Кой командва вкъщи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Кой командва вкъщи?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2615 пъти
Здравейте дами, ще споделя и моята история. Мъжът ми изпълнява всяко мое желание. По принцип не се оплаквам, той чисти, готви, пере, по този начин на мен ми остава време за почивка и да излизам с приятелки. До сега не съм попадала в подобна ситуация, но мисля, че имам идея от къде идва. Познавам майка му и тя е властна жена, в нейния дом думата и е закон. С мен винаги се държи мило и не знам какво да мисля. Дори когато сме у тях на гости тя ми дава съвети как да не изпускам юздите и да командвам вкъщи. Но постоянно кара мъжът ми да мие чинии и да цепи дърва, а той не може да отказва. Дори идва с нас на почивка, но това ми идва в повече. Приятелките ми казват, че съм късметлийка и да не драматизирам толкова. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 483c099398
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почти съм сигурна, че историята е писана от мъж.
В случай, че е реална, имам въпроси към написаното, някои неща не ми станаха ясни:
Кое точно ти идва в повече?
За какво драматизираш точно?
В крайна сметка нали Ти го караш да върши домакинската работа, щом смяташ, че не е нормално и често, защо не поемеш и ти малко работа?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 523c0533a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина си късметлийка и надявам се, го оценяваш и се държиш с мъжа си подходящо. Не знаеш колко малко жени са като теб! Мъжът ти е съкровище и на твое място бих се грижила за него по всички възможни начини.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c35b22617a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   В къщи никой не командва... свободни и здрави хора сме, решили да споделят общ живот и това правим- СПОДЕЛЯМЕ (всичко) вече 16 г.
Горкият ти мъж... майка му го е кастрирала и сега си дели топките му с теб...
Ако го обичаш, помогни му да си "отгледа" самоуважение и самочувствие. Започни да го глезиш и ти, прави за него неща които знаеш, че му харесват, ако допуснем въобще, че знаеш какво му харесва.

Жена съм, да уточня! Ти обаче НЕ СИ!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0b7cc84dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При нас всичко е разпределено, както и трябва да е, за да има хармония в един дом. Браво на мъжа ти, че върши домакинска работа, но и ти според мен трябва да му предложиш помощ в това начинание. Като виждам в този сайт какви простаци са се изказвали неведнъж мъжа ти е злато. Има един който редовно коментира, привърженик е на ислямизма ( пълна трагедия и срам за обществото ни) и се хвали, че не можел да измие една чиния. Впрочем може да очаквате и тук да се намеси, вкъщи явно не му дават да се изказва по този начин и тук му е като отдушник.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b1cdfa5984
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако исках роб, щях да си намеря такъв, но моята идея за любов се корени в партньорството и съм щастлива да кажа, че засега го имам.
Вкъщи сме си разделили задълженията, но съвсем неофициално. В общи линии всеки поема задълженията, които другият ненавижда.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 03bcdc2c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тъщата, разбира се.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2fd7b46cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не разбирам защо всички, командването го свързвате с домакинската работа? За вас значи, който не е сготвил и не е изпрал днес той е командвал, така ли???
Особенно в днешно време с наличието на перални и сушилни, с наличието на мултикукър и полуготово храни в магазина, готвенето и прането въобще не би трябвало да е проблем за когото и да било!
Към авторката казваш свекърва ти властна! Но кой в повечето случаи готви у тях? Кой пере? Да накараш сина си да насече дърва е нещо много нормално, кой смяташ, че трябва да насече дърва, когато имаш пълнолетен син, дори и да е дошъл само на гости? Ако имаш деца само от мъжки пол, нямаш дъщери може и чинии да накараш някой от момчетата да измие, в това какво грешно виждате? Питам авторката и №3? А като го накараха да измие чинии, ти авторке, защо не се спусна да ги измиеш??? Той твоя половинка ли е или си го взела да ти слугува в квартирата?
Моето мнение е, че свекървата много добре е научила сина си да не е зависим от жена, която чрез готвене и шетане да го манипулира. Такива като авторката лесно се изхвърлят, една п**** му дава, всяка жена на света може да му даде п****, важно е обаче с какво друго ще си полезна за съвместното съжителство. Колкото до въпроса кой командва, командва онзи с по добрите предложения за решение на проблемите.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1ec82c290e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   В едно истинско семейство, основано на взаимна любов и уважение, няма място за командири. Вкъщи делим всичко - пари, домакински задължения, забавления. Ако единият работи, работи и другият. Ако единият почива, почива и другият. Ти имаш подметка, добре отъпкана от собствената й майка, не мъж :).

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1ec82c290e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Никой не командва вкъщи. Ние сме партньори, не слуга и господар.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1ec82c290e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И ти, и майката на мъжа ти не знаете какво е любов, уважение и взаимно разбирателство.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b9ab53014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Трябва да го носиш на ръце този мъж! Давай му да диша от време на време, да не вземат да му дойдат други идеи.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 68102f5246
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички! Всички сте прави и ще трябва да се откъснем от този град, за да започнем на чисто с нормални отношения, с любов и разбирателство!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1ec82c290e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   7, много е хубаво един муж да може сам да си върши домакинската работа и да готви, за да не го манипулира някоя с това колко е трудно и как няма да се справи я без мама, я без жената. Проблемът е, че само той го прави вкъщи, което не е редно. Колкото до свекървата, има си мъж - той да нацепи дървата, има си ръце - тя да измие чиниите. Синът й си има собствен дом и собствени задължения по него, защо да прислугва и в техния? Добре разбирам авторката и съм съгласна, че трябва да се отделят от тази среда, да си установят собствени правила и да ги следват. Мъж подметка си е супер за майка, която иска да го командори, но в едно семейство се търси партньор, не прислуга.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 285ecceaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Е, авторке така се започва. Това положение те устройва и ти няма да го промениш. Мъжът ти ще започне да ти става досаден както и семейната хармония в къщи. Ще си хванеш любовник, за да търсиш емоции, защото бракът ти е скучен. Тези емоции могат да бъдат и отрицателно, но важното е да има емоции. Идва обаче Видовден. Глупакът у дома обаче разбира и му писва. Бие ти шута, която е шок за теб. Развеждат се и оставаш сама с две деца. Переш, чистиш, готвиш, на работа ходиш, дечурлига гледаш и разбираш какво е живота. Искаш да се съберате. Бившият не желае. Един път се е излъгал. Почваш да си търсиш други мъже. Да, ама като бившия няма. Искат да имат и ядат. Ти си оставаш парче месо, а децата ти са му чужди. И така живота си минава и ти все повече разбираш какво си загубила.
Пише ти го мъж, който е преминал през това. Ако не искаш подобен сценарий промените отношението към съпруга си. Майка му не ти е виновна. Обичай го без резервно и му подчертава, че е значим за тебе.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2fd7b46cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   15 Не си доразбрала и се изказваш неподготвена. В темата и в моя коментар се говори за двама млади, които живеят отделно от родителите и понякога им ходят на гости. Момчето не ходи да мие чинииите на майка си, а когато са били на гости за няколко дни веднъж е бил помолен да измие чинии и го е направил, бил е помолен да насече дърва и го е направил. Това че е на гости у родителите не значи че трябва да лежи на дивана за да им слугуват родителите по някоко дни. Разбира се че ще им помогнат, защото те не са там като чужди хора а като хора от семейството. Майка му ясно е си има ръце да си измие СОБСТВЕНИТЕ чинии, но когато сте на гости по няколко дни какво толкова веднъж ти да измиеш чиниите в къщата на майка си? Не отиваш на гости за да натоварваш възрастните си родители да ти слугуват нали?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1ec82c290e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20, аз пък не видях къде пише, че гостуват с дни :).

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2fd7b46cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21 на баба ти хвърчилото, видя ли къде е описано?
Мислиш че те отиват за един обяд и родителите му не ги пускат да си идат, докато сина й не измие чиниите от изминалата седмица ли? Мислиш че ги викат елате на следобеден чай, за да насечете дървата за зимата? Вашите така ли те викат?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1307353261
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Няма страшно авторке. Ти, ако не го оцениш, друга ще го оцени. И свирчици ще му прави и аналче ще му дава, и ще си го гушка и целува, и държи за нея. Умните жени знаят какво да правят с добрите мъже. Глупавите жени си остават глупави за цял живот.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 761786dd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Как разбрахте,че историята е писана от мъж? Четете внимателно жена е писала

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e4ae5e4709
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз не намирам никаква логика в историята на авторката. Така и не разбрах тя хвали ли се или се оплаква? Съдържанието изглежда като хвалба, а тонът звучи като оплакване. Само ми е интересно кой работи в това семейство, т.е. работи за пари, след като единият е на мивката, а другият - по кафенетата? И от какво точно си "почива" авторката също не разбрах, както и кое й дава повод да "драматизира".
С една дума: страшно нескопосано написана измишльотина! Не си хабете времето с коментари!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 70d76b3cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Това, че работиш не означава че няма да ти остава време за кафета за единия и домакинстване за другия. Според мен се хвали, че е сложила мъжа си под чехъл. Много хора се възползват от безкраяната любов на другия, но както казаха по нагоре това положение омръзва рано или късно. Когато само единият дава, а другият взема любовта се изпарява.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5ff08fc7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Ама разбира се, идеалният мъж е този. Роб, слуга, чехъл, мухъл... Това ли ви е идеалът за мъж?
А да, да не пропусна да питам, накрая на вечерта, след като е сготвил, измил, изпрал, проснал и вс. останало, дали също и го поема?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: db6d65c9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторке, ти вярваш ли си на написаното от теб? За такива мъже си мечтаят днешните жени, а като изядат боя изтрезняват и стават кротки като овчици. Ще се гавриш ти с истински мъж по този начин.....друг път. Като ти отвърти два шамара и ушите ти да дават "заето" три дни ще си седнеш на задника. Не си мисли, че като по конституция половете са равни, ще си равна на мъжа. Разбира се, че мъжът командва у дома, ако е истински мъж. Бие жената когато тя заслужава и въвежда ред по свое осмотрение. Шикики микики няма тука, ако жената вземе нещо много да упорства ще и нацепи канчето без да се замисля. Кой е по-силен, а? Абе малко мъжете бият днес жените и за това днес животът е пълен хаос. Това трябва да се промени и тогава няма да има теми, като тази.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b2028e932b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Номер 28, засичам те из различни теми и винаги те разпознавам, защото основната ти теза е толкова непопулярна, че бие на очи. Теб да не би в детството ти майка ти да е пребивала? Или баба ти? Или пък по-голямата ти сестра? Някъде, някога, някоя жена те е пребивала от бой - в това съм сигурна. И оттам насетне в теб е заседнала фиксацията върху физическото насилие като единствен начин за придобиване на власт върху жената. А властта е нужна, за да прикрие огромния ти страх да не пострадаш емоционално отново.
Аз не съм психолог, но ще се опитам да ти помогна. С много по-голяма власт и контрол над жената ще се сдобиеш, ако я направиш зависима от удоволствието, което й доставяш. Когато една жена копнее за устните и прегръдката на един мъж, тя е готова гола и боса до другия край на света да го последва, кръвта си ще източи, че на него да му утоли жаждата, за да може отново да усети любовта му, без която не може.
И една изненада. Когато удряш жена, тя те презира. Защото си по-слаб от нея, след като се отбраняваш. Защото си глупав и нямаш никакво друго решение на конфликта, освен да хапеш. Но най-вече защото се страхуваш. Никое животно в природата не влиза в битка, ако не е застрашено. На атавистично ниво дилемата при възникнала критична опасност е "Мимикрия, бягство или нападение", т.е. спасяваш се като или се кръстиш някак да ти се размине, или търсиш убежище или се хвърляш в бой срещу противника. Но всички тези действия са продукт на инстинкта за самосъхранение, който се задейства остро, когато човек е уплашен. А страхът у един мъж е позор за него и рейтингът му в очите на жената се срива, защото тя е с него, заради предполагаемата му сила.
Веднъж, преди много години, ударих плесница на съпруга ми. Той не реагира никак - нито с думи, нито с действия, просто ме погледна спокойно в очите. И ме обля гореща вълна срам, защото разбрах: той не ми отвърна, защото не съм достоен за него противник; под нивото на ловеца е лесната плячка, за воина е унижение да влезе във физическа разпра с по-слабо същество. Така в конкретния случай мъжът ми удържа бляскава победа; той ме покори, подчини и наказа с това, че с пасивността си ми показа колко съм слаба всъщност. Ако схванеш смисъла на това, което ти споделих, номер 28, може би има шанс да си помогнеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e1bdcb11f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Н 30, няма да те разбере, очевидно е че, дава на късо.
Най- вероятно стар ерген около 50- те живеещ с майка си. Мрази я защото и е подчинен, но не може да се отдели защото е зависим- емоци8нално и икономически. Предполагам оцелява благодарение на нейната пенсия в нейният дом.
Абсолютно невъзможно е да има съпруга. Дори и да можеше да принуди някоя с физическа сила, има интернет... жена ще намери начин.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b51290faf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   30, как така ме засичаш из разни теми и ме разпознаваш? И в други форуми ли? И какво лошо има в тезата ми? Виждам много мъжки коментари подкрепящи тезата ми и се надявам тя да се превърне в кауза. Баба ми и майка ми ме обичаха много и аз тях също, От тях ми е патриархалното възпитание и чувство за справедливост. По-голяма сестра нямам, защото нямам никаква сестра. А, жена да ме пребие от бой практически е невъзможно, защото съм физически много силен (нямаш представа колко) и още не се е родила тази, която да може да ме набие. Едва ли някоя ще посмее да се изгаври с мен по феминистки начин, използвайки законите за да надделее, защото аз съм много отмъстителен, особено към феминистките. Права си обаче за това, че физическата саморазправа с жените от мъжете е единствения начин за решаване на конфликти м/у тях, след като всички други начини са изчерпани, а жената продължава да наглее. Говориш за страх у мъжете от жените! Как го виждаш ти тоя мъжки страх, след като всеки средностатистически здрав мъж може да пребие която и да е жена? От какво да го е страх тогава? Знам, жените искате мъжете да се страхуват от законите, чрез които злоупотребявате и се надявате мъжете да се уплашат. Да, ама не! Кой пищи постоянно "олелееее над 30 жени били убити от мъжете за година, домашното насилие се увеличило"! Олелееее, заради корона вирусът мъжете пребиват и убиват жени у дома, а жените не можели да излизат и да се оплачат в полицията! Сигурно защото мъжете ги е страх от жени! Кой от кого трябва да го е страх №30, мъжете от жените, или жените от мъжете? И, защо мислиш, че мъжете ги е страх от жени? Истината е друга. През патриархалното време жените не ги беше страх от лоши мъже, защото истинските мъже ги защитаваха. Сега феминизмът казва, че жената нямала нужда от защита, защото била силна колкото мъжа, можела колкото мъжа и му била равна. Като му е равна във всичко, защо тогава са и нужни закони, с които да бъде защитавана? Феминизмът има една едничка цел, овластяване на жените, които по закон да са над мъжете. Нарича се гиноцентризъм. И дори Европа вече се е превърнала във феминистична клоака. Само че, природата отдавна е определила кой пол да е доминиращ и кой подчинен. Физическата сила не може да се омаловажи, а юридическата извратения спрямо мъжете да остава ненаказана. А и няма как до всяка жена да сложиш полицай, който да я пази, а тя за злобее и плюе по мъжете, щото мъжествеността била токсична и мъжете трябвало да станат жени или феминисти за да са равни половете. Глупостите, които си изръсила относно мъжкия страх, няма да те спасят от мъжко отмъщение, ако предизвикаш мъжки гняв у някой мъж. Надявай се ти, да си по-силна от мъжа, щото си по-слаба от него, и да ти се размине мъжкото правосъдие. Ще удариш ти шамар на истински мъж безнаказано ама друг път. Мъжът понесъл срамно шамар от жена е мекотело, мека китка или олигофрен, който не е никакъв мъж. Ако жената знае какво ще я сполети, след като удари шамар на мъж, едва ли ще се осмели да го направи. Да, феминизмът насърчава такова женско поведение и за това насилието над жените от мъжете все повече се увеличава. Ти си ударила шамар на мъжа си у вас, защото си знаела, че ще ти се размине. Дали обаче щеше да е същото, ако му беше ударила звучен шамар на обществено място? Как ли щеше да те разкраси мъжът ти, след като се приберете у дома? Е, феминистките разляха доста помия по видни мъже, достойни за уважение с простотията на МЕ Тоо, но един ден всички жени ще платят за тази гавра с мъжете. Милиардерите няма да живеят вечно за да финансират феминизма, а и се задава преселение на народи в Европа, които не знаят какво е женска еманципация, политкоректност или феминизъм, още по-малко пък какво е то женски права. За тях жената струва две кози или най-много крава, но само ако е от знатен род!

" Ако схванеш смисъла на това, което ти споделих, номер 28, може би има шанс да си помогнеш. "

Няма нужда, схванах смисъла на казаното от теб, само че се заблуждаваш. Няма как слабият да е по-силен от силния, а където е силата, там е и правдата. Не аз, а ти ще имаш нужда да си помогнеш, защото отровата на феминизма е проникнала дълбоко в съзнанието ти! Дано да не пострадаш с този си начин на мислене, защото не всички мъже са слаби, когато са силни!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7809e22625
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Номер 32, ще направя последен опит. Даже не заради теб, а заради онзи, който ни гледа отгоре. Знаеш ли кога ще си щастлив? Когато милата главица на обичаното от теб същество се склони на рамото ти, очаквайки милувка, любов, грижа и защита. Представи си го! Моля те само да си го представиш! Но си нещастен, защото през това време ти си мислиш "....жената струва две кози или най-много крава, но само ако е от знатен род!"
Искрено те съжалявам, приятелю! Наистина. Сърцето ме боли като го казвам!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 97ed9286e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Когато един мъж позволява такова отношение към себе си , ззначи наистина обича. Майка му си е свършила работата и го е направила безхарактерен, льохман, но на теб авторке това положение ти харесва и те устройва. По начина ти на писане , думите на майка му били закон, изобщо не личи да не се разбирате, дори самата го споменаваш ,че е мила с теб. И да харесва ти да ходите в тях , защото там се чувстваш силна, като си намерила сродната си душа. Хубаво,Ти си мързелива и си го взела да ти слугува в квартирата, но не разбирам защо се хвалиш пред приятелките си?Замисли ли се мъжлето ти утре като ги срещне как ще ги погледне с мъжкото му достойнство? А да, ти отдавна си го стъпкала. Личи ти ,че си властна жена, но на теб ти доставя удоволствие да му накърняваш достойнството. Търсиш съвет? Аз съм жена, но нямам жал към подобни мъже.Е намерила си покорен роб, продължавай в същия дух, дори може при майка му да се преместити, тъкмо ще бъде по-лесно да ви слугува.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b51290faf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   34, явно си правила много опити за да оправдаваш феминизма, надявайки се "онзи, който ни гледа отгоре" да повярва на откровените ти лъжи. Та нали, този "който ни гледа отгоре повелява жената да е подвластна на мъжа?

"На жена не позволявам да поучава, нито да господарува над мъж, но заповядвам да бъде в безмълвие. - Тимотей 2:12 - православен превод!

Милата главица на обичаното от мен същество се е облягала на рамото ми и винаги е получавала милувка, любов, грижа и защита! Защо да си представям нещо, което в действителност получавам и давам в замяна? За голяма част от мъжете жената струва колкото две кози или крава, за други струва всичко в живота им, а за някои изобщо нищо не струва, особено когато се прави на мъж, иска да я третират като мъж без пенис и топки, и без да може да върши мъжка работа, щото по закон била равноправна. Мен няма нужда да ме съжаляваш, щастлив съм и жена ми е щастлива с мен. Повече от 27 години сме нямали никакви проблеми, уважавал съм всички желания на жена си, и никога не е имало повод да я наказвам. Децата ни са отдавна пълнолетни и основна грижа за благополучието на всички е моя! Ти да му мислиш! Искрено ще съжаляваш, ако озлочестиш свестен мъж заради феминистичните си предразсъдъци избивайки комплексите си върху него, чрез юридически по-големите си права. Тогава не само сърцето ще те заболи, а и останалите части от тялото ти, които усещат освен душевна и физическа болка!

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 95e74aa5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Какво значи командване? Вкъщи заедно си помагаме във всичко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker