Претенциите на вас жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Претенциите на вас жените
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2219 пъти
Писна ми от вашите претенции! И то не толкова от самите претенции, а от егоистичното ви мислене, че само вашите претенции имат значение. Ами нашите? Какво искате от мъжа до вас?
- Качествен секс;
- Добри финанси;
- Грижовно и мило отношение към вас и към децата;
- Да не е стиснат;
- Да е честен към вас;
- Да не ви налага контрол, да не ви бие;
- Да ви помага в домакинските задължения;
- Да спортува, за да изглежда добре до вас и да е по-издръжлив за точка 1 /качествен секс/;
- Да ви подарява подаръци;
и тн, и тн, не мога да изброя всичко, списъка е огромен.
На всяка една от тези точки отговарям. Гарантирам ви. Имам доста добра работа, спортувам още от ученик, никоя приятелка с която съм бил не е била недоволна от секса, помагам в домаконството и тн.
Обаче мили дами, аз също си имам изисквания. И знаете ли къде е проблема? Проблема е там, че когато аз представя мойте изисквания, вие надавате вой, как ще бъдете такива, как така, аз еди какво си, еди що си. Чакайте малко, защо подхождате толкова несправедливо и егоистично? Значи с вашите изисквания ние трябва да се съобразяваме, стараем се да ги покриваме, даваме всичко от себе си за да се чувствате добре, макар че непрекъснато изникват нови и нови изисквания и все за нещо сте мрънкащи. Обаче когато аз имам изисквания и когато ги поставя на масата, подскачате, късате и после твърдите, че няма истински мъже и се жалвате в сайтове като този. А какви са мойте изисквания? Много по-малко от вашите, качества, които смятам, че всяка една истинска жена трябва да притежава. Качества, които са имали нашите баби и пра-баби, но заради феминизма и облъчването от западната пропаганда през последните десетилетия, тотално са забравени и са останали в миналото. Нека да ги видим:
- Жената до мен трябва да готви и да обича да готви вкусотии. Не казвам, че аз не мога да готвя, даже напротив, но ще е по-приятно в едно семейство и жената да се старае, да има книжка с рецепти и да готви. Така вътрешно съм спокоен, че ще се грижи и за децата ни в бъдеще.
- Да обича да прави изненади. Представете си, не само вие обичате изненадите, ние мъжете също ги обичаме. Отвръщават ме жени, които само чакат на тях да им се подарява нещо, а те не отвръщат дори и с малки, мили жестове.
- Да обича да чете. Да, трябва да може да се говори с тази жена на по-интелектуални теми.
- Да е имала малко сексуални партнцьори. Какво разбирам под малко? Забелязал съм, че обикновено жените с повече от 3 вече душевно са развалина, защото секса, освен плътско е и душевно изживяване.
- Да не е кариеристка. Предпочитам жена, възпитана в семейни ценности, която предпочита да прекарва време вкъщи, която ходи на работа за да изкарва заплата, но да не гони кариери и подобни. Защото често жените които гонят кариери, забелязал съм, в един момент отдават много повече внимание на кариерата си, закъсняват много след работа, вечно са ангажирани с работа, а всъщност жената е добре да мисли преди всичко за семейството си - децата си и и мъжа до нея.
- Да не е егоистка. Масово жените искате ние мъжете да не сме егоисти и да, представете си, има мъже като мен които не са. Но аз също искам вие да не сте.
Има и други, но стана много дълго.
Така че дами, в обобщение, монетата няма една страна, а две. И както вие имате безкрайни изисквания, така и ние, нормалните мъже, също имаме. Писна ми да ми изкарвате 657847577575 изисквания, а на среща, да не покривате дори едни прости 5.
Все повече се отвращавам от времето в което живеем. Никакви морални ценности и от двата пола, плява навсякъде. Но докато при нас мъжете, все още може да се срещнат хора с някаква запазена ценностна система, които държим на морала, духовната страна на връзката, грижата между партньорите, които покриваме много от изискванията на жената, то при вас почти липсват жени, които отвръщат със същото. Не ви слагам под общ знаменател, но до момента не съм открил жена, която освен да иска, и дава????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: e4b9ac16e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Абе по форумите всеки има безумни изисквания и си придава важност, ама като гледам с какви се хващат повечето... Изискванията са хубаво нещо, ама 5% са в позицията да си хванат такъв. Останалите или се хващат на края с някой посредствен, или си кукуват сами цял живот и се пенят по форумите колко са лоши всички и как няма мъже.

Даже имаше една тема тук как една мацка с претенции до небесата си търси секс и се изкарва топ тупалка. Недоумявах как може една такава тупалка да е опряла до сподели.нет да си търси секс. Е, успях да се свържа с нея и не е чак толкова топ, за колкото се изкара, а като човек си беше и доста заядлива и мнителна, да не кажа друга дума. Хем много претенции, хем не струва като човек, че и като жена.

Еми не става така - и аз искам да съм с Бриджит Бардо на младини, ама не съм и нито на парите, нито на успехите, нито на славата, нито на красотата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e92ec7a039
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много жени покриват тези изисквания, че и много повече, но нямат външност на манекенки и топ модели или дори да са красиви, са прекалено свити и притеснителни, за да ги забележиш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d8059d8a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Погледни и от другата страна. Това, че ти отговаряш на тези точки, не значи, че и всички мъже отговарят. И когато една жена се е сблъскала с няколко такива неотговарящи, които не са оценили никое от усилията и нещата, които е направила за тях, а вместо това само са продължили да мрънкат и изискват, еми и на нея рано или късно и писва и става егоист. Смятам, че точките, които си посочил като твои изисквания са абсолютно в реда на нещата, може би с изключение на кариеризма. Човек трябва да се чувства успял в работата си и да се развива и това би допринесло за семейния ви бюджет. На днешния живот ако останеш да тъпчеш на едно ниво си умрял от глад.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4ccdc30586
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти па кво им се палиш толко на тия жени. Тайната е да не ти пука и да си егоист, а те нека ск правят каквото си искат. Като има изисквания да си намира друг. Живееш така, както искаш и правиш това, което теб те прави щастлив. Жените са вечно недоволни и да се опитваш да им угодиш е мисия невъзможна. Никога не живей според правилата на една жена и никога не живей, за да я правиш щастлива на всяка цена. Жвните не могат да бъдат щастливи мойка. Те обичат драмата, ако я нямат сами си я създават.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ffe0b5c7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, има резон. Познавам доста жени, които отговарят на всички почти. Обаче на изискването "да не гони кариера", ме изгуби. Няма как да очакваш да ти прави изненади(демек да троши пари по теб в повеето случаи) и да може да се издържа сама, ако не иска да израства в работата. Можеш да си намериш някоя продавачка, която не гони кариера, обаче с нея няма да може да провеждаш интелектуални разговори. Противоречиш си. Не може и вълкът сит и агнето цяло. Всички други изисквания са ти в реда на нещата, освен това. Избери си едно от двете - обикновена жена - продавачка или сервитьорка или интелектуалка, която чете книги, води интелигентни разговори и неминуемо гони кариера. Ние не сме толкова просто и знаем, че на мъж не може да се разчита. Утре ще си хванеш пътя и няма да има как да се издържаме с децата на минимална заплата. Нали схващаш? За това интелигентните жени гонят кариера. По-простичките не мислят за последствията и за това са щастливи да си работят обикновенна работа. Имай предвид, че ако не можеш да предложиш интелигентен разговор насреща, жените на по-високо ниво, ще те подминават. Всеки си мисли, че е интелигентен, като започнем от фолк певиците и свършим с боксьорите. Но истината е друга. Не трябва да има разминаване в нивото на мъжа и жената. Замисли се над това и спри да си противоречиш. Реши какво искаш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cb41bb98f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ж на 30 по моя преценка мога да кажа, ме отговарям на твоите изисквания, изисквания към мъжете нямам освен да са нормални: това означава да не си мързелив, да не мислиш само за порно, да работиш, да умееш да комуникираш, да уважаваш човека до себе си и все такива безплатни неща, ама уви не се намира лесно такъв :(

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2c5a4d5597
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Жените, които отговарят на изискване номер 3, в голяма част от случаите не изпълняват точка 5. И не говоря за болна амбиция (която и при двата пола не я намирам за необходима, но разни хора - разни идеали), а за желание за развитие, самоусъвършенстване, професионални успехи и т.н.
Разбирам, че желаеш половинката ти да е с традиционни ценности, добра домакиня, грижовна майка и грижовна съпруга. Пожелавам ти го. Но по-добре премахни изискването "да се вълнува на интелектуални теми" - нека бъде с по-ограничени, простички разбирания. Все пак когато една жена чете много и се информира на различни теми, тя няма как да иска да се заготви в кухнята.

Не ти го казвам с лошо, нито подигравателно. За всеки влак си има спътници. Просто трябва да преразгледаш претенциите си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5364122a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена съм. Въпреки това подкрепям автора. Само, изхождайки от личния си опит, точно такива безкрайни претенции към другия, точно такива свръх изисквания, които самите те, обаче, не биха могли да изпълнят, съм ги наблюдавала, понасяла, от страна на мъж.
Мисля, но това е лично мнение, не определя истина та мисля, че тази капризност не е свързана директно с пола. По - скоро е типично поведение на пасивен тип личности. Например, за да се преодолее дадена ситуация, няма да кажа аз сбърках в това и това и мога това и това да направя. Ще започнат да изискват от другия определени действия, или качества, защото вместо преодоляване ситуацията са фокусирани в това да се погрижат за личните си неприятни емоции чувства от ситуацията. И с времето нещата се напластяват, за едно за второ и трето. Колкото по-малко отговорност и усилия, толкова набъбва списъка с изисквания. Не е до мъже и жени, а до човек и адекватната му представа за собствена значимост. Като се разбърника това хич не е добре.

Тука масово се нападат помежду си, като негативите се приписват на различието, например жените правите така. А нещата са по-скоро в приликите. Ама като нямаш опита с другия пол и така изглежда, че жените.
Реално не жените, а хора, които се държат по описания начин.
Като се почне с претенциите напред, а и сметка да ми се държи, че нещо не е еди как си, ама изобщо не чакам ескалацията.
Имаше май на Ъпсурт едно парче така почваше:
"А мое ли а ти отрежем претенцийките?"

Бъдете здрави и като не става не се нагърбвайте с цялата отговорност. Прекалено кратък е живота, за да се мъчим да направим доволен някой, който може да оцени не какво има, а какво му се полага да получи.... П

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 948232e5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За мен претенциите на мъжете са много повече но не си ги изброил, а някой от тези които си изброил за женски претенции са смешни. Как е възможно да впишеш като женска претенция мъжът да имал грижовно и мило отношение, още повече към децата, тези деца да не са само на жените? Ако един мъж няма грижовно отношение към децата си за какъв човек говорим?
Я по добре си прочети женските си претенции, само че от гледна точка на мъж към жените.
- нима мъжете не искате качествен секс?
- нима мъжете не искате да имате добри финанси и изкарвате пари едва ли не само заради жените си?
- нима очаквате грубо отношение от жената до вас? Или очаквате да пребива децата ви?
- нима не искате тя да е малко по пестелива;
- Да е честна към вас;
- Да не ви налага контрол, да не ви мърмори постоянно;
- нима не искате тя да ви върти по голямата част от домакинството;
- Да спортува, за да изглежда добре до вас?
- Да ви прави еротични изненади?
Щяло да бъде по приятно в едно семейство и жената да се стараела, а няма ли да е по приятно и двамата да се стараят, щом и двамата ще работят и ще вадят пари защо и двамата да не се стараят в домакинстването?
Да обичала да чете, нима мъжете по принцип сте начетени и знаещи, а жените не са. По статистика жените четът много повече от мъжете, както книги от библиотека, така и повече книги купуват, а на пазара елекронни четци се вземат най често от жени или за подарък за жени. Мъжете четът много по малко, влез в една библиотека, в една книжарница и отбележи за час колко жени и колко мъже ще минат да вземат книга.
Ако имаш изисквания за малко партньори към жената, трябва и ти да си скромен, да нямаш много опит в секса, да не си правил много самозадоволяване и да не си гледал порно. Дали е честно ти да си махленския женкар и да търсиш от жена си девственост?
Ако искаш жена, която да мисли за семейството и децата и ти трябва да го правиш.
За да имаш изисквания към отсрещния човек трябва да предлагаш същото поне по стоиност отсреща за него! Разгледах изискванията ти към жените авторе, добре е да споменеш и изискванията си към себе си в предполагаемата връзка. Тя след работа ще готви, ще гледа децата и ще домакинства, ти какво ще правиш в дома ви? Ще си изпънеш краката върху холната масичка, да си гледаш мача и ще поискаш салата и ракийка ли?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2a0beb7fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Твоите претенции си ги кажи на жената до теб. Ние тук няма да ти ги удоволетворим.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 179a3bd8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Прав си, авторе, така е! Гледаш "Фермата", нали? И аз искам точно такава жена-да не е мързелива и да си отстоява правото-в случая Милена! Тя просто е един много ерудиран човек-другите се опитват да я предизвикват, но тя е над тези неща! Хепи Ванче обаче спечели наградата! Тя пък е доста комичен човек, но иначе шоуто няма да е интересно! Но тези жени са добри къщовници, не са мързеливи! Важното е, че това предаване се стреми да запази българските традиции и обичаи и хората да ги предават на идните поколения! Ето това са българските ни корени! А не да си вземем жени, за които ценностите са само скъпите коли, парите, ваканциите, пивниците и нищо друго! "Фермата" е предаване за пример, откъдето човек може да научи много-как се гледат животни и как се строи къща! Как да започнеш от нулата, за да можеш да живееш наистина в хармония с природата!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 06787f3b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Любовта не е изисквания. Тези изисквания може 100 жени да дойдат и да разбереш, че наистина ги изпълняват, но ти трябва да си избереш 1. Аз пък искам мъж, който да обичам и той мен. Толкова е просто. Аз иначе само четенето на книги Не ти изпълнявам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f63f63cffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Моите изисквания към един мъж винаги са били точно такива и никога няма а се променят. В момента съм с такъв качествен мъж ,ако останалите които не могат да покрият тази норма ркато автора се целят високо края на връзката е предначертан. За всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f63f63cffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Качества, които са имали нашите баби и пра-баби, но заради феминизма и облъчването от западната пропаганда през последните десетилетия, тотално са забравени и са останали в миналото.
С това дебилно и недорасло отношение доста ще сaи постоиш сам и ще пишеш по форумите.
Да видим една жена, не е длъжна да ти пере ,готви и чисти, това можеш да го правиш и сам. Даже си длъжен да го правиш ,
без значение дали тя може, ако искаш обслужващ персонал и личен готвач има фирми които осигурявт такива глезотиийки за мързеливковци като теб.
Да е имала малко сексуални партнцьори. това вероятно защото на самият теб трудно ти пуска някоя щом си ревнал тук .

Да не е кариеристка. Предпочитам жена, възпитана в семейни ценности, която предпочита да прекарва време вкъщи, която ходи на работа за да изкарва заплата, но да не гони кариери и подобни. ХАХА вземи си някоя от село ама и тя милата няма да стои така като гледам
И последно интелектуални теми, мъж като теб да изисква от жената до него да може да говори по такива доста трудудно. Ти самият не блестиш с особен интелект, и си личи от изказа и претенциите ти така ,че не се цели високо !

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3deaa06a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Качествен секс- Естествено! Здрава жена съм, за това е и важно да сме подобни в секса и да има химия
- Добри финанси- Ама разбира се! Това е задължително! Иначе какво правим?! Паразитира на мой гръб?! Няма амбиции за разграждане, добър живот без важни липси т.н. пък и за собствено самочувствие, умният човек умее.
- Грижовно и мило отношение към вас и към децата- Разбира се! Ако не е мил и грижовен към семейството си за какво изобщо да е там?! Много тъпо въобще да се мисли за противоположен вариант. А особено пък децата нали са и негови или "занимавка" за жената според теб?!
- Да не е стиснат- Имах си аз!!! Жената ли да поема всичко или да се включи баджанак?!
- Да е честен към вас- Че той дали пък не иска същото и въобще връзка в лъжи връзка ли е?!
- Да не ви налага контрол, да не ви бие- Контрол- изключено! Не сме ничия собственост! Общо правила- Да! Да не бие...хаххахха това сериозно ли?! При здрава емоционално жена, мъж посяга само веднъж! Втора възможност няма, а понякога и без някои части от тялото може да остане. Ако иска да бие, да си организира спаринг срещи с желаещи, без значение мъже или жени, та даже и тийнове. Тийнове защото само страхливи плъхчета посягат на жени.
- Да ви помага в домакинските задължения- НЕ е помощ, а вършене и на неговите задължения! Обратното би било да паразитира!
- Да спортува, за да изглежда добре до вас и да е по-издръжлив за точка 1 /качествен секс/;- да, особено ако и жената спортува! Ако двамата са си запуснати, предполагам няма да е проблем за другият.
- Да ви подарява подаръци- желателен жест, не задължителен. Само показва че, е помислил за жената до себе си и е искал да я усмихне. Същото важи и за жестове от жената към мъжът.

Ако нормалните неща за теб са претенции само значи че, дори и минималното нормално не можеш да предложиш ТИ!
НЕ други, а Ти!

Претенции биха били неща като- по- голяма къща/дом при положение че, има и е достатъчно, а и бюджетът е с лимит.
По- нова/голяма/модерна/спортна кола отново ако е ще нарани семейният бюджет. Това включва по- скъпи почивки/ бижута т.н.
Това което ти си посочил е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за здрава връзка между двама здрави и независими.
Иначе излиза че, искаш да легнеш да паразитира на гърба на някоя жена. Тя да роди деца от ТЕБ, но да си ги гледа сама като не лишава и теб от майчини грижи- домашните задължения. При все това да е доволна ако не я биеш хаххахаххаххаха оф божке...такова плъхове ми посяга и остава без ръчичката си, вероятно и без топки, те не му трябват и без това.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7bf67e9410
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Традиционно жените имат егоистичен манталитет или иначе казано - комплексът на принцесата. Все си мислят, че хората и света като цяло са им длъжни с нещо, задето са "уникални и неповторими".

Много често нямат и реална представа за истинската същност на нещата, особено пък за себе си. За своите собствени мотиви и интереси. Затова все имат нужда от "вдъхновение", все им трябва "нова тръпка". Да се опитваш да се доказваш пред такава жена си е надбягване с вятъра. Затова най често ги чукат и оставят. Което пък поставя нещата в затворен кръг.

Разбира се, несериозно е да се поставят всички жени под общ знаменател. Но тези "изключения", в които повечето ще побързат да се впишат и да тръгнат сега да обесняват как не са такива, са просто резултат от недотам акуратно себепознаване. Иначе казано - опитът на номер 1. Истинските такива са като НЛО- всеки е чувал за тех ама никой не ги е виждал.


Разбира се, мъжете не са по стока и имат сериозни трески за дялкане. и те изневеряват, често са посредствени и една средно интелигентна жена която умее да разпознава кога мъжа до тях е "в нужда", че да му врътне една бибитка та да спре да се оглежда наоколо, може да ги вкара в що годе поносими релси. Но за мен лично най голямата им грешка е, че са наивни. За което те си плащат рано или късно, със все лихвите.

Все пак, съвсем ясно съзнавам, че всичко казано по горе за жените, може да се отнесе и към една немалка част от мъжете. Така, че нека на обръщаме разговора в типичното "мъже срещу жени". Просто мъжете маалко по честичко проявяват рядкото свойството поне да не се замозалъгват. Те много добре знаят своите недостатъци но просто не им пука. Но поне не тръгват да се правят на такива каквито не са. Което е акцента тук. Защото иначе е глупаво, шизофренично и нелепо. Аз лично си мисля, че това е най досадната черта на повечето жени. Първо трябва да си им психотерапевта и чак след това - "Мъжът" с главно М, както те обичат да се изказват. шото най често има и разни сателитни мъже които са просто с малко м но се държът в орбита около тях защото са им "полезни" с нещо. или се държат като резвервен вариант. Поредната проява на типичният женски егоистичен и паразитен манталитет и начин на мислене.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b10c64146b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   За, , Резервите, , съм съгласен. Всяка жена и най-утрепаната си има някоя шМатка, която е готова да направи всичко за нея. Паразитизъм, но в Арабския свят го лекуват. Важното е и ние да вземем пример.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2ab0dd802f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Аз съм жена и искам да ви кажа, че мъжете и жените са коренно различни. Не само в изискванията си, но и природа и всичко. Противоположностите се привличат. Пример Мъжа му стига мандата, свирката и да бъде героя на жената. Като плаща сметките и така. Той се чувства глава на семейството. Не знам да има мъж, който не иска да е супер героя. Жената иска внимание, дженталменство, силна мъжка подкрепа. Ухажване. И си иска нейния супер герои. Като в приказките за принцовете, който спасяват принцесите. Като при секса. Мъжа си е на дървен, но за жената трябва малко ласки иначе не влиза. Разбира се всеки си има свой те си изисквания и е редно, когато започнеш сериозна връска всеки да си каже какво изисква от партньора. Дори и при някой от животните е така мъжа трябва да ухажва жената или да се бие за нея. Според мен мъжете нещо са забравили, че трябва да се борят за любовта си и те са лидерите. Те са главите на семейството. Те дърпат юздите. Мъжете като цяло са по умни и повече се контролират. Не вкарват много емоции. Жените са по емоционални и е редно да си имат мъж за баланс, но мъже който уважават жената. Нали се казва че те са слабия пол, защо се очаква от жената да е редом до силния пол. Как ще стане така. Трябва мъжа да я кара да се чувства обичана ама не глезотии а нормални отношения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7bf67e9410
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Мъже, аз лично предлагам от тук насетне да си мълчим, да отидем да си направим едни пуканки и да гледаме разгорещеният диспут между жената номер 22, и видните феминистки които съм убеден, че имат много да кажат след изказването на 22 :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7a55da045c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 9, това просто не е вярно! А именно, че жена, която се развива интелектуално, няма желание да готви. Аз съм доктор по литература, чета изключително много и готвенето е моят начин да си почивам. Правя го с такова громно удоволствие, че обикновено приготвям малки количества храна, за да имам повод по-често да се въртя около печката. Гледам всичко да е домашно: правя домашен пастет, домашна майонеза, мога да правя сирене, на вилата отглеждам зеленчуци, овошки, така че и зимнина си правя сама. Колкото по-натоварена съм със служебна работа, толкова повече ме тегли към дома и уютната обстановка, в която да си почина. Обичам всичко да ми е чисто, подредено, красиво, с много цветя, картини, с хубави сервизи и качествени тъкани, проветрено, ароматизирано. Голяма част от служебната си работа я върша у дома, така че обстановката за мен е много важна, иначе просто не ми спори. Но имам и изключително натоварени периоди, в които чисто физически не успявам да поддържам домакинството както ми се иска. Тогава съпругът ми поема щафетата. Не съм забелязала да е отслабнал от това, че е поръчал готова храна и е пуснал пералнята. Все пак става дума за няколко дни или седмица.
И не съм само аз така. Най-вкусната ръчно точена баница, която човек може да опита, я прави една моя колега професор, декан на факултет. Кумата ми заема много висок пост във Военното министерство и същевременно е образцова домакиня и готвачка. То си е до жената, не до професията й.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c57646368d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Това е глобализъм и цели контрол, голямо влияние играе и евгениката. Чети за тези работи, ще разбереш тъжната действителност. Цел - да се окалпави мъжкото население, традицията, тестостеронът, характерът, ценности като цяло.
Ти не виждаш ли, че това до повечето жени са аутсайдери по дефолт. Нали не си мислиш, че времената и процесите са естествени? Мъж с мнение - злобар, филмар, мърморко, Мъж без мнение - читав, добър, сериозен.. Лампичката ще ти светне. Много приятели казваха, че като си хвана гадже ще променя мисленето, ала то си остана и след гаджетата, пък днес ми признават и грешката си. Те нещата се виждат, просто трябва да си буден. Преди 20г изискванията не са били чак толкова големи. Жените гледат физическата красота на мъжа, не кинтата, днес гледат кинтата и лъжат, пе е важна неговата душевност. Да, ама неговата душевност е на мухъл. Има ли мухъл, който не е семеен или гаджосан? Не познавам такива. Най-яките симпатяги, веселяци и читави мъже са ергени. Това подсказва, че се намесват неестествени процеси и те ще съвпят всичко след 50-100 години. Забавното е, че жените инстинктивно имат нужда от клатня, а когато си с мухъл, клатнята е мираж, ще им липсва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7bf67e9410
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Изказването на номер 25 за мен лично е аналогично на една брутална бухалка, премерена с убийствена точност в десетката.

И една тънка червена линийка на разбитите мечти и илюзии се стича надолу и бавно но сигурно пълни локвата на прозрението в която рано или късно ще се огледаме. Това важи и за двата пола.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 079bc42871
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Аз съм скромна. С мен никой няма да има проблеми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker