Гаджето на татко... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама
  

Споделена история от Семейство

Гаджето на татко...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3622 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14. Нашите са разведени от 3 години. И двамата имат гаджета. Гаджето на майка ми го познавам от доста време, те първоначално бяха просто приятели, после тръгнаха заедно. За мен този човек е перфектен - стабилен, забавен, готов е да направи всичко за мама, отнася се добре с мен. Много го харесвам, беше ми тъжно, когато двамата се скараха, и бях супер щастлива, когато се сдобриха.

Проблемът е в приятелката на баща ми. Виждала съм я само веднъж - преди няколко дни, защото татко няколко дни преди това упорито отричаше да има връзка. Много хора са ми казвали, че умея да преценявам някого още при първа среща. Е, тази жена хич не ми хареса. Стори ми се много отблъскваща, изкуствена. Татко пусна една и съща шега около 20 пъти и тя на всичките пъти се смя... ама някак си неискрено. Забелязах, че и аз не й допаднах особено.

Когато се опитах на няколко пъти да завържа разговор, веднъж ми отговори много лаконично, а другите пъти изобщо не ме отрази. Може би съм прекалено дребнава, може би пък просто ревнувам баща си от чужда жена, но хич не я харесвам. Дори отказах втората среща с нея под претекст, че ми е зле. Не мога обаче вечно да отказвам. А и не искам татко да разбира и да ме мисли за малко егоистично ревниво лигаво момиченце, защото аз ИСКАМ той да е щастлив, но според мен не тя е жената.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4c9d3022a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен ревнуваш. На твоите години баща ти е единствения мъж в живота ти. Може би и да се притесняваш за щастието му. Според мен, трябва да ? дадеш шанс. Скоро и ти самата ще тръгниш по момчета, как би реагирала, ако баща ти отказва да се срещне с приятеля ти? Ако не го харесва?
Жената сигурно се е притеснила от теб - ти не си дете вече, а млада жена. Тя може да се е притеснявала и да се е страхувала ти да не се опитваш да ги разделиш. Може обаче и дейстително да е странна и дори проста, но щом баща ти си я е избрал, ти си длъжна да се съобразиш и да я приемеш.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 27f492a647
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя ще му е във леглото а не ти.. Остави човека, избрал си е нещо с което да разпуска.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0a6e8933a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ти си страхотно човече, първо да ти кажа! :) Не е лесно да приемеш, че родителите ти са решили да потърсят щастието независимо един от друг. Ти си се адаптирала и очевидно не ги товариш с истериите на тийн-възрастта.
Дори и да не ти допада гаджето на татко ти, по-добре не анализирай избора му. Той е пораснал човек. Има своите критерии. Не е редно да му влияеш по никакъв начин.
Не отказвай срещи с него и приятелката му. Така ще я опознаеш по-добре. Освен това ще и покажеш, че с татко ти имате силна връзка.
Само не се тормози и не забравяй - дали тя е ЖЕНАТА, ще реши той! (това никак няма да се отрази на любовта му към теб, споко)
Желая ти късмет!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c23fad03cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То не е казано, че баш тя ще е спътницата му до живот. Хората се събират и разделят-днес е с нея, утре може да е с друга. Ще поживееш и ще видиш, не се меси където не ти е работа

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 65a3de44cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Дай шанс на жената. Не винаги можеш да прецениш от първи път. Ако сте били в заведение е нормално да ви е малко сконфузено и на нея и на теб. Вижте се още няколко пъти> Ако има по-сериозни отношения с баща ти може и без него
Така ще я прецениш най-добре

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e1deeb52c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм момиче на 15.
Родителите ми са разведени от 9 години и от 3 не живеят заедно. Баща ми имаше приятелка на 17 години, а майка ми си хвана доста по-сериозен човек. Тя има бебе на 7 месеца, тоест преродена сестра. И сега аз и брат ми, който е на 13 години живеем при нея. Вторият ни баща пък има син студент от няколко месеца... живота е шарен.
При теб не е ревност, а просто ти липсва някой да е до теб и да те глези в добрия смисъл на думата. Успех! :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2ffdd83b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искаш той да е щастлив. Остави го. Нека бъде щастлив така както той знае. Аз също съм на 14 нашите са разделени от както съм била на 6 и нямам никакво желание да се виждам с майка ми но тя си е виновна за всичко. Дълго е да разказвам защо е виновно така че на право. От толкова мн време искам тати да си намери жена. Каквато и да е стига той да я харесва. Вярно е аз ще живея с нея но искам той да е щастлив и не ми е зор каква е стига той да е щастлив ако трябва ще му казвам че ми е приятна дори тя да не ме харесва. А ТИ СИ РЕВНИВА.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker