Мъж като лайно на дъжд - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъж като лайно на дъжд
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1647 пъти
Здравейте, имам бебе на 4 месеца и 3 седмици и 4 годишно момче от съпруга ми. Вчера ни дойдоха на гости неговите племенници.(на 12 и 9 години) Бях им приготвила да играем забавни игри, но голямото дете реши да си играе с бебето ми. Боквално като кукла. Хвъря ше го нагоре и го слагаш да седи а то е бебе. Мъжа ми и каза нормално, че така не се прави, но тя му се изрепчи и пак и беше в ръцете. Мъжа ми я остави и аз си взех бебето. Как според вас трябва да се постъпи. Не трябва ли мъжа ми да е по строг и да се знае че той е възрастния. После те пойскаха да си поръчаме дюнер. Ок няма лошо, но мъжа ми не попита нашето (общо) дете какво иска да хапва. Аз отидох в и го попитах. Той ми каза - пица. Казах на мъжа ми, а той дори не ме бил чул. След като си тръгнаха племенниците му говорих със съпруга си и се стигна до скандал. Мисля да не живеем известно време заедно. Не мога да го понасям. Според вас това негово отношение правилно ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2da43111b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е не го ли разбра, че ,,Лайно на дъжд,, като избираше...? Чак и две деца си му родила... Чак и нямала да живее с него... Аве хора, кога ще се научите , че другите не са стока, която просто може да върнете в магазина.... ?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 28df603858
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми тях в момента така ги "възпитават" - по хамерикански.
Като се изтропа на върху килима насред хола и му казват: "Браво-о-о-о! Какво голямо буу направи!"

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bcadd1c68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нали знаеш мъжете оставят жените да са водещи в отглеждането, те не разбират толкова. Всеки е различен, моят мъж също ме дразни много, аз понякога давам на децата бисквити, хляб искат да ядат, но са малки и обикалят по стаята, аз после чистя, мъжа ми много се дразни така, но децата искат да ядат. Понякога и аз искам малко почивка и им давам бисквитка да си хапеат и така. Включва го в отглеждането повече. Всичко се пада на жената, болнични, гледане, нямаш време за себе си. Вчера мъжа ми се прибра и играе на играе, ама бил изморен след работа, пък аз не се изморяеам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ab2f07341f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Правилно щеше да е, да си пазиш бебето, защото ако голямото му направи нещо, то няма да е виновно. А ти си майката все пак, не може да седиш и да гледаш отстрани и да чакаш мъжа ти да реагира. Трябвало е да поемеш повече инициатива а не да гледаш и да се дразниш.
Ти не си виждала мъж лайно явно. Ако мъжа ти беше такъв изобщо нямаше да се занимава с децата и да им поръчва храна, ами щеше да го търсиш по кръчмите.
Мое мнение е, че си прекалено изнервена.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b37bd9004d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Твоята реакция ми е по- откачена...
Можеше на момента да кажеш на детето че, ще нарани бебето така и да си го вземеш докато обясняваш защо. Или докато ти обясняваш да "наредиш" на мъжът си да вземе малкото.
После за дюнера и пицата същото.
За мен е пресилена реакцията ти и съм сигурна че, за други неща си набрала, а сега избиваш търсейки причина във всичко.
Със сигурност и аз бих се подразнила че, не съобразява за всички присъстващи деца, но спирам, поемам неще толкова дреб(наво)но в ръцете си за момента, а после говоря с него спокойно.
Имаш други причини, не намесвай поне децата! Не създавай ситуации в които бащата да е злият виновен "лайно на дъжд" не грови съзнаниего на децата си!!!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2571c1c3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Абе ти не си в ред. Ако мислиш, че другите мъже се държат по добре, се лъжеш. Явно си спала с един двама и не си наясно грам с мъжете. Че и две деца имаш от него, а сега се сети, че не е перфектен. Препоръчвам ти да слезеш на земята. Жените търпят мега униженията и пак не им се получава. От тука натаък това те чака в най добрия случай и трябва да си благодарна. За справка, гаджето ми ме предлага като проститутка на приятелите му наред, щото иска тройки и го кефи да ме гледа как правя секс с друг. Рзкрепостен е, така да се каже, ако това ти се струва по нормално.... И аз имах мега претенции като тебе преди време, докато не разбрах, че така ще съм сама цял живот. Или търпиш като вол, или си сама.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 63e13b5b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поддържам те абсолютно. Децата трябва да знаят какво може и какво не. Особенно за бебето-ако го изпусне и ди строши нещо, кво правим тогава???? Дръж здраво фронта. От Ж на 56 г.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 956ad3c329
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе номер 6, има и нормални мъже. Този твоя не е разкрепостен, а ненормален. Махай го. По-добре сама. А има и нормални, както вече казах. За съвета към авторката, си права. Нищо кой знае какво не е станало. Проблеми, които могат да се обсъдят.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a8014550a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 6! Ти имаш проблеми!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 62a2a3819e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А защо не можеше авторката да обясни спокойно на по големите деца как да се държат с бебе? И защо 4 годишния е нужно да избира храната? Днес избира храната ви, утре ще правите всичко каквото той каже и ще козирувате.
Аз като жена не разбирам каква вина има мъжа на авторката в случая? Да набие племенниците си ли?
Вие и двамата не знаете как се печели уважението на дете към възрастен, а отглеждате две деца, с които повярвай ще имате големи проблеми.
Какво щах да направя аз, първо нямаше да избирам забавни според мен игри. Какво знаеш ти за интересите на тези деца, че имаш самочувствието че си избрала правилните игри? Второ няма да дам някое дете да вдига бебето, както може да го изтърве, така и бебето е тежко и може голямото дете да получи херния. Нека играят като му говорят и подават играчки. Деца не се питат какво им се яде, това могат да си позволят само на рожденният си ден, през другото време ще ядът каквото възрастните са решили и то само ако са прилично седнали на масата. Такова нещо да ядът хляб и бисквити разхождайки се е много непраилно за стомаха им, не само за чистотата на пода.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4d2de539ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   С тези твои изрази, май ти си непоносимата!? Махай се и си троши главата, за него ще бъде по добре без свадлива и дребнава жена!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 69672c0976
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много мразя така, като нападате хората. Ами явно не е бил такъв в началото. Само жената си знае какво й е и защо търпи. Търси съвет явно, а не критика. Отстрани лесно, ама не сърбате от нейната чорба.
Скъпа, направи както смяташ за правилно и както ти би се чувствала добре. Щом ти е дошло на акъла да се отделш - направи го. Мислете за себе си, здравето си и щастието си. Един живот живеем. :)

-

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a850f474a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От авторката
Така... Да и преди много ме е разочаровал с постъпките си и за това сега реагирам остро. Той ми беше обещал, че ще се грижи за нас. И когато се случило това голямата му племенница да вземе бебето,аз бях в кухнята да сипя сок и да взема лакомства. Бях оставила бебето на бащата. Аз съм му казвала и преди, че аз лично искам и той да полага някакви грижи за децата. Не знам какво толкова ще стане ако един баща си гушкам детето. Нима ще му падне онази работа. Търпях през деня и после вечерта му казах нормално, но ме ядоса факта, че когато го питах, защо нее купил пица на съна ни.той отговори, че ако беше знаел щял да поръча

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a850f474a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Отново от авторката
А това дете ако утре на мен ми се развика, че и правя забележки..?Тя към него (мъж) няма респект а към мен ли да има? Какво да правя да си трайкам, защото е дете на сестра му.... Айде моля.... Той е длъжен да се държи по строго.Тя е на 12, нее на 5 да си кажа, че не разбира какво и се говори

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a850f474a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   От авторката
Забравих да спомена, че когато поръчваха пица съвсем нормално отидох попитах съна си и казах на мъжа си. Гледахме се в очите, бяхме един срещу друг и близо. Помислих, че ме е разбрал и отидох в стаята на бебето, за да й сменя памперса

До номер 6 Аз предпочитам да съм сама, отколкото да бъда робиня. Това нее любов за мен, когато не се чувствам добре в компанията на мъжа си или приятеля си. Не желая да правя компромиси със себе си!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6d9d0f3fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Лошо е, че имаш такова отношение към мъжа ти. Второ ти определяш кой как да се държи с детето ти и къде е границата. В България дори и в семейството отношението на родителите е такова, че се създава негативно отношение между децата. Спокойно можеше да застанеш до детето и му обясниш, че бебето е малко и с любов да му покажеш как да се държи и как да "играе" с бебето. Другото при теб е битовизъм и това, че си вкъщи и се побъркваш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9d6292745a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Трябва. Моят мъж би казал по-грубо, че това не е играчка и че в стаята има много играчки, да играе с тях. Аз също не бих мълчала, ще обясня, макар и с нежно гласче, че с бебетата не се играе и лесно може да бъдат наранени. Не ми пука за лапето, моето дете е най-важно!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 46b600e36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Надписът на темата е отвратителен, а какво остава за темата..... Ужас!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a850f474a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От авторката
Аз си взех детото и повече, не й го дадох. Нормално и казах. А доколкото до дюнера те мрънка ха на мъжа ми за пица и той се съгласи. Иначе бях сготвила

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 7c3df1562c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Първо не е редно да се обръщаш така към мъжа си. Простакеса такава. Редно е ти като майка да защитиш бебето си. Може да стане нещо с това дете а на теб не ти пука. Голяма работа :пица, дюнер. Голям скандал за глупости. Ти си скандалджийката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker