Проблеми със семейството ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблеми със семейството ми
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 746 пъти
Живота ми върви много зле. Може и много по-зле, но винаги съм се надявала, че няма да бъде по този начин. Роди се дъщеря ми, най-чаканото щастие в живота ми. Но за мой късмет имам страшно проблеми с нея. Тя не просто плаче, а пищи със всичка сила. Всички, които познавам и казват, че бебетата им плачат, като им пратя клипче за какво става въпрос казват "О нене, чак толкова никога не е било". Това доста ме успокоява... Освен това тя толкова пищеше, че мислих, че винаги е гладна и тя е действително. Но качи толкова много, че поне в една група, в която сме над 100 момичета не намерих нито 1 с толкова пълно бебе :( И се притеснявам много, лекарите казват намали храната. А тя пищи и пищи... :(
Освен това винаги съм мислила, че мога да разчитам на майка ми за помощ с детето. Постоянно си търси каква работа да си измисли и изобщо не ми помага. Мъжа ми работи доста, но дава всичко от себе си да ми помогне.
Баща ми печели доста и постоянно си купуват и правят нещо, знаят че имаме нужда от едно рамо. Не че сме зле, но поне ей така на детето да вземат нещо дребно. Иначе се правят на много загрижени по телефона, което много ме изнервя. Идва ми да им кажа какво се преструвате бе. Живея на 5мин от вас, ако сте толкова заинтересовани елате и ни помогнете. Имаме нужда от вас. Аз съм им казвала и постоянно повтарям, че имам нужда. Но все с нещо се измъкват и ме лъжат. Не искат да се натоварват. Добре, не са ми длъжни това е ясно. Но поне не им ли става жал, че ми е тежко и се нуждая от малко помощ :(
Много ми е тежко, не мога да изляза с никой, защото малката пищи когато излезем и общо взето на никой не му се слуша. Като изляза с приятелка с децата, тя като се разплаче почват и другите да плачат.
Аз я взимам прегръщам я, говоря й, милвам я. Тя се успокоява, но стане ли нещо което не й хареса веднага почва да пищи, да почервенява, да се напъва.
На всичкото отгоре майка ми не само не ми помага, а постоянно ме кара да се чувствам ужасно. Повтаря ми "Ти не можеш да си успокоиш детето, каква майка си" и за малко да дойде да ни види ме нарежда постоянно за нещо. Рухвам психически :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 6f3b659cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Веднага прекрати комуникацията с майка си.
Детето има или хормонален проблем, или с нервите/психиката (да, може да има такъв по рождение, то в повечето случаи е по рождение). Единият ми братовчед така ревеше като бебе. За разлика от брат си. Брат му се оказа тип "непукист", а ревящото бебе - точно обратното.
Но това с килограмите и храната навежда на хормонален проблем (то има ли хормонален, има и с нервите). Не я дръж гладна, защото това ще доведе до недостиг на вещества и забавяне на развитието.
Решението е задължително всякакви изследвания.
А за гушкането и вниманието пробвай следното: гушкай я и й се радвай, когато НЕ пищи. Така няма да свързва едното с другото, а тъкмо обратното.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3d22289ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   На този етап намери си нещо разтоварващо вкъщи да правиш като йога примерно или да гледаш комедии или да четеш или да тренираш нещо в малкото свободно време което имаш, а бебето освен да я гушкаш, милваш и да пробваш при различен педиатър да е заведеш за второ после трето мнение не мисля че е разумно в някакъв си форум който и да е да ти даде компетентно мнение освен, че всеки би заподозрял че може би нещо е притеснява, дразни, боли и за това пищи.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e74555aa72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На колко е детенцето?
Пусни му изследвания
Ако му пускаш клипове и телевизия спри.
Спи ли добре? С какво го храниш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 20c74fcf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Заведи го на психиатър. Може да има психичен проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 035b1b3e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вместо да висиш и да се сравнявяш с някой си във форума се обърни към специалист за да видят какво му е на детето и защо е толкова пълно. Второ детето ти ще те прави още повече на луда, ако не му покажеш, къде е границата. Рев от нужда е едно, от лигаване друго. Не вини майка си, никой на никого за нищо не е длъжен. Спри да искаш от когото и да било, каквото и да е, но пък мажеш да й кажеш стоп, не искам да ти слушам мрънкането и обидите. Различаваш ли нещата? Потърси някой да ти помага, дай си сметка каква сума можеш да отделиш за гледане на детето, чистене и т. н. това, което те натоварва най-много. Не подценавай излишните килограми, не пишеш на колко е детето, ходи ли? Дали проблема е както го описваш или сама ти си подала навика за голямото количество храна и килограмите. Моя позната е с дебело дете, причината е единствено и само тя, нейните навици и начина по който го храни. Ако на моето за следобедна закуска плодове е достатъчно за моите разбирания, тя ще го нахрани с крем, захар и бисквитки.

 
  ...


...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 3d17b1c2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Благодаря ви, детето съм го завела при всички лекари от известни по-известни. Всички са на мнение, че просто си е характер. Не е от болка, ако направя нещо, което не харесва и почва много да плаче. Но не това най-много ни тежи, а отношението на майка ми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 84d2be9fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Въпитавай си момиченцето защото ще стане тоста проблемно и глезено кото днешните деца много надменно ще бъде!

Момче на 19

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 47b116c2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не можеш да ни пуснеш запис на писъци, но поне можеше да кажеш възраст и тегло на бебето, за да се убедим колко е зле положението и да измислим нещо. Кой какво казал си е негова преценка и не можем да решим дали е прав.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 47a9d282cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е лошо да изследвате детето и за диабет! Сестра ми беше такова бебе, пищене до посиняване, наддаване на тегло, сега е на 16 и е с диабет от осем месечна възраст. Не искам да Ви плаща, но наистина не е лошо да вземете мерки на време, каквото и да е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker