Помогнете ми ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Помогнете ми !
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 851 пъти
Добър ден драги читатели. Аз съм една обикновена жена на 30 години. От 3 години насам имам връзка с мъж на 35 години. С него от самото начало живеем заедно по негова инициатива. Той е мил, грижовен, трезво мислещ, ценящ важните неща в живота. И двамата, когато се запознахме преди 3 години бяхме излезли от връзки. От моята беше минало 1 година, от неговата също. Още в началото си пастнахме, в разговори, разбирания, разбирахме се и той ми сподели че много му допадам като човек, и нещата се случиха бързо. Беше наранен във последната му връзка, излъган, предаден, зарязан и отначало, докато бяхме заедно с него често се случваше да ми споделя разни негативни неща, къде аз го разпитвах от любопитство, къде той сам разказваше, дори още преди да бъдем заедно ми е споделял и го е казвал като най-голяма грешка в живота му тази предишна връзка. Споделяла съм му че не ми е приятно да ми говори за това, защото мислех че го прави, защото има още чувства, а той отговаряше " ти ме разпитва", "просто ти споделям ". "оплювам я, не я лаская " и тем подобни. Вече не говорим за нея изобщо. Предложи ми брак преди 1 година, казвах му че за мен тези неща са от значение и той ми предложи, но си мисля че ако не го е искал и той и не ме обича нямаше да го направи, а самата му идея беше много хубаво измислена и планирана.
От известно време ме обземат едни мрачни мисли обаче и черни. Имам чувство, че ме лъже за всичко, че не ме обича, че не държи на мен. Не ми е давал поводи да мисля това, само 1 път ме беше излъгал, но го оправдавам за това. Ако не ме обичаше нямаше да ми предложи, да бъдем заедно, ревнува ме. Дори веднъж неговият баща беше казал нещо негативно за моя баща и моят приятел излъга и го защити (случайно чух разговора им ). Аз много държа на този мъж и не знам какво да правя вече, какво да мисля. Редовно ми казва, че ме обича, че откакто е с мен живота му е по-добър, прави ми комплименти, възхвалява ме пред приятели. Той не е от хората, които изневеряват, против е това, самият той е бил предаван. Обмисляме бъдещето заедно, правим планове. Когато съм била тъжна винаги идва при мен, успокоява ме, дава ми съвети, подкрепа, когато се скараме в повечето случаи, когато си разбере грешката идва и ми се извинява. Не знам какво да мисля, защо ме обземат тези черни мисли? Той иска да отиде в чужбина да поработи за няколко месеца, защото тук му плащат малко, аз не съм много съгласна, но той ме убеждава, че така ще е по-добре, че го прави за нас и бъдещето, че тук живот няма... Моля Ви дайте ми мнения, съвети.... Вие как виждате нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: f27fbc54f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! От написаното излиза, че ти имаш проблем само със самата себе си! Не си уверена в себе си. Може би и на него невярваш на 100%. Посети психолог имаш нужда! Поздрави!
М 32

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 261c420c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Описано е той какво прави и е направил за теб, а ти правиш ли подобни неща за него? Разгледай нещата както следва:
Той ти показва че те обича ти показваш ли му, доказа ли му, както той е доказал на теб? Той те възхвалява пред приятели, ти за него правиш ли това? Той уважава и защитава родителите ти, ти правиш ли това за неговите? Когато е тъжен успокояваш ли го, когато разбереш че ти си сгрешила извиняваш ли му се? Той те подкрепя, а ти за неговото желание да опита няколко месеца в чужбина, защо не го подкрепяш? Вероятно мислиш само за себе си как ти ще се чувстваш ако той е далеч, а помисли ли че и той ще се чувства така но го прави за вас? Защо да не иде да опита, нима искаш да съжалява че не е опитал и цял живот в мислите си да обвинява теб, че не е пробвал.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 662a497f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Гледай си живота, по твоите разказки ми се струва хубав!

Не прави глупости, заради ниско самочувствие и скука да скъсаш с добър човек.

Щом всичко ви е наред, време ви е за бебе! Ще видиш как няма да имаш време да си мислиш простотии.

Късмет и по-уверено! За какво ти е този късмет, ако не му се наслаждаваш!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 56a54acfdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не искам да ти вкарвам и аз негативна енергия, ама аз преди бях така. Днес вече знам, че ня 6тото чувство трябва да вярвам повече от колкото на мъжа до мен. Уж него го бяха наранявали а той излезна голям играч. Ако ще ходи в чужбина защо не ходите двамата?
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 01e3637c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке приятеля ти найстина те обича, бъди сигурна че ти е предложил с най добри намерения. За съжаление говоря от опит защото и аз като него минах по този тежък път на изневярата и е много тежко да си предаден от най близките си. В моя случай бях предаден от жена с която имахме дългогодишна връзка като избирахме имена за деца дори. Уви явно моята любов си е правила планове и с друг. Истината е че ми отне доста време да я преодолея и дори след като се ожених и имам дете пак като се сетя ми е мъчно че съм излъган така долно. Подкрепи го и бъди снего.

 
  ...


...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 7eb36c2c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти какво искаш да чуваш само това, което ти искаш ли.
По-добре да не ходи в чужбина. В много случаи това завършва със сватба с друг на заминалия и изоставяне на останалия в страната.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker