Искам да помогна на брат си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам да помогна на брат си...
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 933 пъти
Здравейте, на 23 години съм и който има брат знае, че братската любов е изключително силна. Това е човекът, който най-много обичам и бих направил всичко за него. Ето и малко повече за нас:
Брат ми е 18-годишен, в 12ти клас, изключително симпатично момче (не го казвам, защото ми е брат, всеки го мисли), висок, рус със светли очи, добро и развито телосложение. Много по-красив е от мен, но аз много се радвам на този факт. Проблемът му е, че е много срамежлив. С него сме изключително различни - аз не съм най-големия красавец, но много често съм душата на компанията, екстровертна личност съм, хората се радват като са около мен, с дамите също имам опит. Лесно завързвам приказка с хората и си намирам компания, а брат ми го е срам да обели дума. Не знам дали това се дължи на характер, защото според мен характерът се изгражда, а не се раждаш с него. Родителите ми твърдят, че са ни възпитавали по един и същи начин. Личното ми наблюдение е, че с него винаги са били по-меки и че почти всеки път аз отнасях вината и по-тежките наказания.
Искам да му помогна. Не искам да го правя мое копие, разбирам, че всеки е различен. Искам просто да му бъда добър пример. Искам най-доброто за него, да успее в живота. А срамежливостта и неувереността му го спъват.. той е най-добрият човек, когото познавам. Винаги е готов да подаде ръка и да помогне на другите, но това качество не е ценено в наши дни! Трябва да бъде корав, да бъде силен, защото ако е мекушав, хората ще се подиграват с него, редовно се опитвам да му го обясня. Няма дама за бала, а толкова момичета го харесват... не е имал връзка досега, нито пък е комуникирал толкова много с момичета. Може би всичко ще си дойде на мястото, но като негов брат се притеснявам за него. Не мисля, че това е животът, който той иска, сигурен съм! Той се затваря в стаята си и си играе на телефона, излиза с по-малки деца от него, защото не се разбира много със съучениците си. Струва ми се, че изпада в състояние на депресия, а не искам това да се случи. От време на време го взимам да излиза с мен и моята компания, уш че да се отрака, но не виждам някакъв напредък. Ще кажете, че е интроверт и може би така му харесва.. но не мисля, че той е доволен от живота си по думите и действията му. Моля Ви, дайте ми съвет! Как да му помогна да бъде по-уверен в себе си и да разгърне потенциала, който има? Благодаря Ви предварително. Бъдете здрави и се пазете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: ebba54405c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля че, трябва го оставиш да открие сам себе си, а не да следва твоите представи и желания за него колкото и да са с добро чувство. Пътят към ада е постлан с добри намерения...
Остави го да диша, да си бъде той... нека когато поиска да излиза с теб и компания, но не го притискай.
Има вероятност от което казваш и да е гей, дано ако е така това не промени отношението ти към него, а му помогнеш да се разбере със себе си и бъде щастлив.
Може и да е по-чувствителен от други хора (емпат) може просто да не е открил хора с които да си падне като характери и интереси т.н.
Бъди си му братче, батко и до там. Уважи неговата личност!
Ще намери себе си и/или себеподобни!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1721c13836
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм като брат ти . Срамежлив, но винаги намирам с коого да говоря. Той отличник ли е .

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 399d3d64a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Остави брат си намира. Гледай себе си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker