Системен тормоз и последствията от него... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (86783)
 Избор на редактора (163)
 Любов и изневяра (19926)
 Секс и интимност (10215)
 Тинейджърски (19095)
 Семейство (4224)
 Здраве (7121)
 Спорт и красота (3728)
 На работното място (1742)
 Образование (4972)
 В чужбина (1113)
 Наркотици и алкохол (848)
 Измислени истории (708)
 Проза, литература (1391)
 Други (11531)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Системен тормоз и последствията от него...
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 5729 пъти
Аз съм В.К от малко провинциално градче на 19 и ще ви разкажа една малка част от историята на моето семейство и кой какво е оставил след себе си.

Започвам от самото начало
Пра-дядо ми (Бащата на дядо ми) (набор 1924) е упражнявал физически тормоз над
дядо ми (набор 1943) (Бащата на баща ми) след което дядо ми упражнявал този същия физически и психически тормоз над баща ми (набор 1969) както следва баща ми тормозеше нас (мен, майка ми и сестра ми) но сестра ми пострада психически най-много от всички. Истинския баща на сестра ми е починал когато тя е била малка моят е нейн доведен баща ( втори баща ).

Системния физ. и псих. тормоз може да ви съсипе тотално и да остави "белег" (травма) който не ще избледнее цял живот, леля ми (сестра на баща ми ) жена на години се разплаква в мое присъствие разказвайки за тормоза който е упражнявал дядо ми върху нея и баща ми.

Баща ми е започнал тормоза почти веднага след като се събрали с майка ми знаете как е напива се, плесници, заплахи, немалко пъти е удрял майка ми. Сестра ми го е отнесла яко била е бита и обарвана от него, затварял я е в гардероба психиката и е напълно съсипана.

Преди няколко години го заварих да наднича под вратата на банята докато сестра ми се къпе, тя самата ми е разказвала още много случки които само като си помисля ми става умопомрачително гадно представете си как си спите и се събудите с член в устата, това всичко го е преживяла сестра ми и нито тя нито майка ми са се оплакали на някой премълчали са всичките извращения и тормоз.

След такова съсипано детство се очакваше сестра ми да стане пустиняк и пропадлък, пиеше, напиваше се, е*еше се с целия град, преди години се хвана се с един циганин от Врачанския затвор сгодиха се в затвора за да може да му съкратят присъдата а той беше най-долния, пропаднал, грозен турски циганин а тя роди от него, по късно той избяга в чужбина защото иначе трябваше да влиза пак в затвора сега той й праща пари от време на време а тя излиза с някъкав друг който пък е сводник (също циганин).

На Мен баща ми ми е посягал само един единствен път
и като че ли ми се е разминал този тормоз и повечето случки не си ги спомням защото съм бил малък когато той е тормозил майка ми и сестра ми, но аз винаги съм имал страх от него..

Евала правя на майка ми да го търпи толкова години без рзвод и до ден днешен са заедно работят в чужбина и делят една квартира, баба ми (майката на баща ми) преди години избяга от дядо ми (бащата на баща ми).
буквално е излязла и не се е върнала. Всичко е започнало с пра-дядо ми а дядо ми се е постарал да го предаде поколения напред с цялата си злоба съсипвайки толкова много животи и психики.

В момента дядо ми е тежко болен никой не ходи при него, пра-дядо ми си е на село не се знае жив ли е и при него не ходи никой, майка ми още търпи баша ми в чужбина разбират се доколкото чух последно, сестра ми се грижи за дъщеричката си а аз седя и пиша тази история опитвайки се да оттърся тежината на всичките тези разбити мечти и наранени завинаги белязани мои роднини... близки и далечни.

Който е прочел историята ми нека се замисли преди да удари жена си или преди да посегне на детето си.
Травмата остава за цял живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6ca13f1811
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   „Евала правя на майка ми да го търпи толкова години без рзвод и до ден днешен са заедно работят в чужбина и делят една квартира, баба ми (майката на баща ми) преди години избяга от дядо ми (бащата на баща ми).“

И какво ? правиш „евала“? Ако майка ти беше нормална жена, отдавна да го е зарязала и да е спасила вас от последиците от този тормоз. Майка ти не е прекъснала тази зависимост. Сестра ти го е изпатила, надяваме се само ти да не тръгнеш по пътищата на предците си. Бягай и се махкай от това семейство, ако искаш да имаш един ден твое - нормално. Бягай и от сестра си. За нея, за майка и баба нищо не можеш да сториш. Спасявай се докато си млад!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3c4f856242
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Никога ама никога не бих позволила някакъв изрод да се гаври с дъщеря ми, камо ли да му родя и друго дете. Извинявай но майка ти явно не е в ред. Кое и е евала, кое според теб е направила добре - да гледа как насилват дъщеря и и да си мълчи. Майка ти е толкова виновна, колкото и баща ти според мен. И ако бях на мястото на сестра ти нямаше да я погледна нито да я призная за майка...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5cb0095a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Майка ти е виновна! Изроди и луди винаги ще има, но майка ти е постъпила не по-малко изродски позволявайки да ви тормози психически и физически. Ако и пукаше наистина отдавна да се е изнесла, вземайки ви със себе си.

Passion

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8047b3d2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   виновни сте всички, че не сте се съюзили да изгоните това животно не е късно оставете го сам помогнете на сестра си всички си помогнете взаимно. Животът е много кратък радвайте му се, , , , , , , , ,

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: acfd04301b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще ти кажа едно миналото минало само гледай ти да не продължиш семейната история колкото и да те ядоса жена ти не посягай излез разходи се да ти мине и се върни да поговорите да разрешите проблема.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 35822f21ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мисля, че тъпотията на жените във вашия род и безотоговорното им отношение към собствените им деца е дало възможност на мъжете да се развихрят и децата да бъдат травмирани. Жалка история с жалки и прости, ама много прости хора!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: be2fe981fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Ей братле... казвам така защо всички ние хората сме едно цяло семейство, когато някой някъде страда, всички ние знаем за това... Нарича се телепатия, това момиче сестрати се е разминавала с хилядите хора по улицата, и мислиш ли, че ако се бяхме разминали, аз веднага щях да видя тъгата и.. Всички ние сме свързани, а в такъв момент, ако имам нужната енергия винаги зареждам такива хора, с такива съдби...

Щастие мили хора няма на земята, запомнете го.. Докато има зверове, на които края им е дълъг, това ще е то... Повръщами се от историята ти. Как искам от цялото си сърце да има справидливост навсякъде, а това, че госпожа, майкати е оставило случващото да се случва, хич не му е помагало, на господин.. баща ти! Така е по зле, защото когато някой греши, ние сме длъжни да помагаме, като я назоваваме в прав текст.. Никъде не е идеално, но доколко сте били полезни на господин

Таткото.. само вие можете да си отговорите. А горкото създание, което душицата му е прекършена, само мога да се моля за нея и да и пожелая хубав край на живота и.. Защото го заслужава и не го знае, заради потъпканата и женственост...

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 8b53fd9bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте,


Смилена Татарска от Пиреос повече от 5 години ме следи по цялата земя и тероризира денонощно. Спеше, с който й падне, а от 5 години ме следи да ме унижават, че аз съм „курва“. Държат ме изолирана и тероризират денонощно. С лицето Мирена Йорданова са ми издействали сателитно следене, за да ме убият без да се разбере. МВР им помага. Заплашват ме 24/7 с лудница. С мен се гаврят безобразно и всички си мълчат. Засега успешно ме изкарват луда, а през това време ме гаврят. Целта им е да ме изтормозят и заключат в лудница или село, за да не се разбере как са ме малтретирали 5 години. Прикачила съм професионален профил, за да добиете бегла представа за мен до този момент.

http://www.advokatyordanova.com/

https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b

https://bg.linkedin.com/in/ivan-ivanov-a694375a Един от многото на Смилена, който ме мрази и заради нея ми слагат край на живота.

https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov Спала е и с него…Иска анален секс и ме тероризира с останалите.С Уважение,
Красимира Кръстева

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker