Системен тормоз и последствията от него... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Системен тормоз и последствията от него...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 7311 пъти
Аз съм В.К от малко провинциално градче на 19 и ще ви разкажа една малка част от историята на моето семейство и кой какво е оставил след себе си.

Започвам от самото начало
Пра-дядо ми (Бащата на дядо ми) (набор 1924) е упражнявал физически тормоз над
дядо ми (набор 1943) (Бащата на баща ми) след което дядо ми упражнявал този същия физически и психически тормоз над баща ми (набор 1969) както следва баща ми тормозеше нас (мен, майка ми и сестра ми) но сестра ми пострада психически най-много от всички. Истинския баща на сестра ми е починал когато тя е била малка моят е нейн доведен баща ( втори баща ).

Системния физ. и псих. тормоз може да ви съсипе тотално и да остави "белег" (травма) който не ще избледнее цял живот, леля ми (сестра на баща ми ) жена на години се разплаква в мое присъствие разказвайки за тормоза който е упражнявал дядо ми върху нея и баща ми.

Баща ми е започнал тормоза почти веднага след като се събрали с майка ми знаете как е напива се, плесници, заплахи, немалко пъти е удрял майка ми. Сестра ми го е отнесла яко била е бита и обарвана от него, затварял я е в гардероба психиката и е напълно съсипана.

Преди няколко години го заварих да наднича под вратата на банята докато сестра ми се къпе, тя самата ми е разказвала още много случки които само като си помисля ми става умопомрачително гадно представете си как си спите и се събудите с член в устата, това всичко го е преживяла сестра ми и нито тя нито майка ми са се оплакали на някой премълчали са всичките извращения и тормоз.

След такова съсипано детство се очакваше сестра ми да стане пустиняк и пропадлък, пиеше, напиваше се, е*еше се с целия град, преди години се хвана се с един циганин от Врачанския затвор сгодиха се в затвора за да може да му съкратят присъдата а той беше най-долния, пропаднал, грозен турски циганин а тя роди от него, по късно той избяга в чужбина защото иначе трябваше да влиза пак в затвора сега той й праща пари от време на време а тя излиза с някъкав друг който пък е сводник (също циганин).

На Мен баща ми ми е посягал само един единствен път
и като че ли ми се е разминал този тормоз и повечето случки не си ги спомням защото съм бил малък когато той е тормозил майка ми и сестра ми, но аз винаги съм имал страх от него..

Евала правя на майка ми да го търпи толкова години без рзвод и до ден днешен са заедно работят в чужбина и делят една квартира, баба ми (майката на баща ми) преди години избяга от дядо ми (бащата на баща ми).
буквално е излязла и не се е върнала. Всичко е започнало с пра-дядо ми а дядо ми се е постарал да го предаде поколения напред с цялата си злоба съсипвайки толкова много животи и психики.

В момента дядо ми е тежко болен никой не ходи при него, пра-дядо ми си е на село не се знае жив ли е и при него не ходи никой, майка ми още търпи баша ми в чужбина разбират се доколкото чух последно, сестра ми се грижи за дъщеричката си а аз седя и пиша тази история опитвайки се да оттърся тежината на всичките тези разбити мечти и наранени завинаги белязани мои роднини... близки и далечни.

Който е прочел историята ми нека се замисли преди да удари жена си или преди да посегне на детето си.
Травмата остава за цял живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6ca13f1811
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Евала правя на майка ми да го търпи толкова години без рзвод и до ден днешен са заедно работят в чужбина и делят една квартира, баба ми (майката на баща ми) преди години избяга от дядо ми (бащата на баща ми).“

И какво ? правиш „евала“? Ако майка ти беше нормална жена, отдавна да го е зарязала и да е спасила вас от последиците от този тормоз. Майка ти не е прекъснала тази зависимост. Сестра ти го е изпатила, надяваме се само ти да не тръгнеш по пътищата на предците си. Бягай и се махкай от това семейство, ако искаш да имаш един ден твое - нормално. Бягай и от сестра си. За нея, за майка и баба нищо не можеш да сториш. Спасявай се докато си млад!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3c4f856242
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога ама никога не бих позволила някакъв изрод да се гаври с дъщеря ми, камо ли да му родя и друго дете. Извинявай но майка ти явно не е в ред. Кое и е евала, кое според теб е направила добре - да гледа как насилват дъщеря и и да си мълчи. Майка ти е толкова виновна, колкото и баща ти според мен. И ако бях на мястото на сестра ти нямаше да я погледна нито да я призная за майка...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5cb0095a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Майка ти е виновна! Изроди и луди винаги ще има, но майка ти е постъпила не по-малко изродски позволявайки да ви тормози психически и физически. Ако и пукаше наистина отдавна да се е изнесла, вземайки ви със себе си.

Passion

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8047b3d2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   виновни сте всички, че не сте се съюзили да изгоните това животно не е късно оставете го сам помогнете на сестра си всички си помогнете взаимно. Животът е много кратък радвайте му се, , , , , , , , ,

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: acfd04301b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще ти кажа едно миналото минало само гледай ти да не продължиш семейната история колкото и да те ядоса жена ти не посягай излез разходи се да ти мине и се върни да поговорите да разрешите проблема.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 35822f21ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мисля, че тъпотията на жените във вашия род и безотоговорното им отношение към собствените им деца е дало възможност на мъжете да се развихрят и децата да бъдат травмирани. Жалка история с жалки и прости, ама много прости хора!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: be2fe981fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей братле... казвам така защо всички ние хората сме едно цяло семейство, когато някой някъде страда, всички ние знаем за това... Нарича се телепатия, това момиче сестрати се е разминавала с хилядите хора по улицата, и мислиш ли, че ако се бяхме разминали, аз веднага щях да видя тъгата и.. Всички ние сме свързани, а в такъв момент, ако имам нужната енергия винаги зареждам такива хора, с такива съдби...

Щастие мили хора няма на земята, запомнете го.. Докато има зверове, на които края им е дълъг, това ще е то... Повръщами се от историята ти. Как искам от цялото си сърце да има справидливост навсякъде, а това, че госпожа, майкати е оставило случващото да се случва, хич не му е помагало, на господин.. баща ти! Така е по зле, защото когато някой греши, ние сме длъжни да помагаме, като я назоваваме в прав текст.. Никъде не е идеално, но доколко сте били полезни на господин

Таткото.. само вие можете да си отговорите. А горкото създание, което душицата му е прекършена, само мога да се моля за нея и да и пожелая хубав край на живота и.. Защото го заслужава и не го знае, заради потъпканата и женственост...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8b53fd9bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте,


Смилена Татарска от Пиреос повече от 5 години ме следи по цялата земя и тероризира денонощно. Спеше, с който й падне, а от 5 години ме следи да ме унижават, че аз съм „курва“. Държат ме изолирана и тероризират денонощно. С лицето Мирена Йорданова са ми издействали сателитно следене, за да ме убият без да се разбере. МВР им помага. Заплашват ме 24/7 с лудница. С мен се гаврят безобразно и всички си мълчат. Засега успешно ме изкарват луда, а през това време ме гаврят. Целта им е да ме изтормозят и заключат в лудница или село, за да не се разбере как са ме малтретирали 5 години. Прикачила съм професионален профил, за да добиете бегла представа за мен до този момент.

http://www.advokatyordanova.com/

https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b

https://bg.linkedin.com/in/ivan-ivanov-a694375a Един от многото на Смилена, който ме мрази и заради нея ми слагат край на живота.

https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov Спала е и с него…Иска анален секс и ме тероризира с останалите.



С Уважение,
Красимира Кръстева

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker