Искам да разделя майка ми и съпруга ѝ, но как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам да разделя майка ми и съпруга ѝ, но как?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1201 пъти
Здравейте, късно вечер е, и от години ме разяждат, мислите за майка ми и мъжа ѝ, да знам не е редно, да им се мешам в живота, аз и не искам, но той превиши всякакви граници на всичко, комарджия, наркоман, курвар, мързелив единствено би си намерил работа, ако има дългове и е сириец,а знаете какви са повечето араби мъже и как се отнасят към жените си. Разликата между тях е 10 години, майка ми е по-голяма от него, да сега ще каже някой нормално е да курварин все пак той е на 40, а майка ти на 50. Имам брат, който му е син, но безкрайно много го обичам. Та майка ми от 15 години брак с него винаги се е грижела за него, вкъщи,ходи на работа, плаща сметки, купува всякакви неща като телевизори, телефони, таблети и като цяло каквото каже той, позволили си тя да се ядоса за нещо цялата къща се троши от него, пребивал я е системно ако му отговори нещо и така труда ѝ, здравето ѝ, надеждата за всякаква любов работи я, няма..след боя вече я погребва жива с молитвите му, одженски. Пълен не благодарник, как да я връзумя какво да направя за да го разкарам от живота ѝ, в момента тя има силно главоболие, не мога да я събудя да си изпие лекарствата дори..знам че не се изказвам разбрано, но толкова ми е на събрано, да слушам и виждам, та чак се чудя.. Момиче на 21 една съм, опитвал се е да се зарибява с мен, казах ѝ, не ми повярва нарече ме курва, искала съм да и разбия семейството, след всеки скандал виках полйция, бях между тях до като се избиват и когато ѝ да дойде полицията виждаха че е трансформирана като зомби, но тя казваше аз паднах и хората казват съжелаявам нищо не можем да направим, изнесох се за да видя дали ще се оправят сами вече 2-ра година, нещата толкова се влошават и сега е на легло.. Да знам тя да е мислила и така нататък, но ми е майка да ядосвам се измъчвам се, но я обичам и искам да и помогна но как? :( брат ми също пати с нея.. До като бях там горе долу бе добре, но не можех да остава в къща в която мъжа си почива аз бях на 18 и работех, помага на мама със сметките ѝ, грижех се за хигиената у дома, гледах брат си, винаги е бил пълен хладилника, и е имало готова храна за вечеря,лишавах нуждите си, да изкарам книжка да си купя кола да отида да уча само и само защото постоянно затъвахмв в сметки вече ме няма там, но сега майка ми е на легло благодарение на него, а тя все още е в една стая под един покрив с него. Какво да правя, помогнете ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: e745728dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с майка си.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d250832cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи живота на майка си и не се давай на мъж. Колкото по си кучка толкова повече уважение ти имат. Не знам какво да правиш. Говори с нея живота продължава и без мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: db06d74d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На някои хора не може да им се помогне, това е простата реалност. На твое място щях да съм я отписал вече, особено след като те е нарекла курва. С молби и т.н. никога няма да я трогнеш, защото мозъка ѝ е промит от въпросния насилник. С безусловната подкрепа, която ѝ оказваш единствено заздравяваш начина ѝ на мислене, понеже вижда че винаги ще ѝ помагаш.

Единственото смислено нещо което можеш да направиш в случая е да вземеш брат си при себе си, за да не продължава да живее в тази токсична среда. На майка си казваш да те търси единствено и само ако реши да се раздели с психопата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 122851c331
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обвини го в сексуален тормоз, сама казваш, че е имало опити. Чакаш наистина ли да се случи? Няколко пъти и той сам ще се разкара!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e338a0993b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На такива хора няма как да им помогнеш щом те сами не искат да им бъде помогнато. Добре, че си се изнесла. Аз на твое място нямаше и да им ходя на гости, за да не се натоварвам. Да, майка ти е, но в крайна сметка именно, защото ти е майка, е трябвало да ви защити, да осигури спокоен дом, без скандали и побои, нали? Много жени са излизали от подобна ситуация - има ли желание, има и начин.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0ad2a37720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Трудна работа. Майка ти вероятно не иска да е сама затова търпи какъвто и да е мъж. Има и такива хора. Според мен се обади на организации, които се занимават с домашно насилие. Анимус, Ано и пр -виж ги в интернет , обади им се , има им телефоните и ги попитай какво можеш да направиш. Те имат опит с подобни случаи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 часа
hash: 061854c087
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Лошо е да разделяш майка си и съпруга й. Никога няма да ти помогна. Остави ги да се оправят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker