Все аз съм лошата с вина или без вина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Все аз съм лошата с вина или без вина
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1009 пъти
Зддравейте, казвам се Анонимната. Анонимната, защото ме е страх да си напиша даже и името? ! Тормозят ме доста неща повечето хора мислят че съм лош човек, но аз наистина не съм може би точно хората ме направиха такава. Когато някой ме ядоса дали ще са родителите ми, сестра ми, приятеля ми дори и родителите му аз се държа лошо, да кажем сърдито. После някак си осмислям ситуацията и спирам да се държа така. От много време се опитвам да удържа емоциите си но някак си изобщо не става. Само с държанието си наранявам хората а това го мразя от дъното на душата си но уви го правя всеки път и най-лошото е че го осъзнавам. Например онзи ден бях се скарала с приятеля си държах се лошо и с родителите му защото правят неща които ме изнервят (например майка му отваря пратките ми без да ме пита и ги пробва), сестра ми ми писа за да свърша нещо което тя поиска и аз и казах да не ме занимава с глупости и и се карах докато и обяснявах, по предния ден аз бях вълдушавена че леля ни ни е пратила колети от Англия защото не очаквах все пак не съм обичаното дете от родата нито от на баща ми нито от на майка ми и и се обадих да я попитам къде е за да си го взема а тя ефектирана от нещо ми се развика по телефона и се почивствах зле (може би и го върнах) тя ми каза аз си направих изводите. Днес майката на приятеля ме попита защо се държа така лошо със сестра ми. От срам осъзнала грешката си аз и отговорих че поради някаква причина го е залсужила. Опитвам се да сдържам емоциите си но някак си не мога прекалено много хора ме предадоха и може би това е защитната ми реакция. Но мамка му тези хора не знаят аз какво съм преживяла и ми е още по- трудно. Понякога се държа лошо и с колежите ми защото и те го правят с мен в страха ми да не ме изкарат лоша аз точно това правя и те дали Дискретно дали не ми го казват. Много ми е тъжно чувствам се сама няма една приятелка всичко по една или друга причина се отдалечиха от мен. А аз не предадох нито една дори и да са били напълно сами! Благодаря ви от сърце че прочетохте моята малка част от историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: a20d623f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е някаква защитна реакция. Нещо ти е повлияло, като малка и сега ти е трудно. Не бади саможивляк! с хора се живее! . По принцип нараняваме най-много хората който обичаме и знаем, че ще ни простят. Живота е кратък! Започни да се държиш добре и с нормален тон да казваш когато нещо не ти харесва.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 084f6e077e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така се държат параноичните шизофреници, прочети по темата. Те са "по- добре да ударя пръв, преди другия да ме е ударил"
Все им се струва че, някой заговорничи против тях, някой ще ги атакува словесно или дори физически т. н. И атакуват те първи един вид.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a46e92e175
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласна съм, но някак си ме изнервят държанието им.. Аз се държа по същия начин (добре) а майката на приятеля ми не.. не мога да казвам това което не ми харесва та те очакват да се съгласявам и да правя всичко което те искат..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1ff171acd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък ще ти кажа, че има хора, които са недоволни каквото и да е. При мен пък родителите ми, каквото и да правя, хубаво или лошо, няма значение, те се са недоволни. И президентът да съм пак ще намерят нещо, което да ми натякват. Може би си чувствителна и това е защитна реакция. И аз съм така. Като някой ме раздразни или разстрой, и аз се държа така, чувствителна съм и всичко тая вътре в мен. Никой не ме разбира.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a46e92e175
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да .. но има и друго честно казано след като споделих тук и след първия прочетен коментар за Който ужасно много благодаря от сърце аз се успокоих препрочитах го и препрочитах . Чувствам се добре и спокойна усмихвам се на всяко нещо което ми препречи пътя. Благодаря ви за болезнено искренните коментари

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f6d25c8f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тази история е подобна на моята! Даже аз се чудя дали съм луда, с това което правя. Само проблеми покрай мене. Но всеки преминава през този етап, въпроса е как да заобиколим лошото

 
  ... горе^
преди: 3 години, 20 дни
hash: 4ecb0e66b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма нишо, просто си по-емоционална.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker