Когато спрете да обичате съпруга си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Когато спрете да обичате съпруга си
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1476 пъти
Женени сме от 10 години, имаме детенце, към което родителите на мъжа ми не проявяват желание да виждат, дори рождените дни не си празнуват с него, а само с другото дете, което е кръстено на тях. За другото семейство дават всичко, въпреки, че те не се държат уважително с родителите му и често се карат. Майката на мъжа ми беше казала, че не е удобно да сме всички заедно на рожден ден и си кани само другите. Открито дели и синовете и внуците си. За детето ми винаги казва, че няма време. Аз подаръци винаги приготвям за празниците им, нормални хора сме, имаме доста приятели, хора, които ни харесват и работим двамата, но семейството на брат му никога нищо не дават за празника на моето дете. Мъжът ми винаги казва да приготвя за тях. Не съм влизала никога в конфликт. Понасяла съм обиди към мен и детето от роднините му, съпругът ми никога не се застъпи открито за нас, имахме много внесени интриги, на които той не реагира и аз постепенно сякаш спрях да обичам човек, който не реагира, когато нараняват мен и пренебрегват детето. Просто нямам чувства и все по-често отлагам и секса. Искам да запазя семейството си, не бих погледнала друг мъж, не искам друг човек и не смятам, че има по-добър баща за детето, но как да изкараме още сумати години така. Консервативен човек съм и смятам, че семейството не трябва да се руши, но не се справям с тази криза между нас. Говорила съм с него, но той казва, че нищо не може да направи. Според мен мъжа ми има чувства към мен(личи си по отношението вкъщи), просто е такъв характер, че никога не застава напряко и него също са го наранявали, но и двамата показваме нормално добро отношение към родителите. Как да съхраня семейството си и как да върна чувствата си? Искам също да кажа, че двамата не се караме, но аз съм станала по-студена и сякаш не мога да променя това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 839684b290
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наистина не е лесна твойта :( Просто максимално не контактувайте с вредители и паразити.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b53d0ac04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Щом не се карате значи нямате големи проблеми.
Иначе повечето мъже са такива-не защитават открито семейството си пред родителите си и от там идват големите проблеми и разправии.
Неговите родители сами са се отдръпнали от вас, хич да не ти пука. Голяма работа, че не ви обръщат толкова внимание-тъкмо да не ви се месят в семейството. Спри да очакваш внимание и взаимност от тях и да страдаш за това. Да правят каквото искат, игнорирай ги. Гледай си твоето семейство и спокойствие.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 14dba6535f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-лесния начин е парфюм с мъжки феромони . Пръскаш му всички дрехи . Мозъка ти ще свърши останалото . И книги . Почвай да търсиш в гугъл и почвай са четеш . Има доста литература по въпроса . Ако не стане : семеен терапевт . Иначе няма как .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 24902486c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нямала си чунства и нагласа още отначало. Имало е само симпатия, която с времето избледнява и образа изчезва. Можеш да си помогнеш само ти, изгради нов образ на човека до тебе, търси щрихи само от положителните му черти, само така може да ти стане отново симпатичен, другият вариант е раздялата, колкото и да ти е мъчно!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5e3d48299d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти си омъжена за него, а не за брат му или техните. Не позволявай на чужди хора да развалят семейните ви отношения. Концентрирай се върху вашето семейство и да не ти пука те какво казват, правят и мислят. Мъжът ти също няма вина, че роднините му са такива. Все пак не си ги избираме. Единственото, което можеш да направиш, е да му изясниш, че не искаш да се занимаваш с тези хора, нито да им приготвяш подаръци, нито нещо друго, което не ти е приятно. Да си се занимава той като иска. Ти се дистанцирай и ще ти е мирна главата.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 652168fce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Никой на никого нищо не дължи в този живот.
Родителите му не са длъжни да правят нищо. Отгледали са го, това по принцип стига.
Според мен това отношение винаги е било така - още преди да сте се оженили или да имате дете. Но ти си си затворила очите. По каква причина ти си знаеш.
Не знам дали не е късно.. няма смисъл от драми. Според мен ако не искаш да правиш подарък на неговите родители може да му кажеш "не искам". Или той да подготви с негови средства и да не те занимава. Каквото повикало такова се обадило. А той ако иска да ги вижда не го спирай, но аз на твое място просто не бих ходила с него про роднините му.

И мен на твое място би ме обидило да не ме защити мъжа, на когото съм родила дете. Но липсата на секс е лошо наказание. Ако искаш да се чувстваш добре с някого трябва повече да мислиш за добрите неща, които имате. Ако мислиш само лошото.. внася напрежение, което рано или късно се усеща в повече. Виж как можеш да заздравиш вашата връзка в твоята глава първо. Една връзка се заздравява от добри моменти заедно. Ако постоянно се гледате лошо няма как да се оправят нещата. Ако не можеш сама предложи да отидете на психолог.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b98c1044ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен, мъжът ти е "смачкан" от собствените си родители. Едва ли на него самия му е особено приятно това положение, но е възпитан, че това е нормално.
Нито ти, нито детето обаче сте длъжни да търпите обиди.
Разредете срещите, дистанцирайте се от тях, а не ти - от него.
За него, единственото, което ми хрумва е психолог, не че е панацея, но е възможно да осъзнае, че това положение не е здравословно.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a01bafd64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Много благодаря на всички. Във всеки коментар усетих подкрепа и съвет и ще последвам някои съвети, не споделям с никого извън семейството за проблемите си и за първи път пиша тук, обикновено само чета. Има неща, над които ще помисля. Номер 9 е съвсем прав, съпругът ми е споделял, че е бил делен още преди да ме срещне(баща ми ме беше предположил същотои ми беше казал да не се тормоза и че нищо не мога да направя), аз ще подготвям подарък на родителите му, все пак са му родители, но се разбрах със съпруга си да не подготвяме подаръци за семейството на брат му, защото го правим винаги, както и за детето им, но те никога дават подарък на нас. Преди време разбрах, че брат му и снаха ми говорят зад гърба на мъжа ми. Всъщност свекървата сподели това на мъжа ми, говорят и всякакви глупости за нас като семейство, негови приятели от детството също ни споделиха и добронамерено казаха да внимаваме с тях. Аз реших още тогава, че е най-добре да замълчим и да игнорираме злобата. Не сме коментирали, нито злепоставяли, аз съм на принципа, че не правя неща, които не искам да ми направят. Когато писах тук, го направих в тъжен за мен момент. Все пак мисля, че обичам много съпруга си, опитах се да си представя живот без него (за да се проверя), не се виждам без него в бъдеще, не мога да си представя друг човек до мен, но може би ме заболя от случките. Благодаря Ви! Желая Ви здраве и късмет!

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 7f98d01cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Живей си с него. Със времето хората просто свикват един с друг.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker