Няма случайни хора - Една различна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Няма случайни хора - Една различна история
преди: 3 години, 25 дни, прочетена 1921 пъти
Здравейте!

Момче на 22 г. Пиша ви, тъй като ми се ще да получа по-скоро мнение, размишления или интересени гледни точки по темата. Та, живея в чужбина и наскоро започнах нова работа, и там колегите са супер готини, всичко е наред. С едно от момчетата доста си говорим на различни теми. Той е доста комуникативен, екстровертен, отворен и изглежда смело момпе и такова, което не се оплаква, но не се и притеснява да сподели. Та, с течение на времето, той ми сподели, че е имал доста трудно детство, израснал е без родители след петата или шестата си годинка, родителите му са го обвинявали че той е виновен за техния развод, горе долу в тази възраст, къщата им била изгоряла и се наложило да се преместят и така от доста години живее в същия град където аз живея (той е на 27 г той е германец, ако това има значение). Каза че след това, тийнейджърските му години са минали в училище, където изцяло са живели там, като пансион нещо. Работи от 16 годишен. Разбира се, той ми сподели че е имал и доста хубави момемти, и купони и гаджета, но аз говоря за другата част от неговия живот. Преди няколко години е имал някакво раково образование на единия тестис и за щастие се е опраеил и всичло е нормално, води си нормален полов живот и т.н. Сподели че е опитвал и наркотици и че не се гордее с това и го е осъзнал, но до ден днешен продължава рядко да пуши трева. Доста е странно, но каза че това му е една от първите легални работи, преди това почти всичко което е работил е било на черно. Той сега си е женен вече с жена която е на 40 или 42 и тя си има 4 нейни деца, не са негови. Странно защо се е хванал на това хоро, но любов може би....

Та, дълга история има, а иначе по характер е супер готин, много е усмихнат, отворен, идва при мен постоянно ме пита дали ми трябва помощ от нещо, би ми помогнал със всичко и наистина мимпомогна там с едни бюрократични мои проблеми.Много разбира от коли, тъй като има голям опит с тях, каза че ако имам проблем би ми помогнал и с това. Абе много читаво момче изглежда въпреки всичко.

Не мога да разбера, защо продължавам и до днес да му се възхищавам на някой от неговите качества (борбеност, експресивност, любезност, приятелство силна самоувереност), бих се раздвал ако мога в някои негови качества да приличам на него. Не знам защо, изпитвам едно такова съжаление за него и яд, че са му се случили всички тези неща, а той е такъв пич. И понякога когато той ми споделя такива неща, аз просто не знам какво да му кажа. А искам да мога да му докажа, че може да разчита на мен и че може да ми има доверие. Защото аз наистина се смятам за приятел. Странно ми е, защото това е един от редките случай, в които така да се чувствам за дълъг период от време за някой, да се чувствам някак си загрижен за него и да имам желанието да му бъда по добър приятел, и той на мен, разбира се (може би защото виждам много положителни качества в него)

А в крайна сметка, ние се познаваме ог около месец и малко, и затова ми е странно че имам такава угриженост, възхищение към човек с който не сме били приятели от дълго време. И имам чувството че бих се чувствал много гадно, ако нещо спрем да се виждаме, все едно губя ценен човек. Странно нещо е живота...

Ще се радвам, да споделите гледни точки, съвети, или ако сте били в подобна ситуация. От къде се пораждат такива чувства, защо, какво мога да направя с случая...? Вярвате ли в това че понякога човек среща хора които му дават знак, или са важни за неговия живот (влучая за мен, може би да трябва да помисля да променя нещо в мен...)?

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 25 дни
hash: cfa564fd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   И аз съм израстнала без майка и баща. Съжалявам, че е изгоряла къщата на приятелят ти. Аз не съм борбена, нямам самоувереност, защото съм израстнала без майка и баща. Може би искаш да го закриляш, защото си грижовен човек и го съжаляваш, защото е израстнал без родители. Не е хубаво, това, че приятелят ти работи черни работи.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: dfe395c9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Опичай си акъла, възможно е да се гъбарка с теб. Самочувствието им е в космоса и си мислят че като са толкова високоинтелигентни могат да си правят каквото си поискат с хората, особено с един чужденец.
Според мен чака да му се излееш колко си му благодарен, колко нмого го харесваш и какъв е готин бог и как всично би направил за него. Мине се немоне накой ден и ще цъфне с някъв негов “абсолютно дребен проблем” но му трябва сериозен човек. Ще му лежиш пандиза усещам.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: e0f3d906ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Странно ми е, мъж който има колежка чужденка от 1 месец , да й разказва за операции на тестиси. Второ -родители обвиняват 5 годишно дете, че е причина за развода им? ! Как е изгоряла къщата и защо, при 2 родители, е бил в институция?
Мислътта ми е, да внимаваш кого ти се иска да закриляш и подкрепяш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: c35a9da953
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 1:

"Аз не съм борбена, нямам самоувереност, защото съм израстнала без майка и баща" - това се нарича психическа обремененост и е само в ума ти. Ограниченията са само и единствено в главата ти.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 02ed8e55f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много интересна история! Изглежда приятелят ти е чист и хубав човек, който го е грижа за другите. Според мен трябва да му кажеш, че искаш да сте приятели и може да се виждате извън работата. Аз имам връзка с германец и също така бях впечатлена от него и се чувствах сякаш винаги сме се познавали и имаше една топлина и възхищение от неговата комуникативност, лъчезарност, честност и добрина. Когато се запознахме говорихме 5 минути и накрая каза: сигурно срещата ни не е случайна. Мисля, че приятелят ти е споделил своята лична история с теб и затова го чувстваш близък и можеш да му се довериш. Запази това приятелство, то е ценно. От нашата магия се роди прекрасна дъщеря:) и магията продължава! Ти си млад и ще срещаш още много други хора, с които се чувстваш по този начин. Някои ще ти станат приятели, други не, но никоя среща не е случайна!

 
  ...


...
преди: 3 години, 23 дни
hash: b889436b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От Автора: Благодаря на номер 1 :). Да доста четох по темата и може би това е така наречената огледална проекция, където откриваш, нека го наречем "сроден човек", който притежава качества, които ти притежаваш и най-вроятно обаче не са достатъчно разгърнати. Мисля че съм привлечен от характера. Но все пак благодаря за отговорът ти. Хубав ден! :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 22 дни
hash: 92895a96db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто си влюбена в него.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: e7c191d979
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Автора: Благодаря за изразените коментари, бих се радвал да чуя и за други интересни приятелства. До номер 3, да внимавам с такива хора, и баща ми ми казва винаги да не вярвам на чужденци, че мога да свършва в затвора. Аз не съм такъв човек, обикновенно имам силна интуция и усещам че той е доста печено момче.

Номер 4, той е колега, не е колежка чети по-внимателно!

Номер 6, мисля че ти най-добре разбираш, не казвам пе всички германци са така, напротив, повечето ми се струват леко не отворени към чужденци, но някак си този мой колега е различен. Аз също смятам че никоя среща не е случайна. Някак си в неговата компания, усещам че просто не трябва да с епритеснявам за това какво ще кажа, дали ще се обиди, че няма да отиде после да ме изкоментира с някой друг. И аз също смятам че няма случайни срещи, многи искам да с епроменя в някой отношения да приличам на него.

Номер 8, аз съм МОМЧЕ! хахахха Моля четете внимателно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker