Мъжът ми се промени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми се промени
преди: 3 години, 20 дни, прочетена 2968 пъти
Здравейте, По принцип изобщо не споделям, но вече много ми тежи. А не искам да пълня главата на някой роднина или познат. На 24 г. и малко съм. Имам бебче на почти 5 м. Миналата година, февруари месец, гаджето ми (бяхме заедно от точно 3 години) ми предложи брак в едно китно селце в Родопите. Винаги се е държал добре с мен и като цяло той беше като "лепенка" за раната от първата ми и най - голяма любов. Бях толкова щастлива, че не виждах нищо и никой, освен него. Всичко беше повече от прекрасно. Тъкмо завършвах университет, когато видях двете черти. След много размисъл, сълзи и т.н. реших да го запазя. И грам не съжалявам за това. Но с напредване на бременността, сякаш той започна да се променя. Ходих на прегледи без него, без него купува дрехи и т.н. Общо взето не го интересуваше много моето състояние и това на бебето. След раждането, обаче всичко сякаш се промени на 360 градуса. Той стана най - грижовния и чувствителен мъж на планетата. Но и това не продължи дълго. Към сина ни, любовта му е безгранична. Но към мен, отнася се ужасно. Винаги намира кусори на каквото и да направя, един път не е попитал как съм(раждането не беше от най леките). Постоянно избухва за някакви неща. И на мен през главата ми минава разбира се, че той си има друга(работи през седмицата в друг град). Говори ми някак си студено за всичко. Никога не съм чула Браво от него. И като цяло само плача. Обмислям варианти и да си събера багажа и да си взема бебето и да си тръгна просто. Но не знам какво да направа. В безизходица съм. Дори докато пиша това пак плача. За много, ние сме идеал за семейство. Но само аз си знам през какво минавам. Много моля, дайте ми съвет. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 20 дни
hash: bb8f3769ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ами гледай себе си, моят също мрънка, недоволен. За сега не обръщай внимание. Просто старият живот го няма и всичко им пречи. Ако е агресивен, тогава обмисли раздяла. Просто те има и е спрял старанията.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 056ee321a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Разбирам те напълно, при мен е същото. След раждането се държи прекрасно с детето и отвратително с мен. Само натяквания, забележки и нито едно браво. Към мъжете имам една молба, разберете, че не сте вързали жената до вас, като сте й направили бебе. Отнасяйте се човешки, тя ще потърпи и ще си тръгне. И ще съжалите, че за лошия си характер сте си съсипали семейството. Към авторката: не плачи и не се измъчвай, търси вариант да се махнеш от него.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 5f0c030eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Имам две доста логични обяснения:
1. Да, любовницата! Познавайки идиотите от мъжки пол, които ми се водят братя по пол е напълно възможно да има жена и дете, но да си е хванал друга. Тъпанари и безчувствени типове дал Господ и то щедро!

2. Ти хубаво си забелязала, че не се интересува от теб, а ти интересуваш ли се от него? Чухме неговото поведение, но въпросът е каква си била ти с него преди това. По дефолт можем да приемем, че си била светица, но ако не си била, може човекът да си има проблеми, за които не иска да ти каже, защото и без това не смята, че се интересуваш от неговите проблеми. Като бонус е възможно да е разочарован от теб, което да води до отношението му. А ако не смята, че ти пука за него, се насочва към детето, защото то не го е разочаровало. Аз самият съм се държал по подобен начин с хора, които силно са ме разочаровали - признавам си го! Но за да стигна дотам, са нужни поне дузина разочарования, а не просто един ден да не ме питат как съм и аз да се нацупя. И ти говоря за сериозни неща - да се цупиш, защото някой не те е отменил с пазаруване или изхвърляне на боклука, както и защото някой изкарва повече пари от теб /и други от този сорт/ е детинско и несериозно.

Затова хубаво, ама хубаво си помисли дали вината е в теб! Ако не е, тогава кеф ти се изнасяй, кеф ти първо се опитай да го хванеш с любовницата. Но това са двата основни варианта - или е идиот /любимият вариант на всяка жена, обикновено там почват и там спират разсъжденията/, или не получава нужното. Мъжете дори да изглеждат темерути, си имат нужди - и не говоря за ядене, пиене, секс и т.н. Мой познат на години /не е някой, минал скоро пубертета/, може да свърши купища работа само защото са го похвалили при някоя от първите задачи. Признанието на труда му го зарежда със сили, така да се изразя. Друг познат пък се опитва да се държи на положение /учили са го, че мъжете трябва да са като скали/, но вътрешно му е тежко. Не ми е казвал подробности, но мога да се досетя какво става покрай дочутото от други хора и това, което съм видял при него самия. Същият има нужда някой да го успокои и ако все пак се реши да сподели какво му е, да го изслуша.

Така че ако си напълно сигурна, че не го лишаваш от нищо нематериално, остава да е идиот за разплод. И да си кажа честно, доста вероятно е да е такъв. Но заради онези свестни хорица, които горят покрай разгонените пръчове, бях длъжен да спомена и другия вариант. Защото една част от връзките се разпадат именно поради нежелание/невъзможност да дадеш нужното на другия или незнание, че той има някаква нужда, която си стои незадоволена и с времето се трупа огорчение, докато то изяде всичко хубаво в отношението му към теб. Колкото и да се стараем да не мислим за тези неща, те се трупат и са като гниене. В известен смисъл нещо наистина гние - връзката ни с този човек гние, разлага се и казано честно се разпада по-бързо от най-нестабилният радиоактивен елемент, който съществува.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 20 дни
hash: cc7309bfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Според мен мъжът ти не е толкова лош. Поговори с него, не си разбивай семейството, детето има нужда от баща. След като се е родило детето се е развил бащинският му инстинкт.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: fad221b304
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Ох, взе да ми писва вече от подобни ревли. Отначало така, но после друго, а забравят това -" Винаги се е държал добре с мен и като цяло той беше като "лепенка" за раната от първата ми и най - голяма любов."!? Като ти е била най голямата лйбов, какво търсиш от новият, да ти се възхищава ли? Чукате се още от деца, а после искате уважение, но вече сте втора употреба и уважение не чакайте. Знаеш ли как се чувства мъжът до тебе, като знае, че си мачкала чаршафи с друг, никой мъж не би го приел това с радост. Като толкова ти е писнало, махай се и освободи човека да си намери добра жена!

 
  ...


...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 3d9302fd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Как па мъжете все се променят след раждането бе? Как една тема не прочетох, че жената се е променила след раждането. Всяка втора тема е - мъжа ми се промени.
Еми ще се промени скъпа. Първо щото още от самото начало го ползваш като "лепенка", както се изрази. Ако жена ми каже, че съм лепенка за най-голямата и любов директно и тегля една майна и си тръгвам. Щото повечето сте така. Вечната най-голяма любов и всички останали са заместители. И щом малко почне да обръща внимание на себе си или е зает от работа и изнервен и - ох мъжа ми се промени. Като знам жените какви нерви ви тресат покрай тая бременност си представям как му пилиш на главата. Естествено за това нещо няма да напишеш, няма да напишеш, че сигурно нон стоп го дразниш с нещо и не го оставяш на мира. Пишат се само негативните неща и кусури.
Пичове не се занимавайте с деца, живейте си живота, че иначе цял живот ще игрете ролята на - "лепенки"

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: e5da0d5494
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Преди не си имала очаквания, към него и си се радвала на всяко добро нещо, което той направи. Днес имаш очаквания и то точни, затова си разочарована.
Тоест промяната е дошла у теб по време на бременността, но той не се е променил. Погледни на ситуацията ви отгоре и може би ще забележиш какъв е проблема.
Отедлно щом бебчо е на 5 месеца, не мислиш ли, че твоето състояние е постродилна депресия?
Съветът ми е да седнеш и да напишеш писмо на мъжа си относно това от което не си доволна от него и второ в което описваш какво очакваш от него. Идеята не е да му пращаш писмата, а да си ги прочетеш и да обмислиш. Ако решиш напиши ги тук като коментари да ги обсъдим заедно.
Мен ми се струва че имаш малко в повече изисквания към мъжа си. На прегледи с жена си ходят само безработните мъже, нормалните мъже работят за благоденствието на семейството, реалните неща не се случват като по филмите. Можеш да го обвиниш че не идва с теб на преглед и за дрехи, само, ако през това време той се е излежавал на дивана пред телевизора, ти си го поканила да дойде с теб, той е оказал с реплика подобна на "оф сега ще гледам мача, не ме занимавай с твоите глупави прегледи". Но ако прегледите са били по време когато той е бил на работа...
Другото един мъж си няма на представа че е възможно да си зле след раждане, щом са те изписали от болницата според мъжете всичко ти е излекувано, пък и си раждала не си била в болница заради болест, няма как да им обясним, че не влизаме болни но излизаме от болница с болки и изтощение, това е.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 81765a2817
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да, тръгни си. И ще видиш как бързо ще дотича и ще ти се моли, ако ли не - пътя и има и други. ;) Не ти е нужен човек, който не те оценява и не уважава жената, която му е родила дете!

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 4676411c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   7, колко умна жена си, звучиш и като писателка, жалко че не си намерих и аз една такава жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 740f014e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако синът ти расте без баща проблемите му са гарантирани! От хомосексуализъм, до психопатия... Слушай ме, имам такъв опит със себе си, живота ми е на парченца юонеже съм расъл без баща, а по-голям съм от теб... Радвай се че го имаш до себе си, благодари на Бог че имаш и син, махни тези безумни предавания по телевизията, които те убеждават да искаш нещо нереално, нещо приказно... Няма приказки. Освен че не ти казва браво, не разбрах по-конкретно защо плачеш?

 
  ...

...
преди: 3 години, 19 дни
hash: cf97eebe69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз не мога да ти дам съвет, а само да ти кажа, че разбирам как се чувстваш с разликата, че аз още не съм родила. Но съм ужасена от това, което предстои и се подготвям за самотно майчинство. Ако някой някога ми беше казал как ще започне да се държи нямаше да повярвам никога. Да беше само това, че не идва на прегледи и не участва в покупките. Преди бях толкова щастлива, че на моменти ми изглеждаше нереално и се страхувах нещо да не се обърка. Е, обърка се, а как стана така не знам. Със сигурност и аз съм виновна. Сляпа съм била за много неща и явно съм го заблудила за себе си, защото сега не може да понася да е около мен. Просто се оказа, че сме двама много различни човека, но късно го разбрахме. Обмислям да поговоря с терапевт или нещо подобно, макар че адски се срамувам да разкажа всичко. В пълна дупка съм и усещам, че не мога да си помогна сама.
А ти не бързай да си тръгваш. Не вземай решения под влияние на емоциите. Когато мине достатъчно време, през което си запазила спокойствие и обмислила всичко, тогава решавай.. успех и бъди силна!

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: defbff3c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Седнете поговорете и се опитайте да намерите решение заедно.Това е най-превилното и най-разумното.Раздялата не е хубаво нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: c9223d9944
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Към номер 5.
Съпругът ми ми беше първия. ;)


Към номер 7.
Много благодаря за съвета и за това, че не ме съдиш. Имах следродилна депресия. Но това беше първите седмици след раждането и разбира се, работих със специалист повече от месец. От началото на тази година вече всичко е наред. Може и да си права за очакванията, но нямаме ли всички такива? (не говоря всяка вечер да идва с вино и рози). Просто отношение. Все пак съм майка на детето му. Много мислих и реших да оставя бебчо при сестра ми за 1 ден и да останем само двамата. Да му кажа, че искам да поговорим и да му споделя какво мисля и чувствам.
Относно коментара ти за прегледите и безработните мъже. Имало е случай, в който е на работа. Имало е случай, в който си измисля такава. Дори не се интересуваше дали всичко е окей след прегледа. Не питаше всичко наред ли е. Сякаш съм ходила до магазина, а не да проверя здравето на детето ни.
Още един път много ти благодаря.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: deae6ea03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   №2, моята я чакам вече 40 години да си тръгне, но тя не иска, как да я разкарам?

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 51955c85da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А докато сте били гаджета не си ли ходИла в другия град, където работи. Ей така, да го изненадаш. Може би щеше да разбереш ако си има друга жена. И сега можеш да го направиш, макар и малко късничко. Възможно е той да си има друга жена там, която не може да му роди дете - омъжена е или вече си има деца. И затова на него му е трябвало жена, който да му роди дете - ти. А да обича другата....Успокой се, стегни се. Ако продължава да се държи лошо с теб, то започни подготовка да го напуснеш. Млада си, здрава си, ичаш здраво бебе. Ще си намериш друг мъж, животът е пред теб. На много жени се случва мъжът да не ги обича, но да иска дете. И не ползвай мъжете като лепенки , за зарастване на рани. По-добре остани сама за известно време.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 19 дни
hash: c07e9691b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Жени...запомнете едно нещо. Мъжът е съвсем различен преди децата и сватбата. После ви връзва в кърпа и горко ви !

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 84b1ccf7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Че и моят мъж почти не е идвал с мен на прегледи, а на пазар за дрехи - абсурд. Но и аз не страдах от това, разглеждах и купувах спокойно. Не разбирам каква ти е драмата, малко мъже се интересуват истински от покупки.
Може би имаш леко нереални очаквания към мъжа си и може би донякъде несъзнателно провокираш кофти отношение. Прочетохме, че той се държи дръпнато, а ти как се държиш към него? Показваш ли уважение, любов? Чувства ли се приет когато се върне след цяла седмица работа или го затрупваш с очаквания, които той няма как да изпълни?
Не се заяждам, просто се опитай да погледнеш нещата и от негова гледна точка. От това досега никой не е загубил. Разбира се, има вариант и да си е намерил любовница, ние няма как да знаем дали е така. Но е възможно и проблемът да е някъде по средата между вас, всъщност най-често е така.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 056ee321a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   6, това за лепенката е така, но нервите, които тресат жените с бременността се наричат хормони. Дай всички да останат без деца, щото пичовете не разбират, че с децата идват и отговорностите. Пилила му била, Ами ще му пили. Колко случая такива знам - жената чисти, готви, по 6 пъти бебе храни, пазарува... Пича идва, уморен от работа и ляга на дивана... Ами не е сериозно просто... Как няма да са изнервени жените като масово в България са третирани като робини след създаването на детето....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: f66b7ff252
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 5 е поредният комплексар, който си мисли, че качеството на човека ( на жената по-скоро) идва от половият му орган

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 3cc1372a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Жална ти майка. Твоят мъж въобще не е бил емоциално готов за баща и сега цялото му раздразнение се изсипва върху теб, предполагам детето е непланирано. Той няма да се промени, ти си избери дали да седиш в тази връзка или да продължиш сама.360 градуса е равно на 0 градуса, тоест без промяна.

 
  ...

...
преди: 3 години, 17 дни
hash: c9223d9944
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Към номер 11.
Скъпа, не го таи в себе си. Поговори със специалист. Освен това, дори да си самотна майка, пак ще си страхотна!

Към номер 17.
Не съм от най - романтичните жени, но винаги, когато си идва се старая храната да е вкусна, да го питам и изслушам как е минал денят му, да го оставя да си почива на макс през уикенда, защото знам, че работи. С бебчето не го занимавам, аз си го гледам, въпреки да имам нужда поне събота и неделя някой да го гледа поне да се изкъпя на спокойствие. Но не. Винаги ми намира кусури, заяжда се от най - малкото. Не казвам, че съм перфектна, но то кой е?! Просто търпя, търпя и в един момент спирам да му го говоря, защото знам че ще стане по - зле. Това не е човека, за който се омъжих.

Към номер 18
Освен това съм и студентка. Правя всички изброени неща и уча. И наистина почвам да се чувствам като ненужна вещ, която е длъжна да върши цялата работа, пък майната й на чувствата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: 3d9302fd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До 18

Ама чакай малко бе. Това дете някой карал ли я да го ражда?
Нали това е приоритет на всяка втора жена. Искате деца на всяка цена и после ревете, че били много уморени.
Е ти какво очакваш. Всичко да е като в инстаграм и като в сериалчетата по тв-то. Като искате деца се готвите за денонощни грижи, готвене, чистене, сменяне на пелени, неспане и всичк, което в свързано с детето. Няма почивка.
Ама не, мъжа ми не ми помага и видиш ли колко съм изморена.
Колко па да си изморена?
Мъжа, като го няма вкъщи по цял ден си е мръсно и разхяъеляно, ядете си, на разходка с детето, сериалчета и преди да се прибере подредите малко и ох цял ден чистя.
Чак па цял ден чистила и готвила. Айде стига глупости.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: e5da0d5494
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 13 от 7
Моля, тези неща ги зная защото съм преживяла, как да те съдя като и аз съм имала случаи, като млада, да мисля, че моя си е измислил работа, за да не прави каквото аз съм намислила. Но с времето се научих първо да оценям какво имам, второ по малко по малко да променям начина на живот в семейството, както на мен ми харесва.
Какво имаш ти! Мъж който работи, грижи се за вас, не прави пиянски скандали, не посяга на бой, обича ви, обръща внимание на сина си и какво ли още не оцени това, помисли колко жени имат много по големи проблеми.
Трябва да се научиш да се бориш с очакванията си, бъди винаги подготвена за "зима", ако дойде "лято" радвай се. Не е добре да се повдигаш на пиадестал сама, че си майка на детето му е вярно, но и той е баща на твоето дете, затова сте равноправни. Ти колко пъти му поднесе вино и рози, че ти е помогнал да създадеш семейство, че е баща на детето ти, че е до теб и е твоят любим?
Сега си объркана не е време да водиш разговора, най много да го нахулиш и нагрубиш, без той да осъзнае защо.
Нека и да ти кажа защо мъжете не питат как е минал прегледа. Защото ние жените им съобщаваме преди да са попитали! Ако имаше лоши новини още докато се видите ти вече щеше да ревеш на рамото му, или дори щеше да му се обадиш веднага след лоша новина, нямаше да дочакаш да се видите, ако новините са добри ще си усмихната и това за него е информация че всичко е наред, ако пък има изненада с близнаци примерно, жените няма да си мълчим веднага ще споделим на бащата. Така че за всеки мъж е дотатъчно да види жена си и вече е достатъчно информиран, не е нужно да пита.
Отделно за мъжа прегледа при гинеколог е някакво женско тайнство, и както той не би искал да сподели с подробности преглед при уролога си, мисли че и жена му няма да й е удобно да говори за преглед при гинеколога.

Може би ще питаш как съм променила начина на живот в семейството? Моят мъж е единствен син и внук в родата му, чичо му няма деца, беше "малко" егоистичен, все пак в родата му светът се е въртял около него. Не бе научен да изразява чувства, не се смее, не плаче, не казва обичам или мразя някого. Той е и работохолик, за него е важно да работи дори и без пари да е, в свободното си време да прави ремонта на приятелите си за едно евалла, за него бе радост. С годините постигнах у дома, аз да съм неговата кралица. Научи се да помага в домакинството, да казва че ме обича, да си слага чорапите за пране на правилното място, понякога да простира. Научи се да ме пита за мнението ми, за почти всичко, да ми разказва подробности от работата си, да почива с мен в почивните дни. Вчера беше събота и ходихме на 150км на романтичен обяд в природата. Вечрета се прибрахме аз обелих картофки той ги изпържи на тиган, за вечерната биричка. А през целия съботен ден чух над 10 пъти "обичам те". На по 44г сме и децата са пълнолетни, не живеят вече при нас, да не помислиш че сме младо семейство. Трябва да ти кажа, че нищо от това не съм постигнала със скандал, изисквания, заплахи или тропане с крак, само с добро. "Скъпи много те обичкам, но повече ще те обичкам с чисти чорапи" тези думи казани с усмивка и леко намусване накрая вършат чудеса с мъж, който вечер ходи из къщи с миризливите чорапи с които е бил цял ден. Или " Хайде да се изкъпем взаимно, че малко душкаш на мъжко" ако се е прибрал потен от крос и иска да легне с потната тениска на дивана.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: a637dbad73
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   После мъжете били силния пол. Ми то с тях значи трябва да се държиш като с децата. Да ги подсещаш, че да гледаш да не ги обидиш, че не знам си какво. Още малко и колички да им купуваме за награда, че си изпълнили бащинските и съпруженските задължения.

И коментарът на номер 23 ме разсмя в края. Все едно говорим за малко детенце. Да му кажеш да си смени чорапките, да си изпере гащичките, да се изкъпе.

Какво се случва в тази държава..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: bb8f3769ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Абе оставяй му го да свиква, нали и той е родител. Да гледа пък ти отиди на маникюр, на разходка. Гледайте се, защото за вас никой няма да помисли. Не очаквайте много от мъжете, те предимно са по - егоистично насочени и гледат лесното. Няма как да видят какво сте направили, освен ако не е направено. Няма да кажат благодаря, но ако нещо не е направено веднага ще почнат да мрънка. Няма да ви направят комплимент, защото вече сте им в къщата и няма смисъл да се стараят, поне повечето.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 дни
hash: e5da0d5494
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   24 С коя държава? Всички мъже винаги са били такива, и то във всички държави. Мен жена омъжена за италианец ме научи на думите "Скъпи много те обичкам, но повече ще те обичкам с чисти чорапи", тя е имала такъв проблем с мъжа си инженер в завод в който произвеждали казани за дестилация в фармацевтичната промишленист, може да измисля тръбите на казаните какви да са да изчислява всичко, но не му стига умът да си смени чорапите веднага след работа. А баба ми ме научи на думите " Хайде да се изкъпем взаимно, че малко душкаш на мъжко", нейния мъж, моят дядо бил шофьор на Зил и миришел постоянно на масла и дизелово гориво "миришел на камион". Имам подобни съвети от жени на всякъкви възрасти от цял свят. Така че мъжете винаги и по цял свят са си такива, превъзпитаваш ги след брака по свой вкус.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker