Как да си намеря нови приятели... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да си намеря нови приятели...
преди: 3 години, 9 дни, прочетена 1968 пъти
Здравейте на 26 години съм и отскоро мисля ,че съм в депресия...
Това се случи когато един ден всички просто спряха да ми звънят и да се интересуват от мен...чувствам се много гадно имах една две приятелки разбирахме се чудесно,но после какво стана не знам нито съм ги обиждала нито нищо,звъня им не вдигат...знам че на някои би им се сторило тъпо заради такова нещо да става така,но за мен те бяха много важни хора в моя живот и изведнъж като прекъснаха връзка с мен ми стана много гадно,нямам с кого да споделя това нещо затова пиша тук.
Също така имам приятел,но той изобщо не се интересува от мен постоянно се караме единствено в момента споделям с майка ми,но не искам да я притеснявам с моите проблеми...
Страхувам се ,че си останах ей така без приятелки и може би това няма да се промени...няма с кого да се видя за една разходка ,много ми е самотно чувствам се ненужна .. Как да си намеря нови приятелки не знам..,дайте ми някакъв съвет някой бил ли е в такава ситуация и ако да какво сте правили ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 дни
hash: 8f98db9789
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Здравей, аз също съм така в момента. Като се замисля причината да съм без близки приятели сега е главно в мен. Замисли се малко и може би ще ти светне крушката дали по някакъв начин, неволно си направила нещо. За момента се фокусирай върху себе си и се научи да си бъдеш най- добрата приятелка, защото повярвай ми ще откриеш много нови неща за себе си и с времето ще се чувстваш по - добре. Сякаш понякога се случва така в живота, изоставят те без ясна причина , но какво да се прави.. Бъди позитивна, можеш и без тях
Надявам се да ти потръгне и да си намериш истински приятели с които да ти е забавно и да се чувстваш обичана и разбрана.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 9ea5413927
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Добре ,де , не казваш , работиш ли ,учиш ли ,имаш ли някакви интереси .Караш се с приятеля си и стоиш залепена за мама .Е ,от къде да дойдат приятели ? И как да се чувстваш при това положение .Приятелите влизат и излизат от живота ни ,защото всеки минава през различни етапи в живота си .Омръзваме си , досаждаме си ,нямаме общи приказки , не се виждаме .Това са причините да се разсъхват приятелствата .Ти я мислиш от твоята гледна точка , а защо не помислиш , че и приятелките ти може да имат проблеми . След като се карате с приятеля ти , защо стоите заедно ? Не си ли малко инертна ?

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 9ea5413927
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Добре, де, не казваш, работиш ли, учиш ли, имаш ли някакви интереси. Караш се с приятеля си и стоиш залепена за мама. Е, от къде да дойдат приятели? И как да се чувстваш при това положение. Приятелите влизат и излизат от живота ни, защото всеки минава през различни етапи в живота си. Омръзваме си, досаждаме си, нямаме общи приказки, не се виждаме. Това са причините да се разсъхват приятелствата. Ти я мислиш от твоята гледна точка, а защо не помислиш, че и приятелките ти може да имат проблеми. След като се карате с приятеля ти, защо стоите заедно? Не си ли малко инертна?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: e3f4d2a606
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Това, което ти се случва е съвсем нормално. На тази възраст хората имат сериозни гаджета, създават семейства и всеи поема по своя път. Ти, обаче не търсиш приятели, а някой на когото да се оплакваш и да те изслушва. Хората бягат от такива, които ги натоварват с проблемите си. Вместо да се жалваш, прекрати връзката с приятеля си, който не се интересува от теб. Помисли как да разрешиш другите проблеми в живота си и си стани самодостатъчна. Без да имаш нужда от някой друг и липсата му да те депресира. В краен случай тръгни на психолог. Стегни се.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: ef49fce8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тези единствено мога да кажа че явно не са ти били никакви приятелки а познати дето са общували с теб поради някаква причина. Почни да работиш и ще срещнеш нови хора, практикувай хобито си и отново е възможност да срещнеш нови хора. Да те попитам за какво ти е гадже като се карате... Мисли как да имаш положителни емоции, чети книги излизай било то дори и сама, вземи си куче примерно. Научи се да си бъдеш самодостатъчна

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 дни
hash: dbc6c4c47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбирам те. Много е неприятно, когато хората си тръгват без причина или заради нещо глупаво. Това, което мен ме спасява - грижата за мен самата. Тренировки, режими, глезотийки с козметика. Прекарваш си добре сама и чувството за празнота намалява. Знам какво е да няма с кого да изпиеш едно кафе, обаче знаеш ли има и хубава страна - не ти се налага да се съобразяваш постоянно с някого. Всеки има такива периоди на самота, само не се отчайвай, направи нещо ново. Всичко има край - и хубавото, но и лошото. Мен повече ме притесни това, което каза за половинката си (този твой приятел, че не разбрах много във връзка ли сте) Ако сте във връзка, то не е нормално да не е до теб като се чувстваш така. Нали той трябва да ти е опора, дас и споделяте, а не да те игнорира или да се кара с теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: b29aaedbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   И какво ти пречи да се занимаваш с нещо сама? Например да четеш, да спортуваш, да учиш чужд език и още много неща? Защо трябва все да си лепната за някой друг?

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 0c3a3b2df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятелствата се изчерпват в даден момент. Колкото по-често започнеш да се виждаш с тези хора и да се чуваш толкова по-бързо ще се изчерпи вашето приятелство. От личен опит го знам. Разбирам те, хората сме социални същества и имаме нужда от други хора в нашия живот. Това със самодостатъчноста води до оскотяване, а това не е добре за психиката. Да човек не бива да е зависим от други за да се чувства добре, но не може и постоянно сам. Опитай се другия път като намериш приятели, контакта да е по-разреден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker