Църква около София, където се сбъдват желанията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Църква около София, където се сбъдват желанията
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1884 пъти
Здравейте, ние сме едни от многото потърпевши от Руската църква в София, където уж се сбъдвали желанията. Не само не ни се оправиха нещата в семейството, но още по-зле станаха, основно в здравно отношение, детето казва, че виждало някакъв таласъм и бяга да се крие в тоалетната, на майка й се подуват краката, сини стават, а преди да пише в тая църква никога не е била така. Аз имам автоимунно заболяване, след пожелание в Руската църква съвсем зле стана. Моля ви, мили хора, има ли църква наблизо около София, където да стават чудеса и да носят късмет, защото вече ми омръзна. И от манастира Св. Мина не сме доволни, нямаше ефект, а и там се е превърнало в пазар.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 9fe8d7978e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Боже мой, Руската църква им била виновна!
За проблемите ви има лекари, а детето ви би трябвало да има разумни родители, които да му обясняват страховете и да го успокоят.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5f30d7e45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Няма чудеса и никой не може да ви помогне да се сбъднат. По-скоро помислете какво може реално да направите, за да постигнете целите си.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ce972bdddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Сигурно Путин се крие под леглото на детето, ха ха ха госпожо мисля че трябва да почтнете да мислите рационално, верно тоя народ полудя!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e816467cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Стига с тези чудеса! Има си лекари за вашето състояние, а за желанията трябва да работите, не да пишете листчета по църквите!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8f8970d4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Еманация на простотията е това. Вместо да се чудите в коя църква да отидете, посете лекар. Що за глупост е това. Детето явно е стресирано, затова има кошмари. Вземете живота си в ръце, несериозно меко казано, е възрстни хора да чакат чудеса да ги оправят.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7efb955e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Това най вероятно са демонични неща. Предлагам ти да отидеш в протестантска църква. Ти какво очакваш от религията,свещи и икони. Вярата в Бог е живот. Не религия да ходиш 4 пъти годишно на черква...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 11ad043b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "Господ дава,ама в кошара не вкарва"Библията

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cbf418f0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Според мен Бог е по голям от църквата и свещениците.Ето ти стих от Библията където точно Исус Христос говори : Който дойде при Мен никак няма да го от пратя.

Идва се с молитва. Говори Му, моли се

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 36f076b056
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Господи помилуй, ти и твоето семейство гласувате!

Значи, за директните здравословни проблеми отивате веднага при личния лекар и той ви изписва направления за специалисти.

За детето, вероятно вие сте го наплашили. Та, отивате при детски психолог, и вероятно с 3-4 посещения той ще ви помогне да изчистите проблема с детето. Като много вероятно психологът ще говори с вас да си промените навиците като родители!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 59ba3c3395
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ще помоля само хора, които вярват в магии и паранормалните или религиозни да пишат. Нямам нужда от убеждаване в противното. Благодаря!

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7684b24429
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Благодарение на Руската църква,владика Серафим,който е погребан там и е ходатай на хората пред Бога аз съм жива,госпожо след тежко онкологично заболяване.Благодарение на тях видях първото си внуче,дай Бог да дочакам и други.Аз не съм чувала за потърпевши от Руската църква ,разбира се зависи за какво се молиш.Чувала съм,че се молят за изпити,всесто да седнат и да си научат.По горе са ти писали-Бог дава,но в кошара не вкарва-моли се с вяра,с чисто сърце,но не пренебрегвай за здравословните си проблеми медицината.Просто чрез твоите молитви Бог ще те изпрати на точното място,при точния лекар.При мен така се случи.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 808d9182ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Според мен се обърнете към лекарите....
В Руската черква желанието ми се сбъдна. Аз съм доволна от там. Съжалявам, че при вас не се е случило. Предлагам да посетите Кръстова гора. Знам, че не е близо до София, но е много магнетично място. Успех ви желая. Нека Бог ви донесе здраве.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 59ba3c3395
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Гравитацията и радиацията също не се усещат и виждат, но влияят на всички. Така е и с магията - и да вярва и да не вярва човек е възможно тя да действа.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ed31dec9f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   "17. Гравитацията и радиацията също не се усещат и виждат, но влияят на всички. Така е и с магията - и да вярва и да не вярва човек е възможно тя да действа.
"

Грешка!

Гравитацията се усеща! И се и вижда. Или трябва да ти пусна една ябълка върху главата? А и да - мога да докажа гравитацията. Тя е измерима величина.
Същото важи и за радиацията.

За съжаление, доказателства за магия и влиянието и са нищо повече от случайни анекдоти.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 05d1b567a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   17, гравитацията се усеща доста лесно, просто трябва да подскочиш леко :-) Радиацията също се усеща, по-точно пораженията от нея, но не веднага.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 196d35e17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Драга авторке,

Щом ти и семейството ти имате притеснения със физическото здраве и заболявания, ти препоръчвам да посетите медицински персонал да ви прегледа и да ви изпише подходящите лекарства. Един съвет: за да НЕ се стига до открито Богохулство и НЕСПРАВЕДЛИВО присмиване и обиждане на Християнството поради вашата глупост от страна на други лица, дори и лекари да са, по- добре НЕ им казвайте вашата история.

По отношение на твоя въпрос, иска ми се много да ти кажа, но не знам дали си заслужава. Защото едва ли супер ПРОСТИ хора биха се променили поне за добро. Защото ти и твоето семейство сте от МНОГОТО ПРОСТИ българи, "ярък" пример на многото хора и българи, които имат или по - скоро може да се каже, че НЯМАТ Вяра, а по- скоро ИМАТ ИЗКРИВЕНА, ПОВЪРХНОСТНА, ОСКЪДНА псевдовяра, последната насадена от родата, медиите, телевизиите и всичко друго; псевдовяра, която не е от Христовата Православна Църква, псевдовяра, нямаща нищо общо с Православието.

Ако ти си от многото:

- жени, които влизат в църквата/манастира/храма с неподходящата дреха за жени - панталони, къси панталони,анцунг, а ти не си облечена с подходящи дрехи и не си в храма с прилична дължина пола или рокля;

- хора, които вярват във Ванга, " преподобна" Стойна и ходят и ползват " услугите" на врачки и баячки

- хора, които вярват в съдбата, хороскопите, нумерологията, вярват в прераждането и имат КРЕМИРАН близък, роднина, родител;

- хора, които имат " вяра"ала НОВА тв (" вяра" широко разпространена и рекламирана по новините и бг сериалите: " пътят" на честта", "откраднат" живот и др.)

- хора, които смятат Църквите само за място да си запалят свещичка за здраве и да докосват ( по- скоро да си слагат мръсните си ръце) върху Чистите и Святи Изображения - Икони на Светците, нещо, което НЕ е правилно, нито пък е Християнско.

- хора, които нямат елементарно възпитание и елементарни представи за поведение в обществото и нямат елементарно прилично поведение в Православните църкви

- хора, които слушат чалга или друга музика

- хора, които са татуирани

- хора, които казват "черква", вместо църква, " поп" вместо свещеник, "кръщенка" или " кръщеНЕ" ( сякаш става дума за деца, играещи на детската градинка/площадка), вместо Кръщение и или Свето Таинство Кръщение

- хора, които смятат Православните Свети Таинства за обикновени черковни обреди

- хора и туристи включително чуждестранни), които смятат църквите за снимачна площадка, както и за музей.

- и прочие и прочие.....

Ако си от тези хора, макар че се личи,че си от тях, то да се оправите във верово и умствено отношение е НЕВЪЗМОЖНО. Твоята случка и "история" ясно показва, че такива неща и по - лоши ще се случват на мнозинството НЕОБРАЗРАЗОВАНА, ПРОСТА бг сбирщина. Твоята история показва, че НЕ сте християни, още повече пък Православяни, дори и да имате свидетелство за Православно Кръщение


По отношение на руската църква ( умишлено пиша с малки букви р и ц, за да не се прави поощрява руска грандоманщина в България като цяло) в София, ти НЕ си единствената, която се оплаква от такъв проблем. В този сайт също имаше такава тема.

Нека да се знае, че т.нар руска църква е всъщност бивша джамия. Руската църква е на почит ( дали обаче си заслужава, тъй като Българските Православни църкви и храмове, както и Българските светци биват ПРЕНЕБРЕГНАТИ от страна на българите, последните, които се кланят на руския дядо и които го наричат владика с голяма буква В, като при положение , че този дядо е архиепископ на някакъв си руски град или село) както от страна на простите хора, така и от страна на изнежените софийски или полусофийски снобари. Срещу руската църква живеят някои от медийните снобари и хайлайф "звИздите". Няма да кажа кои, но се подразбира.

Руската църква е на почит и от страна на хора, почитащи и превъзнасящи всичко руско, тези хора даже смятат, че руската църква и храма на руско - монголския княз Александър Невски , забележете! - Най- големите Български светини! Край! Точка! За повечето такива идиоти НЯМА нито Рилския Манастир с Храм "Рождество на Пресвета Богородица и Дева Мария" и който е по- стар и от прехвалената известена парижка катедрала Нотр Дам! НЯМА Бачковския манастир "Успение на Пресвета Богородица" от 11 век, НЯМА Троянски, Роженски манастир, НЯМА Кремиковски манастир...НЯМА!


Не е лошо, че хората отиват в руската църква и се молят на новоканопнизирания за светец руски архиепископ. Лошото е, че го наричат Владика ( с голяма буква В!), като при положение, че той е един обикновен архиепископ, избягал от "лошата" нова руска власт, лошото е, че превъзнасят него и руската църква. Лошото е, че ПОВЕЧЕТО хора НЕ мислят, НЕ разсъждават и НЕ знаят и не искат да знаят подробности за живота на руския дядо - архиепископ и руската църква. Лошото е, че даже и промитите мозъци смятат новоканонизирания Серафим Соболев за архиепископ и Владика (с голям абуква В!) не само на руския град и район Богучар, но и на .... София, столицата на България!

Между другото, тази седмица, на 26.02 ще се почете паметта на този руския архиепископ Серафим Соболев, чийто негово тяло и мощи се намират в саркофаг в криптата на руската църква.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 196d35e17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Моето скромно мнение, авторке, е да посещаваш и да се молиш в Българските църкви и манастири, а не руската църква в София или въобще в България, положението там хич не е добро, нито полезно. Ти даже и го констатираш. Толкова хубави Български църкви и манастири има в България, ти си тръгнала в руската църква спокойствие да дириш.
За да се оправите - отидете на лекар, но не му казвайте подробности, за да не би поради вашата история той да похули Православното Християнство. Хубаво е и да ходиш в един и същи Български храм, който си избереш и да познаваш свещениците и те теб, а не да обикаляш църквите.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ce972bdddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ха ха ха, как пък магията я усещат само тези дето вярват в нея, я ходи в Чернобил и да видим дали ням да усетиш радиацията, или пък скочи от 2 етаж и ще те питам дали също и гравитацията няма да я усетиш, за протокола вярвам че науката има още неща дето не е открила и тепърва ще го направи, визирам някой Паранормални неща, но магията винаги ще си остане една глупост, в която вярват само такива който искат, и на тях се тя им е виновна че не могат да се оправят в живота!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 59ba3c3395
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   19 така се усеща и обсебването и магията - с общ невървеж, каквото и да захванеш не спори, хоата се държат странно покрай теб, все едно са видяли призрак.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cdd8a4c676
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   И все пак никой не отговари на въпроса дали знаете чудодейни църкви в и около София.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 196d35e17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Какво имаш в предвид "чудодейни" църкви, авторке? Красотата на Българската столица София се състои от това, че в нея има много и красиви Православни църкви, вековни и старинни базилики от римско и византийско време, храмове, а сред околностите й - манастири. Толкова ли е сложно да избереш в кой софийски храм да отидеш за Богослужение и за твоята лична молитва? Не е сложно и да избереш някой манастир,да речем Кремиковски или Драгалевски манастир. Между другото, днес се почита паметта на свети Серафим Соболев, чийто негово тяло се намира в руската църква.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 59ba3c3395
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ако искате вярвайте, но една ясновидка ми позна всичко, описа ми хора, които тогава още не познавах преди да ги срещна.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 196d35e17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До 27

Врачките са обикновени шарлатанки. Мнението ти не е по темата.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ad02156cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   На хората, на които им е помогнала Руската или която и да е църква, им е помогнала собствената им вяра. Вярата лекува душата, която успокоява тялото. Тогава всяко лечение е с по-голям ефект. Неслучайно в медицинските опити се залага плацебо група. От друга страна вярата на човек го мотивира да работи в посока това, което иска да постигне. Но това е много лично преживяване. Църква дори не е необходима, хората си мислят, че е. Ако пуснеш листче с желание някъде и да чакаш да стане чудото.. .. няма да дочакаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 05e209b61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Написаното издава пълно непознаване на православното християнство и откровено потребителското отношение. Въцърковете се, смирете се, покайте се, молете се! Купете си книгата на архимандрит Серафим Алексиев - "Вяра, надежда любов" и я прочетете. След това отиде в някой храм и потърсете свещеник, при който да се изповядате. След това започнете молитвен живот у дома и посещение на неделните и празнични служби. Участвайте в литургията, която е Царството небесно на земята. Причастявайте се!

Отворете си очите и прогедайте за Бога! Той ви подава ръка!!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7812bededb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Авторке, ти искаш да действаш на принципа: „Спусни, Боже, отгоре! “ Не стават така нещата. Действай на принципа: „Помогни си сам, за да ти помогне и Господ“! Незабавно потърсете лекарска помощ или поне прочети повечко за проблемите, има информация в нета. За да очаквате промяна, трябва и вие нещо да промените, например да се храните здравословно, да се движите повече и т. н., а ти чакаш наготово. Голяма грешка. Но както си решите, вашето здраве си е лично ваша грижа. Като те гледам, си държиш на своето, нищо, че не е правилно, затова ще ти кажа да опиташ да намериш църква или манастир беше, „Св. Мина“ около София, но не знам подробности. Не знам и за какво помага, само си спомням, че е доста посещавано място. Където и да отидеш все ще е добре, но нека не е само това. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 234fca7849
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Аз съм се молил в Руската църква и молитвите ми бяха чути.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 59ba3c3395
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Православието е неправилната религия. Протестантските и дори католическите църкви са по-чисти енергиино, така ги чувствам.

 
  ...
преди: 3 години, 23 часа
hash: 9cb85f9e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Незнам църква. Но да не мислите, че това с църквите е концерт пожелание. Зависи какво е било желанието ви. Ако е било нещо лошо за някого естествено, че няма да се сбъдне. Понякога ако не се сбъдне нещо е за наше добро.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker