Как поддържате огъня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как поддържате огъня
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1386 пъти
Здравейте! Със съпругът ми сме заедно от 10 години. Имаме прекрасен син, дом, работи и отношения. Обичаме се, забавляваме се, смеем се, борим се заедно и гледаме в една посока.. Общо взето имаме много добри отношения с малки изключения. От скоро обаче онова вътрешното чувство заглъхва. И не, не ме разбирайте погрешно! Обичам го, нямам нужда от друг мъж. Искам просто съвети от хора минали през това. Как се справяте? Времето ли, забързаните хора в които се превърнахме, грижите ли? Кое довежда до това? Минава ли се? Или просто свикваме?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 709220e44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ние сме заедно от 5 години и също имаме малко дете. Нормално е така нареченият огън да поотслабне с годините. Особено покрай проблемите и битовизмите. Важно е отвреме навреме човек да си спомня защо е с другия, какво е харесал в началото и как се е влюбил. Ние разпалваме огъня с общо хоби, готвене заедно, разходки, почивки. Детето не ни пречи, напротив - още повече ни сближава и пътуваме заедно с него още откако беше бебе. Може би ви трябва нещо ново, например второ дете, което ще сплоти семейството още повече. Ние също работим по въпроса и се надяваме скоро да ни се получи.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2ad7955623
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е криза в семейните отношения. Двойките минават през това, четох статия в която се уточнява, че такава криза се случва бе 7 година след брака, а на 10. Ние също имахме такава точно на 10 година, миналата. Трудно, уж заедно, а всеки действа отделно, . Много неща не се изговарят, живеете малко като съквартиранти, но това преминава и обновление. Търси хоби, дайте си свобода всеки да си е с заниманията, ще мине.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9e281291ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Важното е да се искате, отделяйте време поне малко да сте само двамата. С децата се променят нещата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5f0647a6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам. При всяка връзка има различно развитие, но повечето минават през такъв момент. Били сте заедно достатъчно много време, че да сте си свикнали, а животът ви става все по-забързан. Накрая сивото ежедневие е факт и си казва тежката дума.

Помага да излизате на срещи, така се връщате в началото на връзката, когато сте били почти несериозни гаджета и сте имали повече време един за друг. Помага да ходите на почивки, така се откъсвате от еднообразието и имаше високи шансове да изживеете нещо по-интересно. Помага да поговорите за проблема и всеки да си каже честно какво иска, за да може да го направите заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bba1859e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Като нямаме деца.
Ж33

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3822c2e94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да! Свикваме и оставаме така! Дано се съхраните. Просто никой да не ви пречи на семейния уют. Не може винаги да си само на 20 или 30 години. Ще се справите и ще откриете пътя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 69e972019f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз се чувствам така. От 10 години сме заедно, имаме син на 3 и дъщеря на 1. Всичко си имаме и се обичаме, обаче е някак странно.
През първата изолация март месец на втората седмица заедно вкъщи почнах да се тормозя, че няма какво да си кажем извън темата за децата. На лятната ни почивка, имаше кой да гледа децата, обаче излязохме 2 пъти, не ни се занимаваше. Той почти я проспа тая почивка, аз прочетох 2 книги. Докато бяхме там се тормозих как си пропиляваме отпуската, а на връщане си мислих колко добре сме си починали. Разбираш ли, че и аз не знам какво се случва в главата ми?
Като говорим за тия неща, той ми казва, че ме обича и му е добре, спокойно му е, щастлив е. Аз му казвам, че май ме станали много спряли и се отдалечаваме. Той ме успокоява, че просто сме уморени от работа и деца. Интересно ми е твоят мъж какво мисли.
Иначе никога не съм спирала да обичам мъжа си и темата за изневярата ми е напълно извън картинката. Ако не дай Боже, той не е в живота ми, едва ли бих се занимавала с друг мъж изобщо, знам, че съм си с точния човек. Също се надявам да е период. Иначе, не ми липсват занимания, даже ми липсва време за всичко. Спортувам, имам си приятелки, уча втора специалност, за кеф, интересно ми е. Може би проблемът, е че нямаме общи хобита. Обичаме музика на живо и преди много ходихме по концерти и партита, ходили сме на Лени Кравиц, Стинг, Дъпеш мод, Мадона, на Томоролленд, сигурно сме ходили на 20 много големи музикални събития. Едва ли това да ни държало пламъка, де, но е едно от нещата, които през последната година не сме правили. Сега, докато пиша, се замислих, че преди сме си говорили основно по плануване на разни неща, а сега с тия мерки нищо не плануваме. Това пътуване лятото сме го организили половин година, с двете деца на 2000км, 20 дни. Една вечер ще говорим къде ще спим първия ден, колко да караме, какво ще разглеждаме наоколо, на другата ще видим фериботите, какви документи ще трябват за децата, за колата и т. н.
И аз не знам, то май всичко живо се е подепресирало напоследък. Пожелавам ви да се преоткриете и семейно щастие.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 102507a00e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Никак.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker