А сега накъде? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

А сега накъде?
преди: 3 години, 10 часа, прочетена 1473 пъти
Здравейте, пише Ви една майка, която не знае какво да посъветва детето си! Съветите ви ще са от изключителна ценност за мен, наистина.
Дъщеря ми и съпругът й са перфектната двойка - наскоро женени са, амбициозни и трудолюбиви млади хора наближаващи 30, които се оправят сами и имат планове за бъдещето. Зетят е чудесно момче - уважителен, възпитан, разбират се и се обичат много. Дъщеря ми е отлична домакиня и изобщо на пръв поглед всичко изглежда безоблачно. Тя обаче рядко ми споделя, защото е свикнала да се оправя сама (може би по образец от мен тъй като сама я отгледах), а и не обича да ме тревожи. Явно обаче вече й е дошло до гуша и онзи ден сподели, че са се скарали, защото всъщност той бил станал гарант за кредит на брат си, който не внася парите и редовно ги дърпат за пари от банките. Аз разбирам роднина му е, а и както казах момчето е много съвестно и е искал да помогне, но сумата никак не е малка, както и вноската и по нейни думи през 2 - 3 месеца от банката започват да звънят. Тя го е убеждавала да не се съгласява, но уви...Те са заедно от 6 години не знам кога е теглен кредита, но явно не е скоро. Когато се обади плачеше и ми каза, че вече се чудела дали не е по - добре да се изнесе на квартира с нейната заплата, вместо на единия заплатата да отива в банката Като чух това направо онемях и не знам какво да я посъветвам, а знам че тя няма да каже на друг, няма и на кого всъщност. Моите възможности са много скромни и ако излезе сама аз не мога да помагам, а няма как и да се върне, защото има хубава работа в София. Освен това знам, че те наистина са много влюбени, никога не са се карали и рвшението и не е продиктувано от това, че няма чувства. Ако обаче наистина всеки месец трябва да се лишават заради онзи пак не е добре, сама пък също ще мизерства или най -малкото ще работи колкото за сметки Какво да й кажа не знам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: c1174d441a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Незнам какво да те посъветвам. Аз също изтеглих кредит за роднини с уговорка те да плащат.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c1174d441a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Незнам дали решението на дъщеря ти Не е егоистично. Въпреки, че съм изтеглила кредити за роднини моят мъж е готов Той да ги плати за да нямам Аз проблеми.
Нали, съпрузите трябва да са заедно в богатство и бедност, в болест и здраве. Мъжът на дъщеря ти Не е постъпил добре.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dc52b04b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Любовта не е мед и масло, остави е сама да си взема решение защото после ти ще си виновна, а и така ще стане ясно кой колко обича и кой с кого и защо е. Допуснал е грешка момчето за добро или лошо, но така ще научи много за собствения си брат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: abbc4f337c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Авторке ти си в ситуация в която трябва или да си мълчиш или да подкрепяш брака им.
Щом тя взема толкова малка заплата, че няма да може сама да се издържа, значи той има доходи да си оправя финансовите проблеми сам, а и брат му си е негов брат те ще се оправят.
Отделно щом са наскоро женени той е бил гарант преди да се оженят и въпреки, че той не я е послушал да не става гарант, тя се е омъжила за него. Когато човек се жени/омъжва, се свързва с човека до себе си заедно с всичките му позитиви и негативи, а негативите трябва да се търпят. Щом има достатъчно много позитиви, тя си е на далавера, така или иначе човек без негативи няма да намери, а и тя е жив човек, не е светица и мъжа й понякога трябва да я търпи.
На твое място бих я успокоила, че и това ще мине и не винаги живота ще е труден.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4c3f5a5983
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Докато този кредит не бъде изплатен винаги ще има риск. Въпросът е от тук нататък мъжа й да не участва в подобни схеми. Много хира така изгоряха.
Ако само това е проблема, тя хубаво да си помисли - ако нейният просто е жертва може би не си струва да се разделят, а да натисне брат си да си оправи бакиите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker