Баща ми ми взе ключовете за колата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми ми взе ключовете за колата
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 932 пъти
Здравейте момче на 20 съм и не знам как да започна

Живея с родителите ми за жалост и трябва да се съобразявам с тях (според баща ми) родителите ми са с по различно мислене отостаналите.
Когато изкарах книжка баща ми не ми даваше колата защото просто не е нормален наистина не мога да си обясня защо не ми е давал семейната кола,поради тази причина я вземах без знанието му но се блъснах и станаха големи "лайна" който ще ви спестя. Родителите ми не ми позволяват много неща въпреки че съм станал на 20 г. преди няколко месеца работих но за без пари , така го казвам защото бяха много малко дори под минималната заплата за страната работих около 6 месеца като охранист но направих една глупост за която още не мога да си обясня с какъв акъл съм я направил не искам да кажа каква е била но заради тази глупост съм осъден на пробация.
И заради това не работя вече и нямам пари ,не че като работех имах, но...
Поради тази причина че не ми позволяват много неща правя всичко без знанието им направих си татус и т.н родителите ми са ненормални защото мислят по различен начин от останали родители и поради тази причина винаги се прецакват с много неща главо с парите.
Скоро исках да изляза с личната си кола, да докато работех с много лишаване успях да си купя кола, но баща.
Исках да изляза с колата на разходка и едни приятели но баща ми каза да не ходя никъде, разбира се аз не го послушах защото ако слушам него до никъде няма да стигна .
Но днес той ми взе ключовете от колата и направо не знам тотално се побърках майка ми нищо не каза по този въпрос а баща ми каза: като почнеш да работиш ще караш, няма аз да ти поддържам колата, когато се научиш да ме слушаш ще караш.

Това значи никога, никога няма за нищо да го послушам вече съм си патил от това, да не говорим че заради него и приятелка не мога да си хвана.

Ще добавя само че коментари от сорта "ти си лапе,родителите ти бачкат за теб, ти си виновен" и т.н. изобщо няма да си направя труда да чета такива коментари
Благодаря предваретилно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: eca8d36cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Един съвет към всички млади, когато станете на 18-20г се старайте да се изнесете на квартира възможно най-бързо. Ще ви спести много главпболия. Бъдете сигурни. Много неща ще научите в последствие.
Автор, когато ти се отвори възможност отново да работиш, давай. И направи написаното отгоре, разбира се. Две поколения в един дом никога не се разбират, запомни. В началото, когато се изнесеш е трудно, всяко начало е трудно. Именно това ще те накара да оценяваш повече всвко нещо и да бъдеш по-отговорен. А от там няма да правиш и глупости, както си споменал в историята.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 02a5541bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   ти си лапе,родителите ти бачкат за теб, ти си виновен

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 46ee5df9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я кажи къде да кандидатствам за "охранист"?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 66f004aba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   стегни се и се докажи пред бащати че си мъж и можеш да бъдеш отговорен и сам ще видим промяната им към теб,а зада стане това можеш да започнеш с това да си намериш доходна работа и да не бъдеш зависим от тях за пари.Аз бях като теб и чаках две години да ми купят кола а през останалото време се возех в колите на мойте приятели и ми беше много тъпо,защото те имаха макар че някой си бяха купили коли за по 2/3хиляди те все пак имаха коли и си возеха момичетата а на други вече също им бяха купили роднините и можеха също да бъдят независими защото всички те работеха и ги подържаха а аз чаках и накрая започнаха да ми се подиграват че нямам кола и ми стана много тъпо защото всяко момиче би излезнало с момче което може да има 2лв в него защото е сипало нафта за 8лв и могат да се возят от колкото с момче като мен което имаше 20/30лв в него но нямаше кола с която да ги взима и да се возят и затова се махнах от работата за която получавах 800лв и се хванах на работа която ми плащат 1400лв така успях да изкарам книжка и да си изтегля кредит за кола от 4000лв без да слушам нашите и дори каква кола да карам и така вече имам самочуствие и много яко гадже за което можех да мечтая само ако я нямах колата,правим си постоянно много як секс на различни места всяка вечер и съм много доволен от всичко което ми се случва,а на наще никакво обяснение несъм давал за колко пари работя и от къде пари за кола и кои са ми приятелите и с кого излизам и къде ходя,такаче действай ти единствено можеш да си помогнеш да получиш това което искаш а за това никога не е късно,късмет

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05945b1ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не, миличък, не си "лапе". Ти си 20г.хрантутник, който чака татенко да му зарежда колата. Маминка готви, чисти и пере и ти си живееш с тях. Така ще я караш до 40-45г.После ще плюеш жените по форумите, че не искат да те хранят и издържат.
Ако ти оставят наследство, ще го продадеш и пропукаш. Ще си умреш беден, сам и неразбран.
Не си сам, повечето от вашето поколение сте такива-неграмотни, безотговорни и малоумни. Плод на либералното възпитание.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4573068c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изнеси се на квартира и прави каквото си искаш. Докато още живееш при родителите ти ще е така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fc78961a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   След всички глупости, които си направил още се чудиш, защо ти нямат доверие? ! Извинявай, че това, че си на 20 не означава автоматично, че вашите трябва да ти вярват, особено ако многократно си им доказал, че на теб не могат да разчитат. Твоя била колата, а ако се напишеш и направиш поредната глупост, кой ще плаща за щетите? Ами баща ти! Е, на баща ти му е писнало и е прав. Като започнеш работа, се изнеси на квартира, почни сам да плащаш за всичко и тогава прави каквото искаш, но докато баща ти се грижи за теб, няма значение дали си на 12 или на 20.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f43a5db6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе тоя автора е писал и друг път . Не му вярвайте. Един път измисли историа,че ударил едно момиче от неговия клас . Има още 20 30 истории от него . Не му вярвайте

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f43a5db6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами ти с твоя характер каква приятелка ще си хванеш. Момче слез на земята. Аз съм ан 27 и също нямам пирятелка ама не съм тръгнал да се оплаквам заради колата. Баща ти е прав мойто момче. научи се на дисциплина и тогава ще си получиш обратно колата. Даже и за там не ставаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 25 дни
hash: 901abcc579
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Прав е баща ти. Малък си да шофираш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 901abcc579
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Прав е баща ти. Малък си да шофираш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker