Разочарования - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Разочарования
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1622 пъти
Здравейте ще разкажа накратко. С моя мъж сме заедно от 8 години, имаме бебе на 10 месеца. Той е с еректилна дисфункция и правим секс максимум 3 пъти в месеца. Откакто родих го хващам вече 3 пъти да гледа порно, питам го защо не ми каже на мен когато му се иска и да сме заедно, той отговаря че всеки мъж гледал порно и си имал нужди. Аз съм на 26 и честно казано почти през ден мога да правя секс. Кажете ми какво да правя, предложих му да гледаме заедно и след това ние да действаме, да си купя секси бельо и тн., но на него това не му харесва. ПИТАМ И НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА КАКВА Е ТАЗИ НУЖДА ДА ГЛЕДА ПОРНОА НЕ ИСКА ДА Е С МЕН Т. Е. НЕ СЕ СЕЩА. Когато аз имам желание той все е изморен или чу се спи. ОБИЧАМ ГО много но искам и секса да ни върви а не от дъжд на вятър. Чуствам се много наранена и предадена, как му е интересно да гледа някакви порно актриси но не и мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 15a88a8591
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко е?
Просто така е по-лесно, при секса трябва физическа активност, сигурно го мързи, преди как беше?
Иска и различни жени да гледа, ти вече си му омръзнала.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c3dd68c51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно навик от самотните младежки години.Не ми е влияело това,че гледа,но явно повечето от нас се засягат,защото са предпочетени пред нещо виртуално.В началото на връзката ни, гледахме заедно,сега се също от време на време.Засягаш се не от това,че гледа,а че несе чувстваш задоволена от човека към когото имаш чувства, всеки би се чувствал зле,тридна ситуация

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1b98475597
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Кофти късмет имаш. Вероятно ще го траеш до 35-40 годишна. После ще се почувстваш ощететена и ще се разведете. Другият вариант го знаеш......комшиите са насреща. Но, мисля, че не си такава. Затова по-скоро виждам безкрайното женско търпение, когато обичат някой.
Късмет, ти желая!
М 32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8eda4b77a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възможно е мъжът ти да има проблем с порното и бъди готова за най-лошото, защото това е зависимост, която се лекува много трудно, не е по-различна от наркоманията, алкохолизма, хазарта. Да, много хора гледат филмчета за възрастни и това е ОК в различни степени (личното ми мнение е, че изобщо тази индустрия не бива да се подкрепя по никакъв начин, но...), докато не започнеш да предпочиташ ръчната пред секса с половинката си.
Порното е достъпно, лесно, бързо, разнообразно, няма мрънкане, битовизми и, най-вече, жените са секси, красиви и винаги различни. Готови са да направят всичко за теб, искат го и им харесва. Има разнообразие, което не може да се постигне у дома, а фантазиите нямат граници. Затова много мъже предпочитат да си бъркат в гащите, отколкото да са интимни с жените си. Много е важно да разбереш, че проблемът не е в теб, освен ако не си се променила много физически/нравствено или ако отказваш, което виждам, че не е случаят.

Пристрастяването към порнографията е изключително тежък проблем, който не се приема достатъчно сериозно, защото целият ни живот се върти около сексуализирането - реклами, музика, литература и т.н. Задоволяването на нагона е издигнато в култ, който продава и води със себе си страшно много злини. Неслучайно някои от най-тежките издевателства към хора са точно от сексуален характер. Нормално е да искаш още и още, особено от мъжете се очаква, едва ли не е задължително, да гледат порно, защото природата и не знам си какво така повеляват. Който не го прави, се приема за странен, направо болен. Порнографията във всякакви форми ни се набива от най-ранна възраст, като в същото време липсват адекватни образование и комуникация по въпроса, защото сексът е нещо мръсно, табу, за което трябва да разбираме от порнхъб. Абсолютно сбъркана и назадничава логика.

И така, имаш два варианта: Сядаш спокойно с него и говорите без обвинения, скандали и истерии. Предразположи го, ако може, да сподели защо предпочита порното пред теб. Имай предвид, че никой не обича, а много малко хора имат смелостта, да си признаят, че са чекиджии или да кажат на жена си, че не ги привлича. Много вероятно е да те нарече луда, обсесивна, нахална и т.н. Всичко това е от срам пред него самия и че му се рови в личното пространство. Ако стигнете до някакво разбирателство и нормален разговор, бъди до него, подкрепяй го, помагай му, мотивирай го. Трудно е, но не е невъзможно. Все пак не се оставяй в позиция вечно да го дундуркаш, да си разбиращата и съгласната. Постави някакъв времеви диапазон, в който да очакваш промяна. Ако няма такава за няколко месеца, примерно, събираш си багажа и да си седи с ръка в гащите като толкова иска.
Другият вариант е да го оставиш да си прави каквото знае и да си хванеш любовник.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 76dd79d7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еректилна дисфункция значи. Мдааа, знаем ги тея приказки. Пича харесва нещата които ги дават в порното, без да има грам понятие че в реалния живот работите са по-различни. И понеже си е навил подсъзнателно че истинския секс е на екрана, не може да му стане. Или да се лекува или лека полека си прави планове за раздяла. Връзката ви така или иначе клони към бутафорност ако той отрича да има проблем.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 64413e63e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Поговорихме,питам го но той не ми дава точни и ясни отговори.... Казва добре ще се опитам да сме заедно по често.Освен това ми изстреля че аз не трябвало да знам,че гледа порно..... Намекнах му на шега че ще си хвана любовник той се ядоса и казва хванеш ли си край ще се разделим .... абе мъжка му работа.....
Вече 2 пъти случайно попаднах на клиповете че и гледал в телефона му и то когато не е вкъщи единият път беше на работа а следващия на др.място Питах го ти как би се почувствал ако аз гледам клипчета на работа например... какво ще си помислиш той се смее аз съм нямала право да гледам....ОБИЧАМ го не искам да го оставя освен тази издънка е обичлив и грижовен баща и съпруг...Не ме тормози не ми вика ...живеем си добре но секса започна да куца от скоро преди това нямаше проблеми....отчитам го и на факта че последния път в който бяхме заедно бебето се събуди 3 пъти и той казва а не няма да правим понеже се разконцентрирал....но аз настоях и правихме сикс

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 64413e63e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той е на 40г.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5d9c137de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пристрастеността към порното води до еректилна дисфункция винаги. Зад тази индустрия стоят малките шапки и има причина защо, порното вече е навсякъде и толкова лесно достъпно че даже и деца го гледат. В ютуб има даже такива клипове. Съветвам който прочете това да се запознае с "diamond gate" , защото проблема е доста сериозен и влияе на психиката и развитието. Хора пазете си децата!

Иначе номер 4 е прав за почти всичко, но греши само за трудното отказване от порното. Лесно е стига човек да има малко воля. Аз забравих откога не съм гледал и нямам и намерение повече. Той гледа и мастурбира сигурно по няколко пъти на ден затова няма енергия и воля. Сексуалната енергия е най-силната, а той я дава на вятъра. Допаминов наркоман все едно, така лесно се изпада в депресии и личността на човека се руши. Авторката да запознае мъжа си с "no fap" , покажи му някой друг клип да види за какво става въпрос, на мен и много други е помогнало. Живота на трима ви ще се промени към по-добро със сигурност, стига той да прояви малко воля. Пък ще му трябва щом имате малко бебе, тва не е малка работа, да се вземе в ръце пича и да не бъде повече марионетка. Накарай го да разбере на всяка цена, че това което прави носи само вреди на трима ви във всеки аспект от живота. Дано стигнете до решение на проблема, късмет!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 45c6aab79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мъжете пристрастени към порното имат проблеми в реалниятхси сексуален живот. Да говори с него или варианта, като го хванеш просто се включи и ти и правете секс. Идват мрънкаше жена притискаше с въпроси и недоволство нищо те печели. Консултация със сексолог също би било решение. Но не го оставяй да те разиграва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bfab405cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пристрастените към порно не могат в реалността... увреждат се.
Попитай който и да е психолог, ако е криминален още по- добре, нямаш идея какво ще ти чуят ушите.
Варианта е да се лекува от тази си зависимост, но те почти никога не признават пред себе си, че е зависимост.
Те и свикналите с проститутки не могат да имат нормални сексуални отношения.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 09da952506
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А от кога е така мъжът ти или винаги е бил такъв????
Ако той откакто го познаваш прави секс по три пъти месечно просто не е сексуален тип човек, ти си по сексуална и имаш нужда от повече. Нито едното нито другото е лошо просто различен тип сексуалност.
Ако се е променил след бебето има друго обяснение, но ще пиша след отговора от кога той е така, защото съществуват много видове сексуалност и няма как да опиша всичко тук.
Гледането на порно няма нищо общо с правенето на секс, все пак гледането на филми не прави хората герои от филмите. Ако човек гледа редовно криминалистики, нито ще стане следовател, нито ще стане банков обирджия, просто ще е гледал филм.
Оплакването на авторката доказва този факт! Мъжът й гледа порно, но това не действа на сексуалните му контакти с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 76dd79d7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Значи хем е чудесен, хем не те уважава ни най-малко. Що за човек прави нещо, което казва че ти нямаш право да вършиш ? Направи си малко сметка и го заплаши ти с раздяла, да видиш как стоят реално нещата. Разбирате се защото си му удобна, не за друго.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9dd2f49b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Преди бебето го правехме по често и не се оплаквах за нищо.Може би 4 5 пъти в месеца,даже той изразяваше желание.Но откакто родих вече стана малко по различно.Не го отдавам на умората защото аз също се уморявам,но дори и да съм жадна за сън ,ако ми каже да правим секс няма да му откажа.На въпроса ми защо е гледал той отговори че всеки мъж гледа порно и си имал потребности.Питах го какво може да променим,да ми каже какво му харесва в секса и тн.но той казва че както го правим така му е добре. ДА има еректилна дисфункция,но ето че имаме бебе така че не мисля че това е проблем

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 716688350a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ооооо, не се притеснявай. И моят гледа много, но на мен не ми пука. Използвай времето когато гледа да си свършиш нещо или да си гледаш бебето. Така няма да ревнува от бебето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker