Проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблеми
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 788 пъти
Здравейте! Жена на 27 години съм. Имам връзка от 4 години с мъж на 35 години. Живеем заедно, сгодени сме от 3 години. Понякога се караме, за дребни неща, но и двамата сме инати. Има някой неща, които напоследък ги мисля и ме мъчат. Той споделя почти всичко с майка си, дори казва на нея неща, които на мен не, търси повечето пъти нейното мнение, а не моето, въпреки че и двамата сме зрели хора, и също по неговите думи съм умна. Случвало се е да му се извиня за нещо, да му споделя че го обичам и после виждам, че това е споделено с майка му, не разбирам защо го прави и дали е нормално. Говори с нея всеки ден по 2-3 пъти. Аз с неговите родители се разбирам много добре, с майка му може да се каже че сме близки, те ме харесват, но ми е странно това, че търси почти винаги нейното мнение и и споделя всичко. Постоянно има страх и мисли, че ще го оставя, въпреки че сме заедно от толкова години, защото в предишни връзки все той е бил зарязван. Аз го обичам, той също ме обича, и колкото и да му казвам, че няма да го оставя, не спира да го мисли. Все мисли, че не е добър за мен, а не му давам повод за тия мисли, че ще го оставя и заменя за по-добро. Иначе имаме общи планове за бъдещето. Другото, което ме дразни е, че докато е на работа вече не ми звънни, много рядко се случва ако има да ми каже нещо, не както преди само да ме чуе, не ми пиши толкова, а на майка му постоянно и все докато не сме заедно, за да не чувам явно. Наскоро разбрах, че е направил и поръчка, за която аз нищо не знам, случайно научих като не беше адресирана до нашата къща, за да не видя явно (не мисля че е подарък за мен ). Не знам какво се случва вече. Знам, че държи на мен и ме обича, доказал ми го е като се лиши от много за да заживеем заедно, предложи ми в първата година от връзката ни, подкрепя ме, до мен е, но всичко, което описах не знам как да тълкувам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: c068f39738
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А проблемите какви са? За мен ти нямаш проблеми, а си търсиш, ровиш и се филмираш. Съгласявам се, че е неприятно един мъж да споделя много с майка си, обаче предпочитам това, като знам какви мъже има и какви проблеми създават те. А както знаем всеки си има кусур, и ако на твоя мъж кусура е че говори с майка си и майка му не го настройва против теб, а те харесва, какво да кажа златен мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cdf2d0c2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами майка му го е накарала нещо да купи и двамата крият от теб. Това не е добре, както и че споделя всичко с нея. Това означава, че майка му има пълен контрол върху вашия живот. А това е лошо, защото тя може да реши да се бърка и да го разруши. Аз си загубих 5 години с един такъв мамин син, дето я слушаше повече отколкото е нормално. Според мен не се жени за него, защото ще ти съсипят живота. разделяй се докато е време.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 9445ab8196
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не искам да те нараня ама май единствената логична причина е да си има любовница.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker