Моето разбито семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моето разбито семейство
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2165 пъти
Здравейте искам да споделя понеже не мога повече да тая всичко в мен. Преди две години заминах да работя в германия там се запознах с едно момче и с течение на времето заживяхме заедно и в един прекрасен ден разбрах че съм бременна. И двамата бяхме много щастливи от този факт. Наложи се да се приберем бяхме месец заедно в българия когато "мъжът ми" реши че ще замине отново. Изкарах една много тежка и ужасна бременност то не ми стигаха всички проблеми които намериха на детето, а и постоянно получавах съобщения от бивши колеги, че той ми изневерява, Нямах един спокоен ден чрез цялата си бременност и когато търсех утеха в него ми се отговаряше "Изморен съм " " В момента играя карти после ще ти звънна " и такива глупости. Дойде си на 10 февруари уж за постоянно, но детето нямаше и месец когато пак замина. Бременна бях сама родих и съм пак сама. Поставих и ултиматум ако иска детето да се прибере при нас но нищо. Постоянно ми се обяснявало че нямало друга и бил там да работи и да изкарва пари. Дори не се и трогна когато спрях да му показвам детето на камерата. Всичко беше прекрасно отначало докато не се върна сам без мен в Германия. Не знам какво да правя вече и как да постъпвам моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: aedf382b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Според мен този човек не държи на теб. Мисля, че хората, които ти казват, че ти изневерява не си измислят. Ако имаш възможност отиди при роднини да ти помогнат временно докато си стъпиш на краката. Може да потърсиш подкрепа и от социалните.


Всичко ще се оправи, успокой се. Имаш хубаво дете и трябва да се бориш за него. Искам вие с детето да сте добре, искам да сте много щастливи.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e1e5111e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не използвай детето си,, като оръжие и заплаха. Какво семейство сте вие? Защо си в България, а той там. Мислиш, че като не му показваш детето, печелиш. Не тъпа, безсмислена манипулация. Поставяш основата на делението на детето от бащата. За теб е мъж, за детето баща. Осъзнай го. Действията ти водят само до негативност и лошо. Млад мъж в чужбина какво очакваш и за капак мрънкаща жена, ще те заобича ли повече. Доста трябва да преосмислиш нещата, да случаш какво той иска въобще, обичали те, имате ли въобще бъдеще. За съжаление този модел е масов. Първо решете къде искате да бъдете и мислите за детето си. В такова среда, щастливо дете ли ще отгледаш? Води се от това.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d8c95a32f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Жена съм, важно е да го уточня първо!
И аз бих постъпила като него, даже по- зле!
Не знам дали има нещо по- отвратително, подло, долно...да изнудваш чрез детето!
Ами дръж си го сега това дете сама...горкото дете!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: de4980f068
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Затова не се ражда без брак. Това "момче" поне припозна ли детето? Ако не е, трябва по съдебен път да докажеш бащинство поне да ти плаща издръжка.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2f377cfd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не си права да искаш да му промениш чак до толкова живота. Като си бременна какво, защо не замина с него там, лекари ли няма, родилни отделения ли няма? Като си е дошъл за бебето, защо не заминахте с него?
Какво искаш от него да напусне работата в Германия и да остане в бг на 800лв заплата, но да продължава да има пари за детето, как да стане?
Всичките ти искания са подтиквани само от едно единствено нещо, твоят егоизъм. Мислиш само за теб как ще ти е добре, без да ти пука за него, следователно с времето и той започва да се държи така. Като сте си дошли в бг, къде си доидохте във ваш дом или в дома на родители? Защо се е наложило да си идвате, защо не тръгна с него обратно когато той реши да се връща? Сега с бебето защо не сте при него?

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a6e4708fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Важно е детето, а не мъжът ти. Млада си, можеш да си намериш друг мъж. Явно този не е искал дете и не е готов за него. Не можеш да го накараш насила да обича и да исКа детето. Спри да се влачиш след Него и да се държиш нервно. Спри да му се обаждаш, гледай детето сама, ако имаш родители да ти помагат. Мъжът нали праща пари - огледай се за детси ясли и градини и се справяй сама. Детето е важно, то да расте в спокойна среда, а не с истерична майка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 60ea69c211
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съжелявам че го казвам, но на него не му пука за тебе или детето. И може би хората, които са ти казвали, че той ти изневерява са прави. Гадното е за детето сега. Не само, че няма баща, а и това, че осеща как се чувста майката. По-добре се махай от него. Не го изнудвай чрез детето или нещо такова! Не си заслужава, защото дори и да се върне, ти какво ще спечелиш от това? Ще станат още проблеми и травми. Моят съвет е да се хванеш в ръце и да си оправиш живота без него. Силна си и ще се справиш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fe7ce66a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Прибрах се защото нямаше как да работя , а не сме в самостоятелна квартира а в къща с още 40 човека . Общо взето сме на български договор и нямаше как да излезем на квартира сами защото искат немски договор . Отделно като видят личната ти карта че пише български гражданин и нямаш немски договор и осигуровки за докторите не си нищо . Бях във втория месец бременна когато ми се наложи да стоя и да чакам цял ден за 5 минутен преглед който ми струваше 1000 евро . Не заминахме с него поради същата причина с квартирата няма как да станат нещата . Като си дойдохме бяхме в неговото жилище както мойте така и неговите родители са мислили за бъдещето ни и 2мата имаме самостоятелни апартаменти . И всичко беше на ред докато беше тука носеше ме на ръце както се вика , но след кото замина пак се почнаха разправиите

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3127fb5c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нито сърцето му е твое, нито е баща в пълния смисъл на думата.
Разбирам желанието ти да бъдеш с него, майка си и искаш да създадеш уютна семейна среда. Начинът ти е грешен, не можеш да го изнудваш с детето. И все пак, ако на него му пукаше за вас, ситуацията щеше да е много по-различна. Щеше да показва загриженост и да ви търси, щеше да иска да заминете при него или той да се върне в България.
Предполагам има причина ти да си тук, а не при него. Аз лично не бих заминала при такъв мъж, но не бих и стояла да го чакам. Гледай си детето, давай достъп на таткото да го вижда, не го изнудвай с такива неща и толкова. Той, ако иска, ще се върне при вас. Ако има съвест, ще се държи като родител на детето си. Ти няма какво толкова да сториш по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2e2edc4d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Направо ме е гнус от горните коментари. Каква манипулация, бе хора? Очевидно момъкът въобще не се интересува от семейството си! Първо оставя сама биз грижи жената, която ще му роди дете, после и самото дете. Ако го е грижа щеше да търси начин да са заедно, дали тук или там.
Авторке, насила хубост не става. Дано имаш кой да ти помага с детето. Може би някой ден ще се осъзнае и сам ще ви търси, но сега звучи като някой развей прах. Опитай да си подредиш живота с детето. Бъди силна и не се отчайвай. Всичко ще се нареди!

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ba83925f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И мен ме е гнус от горните коментари. Мъжът си прави каквото иска а пък жената била виновна. На него не му пука дали ще вижда детето или не. Авторката не е виновна.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b3fe53d4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   За "погнусените" от коментарите:
"Поставих и ултиматум ако иска детето да се прибере при нас но нищо. Постоянно ми се обяснявало че нямало друга и бил там да работи и да изкарва пари. Дори не се и трогна когато спрях да му показвам детето на камерата"

Аз пък като жена и майка се гнуся от такива майки!!!
Да лишиш детето си от баща от егоизъм? Толкова сигурна е била авторката, че с изнудване ще принуди! Да изнудваш бащата чрез детето е долно, подло, гнусно, жестоко и за бащата и за детето!
Дори и да си иска детето човека, от нея ще е отвратен най- вероятно!
А тя щом е способна на нещо толкова низко, .. никой нормален човек няма да задържи около себе си!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cc4fbbc6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ей затова не се ражда от всеки срещнат. Имахте ли връзка, сключен брак, или е само осеменител? Пеперудки в стомаха имаше ли, трепети, пожари? Просто това ще да е поредния супер вървежен женкар, а ти наивницата, дето ражда. Човекът те е зарязал бременна и хукнал през 9 планини в десета, за да избяга от отговорност, ти си мислиш, че имаш мъж. Жалко за детето, дано поне е признато. Този го пиши бегал.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ba83925f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторката не е виновна, че мъжът й е идиот.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ba83925f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Повечето коментиращи оправдават един безотговорен тип, който не става за баща и съпруг а не една майка, изкарала тежка бременност, родила дете. Жената заслужава уважение от съпруга си защото е майка на детето му. Аз винаги ще съжаля една жена родила дете въпреки, че е направила грешка отколкото безотговорен баща.
Изнудвала го била. Леле, горкия човечец, съвестният, грижещ се за жена си и детето си. Толкова мъчно ми стана за него, че ще се разплача.

Авторката не може да изнудва човек на когото не му пука за нея и детето им. Ако наистина държеше на жена си и на детето си сам щеше да се върне при жена си и при детето им, защото за него те щяха да са най-важни. Изобщо нямаше да става дума за изнудване.
Разбира се, ако важни причини не му пречат да замине.
За мен това не е изнудване а начин авторката да разбере дали има бъдеще с този човек или не. Дали наистина държи на нея и детето или други неща са по-важни от тях.
Вече е разбрала, че няма бъдеще с този човек и по-добре да продължи напред. Дано получи подкрепа от родителите си докато си стъпи на краката и някой ден да намери щастието с човек, който наистина държи на нея.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ba83925f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 14 А поведението на бащата какво е. Може би благородно според теб.
От текста не останах с впечатление, че той държи на жена си и детето си. Какво добро е направил за тях.
Жената кара тежка бременност а той не я подкрепя, иска да играе карти.
Щом игрите на карти са по-важни от жена му и живота на детето им, този човек не става за баща.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ba83925f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Съгласна съм само с това авторката да не спира да показва детето на бащата на камерата, защото детето също има нужда от контакт с баща си. Има право да познава баща си.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cc4fbbc6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   16, авторката е избрала този идиот. Жената решава от кого да роди и да запази ли бебето.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4327c8c158
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Тя го е избрала ама в този живот всеки може да сгреши.
Има ли гаранция за правилен човешки избор.
Номер 20 Ти не си ли допускала грешки.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4393031fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Н 21, да изнудваш бащата чрез детето не е "грешка"!
На тази жена не и пука за детето ни най- малко! Единствено собствени нужди задоволява, нарцисизъм до мозъка на костите.
Не му показвала детето на кам, заплашила го е че, няма да види детето ако не изпълни нейни желания/заповеди!
За каква грешка говориш ти?!
И съвсем натурално човекът да спре въобще да я търси дори, за какво? Не може да си види детето, а и е видял вече напълно ясно що за изчадие е жената!
Децата не са разменна монета! Каквото и да се случва между родителите, не може да отнема правото на детето си да има баща и връзка с него.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 36484b6837
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До номер 22 А поведението на бащата какво е .
Щом играта на карти е по-важна от здравето на съпругата и детето му този човек не става за баща.
Той показва незаинтересованост към детето си.
Обвинявате майката а не намирате грешки в бащата. Напълно оневинявате действията му. За мен е странно, че не разбирате, че той е безотговорен човек.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 801bf4979a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Идва един момент в който ясно и категорично поставяш ултиматум и разбираш отговора на въпросите !
То така се гледа дете "на камерата" ? ! Щото ако е истински баща и кара поредната безсънна нощ и е търчал до педиатъра, сменил е поне 1 памперс , да ви кажа последната му грижа ще е да играе на карти. Той колкото и да го гледа на камерата емоционална връзка с това дете няма да изгради.
Изкарахте едно бебе все едно е просто домашен любимец, нищо работа. Мъжа ти ако държи на тебе ще вземе сериозно решение или да потърси подходяща работа там и да вземе квартира за да ви вземе или се връща в Бг.
Тва децата в днешно време за нищо ги нямат татковците. Той си живее като ерген, жена му обаче трябва да мълчи и да слуша и да изпълнява все едно е бездушно псе.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 56eec367fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Въпросът на авторката е изпитание за мъжа. Ако държеше на жена си щеше да се върне в България.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker