Нашите се карат и псуват като каруцари! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нашите се карат и псуват като каруцари!
преди: 3 години, 18 дни, прочетена 1683 пъти
Във всяко семейство децата искат мама и тате да са заедно и да няма разводи и навлеци, донякъде е така на теория, но пък в моя случай предпочитам хиляда пъти да се бяха развели пред ада, който съм минал и изживял. Съгласен съм, че има по-лоши неща - наистина да има физически боеве и детето да гледа например, макар че това, което е години наред у нас е всичко друго, но не нормално. Добавям това, че не са алкохолици, даже не близват, нито зависими, но явно имат проблеми с гнева.
Ето какво е положението. Карат се за много дребни неща. Става бурен скандал с обиди, НИКОГА физически сблъсък, но изключителни грозни обиди и псувни, които аз не зачитам. Живеем в къща затова съседите не чуват и слава богу, че това е върхът на простотията. Малко са разменени ролите при нас обикновено бащата мрънка за всичко като жена и дразни наистина, тоест защо лампата е включена, защо като ядем се ронят трохи и така. От там майка ми с търпение нулево почва да подвиква, да го обижда с реплики от рода на "педерас" и "капут", псувни, които няма да изричам, общо взето от негова страна всички по роднинска книжка е цветущо напсувала, той се хили и на нисък тон я обиди нещо като "а на шаврантията устата се не затваря" или "откачалко, пий си хапчетата" и тя още толкова избеснее. Ако е лятото, направо казва, че отива на риба, лов, гъби, абе всичко да не я слуша. Случвало се е точно тя да счупи някой предмет, но наистина не знам и веднъж физически да са си посягали. Той казва, че на жена никога няма да посегне, дори тя да го удари, но в същото време много я дразни и човърка. Тя пък от своя страна НИКОГА не се контролира. Никакво поведение на дама. И двамата са токсични, така че не изкарвайте единия невинен. Плашещото е, че говорим за академично образовани хора - и двамата висшисти с престижни професии, които навън не си показват лицата. И не, срещу мен изненадващо не са избухвали и даже май компенсират техните скандали като глезят мен, всичко ми е било позволено и дадено, но на мен пак са ми трън в очите. Всеки ден почти е това. И не съм стоял отстрани, много пъти съм се месил, но те не спират. Просто са глухи за моя глас. От друга страна съм ги питал защо стоят заедно като са мега токсични, тогава твърдят, че са си такива, но се обичат. И че са консервативни хора, няма какво на 50 години да "дирят" навънка. Няма трети хора намесени, то такива няма и кой да ги търпи.
За протокола и от двете страни техните родители са също образовани, но и възпитани хора (бабите и дядовците ми) с нормални отношения. Явно са ги изпуснали просто, ако са глезени били. Не знам и аз. Това го помня откакто имам съзнателен мисловен процес - скандали и простотии. За мен това са просто хора, лабилни психически, които имат нужда да си го изкарват върху партньора. Към мен са много мили и към външните хора също. Но пък не уважават решението ми да се разделят или да спрат със скандалите. Психически това ме е смазало. Събрал съм пари и скоро се местя на квартира, но травмите ми са ми за цял живот. Отскоро съм пълнолетен, но живеех с тях, все пак 11 клас. Другите семейства предпазват децата си да станат изпадналци, а при мен аз се възмущавам от речника и поведението на собствените си родители. Каква любов е да наричаш с епитети любимия човек? Едно е скандал на висок тон, но всеки втори разговор да е на такъв тон и с много ругатни изпълнен, ми не е ОК! Аз, ако имах партньорка с характера на когото и да било от двамата, на втория ден да съм събрал куфарите. Абсолютно реално е всичко. Записал съм им някои скандали и им ги пускам да се засрамят. Ама те свият рамене и на другия ден пак. Другото, което е, че в най-просташките сблъсъци аз съм се намесвал, заплашвал съм, че ще викна полиция, те ми казват да не се меся и обикновено спират, посочат някой среден пръст и пак наново до няколко дни най-късно. Чупил съм чиния да им привлека вниманието да млъкнат и пак временно. Просто моят вик не се чува.
И към ден днешен заради това в мен се е зародила омраза към тях. Не съм лишен от храна, вода, не са се отнасяли така с мен, не съм ударен бил или обиден, но съм бил свидетел на постоянна вербална война. Чувствам се жертва. И не, самият аз като тях няма да стана, явно си е до човек, в много случаи и средата играе роля, но в ей такива те са си простаци (независимо образование, простак за мен само ще говори така и прави изцепки подобни), аз съм обратното и това е. Аз ще се махна, факт, но как да изтрия тия грозни сцени. Нормално ли е, че почти не искам да общувам с тях вече? Имам някаква обич, но доста малка в сравнение на нормалната от син към родители.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 17 дни
hash: efc3ac6cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Нормално е като се яде да падат трохи.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: efc3ac6cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Капут, педераст, това не е нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: efc3ac6cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не ти е лесно. Може би се обичат но имат различия в характерите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: efc3ac6cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Смешни са. Вие сте направо за сериал.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: aa253c2fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Приеми, че родителите ти са простаци, но все пак се обичат. Важното е, че не се е стигало до физическо насилие. Явно това е техният начин да изпускат парата. Изобщо не са за подражание, дор трябва да ги имаш за лош пример. Но те все пак се обичат и не могат да живеят един без друг. Българите силно любят и мразят. Твоите са живото доказателство.

 
  ...


...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 49a46b112c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Събери всички си глас следващия път и им кажи всичко което мислиш. Правилно трябва да се изнесеш. Прочети за триъгълника на Картман-жертва, агресор, спасител и как се върнете и си сменяте ролите. Изходът е само да се махнеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: 44b99929a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Може да ти е странно, но аз живях в подобно семейство и ми отне години да разбера "обичта" им. Оказа се, че те много се обичат и грижат един за друг, тя готви любимите му ястия, пере му грижи се за неговото удобство като жена, той се грижи в дома да е топлло и да поправи всичко което зависи от него на нея да й е по лесен живота. Зададох право в очите на мъжа въпрос ЗАЩО, отговора бе странен, но се замислих, той каза "много я харесвам когато е ядосана, толкова е чаровна с искри на гняв в очите, възбуждам се когато ме нарича с епитети".
Първоначално въобще не осъзнах какво ми казва, докато един ден живота не ме срещна с жена работеща на секс телефон, онези дето охкат по телефона. В разговор с нея, тя ми сподели че половната от онези, които й звънят на работа се обаждали за да чуят женскии глас да ги обижда с подобни епитети, била си написала тетрадка с епитети за да им чете, искали да им говори как ще им настъпи пениса с пета и ще се завърти на петата си. Как ще им сложи пениса на масата и ще го удари с тигана и т. н. И редовни клиенти, които се обаждали по три пъти седмично да им говори такива неща. Странно но факт. Нюанси сиво!
ж 45

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: c871c9897a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Отдавна няма нормални отношения между тях. Обаче като скачени съдове си натискат отрицателните бутони, ако се разделят дали отношенията им ще се променят. Най -лошото е че ти ставаш свидетел на подобни грозни сцени постоянно. Това тяхното е изява на его в най гнусна форма. Да, оставят травма при теб, модел на поведение, които не е за подражание. Дано никога не позволиш така да се отнасяш с жената до теб или тя с теб. Всички учим уроците на живота, едни в работа, други в къщи, трети и на двете места. Пази се, учи, развивай се, когато събереш достатъчно средства замини и учи и се изнеси. Не ги съди, проблемът е техен, скоро като станеш на 18 ще си в състояние да взимаш собствени решения. Интересно как са се деформирали отношенията им и защо стоят заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 923c923177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Така е 1, но добре възпитаните и цивилизовани хора не ги ръсят по пода, дори и като са си у дома, особено след като СА ИЗБРАЛИ да имат и дете.
Но за съжаление много български родители не само че ръсят където им падне, че и не просто трохи, а по цели залъци от мазните си филии...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: 5065460627
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 2 първия израз на немски значи развален . Няма нищо общо с обидите. И все пак нека поясня: Моите майка и баща също са се карали , винаги давах акъл на баща ми да се съобразява с изразите . На 28 съм, а когато бях на 15 -16 давах акъл на баща ми да внимава с изразите, защото не е нормално да псува като каруцар . А това е повлияло на характера ми . Майка ми винаги е била разбран човек, трябвало е по- рано да се разведат а развода се състоя преди 2 години - както и да е .

 
  ...

...
преди: 3 години, 17 дни
hash: a1487068cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е възпитано да си казват такива думи особено пред теб. Стискай зъби, започни да работиш в първия момент, в който можеш и като станеш на 18 г се изнеси от там. Това си е психичеси тормоз.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker