ЧУДЯ И СЕ МАЯ НА ВАС ЖЕНИТЕ!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

ЧУДЯ И СЕ МАЯ НА ВАС ЖЕНИТЕ!!!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1525 пъти
ЧУДЯ И СЕ МАЯ НА ВАС ЖЕНИТЕ!
Каква нервна система имате да се опитвате с години да промените мъжете до Вас?!
Имам приятел и комшия които са си такива каквито бяха и на 20. Сега на 30+ единият се разведе, а другият още го мъчат:)))))
Драги дами, защо се опитвате, мъчите и борите да го промените след като човек от ПОЛ мъжки какъвто е на 20 такъв ще е и на 50!
Защо след първите месеци на връзката не ги оставяте, а си правите илюзии, че ще го шлифоване според Вашите въздевиждания?
Като някаква мания за превъзпитаване имате?!!!! Това е нещо чудовищно. Що за мироглед?!! По мой наблюдения около 80-90% от Вас жените са с такива действия към мъжете си. Не е случайно, че 50% от браковете завършват с развод. М 32

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 673b6dfe55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами като майка му не го е научила да вдига масата след себе си, да си измие чиниите от обяда (когато ме няма), да сваля капака на тоалетната чиния, да кучи от магазина това, от което има нужда семейството, а не само неща за собствения му гъз, как се очаква да не дудна?!
Да, за коренни промени от към възгледи, възприятия и т.н. аз също смятам, че е борба с вятърни мелници, но си има едни такива дребни неща от ежедневието, без които няма как да не минем.

А ти, приятелю, защо си се притеснил, че жените на приятелите ти им дуднат? На 32 станал, вместо да се оглежда за жена до себе си, за семейство, за дете, се хванал за проблемите на другите и кой с кого се развеждал. И мъжете ли станахте повърхностни клюкарки?!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5f56ea4d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "човек от ПОЛ мъжки какъвто е на 20 такъв ще е и на 50!"
А, стига, бе! Искаш да кажеш че, ВСИЧКИ мъже сте не просто бавноразвиващи се, а въобще не се развивате?!
Жена съм, но не мисля че, ВСИЧКИ мъже са като теб. Малко сте такива. Другите си се развиват, променят се с годините и опита в живота.
И не, повечето жени не щем да променяме/възпитаваме мъже! То затова и много си стоят сами. Искате именно това, от полата на мама да се прикачи на полата на жена тип "мама" но с екстра- секс, иначе да работи, чисти, готви, ви обслужва. Само да не ви поставя вечерен час като мама и да не пита кои са ви дръжките като мама. Ааа, да де, също да не рови кое момиче сте си харесали хаххахахах смешник!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3bc7e0f11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Благодаря, Ви за коментарите!
Живея сам от 7 години, една стотинка не съм получил от семейството си и да.....оглеждам се отдавна за нормална жена. Но.....нормална в днешно време е разтегливо понятие. За мен нормална жена която евентуално ще ми роди деца........най-малкото нетрябва да прави, да е правила или да иска да прави шибани свирки!!!
Лошото е, че в днешно време много жени го правят и го намират за нормално даже.
Естествено това не всичко което я прави нормална. Не съм педагог и нямам намерение да Ви изнасям лекции. Всичко добро!
*От автора*

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2d3a7b6e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ех авторе! То мъжете за съжаление имат нужда малко някой да ги подпутва. Когато са малки мама а когато "озреят" е работа на жената. Как може един мъж да е на 30 а да се държи като тинейджър? . Как ще се нарече глава на семейството? Трябва мъжа с годините да израства и да си седне на дупето да е силен лидер, че да има здраво семейство. Мъжете сте отговорни за семейството, все пак сте силния пол. Не може да се държите като тинейджърри. Смешно е. Ако мъжа е отговорен и на място аз съм си Горна, че жените ще слушаме и няма дума да кажем а напротив ще се стараем още повече. Авторе търси си жена и дори да е правила свирки ти се грижи за нея и я обичай. Важно е да не прави на друг докато е с теб. Ай си на 32 няма да намериш девствена 30 годишна. По закъснял си

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 493648f800
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Автора е много прав ,ние жените сме ....като обичаме някой гледаме да го променим ,въпреки че не става ама не го оставяме !Голяма грешка. Шанс се дава веднъж ако става става ако ли не дотам!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d7985d5305
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Свойствено за жената е да се изживява като казармен фелфебел, защото така се чувства силна. Затова се женят за боклуци, за да могат да имат причина да ги командват и се чувстват силни. А свестните не ги поглеждат, защото какво ще му превъзпитаваш на свестния, той си е 6 отвсякъде, най-много той да почне да набива канчето на жената до себе си, защото не си оправя леглото и майка и я е научила, че е принцеса и мъжете трябва да и готвят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b274b5a1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Авторе, криво дърво се оправя, крива жена никога! Жените щели да превъзпитават мъжете? !? А шамари не искат ли? То не напразно днес мъжете пребиват от бой такива наивнички, дето си мислят, че мъж ще им слугува и ще им търпи мъргазите. Казват, за мъж без жена е лошо, но пък мъж с крива жена е сто пъти по-лошо. Жените днес освен, че са грозни, дебели и целулитни, са и с големи претенции без покритие. По-добре не се жени, за да живееш дълго и безгрижно, вместо да търпиш някоя кривотия, дето се мисли за "голямата работа" и да ти се налага да я биеш през вечер. Докато не се отнемат отново правата на жените, злините им няма да спрат. Знам, че звучи налудничено, но няма друга алтернатива. В някои страни прилагат директно фемицид, но това е само временна мярка. Нещо като на ламята като и отсечеш една глава, три нови и порасват. Ако в Аржентина или в Мексико убият една феминистка, три нови жени стават феминистки. Трябва друг по ефикасен метос за справяне с женската феминистична гадост. Има такъв, но не казвам, сам се сети, защото е забранено да се казват истини и методи, които са против жените. Днес обществото е с промит мозък и унижава само мъжкия пол, а женският е на пиедестал.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cbec288f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Н 11, явно много те бие майка ти даже и на стари години. Ами размърда го тоя тумбак малко и извън нета, бре! Не става само да си изливаше психарщината в нета, пък и никой няма да те измъкне от собственият ти ментален затвор! Добре и навреме си идва вируса за такива като теб...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 75f37331c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Влез в темата Мъжка вечер у дома и виж за какви чудесии става въпрос. Представи си, че някой нещастен мъж ги търпи тия жени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d9b1583642
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   15, майка ми никога не ме е била, а дори и да е искала нямаше да може. Силен съм много и никой не е по-силен от мен в радиус от 60 км.! Тумбак никога не съм имал, и никога няма да имам, защото от малък тренирам силови упражнения и поддържам перфектна форма. Вируса отдавна го прекарах и сега съм с антитела в кръвта. Ти да му мислиш. Чувам, че тоя вирус нещо мутирал в Англия и започнал да поразява само жени-феминистки. Ха дано Господ се справи с тази феминистична мръсотия, заляла Хр. свят, за да не се налага на мъжете да го правят по другия начин!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a7350abcb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Защо ли? Ами народа си го е казал, тъпо и упорито. И защото така, като се мъчиш да променяш другия се избягва тази част, в която човек не трябва да спира да се надгражда и да променя себе си, така че да е адекватно на насрещното.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 233087753c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Колкото повече ненормалници има като 11, толкова повече феминистки ще има.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker