На ръба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

На ръба
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1013 пъти
Добър ден! Пише Ви жена на 27 години. От 2 години имам връзка с мъж на 35 години. Той преди мен е имал доста връзки зад гърба си, все са го предавали, оставали и т. н. Има нещо, което много ме мъчи от много време насам и само за това мисля. Понеже досега в предните му връзки все те са го оставяли, сега е предобеден че и аз ще го оставя все някога, не си прави бъдещето с мен, защото казва че дотогава едва ли ще съм още с него. Обяснявала съм му колко го обичам, че държа на него и колкото и да сме се карали долсега не съм си и и помисляла това, правя си бъдещето с него и му го споделям, но въпреки това той не вярва, че няма да го оставя. Узъдачава ме нещо, което ме кара да си мисля, че не му пука особено за мен или че не ме обича толкова много както твърди той. Винаги, когато се скараме (почти винаги) и аз му кажа "не издържам вече на това";"писна ми " -той ми казва "явно си взела решение, кажи какво е " или "какво си решила ", казвал ми даже "като не ти харесва.... ". Тези неща не ми се струват нормални, явно ме приема за даденост или не държи на връзката ни щом казва това, а не се опитва по някакъв начин да ме задържи. Казвал ми е, че не иска да ме изгуби, че след мен ако го оставя спира вече да има надежди за други, че му писнало да го оставят и вече претръпнал откъм болката. Според вас дали държи на мен и връзката ни или не му пука особено, ако го оставя. Дори брак ми предложи, не разбирам, объркана съм. Когато е на работа, ако аз не му пиша и не се обадя да го чуя много рядко се сеща, като се прибере понякога все едно съм призрак и ме няма, не говорим, вечеря, гледа тв и лягаме. Точно и заради това се караме и в тоя случай беше казал по-горните неща. Правя му изненади, малки жестове, които да покажат че го обичам, а той насреща нищо.... Казва, че няма да си прости, ако ме загуби, а всъщност все едно не ми пука. Забравих да спомена, че той има дете на 7 години от предишната си връзка, с което се разбирам много добре, семейството му ме приема. Не знам какво да правя вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7ca310c98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно нормално е. Жена съм и често се поставям в мъжките обувки, мъжът до мен ми помага да разбера тяхното мислене. Когато казваш - писна ми, не издържам вече на това, как ти се струва? Тези фрази не се казват на мъж. Подобна фраза изричах и аз, каква е нашата цел-каквато и да е реакция, а какво си получила, ако искаш, прав ти път. Няма как да провокираш реакция с такива фрази. Моят ми каза така-първият път като ми го каза ме изплаши, след като започна да го повтаряш, претръпнах и прав ти път. Не че не ме обича. Не може да му кажеш в лицето, че ти е писнало, което означава, че не го искаш и няма смисъл да си с него и после да искаш реакции на молене да останеш, да те връща и т.н.. Това не е филм, такава реакция няма да получиш. А ако си го повтаряла, той вече е претръпнал и пръста няма да си мръдне да те върне, той ти е казал, това си е твое решение, той е свикнал, това е получавал винаги. Ти явно вече си решила, какво да променя той щом ти си решила. Тези фрази плюс като не ти харесва - намери си друга, са неща които не се казват на мъж. Аз също съм го правила, признавам си, но изказани не променят нищо, нали, а това е целта. Имах един подобен, който не вярваше във връзките, оставян многократно, трудно се бореше със себе си и това чувство, подобни неща слушах от него. Ти вместо да мислиш нетрадиционно, различно, да дадеш приоритет на други негови качества, да се опитваш да не обръщаш внимание, да си поставиш за цел да си нещо различно от останалите жени в живота му като поведение и креативност във връзката, ти натякваш и после казваш не било неговото поведение нормално. Пък после му повтаряй колко го искаш и обичаш. Бъди различна от предишните, за въпросния мъж като твоя, аз бях именно такава, дори докосванията ми бяха различни от тези преди мен, физическите ми жестове, потопих го в една магия, която не беше изпитвал с никоя друга и до ден днешен не може да забрави. Мисли с дни как да бъдеш различна, а не натякваща и мрънкаща като всички други. Пък ако ти тежи, остави го, какво пък, той си знае, претръпнал е.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ba4994f490
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Човека явно е преминал през много тежки периоди, разбирам го напълно, и аз съм на 35 с бивша жена, която ми прецака живота и психиката буквално и вече 3 г не мога да се пусна в нова връзка.
Излизах с 3 момичета/жени, много искаха да бъдат с мен (както и ти с твоя приятел), но аз заради преживяното не мога да се отпусна и да започна нова връзка и то заради недоверието към тях
Да, много е глупаво, мразя се, но и не искам да ги нараня и се отказвам.
Явно и при твоя човек е така, редно е на 4 очи да му кажеш това, което си споделила тук и ако няма ефект.... раздяла, тъжно, но нужно
М35

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9eccbf1771
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки човек над 30г вече е обременен с преживявания, и си вади изводи за бъдещето според тях. За да са го остаявяли другите жени сигурно си има причина, тоест той вече е имал кусури и отделно изоставянето му е повлияло да не влага усилия, досега те са били безмислени, затова за всяка следваща жена при него ще й е по трудно, хем да изтърпи кусурите които другите жени не са успели да изтърпят, хем да се справи и с коплекса за изоставянето.
Но дали си заслужава усилията сама трябва да прецениш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8ac22f0d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ти трябва връзка с човек, които те кара да плащаш за чужди грешки и те третира като виновна, без да си направила каквото и да било. Защо ти е?
Отделно, че сама виждаш че явно не те обича и не държи особено на теб. За да го оставят всички, явно си има причина - вижда се че не е стока, предвид начинът по който се държи с теб.
Отделно човека направо си е програмирал негативното развитие на връзката ви. Ами, като ще се държи така, нека поне да има защо.
Бягай оттам. Не ти трябва такъв с емоционален товар и предубеден.
Заслужаваш повече.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1605d639d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Научи се къде се пише О и къде У!
За да ти помогна започвам: предУбеден, Озадачавам се!

 
  ...


...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 6bc9da08aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Естествено, че ако му казваш писна ми ще има такава реакция. Какво очакваш да ти се моли на колене ли? Иначе мисля, че има тежък психологически проблем. Убеди го, че наистина много го обичаш и няма да го изоставиш. Постави се на негово място, ако ти беше много пъти изоставяна и наранявана.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker