Задънена улица... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Задънена улица...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2663 пъти
Здравейте, мили хора!
… не знам как да започна. Майката на годеника ми се държи лошо с него, а мен ме боли от това, защото го обичам много! В началото не знаех как са отношенията между тях, но с времето научих. Това рефлектира върху мен, без да имам вина. Отначало тази жена не искаше да ме приеме. Нали знаете как всяко момиче си мечтае някой ден да се омъжи, да се види булка, да се разбира с майката на мъжа си, но аз още от самото начало разбрах, че ще бъда лишена от това. Преживях го! Но не мога да си затворя очите. Иска ми се да направя нещо, но същевременно гледам да не съм нахална и да не се бъркам, защото това не са мои неща.

Тя е останала вдовица млада, но много е хойкала дори по време на брака си, което изобщо не е моя работа, но ми направи допълнително лошо впечатление. По – ме бърка отношението й към мен и семейството ми. А то е лошо – накара майка ми да се види с нея. Отиде, седна, накрещя се, понаду се, опита да я унижи и си тръгна. Майка ми остана потресена. Беше като едно незначително социално събитие, което напира в кулминацията си и застрашава да помете всичко около себе си, само че майка не се дава току – така.
Давам по същество.

Майка му си има гадже. Намерили са се – един за друг – и двамата са мошеници. Безкрупулни, зли и по някаква случайност и двамата са уморили покойните си половинки. (мир на праха им); Да не говорим колко хора са завлачили с пари и после са избягали като са сменили жилището си.

Преди време въпросната госпожа решава, че ще изтегли заем – да има да си харчи. Купила си колица, половината подарила на гаджето си, а годеника ми подлъгала да се подпише като солидарен длъжник, за да могат да и отпуснат по – лесно заема. Той не е помирисал и стотинка от парите, те са си били за нея. Само че сега тя иска той да й изплати целия заем. Гаджето й заплашваше, че ще ни убие, следеше ни с колата, даваха ни някакви дрехи уж подаръци, които носеха на една врачка, която познаваме да прави черни магии… Не мога да разбера, що за побъркани хора са това!?

Ние прекъснахме всякаква връзка с тях. Само той понякога се чува с нея, все пак му е майка. Но аз нито и пращам поздрави, нито искам да говоря с нея, първо ме обиди, когато се държа така с майка ми, второ когато каза, че и е все тая дали ще е с мен или с някоя друга.
Онзи ден звънна и му каза да и звъни по – често (понеже той не и звъни, и с право), защото иначе ще спре да си изплаща заема.

Мислим всякакви варианти как да се предпазим от тази жена. Не мога да повярвам, че това е държание на майка. Ужасно ме боли от отношението.

Другото, което е, тя самата за себе си казва, че е интелигентна и умна и хората си мечтаят да се докоснат до нея. Когато годеника ми е станал на 18г. тя му е казала да си намира работа и да се оправя сам. От тогава не му е сготвила нито един път, не му е дала една стотинка като майка. Единствено му звъни да се оплаква и да иска.
Момчето се оправя само, не че не може, но малко от малко майчинско отношение. Коя майка иска да натресе заем на сина си, който е профукала по антицелулитни гелове, почивки и ядене?
: ((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: ff50353a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
Исках да ти кажа, че всичко което си писала е в твоя полза зависи от къде поглеждаш на ситуацийте. За заема тя все още си го плаща до колкото разбирам проблем липсва. За това, че от 18 годишен го е научила да се грижи сам за себе си е само в твоя полза представи си мамино синче което е свикнало мама да прави това, онова. Ако не е свикнал да му готвят ще уважава труда ти в къщи което е в твой интерес. С майка ти не е задължително да са добри приятелки и да се харесват, което пак е добре за теб, защото ако са често заедно ще дойде момент да те удумват. Единственото което можеш да направиш е найстина да не се бъркаш в техните отношения те са майка и син, те да се оправят забъркаш ли се ти ще си виновна. Гледай си живота и да не ти пука, кой на кого какво не е твоя работа.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 562dd080e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1, а нейната майка може да се бърка в семейните отношения така ли? С какво свекървите са различни от тъщите? Все същата стока са - мърморани, даващи съвети.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4fb680fc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката:
Майка ми не се е бъркала. Онази жена я търси сама. Неадекватно е, наистина.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e8e19b51fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има всякакви идиотки на този свят, добре че с лаенето си останала, а не ви е пратила някакви биячи. Радвай се, че не живеете заедно

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4fb680fc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката:
Да, благодаря ви много. Само, че като солидарен длъжник държавата търси годеника ми за този заем, ако тя спре да плаща и тя знае това много добре и ни заплашва, въпреки, че парите са си нейни, а ние не сме ги харчили...
;( Така, че - проблем има...

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 062968d88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Прекъснете всякаква връзка с тези хора. Те ви мислят лошото. Постоянно мислят как да ви измамят. Това не е майка. Пазете се от нея!!! Посъветвайте се с адвокат и намерете решение. Щом годеника ти е солидарен длъжник, ако майка му спре да изплаща заема, те ще си я натискат за половината от парите, но изплати ли ги и спре ли – останалата част трябва да изплати той. Тази жена е жестока, как може да иска друг да й изплаща заема, незнам!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 36ea939aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не 6, не си прав, ако майката спре да изплаща ще натискат годеника й за остатъка от цялата сума. И ако има какво да му се вземе, а на майката няма, познай кой ще плати? ! Иначе съм съгласен с номер 6, прекъснете контакти, ако трябва платете заема, от това няма как да избягате, щом той е разписал, но прекъснете всякакви отношения с нея. Тази жена не ви мисли доброто, махайте се, нали не искаш някой ден да е около децата ти? Годеника ти изглежда свястно момче, ще се справите.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bf49bd83e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами колко остава до края на погасяването, с нейните камъни по нейната глава-лицемерничите докато си погаси дълга и после айде сбогом

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: efdece1b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Наистина трябва да прекъснете всякакви контакти с нея. Ако времето за изплащане на заема е малко, изчакайте да го изплати и после измислете какво да правите. Ако ли не, по-добре го платете Вие, ако можете. Ако имате възможност е добре да се преместите, например в друга държава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker