Една тема за противните мамини синчета! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Една тема за противните мамини синчета!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2932 пъти
Преди не съм обръщал чак такова внимание, но забелязвам, че те се размножават като хлебарки. И честно казано единствената разлика между хомосексуалист (което приемам, НО НЕ ми се струва нормално и е болестно състояние) и мамино синче е, че геят може да се бъде и мъжкар, а маминото синче е отвратително гнусно същество, което само може да имитира мъжкарство. Едиповият комплекс си е чисто психическо отклонение! И не съм поредната жена, оплюваща мъжете, а мъж, на когото му е кипнало от такива.
Абе пичове, нормално ли ви се струва след пълнолетие майка ви да ви пере гащите? Аз от пубертета започвах да изпитвам нормален срам от майка ми. И желание за самостоятелност. Да не може без мама едно яйце да спържите! Не искате ли да сте успял мъж с нормални навици? Мама и дупето ли ви бърше още? И какво е това ще си хвана жена и ще я мъкна при мама и мамчето ще ни свети. Започнеш ли да работиш/учиш - изнасяш се, ама не пестене, не глупости. Със съквартирант мъж да живееш е по-нормално отколкото с мама на 25. А най са ми смешни тия дето се правят на боксьори и други бойци, а като ги набият викат мама и почват със съд. А иначе те първи се заяждат и те предизвикват. Какво - ще те напляскам и ще ме плашиш с мама? Къде сме мъжете, независими от майка си? Да не говорим, че на 28 майка ми да ме стиска, целува и да ми се бърка ще ме накара да си заровя главата като щраус в земята. А сега мамините синчета ще си признаете ли? Това е болестно състояние, странно как се намира за нормално. Мен ме избиват на агресия. Разликата между вас и гейовете каква е - едните са влюбени в други мъже, другите в МАМА, още по-извратено. Надявам се историята да ми е публикуват. Искам да има дискусия. Че това нещо така и не мога да го схвана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9bca4c94d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Точно и правилно им го рекваш!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6569c80417
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Ох, тук вече и с мръсните гащи на хората взеха да се занимават! Няма ли дъно за вас!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 84ca3c4b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Да,наистина..Обаче има и други примери,отделили са се отдавна,изнесли са се.Не са близки с майка си,но очакват жената до тях да прави същите неща,като нея,да ги обгрижват изцяло,всичко на готово.Ами извинявайте,не сте на хотел .. :) Когато живееш с един човек,не ти е длъжен да ти чисти и пере гащите,както казва Автора.
Работата вкъщи се върши от всички живеещи в дома.
Вече в кой век сме,да чакате жената да върши всичко,и тя да работи на равно с вас.Всички се изморяват,никой не иска да е слугиня.
Аз например работя на равно,очаквам и помощ у дома,съвсем нормално.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 68cbd0286b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Тъжно ми е за авторката /която сега пък реши да се прави на мъж, но е същата Ганка-Малка, която наспами сайта с еднотипни теми/. Тя сигурно не е целувана или обгрижвана от майка си нито на 2, нито на 8 години, та какво остава за 28? Наистина ми е жал за нея - трябва да направим някаква благотворителна кампания, за да ѝ съберем пари за уикенд в хотел, където някоя жена да се прави на нейна майка за два дни. Ей така, и тя да види какво е да имаш обичащ те родител макар и наужким!

Всеки трябва да познава това чувство, защото непознаването му води до всякакви психични разстройства и даже до психопатия и социопатия. Тук май сме на границата да видим как започва раздвоение на личността - авторката пуска теми, представяйки се за различни хора, но пишейки по един и същ въпрос. Тя, нейна милост и другите ѝ алтерегота са някаква виртуална армия, която громи хората, имали любящ родител? Наистина ли това е проблема на България? Че някой е бил обичан? Не мисля! Но е разбираемо, когато детството ти е било кучешко и не си познал това, което на повечето хора е гарантирано - родителската любов. Жал ми е за нея - тя е жертва на нещо нечовешко! Надявам се да получи всичката помощ и подкрепа, която ѝ е нужна, за да се върне към живота, защото в момента е на пауза!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c7d93bb14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Можеби при някой, които майка им все още ги гледа като деца, които немогат да се грижат за себе си да е наистина противно. За мен е по - противно е тъй наречените " мъже, бащи " пияници. Които тормозят психически и физически жените и децата си и ги травмират. Пияниците за мен не са мъже, а педераси с коплекси. Когато с пиянските си изпълнение оповръщат възглавница и легло и после жена им трябва да им чисти оповръщането също както малко дете бебе след като повърне. И Авторе не обвинявай само мамините синчета не са виновни те. Виновни са гадните им родители. Родителите им трябва да си ти противни. Аз не знам защо някои правят деца като после им сасипват живота.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 198624cbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   напълно подкрепям автора!За жалост имам такива приятели,тепърва им копуват колите, а те са едва на 26години.Все още живеят,и споделят всично с родителите си.А те работят само и си харчат парите за тях си,докато мама и тате му плащат сметките у дома.А аз напълно сам с момиче до мен от 6години и 7хиляди лева кредит към банка.А на всичкото от горе ми викат,брат ти си луд да теглиш,ваще толкова ли нямат пари да ти дадът.Направо не ги издържам

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 781b011fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Забравяте, че всичките мамини синчета са женени, поради простата причина, че жените търсят мамини синчета с пари. (парите на родителите на маминото синче, което работи някаква нископлатена работа, колкото да се каже че работи).

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8c07f49f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Е то аз мога да си готвя и чистя перфектно сам. Другите неща се извършват от роботи, тогава за какво ми е Иванка? Само за сливата та и децата ли? Че те и живтотни знаят да се сношават и размножат само. Тия феминистки мурафети на някой феминизиран льольо само.


Авторе Пич. Гледай себе си и собствения си живот и не се занимавай кой мамино синче, кой ганкино свинче. Не си ти човека, който ще управи днешния свят. Звучиш като безработен пиянка от кварталната кръчма, който оправя САЩ, Русия, Путин, Тръмп, БФС, Ицо Стоичков, а на теб ти избягала невестата с детето.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 11a781882f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Че то на тези мамини синчета и жени им намират. Особено пък на тези от стабилните семейства. Не говоря за богаташите, а за средностатистически семейства с добър доход, хубав и подреден дом и хубави професии. И още по-интересното е, че им се намират и свестни жени, не някакви ненормалници. Е, наистина синчето се превръща в покорен съпруг без мнение и способност да защити семейството. Но пък жена му стабилна. Строява го, прави сметка на доходите, възпитава децата. Праща го на пазар. Праща го да кара колата на ремонт и т.н. и т.н. И макар и без мнение и мъжки качества льольото живее в хубав дом и има добро семейство. А мъжките момчета, които сами се борят с живота срещат някоя, която наистина се е изкефила на мъжките им качества и иска да ги чука, а не да гради връзка с тях, защото я нямат собствен дом, я нямат образовани родители и т.н. и т.н. Аз лично имам няколко примера за такива мамини синчета. От Благоевград съм. Имах съученик, който до 12 клас не беше излизал от вкъщи без майка си. Макар че вкъщи освен да играе игри, определено не е сядал да учи. Иначе от читаво семейство на учители. Завърши икономика в ЮЗУ и отново чрез връзки директно започна работа в Министерство на финансите. След две три години го намери едно момиче от центъра на София. Та вече женен с дете и живее в къща на пресечка на Витошка. Без мнение, без мъжественост, без да може един пирон да закове, уреден на работа и с осигурени наследници. Какво повече да кажем...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 311b860ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   "И не съм поредната жена, оплюваща мъжете, а мъж..."– точно жена си си,64 годошна бабо-модераторке Саша,точно жена си си,стига си ни лъгала,защото не сме малоумни,като теб! Ти си безплатна модераторка в този сайт и сама си публикуваш всичките мъжемразки истории за мъжете,в които се опитваш да изкарваш всички мъже "мамини синчета" и гейовете "нормални",и във всяка твоя история се представяш за жена на различна възраст,а в тази и за мъж,очаквайки,че няма да те разпознаем. Е да,обаче отличителният ти мъжемразки стил на писане,който ярко се откроява от този на обикновените потребители те издава,колкото и да лъжеш и да се представяш за мъж. Женската ти злоба и завист към мъжете,от това че нямаш мъж и си бездетна нямат край,и те прояждат отвътре като отрова. Завиждаш на всички млади мъже и жени,които заедно успешно си гледат децата и семейството и са щастливи заедно,а ти си самотна,озлобена,дърта и нещастна и младостта ти е минала пред очите ти. Но това е положението,това е реалността,и ти не можеш да я промениш,колкото и да се напъваш с твоите лъжи,опитваща се да изкараш мъжете най-голямото зло на света,а жените света вода ненапита. Играта свърши,Сашке,признай си,че си ти!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9823bf5522
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Авторе, явно се напълни темата с дърти свекърви и мамини синчета - 5,8,9. Едните се правят, че било “любов” да се месиш в личните отношения на децата си и да им съсипваш връзките, а другите - че са си мъжкари и няма проблем да живеят с мама.
Моят опит с “майчина любов” - синът й бил едно дете и няма право да се жени и да има деца. Трябвало да живее с нея и баща си цял живот. Да ги издържа и да ги гледа на стари години. Каква любов само! Всяка майка иска най-доброто за децат си, нали? На това 5 му вика любов и те обвинява в някакви психически разстройства, че не си я преживявал. Лелче, иди да се прегледаш ти!
Относно мамините - първо, масово не ги издържа мама и второ, масово не са женени, защото мама се грижи да съсипва връзките и да прогони всячески “натрапницата, мърлата, крадлата на синове” и т.н.
Пичове, имаме или по-точно имахме много готин семеен приятел. Всичко е точно докато си млад. Докато ти градиш кариера, изплащаш собствен дом, сформираш семейство и имаш деца, той си седи на ниво тийнейджър, общува само с майка си и приятелките й, тотално се е отказал от жените, и грам не е прогресирал в нито едно отношение. За капак мели като лелче без да изслушва, дървен философ е и има адските претенции при все че насреща предлага това, което ви описах. Никой от приятелите му вече не иска да се вижда с него. На никого не му се слушат лелкински теми. Общи теми няма. Но от негова гледна точка - той си е супер, тъпо е да се плащат квартири, мъжкар е... Тъжно ми е за него, защото вече си има само майка си на този свят. Един ден тя ще си отиде и той ще остане сам като мръсно куче - без приятели, без семейство, но какво да се прави - така си е избрал. Дано и майка му да в щастлива, защото тя има пгромен принос за това решение.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fbd56bfc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Имам един познат, който на сбирка с приятели, когато всички се уговарят къде да ходят да ядат в някое заведение, казва "Ааа, мама вкъщи ми е сготвила, аз тука ще ям" и си отива и яде у тях и после се връща. Над 30г. е момчето. Стар ерген.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 55765ebd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 5 браво за коментара ти. Ти си единствения коментатор, който разбра, че автора на тази тема не е мъж, а е жена и то на доста, доста повече години от посочените в темата. Тази авторка винаги е плюла по мъжете, наричала ги е ганьовци както сега, и много други пъти, мамини синчета. Тази авторка изпитва болезнена омраза към мъжете и знаете ли защо, защото никой мъж не й обръща внимание като на жена заради нейната много напреднала възраст. Тя се представя на 28 г., но прибавете още 36 г. и ще разберете точната й възраст-64 годишна баба. Номер 5 права си, че авторката е оспамила сайта с еднотипни теми /омраза към мъжете/ и те вече са надхвърлили 300 /триста/ отдавна. До кога ще ви казвам, че тази авторка е и моретатор и пише и публикува теми и коментари когато си иска. И тя е най-големия виновник за непубликувани теми и за изтрити коментари. Докато този сайт я държи в състава си тези еднотипни теми ще продължават завинаги. Тази авторка няма чувство за морал и достоинство. Тя си призна в една нейна тема, че е шизовреничка и страда от мегаломания. Сама си каза, че не може да спре да пише истории. И вижте какво лицемерие проявява в края на историята си: "Надявам се историята да ми я публикуват. Искам да има дискусия". Тя сама си публикува историите, но тук се прави, че друг ги публикува. И защо иска да има дискусии; ами да е в центъра на вниманието, защото страда от грандомания. Това е тя, авторката.
Моля другите модератори (не авторката) да ми публикуват коментара. Ако този мой коментар не бъде публикуван това ще бъде дело само на авторката на тази тема.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 96df66cef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Имал съм такъв съквартирант и трябва да ти кажа, че не е редно да нападаме такъв тип хора.
Тези мамини синчета са ЖЕРТВИ на властните си майки.
Пича когото познавах, имаше властна майка и нямаше баща. Тоест 18 години пълно промиване на мозъка.
Видяхме с другите момчета, че не са наред нещата. Видяхме как всеки ден звънеше на майка си, как тя го командваше по телефона, как чакаше за команда и за най-малкото нещо.
Помогнахме му, процесът беше дълъг и труден. Обяснихме му, че не е нормално майка му да се меси във всичко и тн.
В крайна сметка момчето се оправи и стана самостоятелен.
Та, тези хора не трябва да ги критикуваме, а да им помагаме когато можем, защото те са жертви. Истинският враг е властната майка.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9bca4c94d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Н 9, правилно! А ние пък, жените за едната "пръчка" дето под и над път ли? А за семето, еее, при избора който имаме ще изберем по- по- най разбира се и щом ще си ги гледаме сами, за какво ни е и мъж у къщата да ни се мотае в краката?
Толкова сте жалки някои че, ..

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 45164089a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Да, психично отклонение е. И е отвратително. Отвратително е бягането от отговорности, отвратително е очакването им, че другите са длъжни да заместват или допълват Мама, отвратително е когато мама се натриса във всяка ситуация от личния ви живот и дава непоискан акъл. Да, отвратително е и, че мама не би го правила, ако скъшото синче не ходи системно да давва шодробен отчет за.случващото се.
А още по-тъжната истина е, че вече ако не всеки трети, поне всеки пети е с такава натура. На 25 е отблъскващо мама да пере и реди гардеробчето. А на 40 да ти купува слиповете дори не искам да коментирам. Просто ако го прочетат жени, нека всички да се опитат да не са такива контролиращи и изискващи цялото внимание на сина си.
Ако го четат мъже, предполагам, ще се отделят от обсъжданата категория. Но ако има такива, които живеят с мама и тате, независимо.дали имат свое семейство, кое точно е нещото което ви отделя?
ОТ Вилия 21 г.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bfe38ff419
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   "Преди не съм обръщал чак такова внимание," - авторът си започва темата като мъж, а после се превръща в жена!? Първо си уточни пола, и тогава давай оценки за другите, щом педалите за тебе са мъжкари, ясно е ти какъв си!?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4d8745780f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Милички, аз съм авторът. Малко се успокойте, щото никаква Ганка не съм и изобщо не коментирам отношенията с жените. Имал съм обаче 2 пъти проблеми със съда заради такива - заядливи мамини синчета, които си изядоха боя и после единият буквално викна майка си да го защитава. А сме далеч от тийнейджърска възраст. А дали имам майчина обич - ако майка ми ме нарича "мами" и ме излага пред жени и приятели, лично ще избухна. Мамино синче за мен е чист гей и точка по въпроса. А жените, които ходят по такива - не се уважават.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4d8745780f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Къде съм казал, че съм жена? Само коментирам немъжете, а съм си 100% мъж. Да ти пратя ли снимка с инструмента, щото много възможно и да ми е по-голям. И не приемам педалите за нормални, но казвам, че чат-пат има мъжествен като поведение. Ама то мамините синета са чисти педали, какво ли коментирам.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8c07f49f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   17 9 е цитирам те:


За семето, еее, при избора който имаме ще изберем по- по- най разбира се и щом ще си ги гледаме сами


Еее представям си какъв загубеняк без самочуствие ще бъде, за да се остави да бъде избран само за осеменител... И лапето да израстне само с мама....


Те за това през последните десетилетия се родиха много гейчета трансджендъри и мамини синчета....

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: eeaa12a365
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Айде стига с геьовете и си ни пренизявал само защото сме родени такива. Ти като си комплексар да не би да си много хубав?

Хич не ми трябва да ме приемаш. Аз си заминах от страната заради такива като теб. Всъщност, страната са хората в нея. Ако ги няма хората няма я и страната. Защо е толкова зле региона е отражение на това какви хора живеят в него.

Призовавам който е LGBTQ да си хваща багажа и да оставя десните крила които се крият зад религиозни обеждения за да вредят на други (големите християни дето ще горят в ада ако има Бог заради престъпленията от омраза).

Хващайте си багажа и отивайте да спомагате друга икономика.

Който е хомофоб, пожелавам му ако има деца синът му или дъщеря ми да се окаже LGBTQ някое от тези неща, или внуците му.

Пожелавам и на хомофобите които правят злини след смъртта си ако има възможност, сила, гуру, Бог, каквото й да е, да се преродят отново, обаче LGBTQ за да изпитат репресиите на които подлагат различните.

Пожелавам и тези които репресират LGBTQ хората да горят в ада за това че се крият зад религия или не само, за да вършат злини.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4a7ba5bbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Абсолютно точно казано. В България на 28 мъж да се е изнесъл от майчиния дом е рядкост. Затова и много хора няма да те разберат.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8c07f49f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Аз съм се изнесъл още на 19г. от нашите.Работя и се справям сам вече 15 години.Българин съм. И аз ли съм мамино синче?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 66fb452b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   №21 "Къде съм казал, че съм жена? " –Сашке, изобщо не е и необходимо ти да ни КАЗВАШ, че си жена, ние сме достатъчно умни и сами си РАЗБРАХМЕ, от женския ти стил на писане и заучени женски думи "Милички, ганьовци, педали, щото, точка по въпроса", и др. , които са по-типични за женския речник, отколкото за мъжкия. Никой нормален мъж не използва такива женски лигави обръщения като "милички, драгички, скъпички", и т. н., с това тотално и безвъзвратно се издаде, че си 100% жена. Колкото и да лъжеш и да се представяш за мъж не можеш да ни заблудиш, защото мъжете сме по-умни от теб и притежаваме аналитично мислене, каквото ти нямаш, и неволно сама се издаваш с твоя женски изказ и подбор от думи, дори и да не искаш. Ти във всичките си измислени истории се опитваш да изкарваш всички мъже "мамини синчета", "гейове" и др. глупости защото те е яд, че си сама, дърта, озлобена и самотна и никой мъж не те иска, заради напредналата ти възраст, в която си. Ти си върла феминистка и мъжемразка, тръгнала на кръстоносен поход да покаже колко "гадни и лоши" сме мъжете и колко "прекрасни ангелчета" сте жените, за да ти олекне от това, че никога няма да имаш мъж до себе си и винаги ще си самотна, злобна и незадоволена. Ти си патологична лъжкиня, страдаща от параноидна шизофрения и имаш нужда от лекарска помощ и от лечение в професионална психиатрична клиника, където да те излекуват от патологичната ти мания да лъжеш и да си фантазираш, за твое добро е. Сашке, публикувай ми този коментар, ако ти стиска да се изправиш лице в лице срещу истината. Ако не ми го публикуваш само ще докажеш още повече, че съм прав.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2789976c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Тази тема е писана от жена. Както вярно е посочено в един от коментарите, причината за мамините синчета е в майките. Жени, които са отгледали сами синовете си, жени, които са разочаровани от мъжете си се вкопчват в синовете си като компенсация за разочарованието си от мъжа-баща. А и синчето винаги е под ръка да поправи чешмата или вратата и пр. Това е. Момче, което е пречупено още от дете много трудно става самостоятелно като порасне. Може, но първо трябва да осъзнава проблема и после доста да се бори-и с обсебващата майка, и с навиците си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ec3bcd3a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз пък съм решила, малко късно, но да взема да се превърна в майка на мамини синчета. Нищо, че не живеем от доста време заедно, че са абсолютно самостоятелни мъже, време е май да почна да се меся и да плаша тия кифли, където са се нароили и омотават качествените мъже. Започнах с поставянето на категорични критерии за жените, които да допускат до себе си, че ми омръзна от селски тъпи жени! Майките на момичетата, независимо от кои села и паланки са, да вземат да се позанимаят с възпитанието! Еееей, време е да вляза в роля!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5623051f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Номер 12, от къде се появи в главата ти тази баба Саша!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ffa85e54d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Първите 30 години от детството на един мъж са най-трудни

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3829c5d375
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Семеен приятел - 35 живее с мама, работи едно и също без никакъв прогрес 15 години, с жена не съм го виждала 5 години. Вече не може да се води нормален разговор с него. Прескача от лелкински теми на тийнейджърски простотии. Не млъква, не изслушва, винаги той е прав. Той може да се подиграва и да обижда, но амо му отвърнеш, се сърди. Той дава акъл на всички за неща, от които не разбира, но ако някой се опита да му даде съвет - сърдит пак. Досущ като дърта свекърва... Жените - хиляда изисквания, все никоя не е достойна за маминия. Опитахме се да му намекнем, че е време да се изнесе, да си намери приятелка. Не - той нямал нужда от жена, добре си живеел с мама. Майка му е разведена и сигурно е щастлива от случващото се, но на нас хем ни е много мъчно да го гледаме как си съсипва живота и се лишава от деца и семейство, хем като се видим само ни дразни. Не желаем да си комуникираме с подобни хора и затова не се виждаме с него вече. Ние самите преминахме през много проблеми с родители и знаем колко е трудно да се “откопчиш” от токсичен родител, но не е невъзможно. Вече даже не бих пожелала на някоя жена да се излъже с него. Ще я навре при майка си и двамата ще й стъжнят живота.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 26d42de543
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   реди: 7 дни, 3 часа
hash: 9823bf5522
гласове:
12345 (6 гласа)
13.

Пичове, имаме или по-точно имахме много готин семеен приятел. Всичко е точно докато си млад. Докато ти градиш кариера, изплащаш собствен дом, сформираш семейство и имаш деца, той си седи на ниво тийнейджър,

================================

За съжаление (а в случая за мое щастие ) моделът жениш се и се възпроизвеждаш си отива вече от обществото. Много хора вече не смятат, че е най-важното да се ожениш и да се възпроизведеш. Имам познати, които получават над 1000 кинта заплати, но почти никой от познатите ми не се е оженил и не се възпроизвел, а са хора във възрастовият диапазон 28-30 годишна възраст. До сего ще се юрнат да ме наричат " мамино синче", лиглю, мека китка и т. н. В крайна сметка обаче важното е човек да изживее живота си както сметна за добре, не както вие жените сметнете за добре. А вие жените така злобно съскате срещу " мамините синчета" и срещу мъжете, които не желаят да се обвързват и да създават семейство е, защото нямате интерес то това.. Наглостта ви е умопомрачителна. Злобеете, защото смятате, че мъжете са длъжни са се оженят за вас, да сбъднат на-голямата ви мечта и да ви направят дете (сякаш галактиката ще експлодира ако не родите) и след това да ви помогнат да отгледате това дете. Защото не е си работа да се отглежда само дете и често това дете развива сериозни психологически проблеми, ако е отглеждано само от един родител (и особено ако този родител е некомпетентен). Всичко е интереси нали? ! Само, че аз не съм длъжен да се оженя за никой жена и да и направя дете, както де факто погледнато другите мъже не дължат нищо. :) Аз съм длъжен да си гоня собствените цели и интереси. Ако тези интереси не съвпадат с целите и интересите на дадена жена или на женското съсловие, то това не е мой проблем. Всъщност аз не писах по-горе, за да защитавам мамините синчета, а за да видят повечето мъже истинските мотиви зад действията и думите на жените. И не се опитвайте да ми вменявате чувство за вина - доста изтъркан подход за минупалиця. Учи се във втори курс по Психология.

Мъж 28 години.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6bba0d4595
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Съгласна съм с темата. И аз не понасям мамини синчета. Какъв е тоз мъж каквото се случи да търси мама. През 5 минути с мама да си пишат. Жалко за такива мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c61e5fc939
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Номер 34, не знам защо си мислиш, че жените си умират да се оженят за някой като теб или да му родят дете.
Ние правим всичко възможно да заобикаляме типове като теб, просто защото не ставате.
Но тази истина е толкова трудно да я схванете, че се чудите в какви грехове да обвините жените, само и само да не погледнете себе си и колко сте непригодни към тоя свят.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: db0f097753
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   34, първо никой не ти е казал, че задължително трябва да се жениш и да имаш деца. Второ сравнението в коментара ми е дадено с друга цел.
Съвсем различно е когато живееш с майка си и когато живееш с жена. Нашият приятел всеки ден става, цъка си на телефона в тоалетната по 3 часа, отива на работа, връща се от работа, хвърля си гащите за пране и сяда да яде каквото мама му е приготвила. Смятам че разбираш, че подобно ежедневие и проблемите, с които се сблъскваш в него, са съвсем различни от тези когато ремонтираш дом, работиш нещо сложно, гледаш деца, пътуваш или просто се грижиш сам за дома си - чистене, готвене, гладене и тн. Съответно и темите на разговор са различни. Не ми се слушат мамини синчета като него - днес мама му сготвила това, той пък минал набързо през тоалетната за 2 часа, направил великото нещо да си сгъне дрехите, не бил ги сгъвал 1 месец, а мама му ги носила изпрани... Това на 35 някакси не е голямо геройство и усилие, сравнено с хора, които имат нормален живот. Не ми тик така часовника за него - аз си имам мъж и децата съвсем не са ми били фикс идея преди да се появят.
Темата е за противните мамини синчета. Аз мамино синче за мъж не бих търпяла така или иначе. Нито ще му бърша и дюндюркам задника, нито ще търпя мама да ми се меси. Изказах си мнението, че такива мъже и за приятели не стават, а с времето деградират все повече и повече и разликите стават осезаеми. Дано сега ме разбереш, че май освен да хейтиш жените, друго не си научен (без майка ти, разбира се - тя не е жена и може да “притиска” баща ти, за да се родиш ти).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1454535805
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   преди: 2 дни, 3 часа
hash: c61e5fc939
гласове:
12345 (2 гласа)
36.

Номер 34, не знам защо си мислиш, че жените си умират да се оженят за някой като теб или да му родят дете.
Ние правим всичко възможно да заобикаляме типове като теб, просто защото не ставате.


=======================================

Мм да колко предсказуемо - типичната женска гордост, наглост и вменяване на чувство за вина. Да ти отговоря в твой стил - не знам защо си мислиш, че аз съм пък съм се залетял да се женя за теб. Наскоро си говорих с един приятел и той отбеляза едно наблюдение -, че жените де факто никога нищо не извоюват. Каквото са постигнали са постигнали с плямпане, а каквото не могат да си извоюват с плямпане го постигат със.... събличане. И е меко казано тъпо да се изказваш за човек, който не познаваш, но ти си последният човек в тая вселена пред когото ще се доказвам. Пред когото трябва съм се доказал.

Номер 37 права си темата е друга, но не определяш правилата на играта нито тук, нито в реалният живот. И типично по женски гледаш собствените си егоистични нужди - да имаш семейство и деца. Нека ти дам жокер как стоят нещата в "Grand scheme" - твоите деца след 30 години ще плащат двоини данъци, за да плащат пенсията на хората, които не са създали деца. И разбира се винаги жените сте хейтени без причина, вие сте каста от богове и никой лоша дума не може да каже за вас :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 295215762d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   И ти трябва да си от мъжкарите, ако те преценяваме по несериозните тезички

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 472f6cb535
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Как сте бе след 2 години.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 1821b5550e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   А дали не си се замислял че има Майки които са истинските виновници? ! Че ги привързват и им промиват мозъците още от малки? ! Мачкат ги тъпчат ги манипулират ги? ! Настройват ги към жените самите те? ! В повечето случаи майките са виновни и изродки и въсип ат психиката на синовете си защото са ги надушили че са добри душички и ги манипулират че без тях няма да да нищо няма да намерят свястна жена! Внушават глупости на синовете си! Казвам го от личен опит и наблюдения защото за съжаление моето братче е в такива ситуация и се опитвам по всякакъв начин да го отлепя от.... Наречената майка! Която ще му съсипе живота!

Жена на 25

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: b0b9c6b057
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   До 43

Вместо да пишеш тука, вземи направи нещо! Брат ти на колко години е? Намеси се в отношенията с майка ви и най-малкото вземи го отракай.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 314ee33691
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   5, много добре прави разлика между това някой да е обичан и между това някой да е кастриран от родителя си. Не е нормално да видиш жена си при майка си и демонстративно да целуваш и гушкаш майка си, а приятелката да държиш настрани, защото те е срам пред мама да й хванеш ръката. Не е нормално да зарежеш бременната ти приятелка, защото мама ти измисля задачи, само и само да не се привържеш към нея и да сте семейство. Не е нормално хипер много да се стараеш във връзката си, да имаш 3 недостатъка и те да се споменават пред него като латерна, всеки път като се видят насаме, само и само да се отдалечи от семейството си. Не е нормално ти да имаш операция, да е дошла майка му и той вместо да звънне на теб, да звъни на майка си и на влизане да я целува и прегръща демонстративно, а на теб да не каже как си. Не е нормално майка му да е настроила близките им роднини и те да не ти говорят по неизвестни причини, някои дори са те блокирали в социалните мрежи. И това не е връзка за по на кафенце, семейство с малко дете. Така ще, спестете си фалшивите истини за Ганка, Ганка дори да е глезеничка при създаване на семейство жените бързо се мобилизират, гледат си децата, гледат да пестят, докато мъжа ако пести за нещо, то не е за нов дом, а за проститутки. От това да си много обичан, до това да си емоционално кастриран от майка си има огромна разлика.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 314ee33691
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   8, парите на маминото синче никога не достигат до жените, някакви трохи да, но иначе не. Родителите, даже маминото синче си дава тайно на мама и така си лишава детето или децата. Мама жали физически, жена си не. Жената е магаре, ако ще да се счупи от работа, да е супер уморена, слаба и гумичка и пред грохваме, ще й се натяква какво не прави. Майка си с едното готвене ще хвали навред, а жена си дето и детето гледа, и къща чисти, и посготвя, макар и не като мама и гледа да е хубава за мъжа си и с мизерните пари, които остават лично за нея да е хубава и да изглежда добре, да се чуди 10 Мин. в магазина шампуан за 4 лв. или за 5 лв. да си купи, така че това че парите на родителите отиват при жената е мит, даже те надумват мъжа да няма брак със жена си, случайно един ден да няма претенции тя за пари или имот.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 9b06473f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   След дълга връзка с подобен човек резултатът беше раздяла, майка му непрекъснато го обсебваше и третираше като малко дете без значение, че е на прага на 40 -те, на няколко пъти говорихме да пробваме да живеем отделно на квартира не и не. На няколко пъти си тръгвах връщах положението не се променяше. За нея ако пораснало дете не иска живее с родителя си значи е егоист. Имаше и други пороци като често напускане на работа, мрънкане и ходене по казината. В началото ми беше гадно сега с всеки месец това кофти настроение от раздялата избледнява полека лека.

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: ae70ef0c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Колко простотии изписани тук, и авторът е авторка. На тази тема и въпросите които разисква лесно може да се отговори кой е виновен за мамините синчета и пенделите... феминизмът! Когато в къщата няма мъж, които да определя правилата обществото се изражда. А, феминизмът провежда политика за сериозни репресии срещу мъжкия пол чрез феми-закони, където няма семейство или ако има то е нестабилно и се разпада след 3-5 години. Такива са либералните закони, които искат светът да върви към все по-женско управление. Само че в соро време ефектът ще обърне посоката си и патриархатът ще се завърне с огромна сила, защото Сорос няма да е вечно жив, а и Европейският континент се ислямизира ударно, което е бич за феминистките и техните подръжници!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: 37629322e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Все едно ми е дали авторът е мъж или жена.
Описаните "мъже" обаче са жалки и после се чудят защо са сами, стари ергени или разведени.
Те не търсят партньор в живота, а жена, която да замести мама, но и да работи и да печели редом с тях
Да се оправят, не ми е жал за такива "самотници-смотляци"
И за онези, които пишат, че можели да си чистят и т. н. За какво им била жена, за едната...
Да, ако в една връзка сексът куца, тя се разпада.
Факт. А сексът в повечето връзки започва да куца, именно заради злободневни домакински проблеми и егоизма на мъже, които тешават, че жената трябва да прави всичко.

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 89ff903b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Системата е такава. Произвежда мамини синчета. Същите тези, които са се вкопчили в малките си дечица и ги дундуркат до 3, 4, 5 години, не ги пускат на градина, са тези които после да има как да легнат между сина и снахата. Не искат да пуснат детето (ако е момче е по-зле), не приемат че това не е вече сукалче. Мами орлици.
Хубаво, привързано са, но това вече не е част от теб, не е малко бебе. В един момент иска свой живот-социален. Трябва да тръгне по пътя си, колкото и да е травмиращо изживяване. Има нужда от своя среда, другарчета. Някак българската майка не може да допусне че това вече е отделен човек(макар и все още зависим) в детството. Има предпочитания, не може да прави каквото кажеш, да яде каквото кажеш. Тръгва си по пътя, на която и е тъжно да прави още и още. Няма как да остане бебе завинаги. И вече се започва с извращенията-Голям мъж, семейство създава, в друг град отива, мама праща тави с манджи по автобусите. 14 годишен пръч, мама го къпе.
Не е нормално. Не пускат и не пускат, ревност голяма.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 03bb98b8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Майките им са виновни, но това са зрели мъже с глави на раменете. Не жените им ги карат да избират между тях и фамилията си, а ревнивите им майки. Рано или късно подобни отношения са обречени по следния сценарий: дори да не е проработила друга интрига, в която жената е изкарана извън равновесие и изкарвана луда и нервна майката измисля последен удар, който според темперамента на жената тя да не може да понесе, ако мрази да е изолирана не я викат на семейни празници и гостите, мамин чехльо ходи сам и мн. мн други неща могат да се измислят, накрая тази жена къса отношения и я клюкарят навред колко е луда и зла докато си гледа детето, децата.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 7868ec6f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Не е до майки или характер, ами е до здрава психика. Мамини синчета стават хора, които имат психични проблеми, поради факта, че сами не могат да се справят с ежедневието нито психически, нито емоционално, нито практично. С право жените ги избягват, хората не стават за семейство, нямат качества и психика за самостоятелен живот, нито за някакви отговорности. И да, понеже са несигурни и нестабилни, често се случва да агресират, в повечето случаи вербално. Майките инстинктивно усещат проблемите на децата и несъзнателно от ранна възраст обсебват детето (важи и за двата пола деца), с цел да го предпазят и да го "отгледат" с по-малко поражения. За съжаление не осъзнават, че само задълбочават проблемите. Едно здраво психически момче винаги ще се противопостави на майка си след като отмине детската влюбеност. А в тийн годините си и по-късно просто ще я игнорира, ако е прекалено властна. Напротив, децата с проблемна психика ще се прилепят към майка си и така ще оцеляват.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 27292282a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Повечето жени грам не им дреме да ли е мамино синче, а да ли маминото синче има апартамент и родители с положение.

Иначе трябва да се върне казармата, но в друг вид. Нещо като спортно подготвителен лагер за живота, а не казарма и да козируваш и чистиш кубинките на по-старши.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker