Преструва ли се или на истина е безразличен вече към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Преструва ли се или на истина е безразличен вече към мен?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1405 пъти
Здравейте. Какво се случва с тези мъже и къде ние жените бъркам??? Значи с моя мъж сме от 7 години първите 3 години едвам издържах на психически от него тормоз, защото беше невъзможно ревнив,ревнуваше ме от въздуха дори и то най плашещото беше, че аз не му давах поводи. Яд го беше на мен някой като ме гледа правеше ме на виновна,дори,но аз много го обичам и затова издържам и до ден днешен на всичко. На 3-4 година имаше период в който не спря да закача и да се базика с всяка средната дори и беше пращал мили есемеси на моята първа братовчедка,с която всеки ден бяхме заедно и тя е женена за братовчед ми рода сме си. До колкото разбрах моя мъж я търсеше за любовница, въпреки че пред мен не спираш да говори лошо за нея. И тъка мина замина всичко аз още съм с него. Пие много на всичкото отгоре. Всеки ден преминава през някаква нова гадост с него, но търпях. Изтърпях всичко, но вече прекалява. Събрала та се в мен болка от всичко започнахме много, адски много да се караме за всичко и постоянно, но това което ме тормози и забелязвам, че той от 1 година вече изобщо не ме ревнува и не му пука сякаш за мен, нито ме ревнува нито нищо показва ми пълно безразличие, което мен ме убива. Преструва ли се или найстина му станах безразлична след всичко преживяно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2705df2950
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Значи ти е болка , че си му безразлична, а не че те е разигравал, че си търсил любовници и то твоя роднина? Сбъркана работа. Този е пълен нещастник, а ти си с робско мислене.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b0ed1b34dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Как може да е търсил твоя роднина за секс и ти да си още с него

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3af4affedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За жалост си във връзка с токсичен човек, който се е възползвал от бедния ти опит с мъжете или житейски като цяло и те е моделирал според собствените си възприятия.
Първо, това, че някой те ревнува не е знак, че те обича. Още при онова ревнуване от въздуха и въображаемите поводи за ревност е трябвало да ти светне лампичката, че този нещо не го бива.
Второ, това с братовчедката си плаче за директен шут. Не знам как изобщо си си затворила очите. Имах предвид, че може би, защото ти е близка, затова си научила. Вероятно има други, за които си в неведение.
Трето, тук чувства от негова страна няма. Има една послушна и наивна жена, която явно му трябва, за да се чувства той повече мъж. Разкарвай го докато е време.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4776471987
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Мила, ти да не си мазохистка? Той е психично болен и нарочно те тормози с години. Първо те е тормозел заради други мъже, после ти е изневерявал, после започнал да пие.. Ти какво чакаш, да започне да те бие , да те убие с бой? Знаеш, в България всеки месец по две жени са убивани от приятелите си. И ти твърдиш, че го обичаш. А трябва да обичаш себе си и да се уважаваш. И никога да не допускаш тормоз от мъжа си. Той никога не те е обичал, просто те ползва за боксова круша, която да тормози. Бягай от него по най-бързия начин, ако искаш да си жива. И първо обичай себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 488e6f22d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката-Здравейте, и благодаря на всички. Проблемът ми е че съм с него от 7 години вече и до такава степен съм свикнала с него, че направо ми действа като дрога. С караме ли се ми става лошо, нямам сили и кураж да го оставя.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bea8541a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ами казала си го точно - той е дрога. Ако не искаш да свършиш като наркоман поеми отговорност за собствения си живот и го напусни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker