятелят ти е допринесъл. Той й е развалил мнението за теб, така че не е твоя работ д го оправяш. Не можеш. Просто не се занимавай с нея. Повечето свекърви не харесват снахите си. Ти си се събрала с него, а не с нея. Това, че тя не те харесва е негова вина, а не твоя. Не говори добре, че сподрля с мама любовните си неволи. Занапред ще е така и ако станете семейство.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 20cb9968a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според обичайните действия на жените, най-вероятно хубостницата се е хванала за новото клонче - по-богат, по-печен ,обаче след годинка му е омръзнала и е получила ритник в задника и сега се “прибира” при предишния.
И ако той е балък, хората около него не са.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cc5f8ad2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом една година сте били разделени, не очаквай промяна в майка му, и тя е жена и знае какви си ги вършила през тази година. Гледай на мъжа да спечелиш доверието, защото с него ще живееш, но ме съмнява, дали и той ти има доверие. Изобщо шашева работа, скоро пак ще има раздяла!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c0a720508b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "След последната ви раздяла" и каква е причината за последната ви раздяла? Какъв съвет искаш като не даваш никаква информация.
Разбирам, че преди това те е приемала добре. Освен това казваш, че знаела само неговата част от историята, това си сгазила нещо по- сериозно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7e411af589
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От 1
В такъв случай ще търпиш изисква се време за да докажеш, че го обичаш и за да си с него си се променила и по малко показваш чувствителността си. Той от своя страна е длъжен да стане по смирен, да е по малко кибритлия. Но е хубаво това да го изговорите двамата насаме.
А свекървата ще трябва да изчзкаш с времето ще те приеме, все пак два пъти си изоставяла семейството от което искаш да си част, на което не свекърва, а всеки нормлен не би ти повярвал и е нормално и тя да се чувства объркана от противоположноста на твърденията и действията ти до момента. Нормално е да ти няма доверие, че от тук нататък ще търпиш сина й с плюсовете и минусите в характера му. Нормално е да я е страх да не изоставиш пак сина й, а тя напразно да влага емоция в отношенията ви и после да търпи нервни състояния на раздразнен от изоставянето син.
И се дръж като нормална снаха, показвай й уважение, като майка на приятеля ти, подаряваш й по някое дребно подаръче понякога, ухажваш я като ви посети, но държиш и дистанция да не вземе да идва по често от два пъти месечно и да не си помисли че може да командва във вашата връзка с приятеля ти. Ако си помисли че сте приятелки и иска по често да идва у вас говориш с приятеля си, че уважаваш майка му и са ти много приятни разговорите с нея, но държиш и да имате ваш си живот и е добре да не се събирате повече от веднъж седмично по няколко часа с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4be689933e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На 24 години сме.Не съм била неверна , за тези които така мислят ,нито съм “сгафила”. Понякога несподелянето на малките проблеми така правят нещата . Какво сме правили тази една година и двамата знаем , той доверие ми има аз му нямам все още ,поради мъжкото его което кара много от момчетата /мъжете да не оценяват какво имат и си търсят нещо нощно,макар и неосъществено. Благодаря на тези които отговориха сериозно , няма нужда от продължаваме на темата прочетох това от което мисля ,че имах нужда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: f5f395537c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Нормално е да не те харесва след последната ви раздяла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker