Една фрапираща истина за семейството ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Една фрапираща истина за семейството ми
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3359 пъти
Здравейте, аз съм 15-годишно момче и реших да споделя моята тъжна история, която днес преобърна живота ми.
Нашите се разделиха преди 2 години и сега виждам рядко баща си. Днес отидохме на пица, всичко беше нормално, докато не ми разказа историята на семейството ми.

Потресен съм от думите му... Каза че е осиновен, както и майка ми и леля ми. Естествено аз исках да разбера повече и настоях... което ми беше голямата грешка.
Разказа ми как дядо ми е забременил докторка във Стара Загора и им се е родило дете, но тази г-жа е оставила бебето и избягала. Тогава моя дядо се е оженил за друга жена и заедно отгледали бебето, което е майка ми. Това значи че не познавам баба си.

Когато майка ми е поодрасла е искала сестричка. От дом за сираци са взели леля ми, с която живея цял живот. Баща ми никога не е търсел истинските си родители, а и сподели че не е и искал. (осиновителите му починали когато съм се родил)

До ден днешен обичам баба си, която е мащеха на моята майка, което още повече ме шокира (за бога как е живяла цял живот неспособна да роди...)

После естествено се прибрах и разказах на най-добрата приятелка на леля ми и тя потвърди историята. Преди години дядо ми искаше да ми я разкаже, но ме мислеше за още малък... Сега не мога да го натреса на майка ми: О, здрасти мамо, тате ми каза че сте осиновени с леля! И за това, да отида ли при дядо ми, защото много искам да разкрия миналото на семейството си...

Просто, колко безгрижен живот си водех а сега вътрешностите ми се преобръщат... Странното е че това не бива да ме засяга, но не знам какво ми става, чувствам се... не мога да го приема просто.
Помогнете! Как да се успокоя от тази фрапираща истина? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 218480f689
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво значение има дали родителите ти са осиновени или не. в краина сметка обичаш баба си защото се държи добре с теб а не защото ти е кръв. какво толкова е станало. много мои познати са осиновени не е заразна болест. случва се единия или двамата съпрузи да имат проблем и да нямат деца, а в домовете изоставени деца колкото искаш. обичаи и оважаваи хората за това което ти дават като емоции. много деца на твоята възраст реагират прибързано но има семеиства които са много лоши за едно дете и те не са осиновени просто им се налага да живеят с изроди. гледаи си рахата и това е

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7a699ef588
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е и? Какво те засяга?
Първо майка ти не е осиновена, а е отгледана от баща си и жена му. Браво на дядо ти!
Баща ти правилно прави, че не търси биологичните си родители, това е негово право.

Ти си имаш съвсем нормално семейство, но ако ти е интересно, защо не? Отиди и питай дядо ти. И аз много обичам да се ровя в историята на семейството ти (а тя е не по-малко интересна от тази на твоето) и да ти кажа, човек се учи от грешките на старите!
Сигурна съм например, че ти никога няма да оставиш детето си.

Колкото до леля ти и баба ти, които не са ти кръвни роднини - нима това променя нещо?
Аз пък не съжалявам баба ти, мащехата на майка ти, защото тя може да не е раждала, но е била майка! Много повече майка от истинската ти баба!
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9a92a94807
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не те разбирам. Какво значение има, че са осиновени? Това с какво променя отношението ти към тях и живота ти? Аз бях дори по-малка от теб, когато научих, че имам брат от първия брак на майка ми, а после и още един брат, от първия брак на баща ми, но не съм се тръшкала какво да правя оттук нататък. Приех нещата и продължих напред.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 50709d5076
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи ми като сериал съжалявам сигурно си разбит Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2c22452d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спокойно, няма значение кой от какъв корен е дошъл на белия свят. Растението пониква там, където вятърът е отнесъл семенцето. Важното е, че теб те има като биологична единица и пред теб са всички възможности да се сродяваш, да създаваш свое семейство, да пускаш корен и да създаваш свое родословно дърво. Ти ще дадеш новото начало на нещата!!!

Гледай напред в настоящето и бъдещето! За миналото много, много не мисли и не го преживявай толкова! Не можеш да го промениш, приеми го такова каквото е! Човек не може да избира къде и как да се роди! Човек не може да избира родителите си, нито пък вечно да живее с тях! Когато обаче стане пълнолетен, той може сам да избира своя път и да взема решения за бъдещето си!

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 84a9f2c446
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И какво значение има...Ти ги обичаш малко или много тези хора... Това,че не са случили на добри истински родители не е по тяхна вина.. Но поне са намерили хора, които да ги имат за тяхни истински деца. По никакъв начин не трябва да си променяш отношението... Това не е кой знае какво. Те все още са си същите, и все още са ти родители!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a4bb9994aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Те са твоето семейство. дали са ти живот и те обичат, произходът няма значение

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 628136b17e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Странни хора... защо се учудвате, че има значение за момчето. Нормално е да е шокиран да научи нещо такова за семейството си. Май само Хектор е разбрал какво му е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker