Бременна и сама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бременна и сама
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 3288 пъти
От 5 г. делим един покрив. Забременях планирано. Дори той беше по-инициативен от мен. Последните месеци се превърнаха в кошмар. От грижовния и любящ мъж не остана и помен. Днес до себе си имам един студен и безразличен човек. Може би винаги съм го имала, а очи съм нямала да видя. Не участва в подготовката за бебето, не се интересува и не ми помага с нищо. Вече ми е неудобно да се мъкна с големия си корем и тежките торби и все някой да ми обяснява, че не трябвало да нося това или онова. Започна да пие регулярно като минимум на 10 дена се напива сериозно. Намира го за нормално и вимаги има оправдание. А на мен ми омръзна да опитвам да разбера неща, които просто не разбирам. Отвратена съм. Уморих се от студена, безразличие, да съм сама в това и да се грижа за всичко. Толкова се уморих и подтиснах, че просто съм навела глава. Всеки ден е борба със самата мен, за да не изпадам в безкраен плач, а да пазя нервите си. Съзнавам, че ми се е случило най-прекрасно мъничко чудо и не искам да тормозя детето в мен с нестабилните състояния на майка му. Не знам къде се скъса нишката и какво точно се обърка, но вече нямам сила да мисля и да опитвам аз да оправя нещо. Отстрани винаги е толкова различно. Аз съм от тези безпощадно критикуващи чуждите грешки, особено към създаващите семейства като това, което аз предстои да създам. Така проницателно съзирам всякакви брънки. И ето ме днес къде съм. Съдбата хубаво ми се присмя. Не знам какво ще правя оттук насетне и не търся съвети, исках само да споделя, защото още по-трудно е да мъкнеш със себе си и неизреченото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 397179e5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Доста лабилна жена ми се виждаш. Трабва да поработиш върху това.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 761ca602ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Просто го остави, дори не го пиши баща. Той не иска. Ще можеш и сама с бебето. За какво ти е?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 054d034a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Възможно е съвсем скоро да започне да ти посяга. По-добре се махай от там. От този баща няма да стане, казвам ти го от опит. Ще подложиш детето си на безкрайни пиянски изцепки и съсипана психика. Спасявай се.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 960171f7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Случват се такива обрати, когато жената забременее. Не съм специалист, но вариантите за поведението му са много, особено ако така внезапно се е променил. Може би идеалът за семейство рязко се срива, когато детето е на път да стане реалност, цялата отговорност е вече истинска и чука на вратата. Тогава не един и двама рязко падат в реалността. Започват се въпроси, чудене, наистина ли това искам, готов ли съм, животът ми ще се обърне и т. н. Не се гледа трезво до момента, в който не се случи.. всичко е цветя и рози - оо, сладко бебенце, ала-бала. Поговори с него дали е нещо подобно, страх ли е, съмнение ли е и прецени как ще процедирате нататък. Явно е искал дете, ама не е имал желание, дет се вика...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3ad2572068
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 2, много лесно раздаваш съвети за напускане. А пита ли я дали може сама и ще има ли помощ? Или ти ще отидеш да й гледаш детето и да й плащаш сметките? Една жена има най-голяма нужда от мъж точно по време на майчинството.
Авторке, ако има и поне минимален шанс да се оправят нещата между вас, постарай се. Аз съм майка и мога от опит да ти кажа, че е адски трудно, дори когато мъжът помага. А ако си сама, просто не мога да си го представя. Изчакай поне година след раждането, ако си решила да го напускаш. Може пък като види бебето, да се събуди бащинският му инстинкт. Много мъже изпадат в дупка по време на бременността на жена си и това избва в различни посоки. Може с времето всичко да си дойде на мястото. Желая ти леко раждане и здраво бебе!

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e39f7b5d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   То когато трябва да ги търсите съветите, не го правите защото всичко знаете. Сега освен да се насладиш на последствията..

"най-прекрасно мъничко чудо "

Хайде тия бабини приказки ги остави. Това "чудо" е най-тривиалното нещо в живота. Женска да забременее... Трябва само да си разтвори краката и готово. Чудо щеше да е, да забременее от мъж на място и даде на това дете нормално семейство...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e94fe7ec37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Опитай да разговаряш с него, ако трябва направи нешо хубаво за него или направете нещо, което той харесва заедно. Усмихвай се по често, разпръсквай положителна енергие, колкото и да ти е тежко.
Все пак ви предстои нещо значимо, да отгледате дете. Да, хубаво би било той да е силният и да се интересува, но може и да има някаква депресеия също, от факта, че ще става баща или друго.
Говорете, но не нарицаващо, а с положжителни чувства, иначе съвсем ще го отдалечиш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a29557e77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не се занимавай с него. Изнеси се, ако можеш отиди при майка ти, баба и пр.Не му казвай кога ще раждаш и не вписвай името му за баща. Ако и това не го накара да промени отношението си, се готви да гледаш детето без него. Силна си, ще се справиш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: af0d14a375
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Опитай се да не обръщаш внимание на това. Запази спокойствие, за да ненавредиш на бебето и нс себе си. Относно покупките-ограни чи се до най-необходими те за теб неща. Ако на друг му трябва нещо-да си го носи. Радвай се, че скоро ще има нов живот до теб. Не всички жени имат този късмет.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f58a9b9b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Седни и говори с него. Ако няма промяна го остави за малко сам(без да му казваш, че ще е за малко). Дай му срок. Все ти ще си виновна и каптизна.
Моя мъж и име не искаше да обсъждаме. Аз избрах име а той тогава ми се репчише и нямало така да се казва. На мъж се правеше. Баща бил. Идиот.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3256067652
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Здравей, искрено ти съчувствам. Предполагам е ужасно трудно в такъв момент да нямаш подкрепа от най- близкия.
Чудя се обаче освен инициативата да направите дете той показвал ли е инциатива за грижа към дете, за интерес от нуждите на децата и подобно? Забелязала съм, че има много мъже искащи деца, но реално това е, защото техни познати вече имат. А те не са готови нито финансово, нито емоционално да бъдат бащи. Според мен от там идва проблема. Той е искал чисто физически дете, но сега като вижда колко подготовка и грижа изисква/ а това е много малка част реално, след раждането става тройно повече/ се е паникьосал и стигате до този момент.
Варианта е след раждането, виждайки бебето да се промени. Бих посъветвала да поговорите, да го попиташ какво го притеснява, да си изкаже емоциите. Да не говорим, че има откачени мъже, които искат момчета и ако бебето е момиче не го приемат
Ако след раждането не се промени бих му била шута на секундата. Такъв не ти трябва.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f4d0c51437
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По-добре напусни този човек и се оправяй сама, ако може някой роднина или приятели да ти помогнат това ще хубаво. Когато родиш, ако се интересува от детето си, трябва да ти помага поне финансово, ако ли се стягаш и сама си гледаш детето. По-лошо е детето да расте в постоянни скандали между вас, дори може да започне да ти налита на бой и т. н.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 699e7767ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   "Аз съм от тези безпощадно критикуващи чуждите грешки"

Ето ви го жокерчето от целия този текст.

Честичко попадам на такива "изповеди". Прави впечатление, че абсолютно винаги описват изключително негативен образ на човека до себе си и нито една думичка на самокритика. И честичко, примяната у този другия човек е внезапна и необяснима. Поне за тях. С типичната си вродена тотална липса на логика и умение да преценят рационално нещата, изобщо не си дават сметка, че може би и те са част от причините.

Монетата винаги има две страни. Винаги си напомням тази простичка истина когато слушам безкрайните оплакваници на такива като авторката.

Гаранция ти давам, че мъжа ти да се промени толкова, е открил, че жената до него се е превърнала в, ако трябва да дешифрираме твоята собствена самокатегоризация - едно вечно мрънкащо и недоволно създание, вечно изискващо от хората до себе си.

Никой мъж не изпада в такъв остър вид на алкохолозъм и то така внезапно, ако няма някаква конкретна причина. Това, че ти не знаеш, не ни учудва. Рядко се замисляте за причините на останалите хора. Твърде сте заети да им обеснявате какво трябва да правят, и какво да не правят. Най често с досаден свадлив гласец, часове наред. Това изнервя. И мъжете ви търсят някаква утеха. Често е алкохол, или друга жена. Или всяко друго действие което ги поставя далеч от "перфектната майка която се бори сама за справедливост ".

Е, предполагам, че и аз бях "безпощадно критикуващ" ама определено имате нужда от мокър парцал в лицето, че да се събудите малко и най накрая да осъзнаете, че всичко си има причина, която вие просто не виждате. И може би тази причина сте вие самите.

Тежки времена те чакат. И то в много аспекти...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: eeaa88bc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   13, аха, ясно!
А колко парала са ударили горкото мъжле, да за изостави НЕРОДЕНОТО си и ИСКАНО ДЕТЕ!?????

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 02cd213048
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Събери си нещата и без да обясняваш се изнеси при близките си.Там ще имаш спокойствието да се възстановиш.Мисли за предстоящото раждане и как ще се получат там нещата. Не го търси, започни да се занимаваш с нещо което харесваш. Точно сега има нужда от спокойствие. Ставай и тръгвай.Подготви всичко нужно, повикак някой да ти помогне с багажа и надалеч,докато не реши да избере теб и детето пред алкохола. С пиененто е трудна работа,затова надалеч.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9673451051
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Никакво семейство няма да създадеш, а само някаква имитация на такова, истинско семейство се гради с взаимна любов. При вас такава липсва.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f17704b049
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Авторке, №13 ти е обяснил подробно причината за това положение. Няма невинна жена! Вие днес сте си самодостатъчни, всичко можещи и мъже не ви били нужни. Няма защо да мрънкаш, мъжът ти е прав. Сигурно си му тровила нервите и е дощъл моментът да си отмъсти. Знаете ли пола на бебето? Ако е момиче, от сега се стягай сама да си го отглеждаш. Познавам мъж с четири момичета, който изостави жената, защото не можа да му роди момче. Казал и: - "Научи се да раждаш момчета, а не момичета, сега ти си ги гледай сама"! Няма страшно, когато мъжът ти те напусне. Не ти него, той теб ще напусне, защото сигурно има защо. Рядко без причина мъж се пропива. Почти винаги е виновна жената! Живеем в 21 век нали, век на женската независимост от мъжа. Така че свиквай, жените сте си виновни за такова отношение от нас мъжете! Ние сме лесни!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c6239f1cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   17, ако беше внимавал в час по биология, щеше да знаеш, че за полът на бебето е отговорен сперматозоидът, респективно мъжът. Така че твоят приятел може да се сърди само на себе си. А истинските мъже обичат еднакво всичките си деца, независимо от пола. Престанете с тези ориенталски разбирания.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6a4ea7a057
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Номер 17,как си могъл да проспиш часовете по биология ?! И оня с 4 момичета също е спал като теб.
Полът на бебето се определя от сперматозоида,демек от мъжа.
А относно останалите ти глупости,нямам и намерение да ти опонирам,обяснявам и падам на нивото ти.
Стой си сам.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5055da4979
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Боже, какви имитации на мъже.
Мъжът пие, жената била виновна.
Мъжът си изоставя децата - жената била виновна.
Нула лична отговорност.
От такива "мъже" - възможно най-далеч!

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: eeaa88bc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   17, добружданецо, срам нямаш! Господ ще те накаже!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f17704b049
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   21, ти да мълчиш там! Господ щял да ме наказва?!? Хайде холан, за какво ще ме наказва? На теб да не би мъжът ти да е избягал вече? И, на колко стана "момчето" ти, дето го нямаш?
18 и 19, много добре знам че от сперматозоида зависи полът на бебето. Ето защо винаги съм казвал, че мъжкият пол е по-висш от женския, ама не! Равни били по конституция. На ти сега равни! И да, мъжът с четирите момичета изостави жена си, отиде при друга, която му роди момче и той го припозна! Това е положението. Голяма част от мъжете не искат женски наследници! И стига сте ме сравнявали с ориенталците. Те са много по-напред от нас и имат правилно отношение към жените, като не разрешават женски произвол. При тях женските гевезелъци не минават и жените биват жестоко наказвани за непристойно поведение. А при нас намерили та премерили. Чак и истанбулска конвенция посмяха да измислят и то безнаказано. Де Боко Харам де! :D Добре че българите се надигнахме и съдът обяви за противоконституционнен този позорен документ!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5055da4979
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Номер 22, ти не си нормален.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 366b3db285
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Чичка, ти да мълчиш там! Ти си абсолютно никой да казваш кой да мълчи и кой не, и си пълно нищожество, така че ти млъкни! Мъжете никой не ги пита дали искат женски наследници или не, това не го решаваш ти а природата, ненормалник! Господ ще те накаже щото си тъп, малоумен и неграмотен и не разбираш от биология, ето защо, като толкова много искаш да знаеш!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 699e7767ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Номер 20, темата има съвсем конкретна ситуация и мъжете са си дали мнението за точно този случай, с тези герои.

А иначе такива "имитации на жени" като теб и авторката дето обичат да си вадят алогини и генерални изводи извън контекста и да слагат всичко под общ знаменател, лично аз бих изоставил на секундата и без капка угризения. Та чувствата са взаимни, мога да те уверя.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f17704b049
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   23, много съм си нормален ако искаш да знаеш, и никой не е по-нормален тук от мен! Аа-мма-ха. 24, няма пък да мълча! Ще се обаждам и толкоз. И не съм никой, а съм някой в реала и винаги наказвам женските безобразия, когато имам възможност.
Не съм тъп, малоумен и неграмотен, защото съм доста заможен и се грижа за семейството си, което е патриархално и аз съм глава на това семейство. А, мъжете винаги ще искат мъжки наследници, защото само мъжете продължават рода с Y-хромозомата. Господ няма да ме накаже, защото съм християнин и уважавам християнските традиции, а и Господ е създал мъжа по свой образ и подобие, което значи, че аз съм негово подобие, ясен ли съм? От биология може би разбирам много повече от теб, и знам, че сперматозоидът определя пола на детето, но мъжът си иска мъжкия наследник и жената трябва да ражда до тогава докато роди мъжко, ако ще и 10 женски децада е родила! Казах!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fd8e50e089
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Н 28, смешно и жалко комплексарче си ти.. щял да се обажда и винаги бил наказвал "женските безобразия".... Пхахахахаухахах:Х:D:D Ще се обаждаш, друг път, комплексарче злобно! Като ти вържат ръчичките да не можеш да пишеш, краченцата, главичката и ти запушат устенцата с едно топче, няма изобщо да се обаждаш, а ще има само да мучиш и скимтиш и ще се молиш някой да те освободи, ама на куково лято :) ще ти го махат само колкото за обяда и вечерята, и после обратно пак топчето в устата да не дрънкаш много. Ти в реала не си някой, а си си никой, никой не те знае, никой не те бръсне за слива и никой не те пита за тъпото ти мнение. Тъп, малоумен и неграмотен си ти и такъв ще си останеш, докато не умреш, заможен и със семейство си само в мечтите си, Господ ще те накаже, не си създаден по негово подобие а по подобие на Дявола и изобщо не си ясен, ясна ли съм аз? Не се безпокой, там ще си намериш много други себеподобни като теб, с които можете да станете приятели, има някои като теб дет се мислят за Господ, други за Божия син, други за Наполеон и т. н и т. н. и така до безкрай. Ще си намериш среда там, не се безпокой. А до тогава ти само си пий редовно розовите хапченца, които са ти предписани от твоя психиатър и гледай да не се въвличаш във неприятности, щото всяка жена само с един шут в мутрата ще ти строши ченето на прах или най малкото ще ти го завре до гърлото ище се задавиш до смърт. Айде чао, и поздрави на Наполеон и Супермен като отидеш при тях:)))

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a66a3e5b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Социалните могат да й помогнат като няма подкрепа от мъжа.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a66a3e5b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Да гори в ада този мръсник. Жена му носи неговото дете а на него не му пука.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a66a3e5b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   До н. 13

Психиката на жената по време на бремеността се променя заради хормоните.

Дори жената да е виновна бебето в корема й няма вина. Трябва повече уважение към жената, която носи детето на мъжа.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c5b654d274
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   30, 28 съм. Как можа да напишеш толкова гаден коментар за мен? Е чак толкова зла феминистка до сега не ме е заплашвала, освен Моника. Сега мога от яд да пребия някоя жена, за да си отмъстя на теб. И чуй се само!?

"и гледай да не се въвличаш във неприятности, щото всяка жена само с един шут в мутрата ще ти строши ченето на прах или най малкото ще ти го завре до гърлото ище се задавиш до смърт. "

След такава заплаха без малко да се находя по голяма нужда! Жена да ме трупяса само с един шут в мутрата и да ми строши ченето на прах, някак си ще го понеса, ама после да ми го завре до гърлото и да се задавя до смърт, това ме хвърли в потрес. Таска и не разбрах сега, какво ще ми завре жената в гърлото и да се задавя до смърт? Строшеното на прах чене или нещо друго, измислено от извратеното ти подсъзнание? Струва ми се че си много извратена от гледане на порно! Монико, ти ли наръси тези простотии ма? Ясна си ми да, отдавна си ми ясна, ама спри да беснееш, че ще те хване рак на гърдата, ако въобще имаш гърди. Твоите сигурно са балтонски копчета!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 98f2a477a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Здравейте,
Бебето ни се роди. Пиянството стана ежедневие. Случило се е за 2 седмици да се прибере 2 пъти трезвен. Става все по-агресивен. Аз и не искам да се прибира. От детето не се интересува. Гушнал го е 2 пъти. Ами това е..

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f6ec9b5dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Поздравления за бебето, да е живо и здраво! Много съжалявам за развитието на нещата. Аз също имам бебе и знам колко е трудно дори с помощта на бащата, представям си какво ти е на теб. Ти живееш с алкохолик. Ако има някой, при когото да отидеш, спасявай се от този мъж. Родители, роднини, приятелка - всичко е по-добре от живот с алкохолик. В бъдеще може да стане и агресивен и да направи някоя беля с бебето. Не е шега работа да живееш със зависим. Ако имаш някакъв вариант да се преместиш, изобщо не стой там.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bf1935180f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   37, ако бебето е момиче обяснява поведението на мъжа. Знам за мъж с добро име и положение в обществото и когато му се роди момче направи банкет и черпеше де когото срещне с уиски, и три дена не изтрезня от голяма радост и гордост, че има син. След две години му се роди момиче и пак се напи, само че от мъка. Разправяше на приятели колко зле се чувства и че с дъщеря авторитетът му се е сринал и се чувства опозорен от самия себе си!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e7cecec5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Направо ще падна! Авторката има конкретен проблем и има нужда от съчувствие и съвет, а тука разни хора го превърнаха в избиване на комплекси и кой е по-по-най!
Да се смееш ли, да плачеш ли? Жалка работа!
А на авторката много и съчувствам! Дано намери решение, ако не заради нея, поне заради бебето. То, горкото, няма вина за нищо!

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eeaa88bc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Съжалявам, мила. Мисли за алтернатива- родители, приятели, ще имаш нужда точно сега от подкрепа, но щом поотрасне бебето със сигурност ще можеш да се грижиш за него и сама...

И честита радост!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 122b2f154d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Потърси помощ от социалните.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9673451051
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Да ти е здраво детето! От мъжа си или съжителя си , по-точно , не знам какво очакваш за в бъдеще. Човекът очевидно е алкохолик. На твое място ще си взема детето и ще отида при родителите си, както и ще потърся консултация с адвокат за издръжка за детето.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c6313b3361
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Номер 5, логични разсъждения с едно изключение. Мъжът пие.
Познавам няколко такива случая с пияници. И нито един не е завършвал с хепи енд. Сама жена по ще се оправи с дете. Отколко да остане с хроничен алкохолик. Алкохолика като разбере че ще го изоставят, започва с големите обещания. НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ТОВА ХОРО. Всяко чудо за три дена. Няма да мине и седмица и въпросният "любящ" пияндурник ще се прибере като донски казак. Тогава им идва силата. Започват да трошат чиний по стените /чиния със салата/. Да побийват благоверната. Да сменят ключалката на жилището. И още много други мизерий. Горе описаното е от действителни случки.
Та давайте съвети само ако сте живели с алкохолици. Ако не по-добре си трайте.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9a546fc2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   В началото се ядосвах, че не се прибира. Вече се надявам да не се прибере. Страхувам се да е около детето пиян. Мисля, че ако си тръгна тепърва ще започне да ни тормози.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: df7c7e0142
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Ако имаш възможност да отидеш при близки поне за малко - сега е моментът. Без сътресение мъжът ти няма да схване какво се случва с отношенията ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker