Не знам ще мога ли да продължа с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не знам ще мога ли да продължа с него
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1050 пъти
С мъжа ми имаме сериозни проблеми, поне за мен е много сериозен проблем. Той явно не ме взима на сериозно. Не знам как да постъпя, заедно сме от доста години и вече имаме бебе. Живеем в голям град, но не е столицата. Имаме за сега добър стандарт на живот. Тук живеят и моите родители. Той работи на място, на което има средни доходи, но никаква отпуска и време за семейството. Аз работя на място, което е добре платено за жена, но не го харесвам изобщо. Скоро дори родителите ми ще ни оставят жилище. Звучи прекрасно. Само че, във фирмата на мъжа ми нещата не вървят, заплатите почнаха да не идват. А шефа си е на години и няма да я бъде още дълго. Ако аз се махна от тази работа, заплатите тук са доста ниски, няма къде да отида. Мъжа ми тук е като в някаква депресия, исках да помилим за бизнес или някакво решение. Той няма желание да прави нищо, не се интересува от нищо, дори от мен. Седи си все вкъщи и играе някакви игри. Изобщо не иска да говори за нищо и да прави нищо.
Реших, че за да променя нещата трябва да се преместим там където живеят неговите родители. Там ще има работа с високо заплащане и ще се чувства доста по-добре. Освен това и отпуск, за да бъде с нас.
Обаче основният проблем са майка му и сестра му. Майка му, несъзнателно може би се бърка в абсолютно всичко. Създава ни много проблеми, говорили сме с нея, карали сме се. Сестра му е голяма вече, но още живее с тях. Като съм в тях постоянно ходят отатък да си шушнат. Пишат си по 24часа на телефона двете и при тях е доста скучно, така че мисля че сме им като разялечение.
Доста се притеснявам до къде ще стигнат взаимоотношенията ни, щом отидем там. Много се натоварвам и ставам нервна. От друга страна тук вече не мога да изтърпя държанието на мъжа ми и това е като последен шанс. Подготвена съм за раздяла и ако нещата са много зле и всички ми се качат на главата да го напусна.
Изпитвам страх как ще се справя, ще мога ли да започна нова връзка с нов човек, някой би ли искал жена с дете :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 18b46b4156
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заради това "някой ще ме иска ли с дете "и се заробвате с тапунгери ,много ясно ,че ще има мъж ,който би те искал

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2234a23165
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Никой! С тази ментална нагласа дано никой не те поиска защото освен че, себе си ще натресеш на първият който ти обърне внимание и може да се окаже абсолютен боклук, ще натресеш и детето си.
Аз съм веднъж разведена жена! Моите притеснения бяха: кого бих допуснала аз при положение че, имам и дете? !
Тоест, освен мен да ме привлече, да имаме общи интереси, подобен мироглед, задължителната искра/химия, трябва и да си допаднат с детето ми! Трябва да се харесат и те двамата!
Без да скромнича, красива жена съм! Имаше и още има много които без значение всичко останало напират да се бутнат за "престиж". Не ги вълнува какво има в главата ми, не ги вълнува и детето ми, само искат да си погалят... най- вече егото и да могат да се похвалят без да е лъжа!
Е, за много съм "баси кучката" но за мъжът който допуснах до себе си съм любов! Не сбърках в избора си! Но в никакъв момент не ме е притеснявало да не би да остана сама. Никамъв проблем не ми е да съм сама! А на теб защо ти е? ! Отговори си сама, там ти е разковничето! Ако си зависима в какъвто и да е аспект... само ще смениш визията на човека до теб, не същественото!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 413f53cf11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се набутвай при майка му и сестра му. Стой си в твоя град, родителите ти помагат. Работи и му постави условие -да започне да носи пари или се развеждаш с него. Може пък да се стресне. Ако не - наистина се раздели с него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e7fea78164
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Обичаш ли го?
И моят мъж играе, ех как ги мразя тея игри, те мъжете много не се сещат за детето за жената, гледат си заниманията.
Работа има винаги може да я смени, защо да се местните, не вярвам това да му е проблема.
А ти си стой сега на работата.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fd0c906981
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   и като го напуснеш кой ще ти издържа детето мисли с главата си. Какъв бизнес да правите искаш в тази мафиотизирана държава, още на третия месец ще бъдете гърбени от всякви институции и ще стигнете като мен да ги съдите и десетки хиляди по адвокати. смени си похода към майка му и сестра му така че да ти е кеф на теб.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 45c511af27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Като започнах да чета поста ти ми се стори сериозна, но последните думи обърна представата ми за теб. Прибързано мислиш за раздяла, а и веднага след това, а ново обвързване с друг. Явно не си от жените, които искат и могат да са самостоятелни. Затова моят съвет е да помислиш за трети вариант-смяна на местоживеенето, но в никакъв случай близо до семейството му. Помисли и за вариант преквалификация или подобряване на квалификацията с цел по-лесно намиране на работа и по висока заплата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 часа
hash: d50141760b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Раздели се. Ще се справиш и сама.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker