Тунел без изход. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тунел без изход.
преди: 3 години, 20 дни, прочетена 1484 пъти
Моля прочетете. Момче на 20г. Страдам от социална тревожност/фобия. Нямам много приятели, и както се досещате не ме бива и с жените. Не мога да общувам нормално със всеки, притеснявам се и не знам какво да говоря, къде да гледам.. Правил съм секс само с платени, защото не мога да си намеря приятелка. Изпитвам страх да изляза с някоя, много се притеснявам и не мога да общувам и ще ме помисли за смотан, ще се отегчи. А много момичета са ме харесвали..

Дали причината може да бъде в нашите, по-точно баща ми? Винаги са ме държали из късо, къде ходя, какво правя.. Баща ми много иска да бъде отворен и постоянно ми повтаря да изляза с момиче, и казва че съм толкова задръстен щом не го правя. Но аз не знам как да обясня за проблема ми.. Много съм объркан, баща ми често обича да ме кара да се чувствам гадно, като ми повтаря колко съм зле и смотан, че не мога едно момиче да си хвана, обича все той да излиза голям тарикат и да ми се прави голяма работа.. В същото време иска да ми помогне и да бъде отворен и съм много объркан, не знам какво да мисля.... Чувствам се много подтистнат, и каквото и да правя си мисля че изглеждам смешно и ще ми се подиграват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 20 дни
hash: 22256a1ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   В днешно време е много удобно да лепнеш всичко на родителите си - това е мантрата на психологията и без това. Освобождава те от всякаква отговорност. Аз самият имам проблем, за когото обективно са виновни родителите ми. Но тъкмо тази вина ме прави този, който съм, и аз ако ги обичам, ще приема грешките им като част от мен. Всъщност, личността е патология - всеки има своя собствена патология, което му дава и облик. В това няма нищо страшно, твоята тревога те прави този, който си в момента. Интересно ми е, кка аз сходно на теб, се занимавам с “Нероден Петко” - в случая, къде да гледаш като говориш например, или дали ще имаш деца - първо изправи се лице в лице със тези страхове - бъди смотан, тревожен, нелеп пред другите - не се страхувай да бъдеш такъв! Учудващо, някой може да ти помогне ако позволиш да бъдеш какъвто си - би те порязал, но точно там където трябва. Сега със твоите страхове никой не може да те пореже, а баща ти отдавна е свършил работата си - той може само да се майтапи, в опит да ти развие чувството за хумор спрямо себе си (когато човек се приема насериозно, превръща най-големите проблеми!) . Но остави се някой да те пореже наистина, а същевременно освободи мислите си от този “нероден Петко” в който си се вкарал, учи, върши неща, вярвай! Хайде, кураж ( : м29

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 67a929f293
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От автора към 1 :
Опитах да се сближа с него, но не става.Винаги едно и също и мисля, че ме дърпа назад.Ако някой иска да ти помогне няма да те дърпа.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 47607c7151
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отиди на психолог и там кажи за тревожността. Баща ти те тормози. Започни да работиш, събери пари и се изнеси от дома на родителите ти. ато заживееш сам не им казвай къде си и не им вдигай винаги телефона. Започни да се справяш сам и постепенно ще придобиеш самочувствие и увереност. Действай, не стой при баща си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 20 дни
hash: a1a5ee3aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   И аз съм такава. И с мен са се държали много строго. На мен ми харесва да съм сама. Не ми пречи, че не общувам с много хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker