Психически нестабилна... Продължение от мъж като лайно на дъжд - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Психически нестабилна... Продължение от мъж като лайно на дъжд
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1044 пъти
Здравейте,, реших да си излея тук душата, защото ми е много тежко. Когато споделям с някой познат,, дори. И сестра. Ми.ми казват, че само се оплаквам. Да определено имам гняв в себеси и непростителнност. Признавам,нно аз също искам да получавам добро отношение към мен. Омъжих се на 20 сега съм с 6 годишен стаж, като съпруга. Трудно ни е да се разбираме. Няма никаква комуникация и желание да се радваме един на друг. Аз правя каквото той харесва,но не. Чувствам и той да прави това за мен. Постоянно ми казва че съм досадна, луда, истеричка и т. Н Понякога тогато искам да споделя нещо или да му кажа, че има проблем, той заспива. Сякаш му. Пея приспивна песен. Ядосвам се. И стигаме до скандали. Трудно ми е сама съм тук. Майка ми почина преди 3 години и няма кой да ме разбере. Опитвам се да дам шанс на мъжа ми и да започнем на чисто. Никой не е идеален, но той пак прави едни такива грешки, кадето ни умаловажава мен и децата. Ходили сме на зоологическа градина. Там продават сладолед и, глупост и др. Понеже там е скупо той е отказвал да купи поне само за децата. Искам да изяснят факта, че не сме кой знае колко бедни и пушим цигари и двамата. Дразни ме факта, че все трябва да му мрънкам, както той казва, за да свърши нещо за нас. Също да кажа, че за хората тича а ние с децата, ако е в настроение. Тежи ми.. Трудно ми е. Искам да се чувстваме обичани. Понякога и големите ми деца като ударят бебето (без да искат/случайно) мъжа ми ми казва че само с бои, щели да се оправят. А сега се случи това с племенницата му и той дори не взе бебето от ръцете й. Много пъти мее разочаровал. Сестра му хич не ме харесва. Аз отказвам да общувам с тях. Мъжа ми никога не се е за стъпил за мен. Когато бяха по малки децата. Тя ми писа да съм и ходила на гости да видела децата. Ок ама аз кола нямам и трябва с два автобуса да пътувам. Казах на мъжа си а той я защитава. Каза ми че можела да има работа за това и аз му казах Еми да дойде, когато няма работа. Тя е домакиня и децата са и голями. Когато се видяхме с нея за първи път и останахме на саме ми каза следното
И аз имах големи гърди, ама увиснаха
После се почна едно за виждане. Как се обличам, гримирам. Тя и нейната приятелка заедно излизахме, че нямаше с кого да излизам ай нали му е сестра. Излизахме трите и понеже моя телефон не приемаш други карти освен на мъжа ми си сменихме картите. Те двечките почнаха да ме обсъждат защо аз съм му вдигала телефона. Те не обичали да са секретарки. Така било трудно да се свържат с мъжа ми. Опитах да им обясня обече те сякаш не ме чуваха и си говореха двете. Чувствах се гадно, но го преглътнах. Отделно мъжа ми почна да излиза с приятелите му без мен и да не чува че те не са ми приятни. Оставяшеме сама, дори не ме изслушване. Не искам да се държи така и с децата. Изнервена съм дори и аз не мога да се грижа за тях, като съм нервна. Никога не ми се извинил.вечно ми казва, че все на мене кефа ли да се прави. Найстина ли съм толкова луда?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6de40a56e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Идват ти много карантина и деца, трудно е. Я, му ги остави малко да ги гледа.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1fb1659eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да луда си! За лекар си. Първо си виж текста, наръсила си препинателни знаци не на място и трудно се чете. После си помисли щом не харесваш сестра му и приятелите му, че и не го пускаш при тях а искаш да е плътно до теб в кой е проблема.
Ако на някой някога се наложи да тропа с крак, да изисква и да изпада в истерии проблема е в самия него, не в другия човек.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 852729e718
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Наистина си психически нестабилна. Вместо да се омъжваш на 20 за първия срещнат и да му раждаш деца, можеше да учиш и да се развиваш. Успокой се и започни да се държиш адекватно в отглеждането на децата си. Също така няма да е лошо да се ограмотиш малко, поне заради децата, които трябва да учиш да четат и пишат. Мъжете могат да се превъзпитават, стига да знаеш как да подходиш. Ти тотално си изпуснала контрола върху твоя живот. Стегни се, престани с драмите и започни да четеш книги за възпитанието на децата и отношенията между съпрузите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 21584c9123
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В депресия си. Имаш прекалено големо очакваничя от този човек. Той ти дава това, което може, приеми го. Откажи цигарите и ще купиш сладолед на децата. Почни работа и ще се почувстваш удовлетворена. Каквото искаш трябва да го постигаш сама с борба, а не да чакаш от мъжа ти.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 42d27a509a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Колко ми е позната историята..
Моят също се държи така, не показва загриженост.
Важното е, че ходим на работа и са оправени сметките.
После е изморен и за друго няма време.
Аз също създадох семейство и дете на 21, с разликата че сега вече съм на 31, и търпя това вече 11 години. Преди това не ги броя още 1-2 г. с него. Разделяли сме се, пак си събирахме..
Бяха ми казали хората преди време "Колкото по-късно се разделите, толкова по-трудно ще ви е. "
Мислех, че ми дават тон в живота, но е така.
Сега също ни е трудно да се разделим. Той не показва, че му пука, но вътрешно гори.
Когато ни няма му е много мъчно и постоянно ни се обажда /отпуската си прибирам в моя град с детето за седмица, ако не може да вземе почивка. Само и само да си прилипсваме и да не му мрънкам/. Това лято даже дойде да ни изненада, защото се прибирал и вкъщи било празно и му липсваме. А можеше да си излиза..
И той както описваш имаше период, в който напук всеки път излизаше и се прибира сутринта по светло, ако не направо на работа. Казах си да излиза, и аз ще изляза с приятелки, той нямаше против. Но всъщност винаги излизаше, когато аз няма как да изляза, защото съм с детето. А ако случайно детето е на гости при брат ми и остана сама, не му хрумва да излиза. И до днес като кажа това отрича, но е така. За пред хората няма против, но извърта нещата, че мрънкам.
Имаш някой и си сама, това е цялата истина... за твоята и моята история, Авторке.
Това са битовизми и със сестра му, кой какво казал, има го същото и при мен, но с нашите.. Винаги се борех срещу такива интриги.
Винаги ставаха дразги по празниците кой къде ще е, и ме изкарваха луда, защото отстоявам някои неща.
Опитай се да не обръщаш внимание, ще се поболееш от притеснение, пази си здравето заради децата си.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b4c3e44f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Освен, че си дребнава, нямаш никакъв изказ и си полуграмотна. На какво ще научиш децата си не знам. Като ти чете човек само заглавието на темата, става ясно що за човек си. На мястото на мъжа ти и аз няма да отида никъде с теб и ще предпочета приятелите си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 453d2c1996
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Можели да забравите малко коментарите за правописа.? моля придържайте се към темата

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cc05236ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Основния проблем ви идва от цигарите,заемете се дружно да ги спрете .

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 32f8254abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не си луда, а си неграмотна и невежа, затова изглеждаш глупаво. Прави ми впечатление, че повечето подобни постове се пишат от интелектуално изостанали жени, а имат претенции за модерни персони. Та кой мъж ще търпи такива жени? Докато са по млади и свежи, поне телата им привличат, но като родят се отпускат и месата им увисват като медузи, а и с тези тъпи мисли, съвсем стават противни. Започна да ми става ясно, защо има толкова самотници, защото жените не стават за семейство!?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 20 часа
hash: 561ac7b5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как може да говориш така за мъжа си. Простакеса такава. МНого са ми противни хора, които се изразяват по този начин. Просташки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker