Мъжът ми удари брат ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми удари брат ми
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2257 пъти
Здравейте! За пръв път пиша тук и причината е, че се чувствам страшно объркана, а и няма с кого да споделя...
С мъжа ми сме заедно от 4 години. Първата година отношението му към брат ми беше нормално, докато не го взехме да работи с нас. Още в самото начало започна да се държи с него наставнически, като командир! Ок, казах си, брат ми е зелен още, просто иска да му помогне и да го научи как се работи, е да, ама не! Това продължи и прерастна до там, че той се месеше в личното му пространство(например в почивката да не си пипа телефона, да няма право на мнение за каквото и да е) и всякакви такива луди изисквания. Брат ми винаги се е държал с уважение към него, задето е по-голям и ми е мъж, не му е възразявал, за да не създава конфликт между мен и него... Но мъжът ми пак беше недоволен от него и винаги намираше начин да го злепостави и обиди пред колеги. Брат ми изтърпя това поведение 2 години и напусна. Отношенията им бяха много крехки в този период и естествено брат ми беше виновен и неблагодарен в очите на мъжа ми, без да осъзнава всъщност колко много го е подтискал с отношението си. В периода, в който не работехме заедно държаноето на мъжа ми пак не беше хубаво. Все го захапваше за нещо, все го подиграваше и недай си боже брат ми да възрази, той автоматично се превръщаше в неблагодарник. Аз никога не съм вземала открито страна, макар че съм казвала на мъжа ми стотици пъти, че когато се държи с брат ми така, той ме наранява и че не виждам наистина с какво го дразни толкова и му е трън в очите. Аз виждам, че брат ми уважава мъжа ми и не е провокирал това отношение по никакъв начин. И да стигна до случката, която е причината да пиша тук... Събрахме се на банкет със семейни приятели и брат ми беше поканен, а аз бях под напрежение цялата вечер, защото знам като пийне мъжа ми, че ще се заяде. Така и стана... Спорът беше супер глупав и незначителен(мъжът ми харесва еди коя си група, брат ми не толкова) и когато стан въпрос за тази група и мъжът ми я възхваляваше до небесата, брат ми каза цитирам: Ее, може да се родят и по-добри. Това беше причината за скандала(чак ме е срам, че го пиша) и мъжът ми полудя и вика точно ти ли ще кажеш. Брат ми се опита да му обясни, че не е искал пряко да го засегне и просто е казал мнение, даже му се извини, ако без да иска го е засегнал! Но мъжът ми не спря запопна да вика, да обижда и скочи да се бие. Ние застанахме помежду им (беше ужасно)... Мъжът ми удари брат ми... Не мога да ви опиша чувтсвото... Гледката...
И ето пиша ви, за да поискам съвет... Не искам да си разбивам семейството, но не мога да си затворя очите... Не мога да забравя, не мога да простя, изпитвам непоносимост към него... Мисля, да се разделим... Вие на мое място как бихте постъпили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: c76acddc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам, ако съм на мястото на брат ти, щях да си извадя медицинско и да го осъдя. Просто не ми пука дали става дума за роднина.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ab1dad2d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно брат ти е възпитано момче а утре ще ядеш шамарите ти. Второ вземи си поука, на едно място на работа, брат, мъж, ти те е редно. Такива балкански отношения.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b905b3f2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не ги събирай двамата на едно място. Това, че си си избрала да се омъжиш за див неандерталец, е по-големият проблем в случая.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 194660c5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Oле,как може мъжа ти да е такъв кибритлия и заядливец.Той е искал на всяка цена да го унижи,подчини и покаже кой е шефа пред другите...Не е било добре брат ти да започва работа при него.Не е добре роднини да работят заедно по принцип или като шеф и подчинен.Тогава несъмнено се виждат кирливите ризи на другия,спират да се уважават и започват конфликти между тях.
Мъжът ти трябва да преосмисли поведението си спрямо брат ти.Някакви комплекси ли избива така?Дори и да го дразни с нещо брат ти би трябвало да си сдържа гнева и да си контролира действията...Говори с него и му обясни това.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 65fa3bbda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   С какви диваци създавате семейства.... направо не знам. Потресена съм масово жените как се хващат с отрепки. Нали знаеш, че утре си ти на ред? Недопустимо е такова поведение в семейството за каквото и да става въпрос. Дори и да се мине някога границата на добрият тон - ДО ТАМ! Честно казано те съжалявам...

Жена 24г.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 116b7e09cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Аз съм бил зет ми, тамън два пъти, демек обратната ситуация, така че предполагам случва се. Само че за много по-сериозни провинения. Така поставено, мъжът ти има нужда да му се пренаредят предните няколко зъба, та да се укроти малко.
Най-обичам такива агресори от нищото, защото се гъзарят винаги на или физически по-слаби, или на душички.

Мъжът ти путаран, такива, които като им цепна веждичката, ги карам да си гледат малко кръвчицата, та барем им влезне малко акълец у кратуната.

Недопустимо е да посяга на брат ти, при дадените обстоятества и ако не го оставиш - показваш бездушност, която ще ти излезе през нова после, ГА-РАН-ТИ-РАМ ти.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e8212c24f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжът ти да не е хванат от някоя гора. Какво е това поведение на орангутан. Поговори с него. Отидете на психолог. Намери от къде идва проблема . Ако не ще ...да не вдига много шум като събира чантити

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 129da77400
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Колко пъти , ще пускаш историята в нета ? Изобщо това което пишеш , истина ли е ?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 129da77400
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Добре де , Петруна , от 15 април до сега , какви са им отношенията ? А с теб , как се отнася този .....ъ,мъж? Имаш ли и други измислени истории , които копи-пействаш по сайтовете ?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6d89e2eff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След разговори, молби и т.н. на банкета вече аз поне бих му нанизала някой стол на тиквата и да върви на майката си. Не бих допуснала брат ми да се снижава, да се унижава заради моя избор за скапан съпруг. А мъжът ти за да се държи така с него вероятно и към теб е набрал, нали се сещаш?!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 13cfa4d39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Трябва да се разделиш с него ,да ! Категорично ! Той е агресор , в скоро време и на други ще дойде ред . Държиш се пасивно и допускаш други да тормозят семейството ти .Неговата агресия е причина брат ти да напусне от ваш бизнес , за да си бъдеш ти женена.Надявам се разбираш , че той опропастява вашите семейни отношения .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 13cfa4d39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази тема , аз поне , я чета за втори път . Бавно загряваща ли си , що ли ? Същото ти се каза и преди , колко време трябва да мъдруваш ?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8256e2255a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "За пръв път пиша тук". Ама сериозно ли?
Може би аз съм единствения, който не вярва на тази история. Много нелогично написана. Авторке, ако мъжът ти е такъв какъвто си го описала защо си се омъжила за него. Няма начин тази черта от характера му да не показал и по-рано преди да се ожените. Това ми показва, че ти не можеш да преценяш характера на мъжете. Но друго ми прави впечатление. Събрали сте се на банкет със семейни приятели и за едно съвсем невинно мнение на брат ти , мъжът ти става да го бие. Вие /колко човека/ сте застанали между тях и въпреки всичко мъжът ти ударил брат ти. Това е толкова глупаво убяснение. Нямаше ли един-двама мъже да хванат брат ти и той да умекне от яда си. Не, не, по всичко си личи че историята ти е измислена без да си вложила някаква логика в нея. И най-накрая казваш, " не искам да си развалям семейството" а после допълваш, " мисля да се разделим". Ти въобще знаеш ли за какво говориш. Много се излагаш авторке. Жално ми става, че всички са ти повярвали на фалшивата ти история. Моля коментара ми да бъде публикуван.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b6639bbeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Типичен ганьо, който се чуди как да си избие комплекса. При все, че милия ти брат е толкова търпелив и възпитан, още в началото да съм го размазала ганьовското лайно и да съм го изхвърлила. Вярно не сте в ред с главите някои жени и от там мътшичките ганьовски започват да си въобразяват, че всички жени сме такива. И като видят, че не минава ами дори и отнасят як шут в задника, пристигат тук да плюят жените.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c542046c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Развеждай се мила, такъв дето бие брат ти не струва и 5 пари - утре ще вземе и теб да бие. Разведи се с тоя човек

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7f984a638f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Гледам хубаво са започнали да олюват мъжа ти, но в цялото описание и двамата мъже имат вина, но най голяма вина имаш ти. Наясно съм колко негативен вот ще събера от хора, които не са били в подобно положение и не обмислят цялата ситуация а осмислят случките на парче. Разбира се ако разгледаме само случката с удара, не е правилно да удряш някого за една реплика, но ако този някой си му набрал от 4 години, е доста възможно една реплика да прелее чашата. Жена съм, имам мъж и брат, никога не са се били, но и с двамата говоря право в очите, в момент в който видя нещо си им казвам без да крия каквото и да било и разбирам причините за държанието им още преди да са се разрастнали нещата в сърдене или скандали.
Взели сте го да работи с вас, защо? Защото е бил безработен и е неможел, сам, лесно да си намери работа. Защо се е държал наставнически? Защото се е стахувал, че лапето, което се е наложило да натресе на колегите си заради теб, може да го изложи и вероятно го е излагал, щом се е наложило да се държи толкова наставнически и да го възпитава чак със забрани за телефон. Той не е искал да го взима при себе си, ти и семейството ти сте го притиснали да вземе брат ти. Мъжът ти още от самото начало е смятал брат ти за разглезен и невъзпитан, и когато се е оженил за теб не е предполагал, че ще му натресете да учи брат ти, как се работело. Дали му е било приятно на мъжа ти да се излага пред колегите възпитавайки хлапе, което има наглостта да раздава мнението си в работата, докато се учи да работи? Изглежда брат ти и от дума не разбира, две години се е налагало мъжа ти да го обижда, за да се откаже от ходенето при зетя на работа. Мъжа ти е знаел и виждал, че брат ти за тази работа не става, но е нямало как да ти каже и се е наложило да притиска и обижда хлапето докато то само се откаже. Със сигурност за две години на много неща го е научил или поне се е опитал да го научи, но отстрща не е получил благодарност, нито разбиране от теб. Пратили сте момчето при мъжа ти само защото е от мъжки пол, а какви знания, умения и желание за работа е имало, е било без значение за теб и родата ти, нали е момче там, да взема заплата покрай мъжа ти, а на мъжа ти какво му е било питала ли си го някога? Имаш ли си на предсттава колко е трудно да вкараш в колектива си едно нищо не можещо хлапе, което няма и желание да мисли, и идва заради заплатата? На всичкото отгоре хлапе, което и мнението си раздава. Ако не можеш да се поставиш на мястото на мъжа си, поне си представи той да има малка разглезена сестра, която да натресът при теб на работа и ти да поемаш не само обучението й, а и всички нейни грешки да са на твой гръб и на всичкото отгоре тя да изказва глупавите си мнения пред колежките ти.
За последната случка, нима брат ти не познава мъжа ти? Защо е било нужно да си изказва мнението за групата? Ако брат ти уважаваше мъжа ти, няма да му противоречи, особенно когато мъжа ти е пиян. Толкова ли бе нужно да си изкаже мнението за групата, толкова ли много хора на масата искаха да чуят мнението му за любимата група на зет му? Каква е била целта на брат ти? Защо е било нужно пред пиян "левскар", когато говори за отбора си, да кажеш, че има и по добри футболни отбори, на всеки е ясно че има по добри футболни отбори. Това обаче повечето жени не го разбират, за хората които не са били фенове това е просто изказване на мнение, за мъжете фенове обаче въобще не е така. За мъжете фенове е обида ако облечеш блуза с цвета на противника, без да си казал каквото и да било.
Грешките на мъжа ти в целия разказ са две, че характера му е леко кибритлия когато пийне и че много те обича и не може да си каже болката в очите ти от страх да не те загуби, не може да ти каже какво точно мисли за брат ти, кое го е наранило.
Както по горе писах намирам вина в теб, не говориш без недомлъвки с мъжете около теб, ти обичаш и мъжа си и брат си каквито и да са, но не ги разбираш, нито единия нито другия. Не изговаряш с тях проблемите и искаш нещата да се оталожат от самосебе си. Трябвало е в годините да говориш и с двамата, но ти си мълчала. Не те е интересувала болката която е набрал мъжа ти, от какво е, защо е и тя сега е ескалирала. Имала си съмнение че ще стане скандал, но не си говорила с нито един от двамата предварително, нито с мъжа ти да го помолиш да изтърпи брат ти на сбирката, нито с брат ти да се държи малко по резервирано и да се опита да не ядосва мъжа ти. Сега мислиш че мъжа ти е ударил брат ти заради последната реплика, но не е така, сега просто е избухнало събиралото се през годините. И не мисли че нещата са приключили, ако продължаваш да не говориш и с двамата и продължаваш да ги събираш на сбирки, ще дойде ден в който няма да ги спреш, особенно че брат ти вече му е паднало "уважението", а на мъжа ти пердето, тези мъже ще се сбият много по жестоко.
Да избереш един от двамата е бягане от проблема, какво те съветват да се разведеш и да си търсиш мъж който харесва брат ти ли? Има ли по голяма глупост от това да се разведеш с мъжа който обичаш и да търсиш да се събереш с някой който обича брат ти или семейството ти? Ти обичаш и двамата, начина е да говориш, да накараш мъжа си да се отпусне да сподели всичко което му е на душата. А брат си да накараш да разбере че обичаш мъжа си и когато той обижда него обижда и теб. Вижда се че брат ти лесно ти споделя знаеш доста подробности от това, което се е случило докато са работили заедно, но само от неговата гледна точка, а къде е гледната точка на мъжа ти? Каква е причината за държанието на мъжа ти защо не си говорила с него да разбереш той защо се е държал така.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 21956e5dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Съжелявам те, защото поне по писането ти изглежда, че си свестен човек, но си се умъжила за помияр! Мъжленцето ти има нужда от сериозен урок! Реагирай бързо или ще съжеляваш за в бъдеще

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e1094ca57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Като изключим взаимоотношенията с брат ти, какъв е характерът на мъжа ти? Как се отнася към теб? Към околните? Гневи ли се лесно?
Седнете и поговорете открито. Попитай го какво е причината за неговото поведение и му обясни в прав текст, че ако иска да бъде с теб, трябва да се отнася уважително с брат ти. Даже е нужно да му се извини.
Ако това не подейства, или ги дръж задължително отделно (без общи събирания), или се раздели с този човек. Ключово е какво е поведението му спрямо теб. И разбира се, дали ти би искала да си с него предвид поведението му спрямо брат ти.
Ж32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b552c4732c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Брат ти е малко мъж тип алла п...а.Аз на мястото на брат ти щях да смажа мъжа ти ей така за назидание пред всички на банкета,па нека после ме съди.Честта и достойнството са по-важни от евентуалното им финансово измерение.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 49841a02fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Днеска с брат ти, утре с тебе ще започне!? Още отначало е бил такъв, ако имате деца, тогава ще стане още по гаден. Явно е от келешите, които се палят и от добър ден да им кажеш. Отвратителни лекета са, за съжаление си, къде си ги намирате такива, той си е бил такъв още отначало, но си била заслепена от хормоните.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bbaa840739
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Абе аз това го четох в бг мама преди месеци, ако не и пред повече време. Искаш да ми кажеш, че ти през цялото това време стоиш и се чидиш дали да се развеждаш и я пишеш тая история все вдно се е случила сега??

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8256e2255a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторке аз не ти вярвам, че историята е истинска. Както виждаш и номер 21 не ти вярва, даже казва, че историята е прочетена в бг. мама преди доста време. Много си нахална и не само това ами си написала и два коментара номер 14 и най-вече номер 16 като се представяш като случаен посетител и с каква "мъдрост" правиш анализ на собствената си история. Само че ако тук влизат да коментират невежи посетители трябва да знаеш, че не всички сме невежи. Но каквото и да ти отговаряме ти няма да престанеш да публикуваш измислици. Обзета си от грандомания, че ти си литературен гении и трябва постоянно да пишеш, макар и глупости. Аз ти написах много хубав коментар в другата ти история: "Досажда ми много по-голям мъж" в "На работното място", но ти не го публикува, защото бях критичен към теб. Сигурен съм, че и този коментар няма да го публикуваш и това говори много лошо за теб. И виж как в номер 14 се заканваш на съпруга на авторката (твоя милост) че ".... още в началото да съм го размазала ганьовското лайно.... " т. е. "твоя съпруг" от историята. Ти си мислиш, че ние коментиращите сме толкова глупави, че няма да ти разберем фалшификациите. Номер 21 много добре те е разбрал.
Моля редактора да публикува този ми коментар. Щом може да публикувате №14 където авторката нарича българските мъже ганьовско лайно, защо да не публикувате и моя коментар.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8818b980b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Мъжът ти няма респект към семейството ти.Тоест индиректно и към теб.Ти обаче си имала два варианта.Да бъдеш или да не бъдеш с него.Брат ти обаче няма нужда от твоята протекция и е трябвало сам да може да се оправи в тая ситуация.Аз лично при такова отношение нямаше да седя не един ден, ами и един час на тази работа.Пък, ако извън работата си търси повод да ме унижава, колкото и да е здрав... и най-големия майстор кляка пред винкела.... гарантирам му, че в овчи кожи ще го увиват после.



Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 56c11861d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Копирана е от бг-мама напишете същото в гугъл и ще видите. От 15.04 пък дали е същата жена не знам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c6042701b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Чингис Хане, нали из другите теми разправяше колко е важно да си грамотен и това е равно на успех в живота. Защо тогава не си си направил труда да прочетеш, че след препинателен знак се оставя интервал?

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 88b718b176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Така е Деницо ! Нали ти си избра съпруга ( паляка) не се притесняваи скоро ще те понабие и тебе . И бъди сигурна че ти ще си му виновна за всичко !

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 6c182f0063
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Бих зарязала мъжът си на секундата. Няма никога да го погледна. Няма да присъства повече в моя живот. Брат ми ще е по-важен. Какъв човек си, да ударят брат ти а ти още да се чудиш дали да се разделиш с мъжът ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker