Няма разбирателство ,помогнете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Няма разбирателство ,помогнете
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1147 пъти
Здравейте, пиша ви с надеждата за помощ... Живея с родителите си и винаги съм уважавала грижете им , винаги са си давали последното, но проблемът е тук, че никога не са седнали с мен да поговорят като хора, имам нужда да им споделя какво мисля, пазаруват хвърлят ти продукти, да знаят, че има какво да ядеш, плащат сметки и това, винаги съм си мълчала, не може нищо да им споделя, когато изпитвам болки по време на цикъл и нещо такова винаги съм се държава на крак и никога не съм го показвала.. Кажа ли нещо, започват с.. , , Айде ти се не си.. , ти не си виждала, ти си такава " и едни гадни сравнение... Днес имахме гости и толкова се стараха, че като знаех какво им е истинското държание, много се дразнех, опитвах се да им помогна, но видяха, че пак се държа сопнато и почнаха да ме обиждат, че съм луда... Никога не са се питали каква е причината да избухвам... Попитах ги, защо като родители никога не са седнали да разговарят с мен, а получих за отговор да ида се прегледам и, че съм била несправедлива и, че нямам държание, че ни съм гладна, нито пък жадна и аз не издържах и избухнах изядох боя и това е... винаги съм казвала каквото има на човек в очите и затова не ме искат, искат да се усмихвам и да се правя на глупава, за всичко да се усмихвам, не мога да търпя преструвки и затова ям бой, как да живея така?? Хората ги излъгали нещо и веднага почват да ме обиждат и ме поставят в такова положение, че аз се чудя, за това ли живея, не е често, но сценката се преповтаря винаги и колкото и да си затварям очите винаги скришом плача и много пъти си задавам въпроса, на техните години дали наистина ще съм луда, ако продължават така? Какви мерки да взема? Не искам много просто всеки да си каже проблемите и да има разбирателство....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0adb35fbea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко човека писахте темата?
"винаги съм си мълчала, не може нищо да им споделя"
"винаги съм казвала каквото има на човек в очите и затова не ме искат, искат да се усмихвам и да се правя на глупава"
Или сте писали поне двама или само едно от твърденията е вярно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 970a84b8e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колко си години? Явно родителите ти са на по-ниско ниво от теб и те те мачкат, но и ти сама се мачкаш. Те няма да се променят, но ги можеш да излезеш от тази ситуация и хора.Да имаш твой дом, и никой да не те пресира.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f2ecf9cf7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Родителите ти са глупави и с емоционалната интелигентност на 5 годишни. Няма да порастнат никога. Не са способни на задълбочен разговор, а дори и да се напънат да проведат такъв, ще ти наговорят глупости, защото както казах вече са глупави хора, бедни душевно. Това не ги прави обезателно лоши. Хората сме на различно ниво на развитие. Едни са със зрелостта на 5 годишни деца, въпреки че са на 50 или 70 години. Други са с интелигентност и зрялост, по-присъща за възрастта им. Просто спри да чакаш нормален разговор от тях, защото няма да се случи. Просто толкова си могат, не че не искат. Те щяха да ти дадат повече, ко можеха, но не могат. Спри да ги провокираш и се дръж с тях, все едно развитието им е на 5 годишни, защото те горе-долу тогава са спрели да се развиват емоционално. Обърни се към някой роднина с по-висока интелигентност и зрялост за подобен разговор. Все трябва да имаш някоя баба или леля примерно. Съжалявам, че така ти го казвам, но много сме в подобно положение, а сме по-възрастни то теб. Приеми ги, както те са приемали, че ти на половин годинка не си могла да ходиш например, така и те на която и да било възраст няма да са способни на дълбоки разговори. Няма да се развият повече. Това е. Освен да приемеш нещата, друго не можеш да направиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6fa9df6783
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   99 %от родетелите в тази селения .България не стават за такива нямат поведение и държание на такива .

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 5e3aff2aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Споко, и с мен никой не е говорил.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker