Всичко се прецака - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Всичко се прецака
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1510 пъти
Здравейте! Жена съм на 25 и съм омъжена от 2 години. С мъжа ми заминахме за чужбина малко след сватбата и идването ни тук съвпадна с началото на първия локдаун. Както се досещате поради стеклите се обстоятелства не можахме да си намерим приятели и среда тук, всичко е затворено и няма къде да се запознаем с някого. Единственото, което правим е да ходим на работа и после вкъщи. На мъжа ми му се отрази много зле цялата ситуация, изпадна в депресия, отношенията ни нямат нищо общо с тези, които имахме преди. Опитвам се да говоря с него, да проявя разбиране, но той отказва да говори и се затваря сам в стаята си. Всеки си стои в отделна стая. Отказва и да излизаме дори на разходка и накрая се принудих да излизам сама, защото щях да се побъркам затворена вкъщи. Всичко това на мен ми се отрази много зле, вече не съм същия човек, плача всяка вечер, живота ми е пълен провал, съсипах се от нерви и не виждам изход. Държа да кажа, че преди да дойдем тук животът ни беше коренно различен-излизахме на разходки, заведения, виждахме се с приятели, ходехме по почивки. Не знам какво му стана на мъжа ми, промени се коренно, и на мен не ми беше лесно, но се надявах поне двамата да се подкрепяме, ясно ми е, че живота не е само цветя и рози. Вече си мисля дали да не го напусна, защото въпреки че съм омъжена и уж имам семейство се чувствам съвсем сама в чужда държава без подкрепа от никого, дори и от човека с който споделих живота си.
Вече наистина не знам какво да правя, дойдохме тук уж за да имаме по-добър живот, а сега всичко е обречено. Дори не знам как бихме могли да имаме дете, имаме финансова възможност, но така ли ще живее ще стои затворено и ще бъде същия нещастник като нас. Не искам да причинявам това на собственото си дете.
На никого не пожелавам да изживее това, защото е ужасно.
Моля Ви мили хора дайте ми съвет, защото вече не издържам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: c458f483b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   В чужбина масово се прибират с работа. Нали сте си двамата, излизате заедно и толкова. Може би му липсва България, по-добре ще е тук?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 07ef1841dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Твърде млада си за такива нерви! Не заслужаваш това, кажи му, че си го избрала за свой съпруг и той е длъжен да е до теб в трудните и тежките моменти, както и ти до него. Заплаши го, че ще си тръгнеш и ще видиш как бързо ще си промени отношението. Ако ли не - има и други мъже, които ще те оценят.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: acaf611e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, аз съм в същата ситуация в момента само, че аз съм в нов град и все още не съм си намерила хора с които да излизам.
Много добре те разбирам.. аз всеки ден плача и постоянно мисля, че ще си остана така.. , но спокойно всичко ще се оправи с времето ще си намерите с мъжа ти приятели.
Опитай се да го накараш да излезете някъде или се запишете на някакви курсове, танци по тези места има много хора с които може да се запознаете и да завържете приятелства.
Ако искаш аз мога да ти бъда приятелка :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d75a3de46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Без значение какви са обстоятелствата би трябвало да се радвате, когато имате възможност да сте заедно, а не да се депресирате. Според мен връзката ви не струва още преди да заминете за чужбина. Срещайки се с приятели, просто сте си намирали извинение да не прекарвате време заедно и да прикривате проблемите си и липсата на любов. Аз тази връзка бих я прекратила на секундата, защото това не е нормално. Съпругът ти трябва да е партньор, любовник, баща и най-добър приятел. Би трябвало да искаш да прекарваш всяка свободна минута с него, да нямаш търпение да му споделиш как е минал денят ти, какво се е случило. Не се примирявай с по-малко отколкото заслужаваш - бил се депресирал, че трябва да си прекарвате времето заедно вместо с приятели... За мен това е обидно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1a04f388aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хората си имат много по-сериозни проблеми, а вие се депресирате, защото няма с кой да излизате? Това ли ви е най-важното в живота - да ходите по заведения? Разглезена работа. Стегнете се малко, че ако ви дойде истински проблем до главата, не знам какво ще правите.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8eb03175a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Явно покрай ПЛАНдемията му се е "хакнал" мозъка и съответно по ефекта на доминото всичко надолу, назад...
Хората сами се вкараха във филма, толкова лесно приеха програмацията, даже сами "олеле, ще мрем, ще се заразим" така заповядва на мозъците си И той накрая приема, 0е трябва да срине системата...
Ако искаш да се опиташ да го измъкнеш от адът който сам си е създал, опитай да го убедиш да се върнете поне временно в България! Да е сред нормални приятели, да излезе малко от тоя филм.
Щом не иска дори да излиза, той вече е задълбал здраво... Ако пък си иска драмата и на твоите опити да го измъкнеш той отговаря с опити да те завлече надолу - пускай го и се спасявай, смей се, наслаждавай се на живота, пей, танцувай, излизай с приятели!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0b650da8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката до номер 3 - бих искала да бъдем приятелки, но тук няма как да разменим координати.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3c59738683
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Лошо, много лошо е да сте толкова зависими от приятелства и излизане с компании. Много лошо е да си мислиш че човеците не могат да са си самодостатъчни, и че детето ти щяло да бъде нещастно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0b650da8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6 съгласна съм, че хората имат много по-сериозни проблеми, но и да стоим само двамата като кукувици това нормално ли е? ! И не става дума за излизане по заведения, а за нормална разходка в парка или дори по улицата. Всеки човек има нужда да излезе навън на чист въздух, а той дори и това отказва да прави. Как се живее с човек, който отказва да прави каквото и да е и да ходи където и да е? !

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8c55202d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Като отдавнашен емигрант мога да кажа, че това се случва често. Затова разводите сред емигрантите са чести. Ето - и ти си тръгнала натам. А тази пандемия само усилва нещата.

Моят съвет е да си намериш приятелки в работата щом ходиш на работа. Що се отнася до мъжа ти - ако това е наистина депресия - вината не е негова - той не ти го прави напук и сам не може да се измъкне от това. Трябва да подходиш с разбиране, а може да се наложи и медицинска помощ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker