Майка ми е против приятелят ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми е против приятелят ми
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1693 пъти
Здравейте.Живях с приятелят ми година и седем месеца момента се преместих при майка ми,защото е болна и има нужда от помощ.Майка ми не харесва приятелят ми,когато се изнесох при майка ми се скарахме,защото той не искаше да дойде с мен,но в последствие реши да дойде и да се изнесем на квартира.
Чувствам се много зле,майка ми не харесва приятелят ми и постоянно ми говори лошо за него и казва,че не в редно да живея с него и че няма да не погледне ако пак живея с него.
Според мен не е права,моля Ви споделете.
Аз съм на 22 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: fde6a9ec45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ако има причина майка ти за това да не го иска, по добре я послушай, но ако е просто от капризация и ти го обичаш и той е добро момче и те заслужава, не позволявай да има трети човек между вас независимо кой е. Обичайте се и се радвайте на живота

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 08a24129f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Майка ти те манипулира и то доста гадничко. Внимавай да не започне твърде често да се "разболява" само за да те държи вързана около нея.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f876aabf17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не си написала нищо за тоя приятел. На колко е, работи ли, какъв е като човек? Пие ли , взима ли нещо друго? Може изобщо да не е за харесване този приятел.
Иначе може да е против, защото си прекалено малка да живееш с мъж. На 20-21 си заживвяла, за къде бързаш? Животът е пред теб, има време за това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 451cc19b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Авторката:Приятелят ми е на 28, много е добър,държи на мен,не пие алкохол

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: caa8507066
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   На 22 взимаш решенията си самостоятелно. Ако утре имаш 2 деца,пак ли ще тичаш след майка ти. Никой на никого, за нищо не е длъжен!, Запомни го! Всеки взима решения за себе си и никой не се меси в живота и съдбата на другите.
Майка ти на легло ли е? Толкова ли е зле, та да си при нея постоянно или е достатъчно просто да я посещаваш и да и помагаш с домакинските задължения или друго.
Не ставайте жертва на манипулативни родители с избиващи комплекси. Ако майка ти те обича, ще ти даде свободата да ковеш живота си сама и няма да злобее и да си вре носа. От такава родителска любов се сещам за толкова съсипани животи, но те още си вярват, че са прави.
Приятелят ти няма как да се хареса на всички, но трябва да е в твоето сърце.
Не си дете. Седни, помисли и сложни ясни граници на мрънкащата ти майка. Ако не спре с негативизимите и говоренето против приятеля ти, просто и кажи да не разчита на теб. Тази злоба разболява и съсипва и теб. Родителя няма право да контролира и да се меси в живота на пълнолетните си деца. Всеки мрънка, има претенции и ако ти постоянно угаждаш, просто ще се съсипеш.
Ти трябва да се развиваш, да работиш и да бъдеш щастлива. Младостта не се връща. Ясно прецени как и до колко трябна да помагаш на майка си, манипулира ли те, съсипва ли ти психиката, правилно ли е решението да си постоянно около нея, наистина ли е нужно. Доста има да помислиш.
И майки , пораснали деца прочетете книгата В оковите на майчината любов има я под друго заглавие и ще видите света с други очи.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 80545995be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не, не е малка да живее с мъж. Пълнолетна е и има право сама да решава с кого и къде да живее. Но и аз имам подозрения, че този приятел е много вероятно изобщо да не е за харесване.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 451cc19b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Майка ми е диабетичка от 38 години,преди година и половина падна и си счупи кракът на четири места,сложиха пирони и планки,в следствие на падането получи коксартроза за това се скарах с приятелят ми за да се преместим тук,не искаше да дойде да живее тук,но в последствие смени решението си и решихме да се съберем на квартира.Тя не е съгласна с това,постоянно ми повтаря как не трябва да бъда с него ,как тя не го хареса и не би била с него

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f876aabf17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   6, пълнолетна е, така е. Но в самата история липсва информация авторката учи ли, работи ли. Сега и е времето да си гради бъдещето, да се развива, да търси себе си. Като живее с мъж, едно и също ще е-готвене, чистене и след време бебенце. Няма лошо в това, но ако сега не учи и не работи-какво прави с живота си? Какво ще и остане? Време за гаджета има винаги. Той ли я издържа, делят ли разходи?
Родител да не харесва гадже има причина. Никой родител няма да е против, ако види, че детето му е щастливо и човека е стойностен. Просто явно в случая човекът не става.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d98c7adf2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Щом си на 22, вероятно майка ти е около 50-55. Това означава, че вероятно здравословните й проблеми не са чак толкова тежки, че да се налага да стоиш постоянно при нея и да й помагаш. Едно е да й напазаруваш и помогнеш за нещо, съвсем друго е да се преместиш да живееш при нея за постоянно.
Както описваш нещата, най-вероятно тя те манипулира, за да те раздели с приятеля ти, когото не харесва. Ако го обичаш и си сигурна, че е твоят човек, не позволявай това да се случи. Постави граници на майка ти, изясни й, че ще й помагаш, но не може да очаква да стоиш при нея и да чакаш да одобри някой мъж, за да се пренесеш при него. Не позволявай да контролира живота ти, иначе последствията ще са за теб

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0553630fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Авторката:Обижда го постоянно, казва как за нищо не става, да дълго време бяхме и двамата без работа защото живеехме в по-малък град,

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 82cd4c808e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Щом не пие и е на 28, значи е някакъв врабец. Не е хубаво да се къртиш от пиене, ама мъже, които и една бира не пият в компания, почти винаги се оказват пилци. Майка ти иска да си намериш мъж, това е. С този и секс не правите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7e9abbfb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Приятеля ти е на моите години. Според мен майка ти малко преиграва. Запознай го с нея, и дано не е толкова враждебна. Аз така и не си намерих приятелка, но съм на възрастта на твоя приятел. Така ми е писано за бъдеще

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c51cbc87ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ".Тя не е съгласна с това,постоянно ми повтаря как не трябва да бъда с него ,как тя не го хареса и не би била с него"
Е, тя какво иска, мъж с който би била тя?! Мъж по нейните вкусове?
Ами не, потвърждаваш, че те манипулира и притиска да следваш нейните желания, а не твоите си.
Предполагам ако е някой смотльо който да и ходи по свирката на нея, ще е най- доволна. Някой който на НЕЯ да и харесва!
Твърдо и категорично заяви личното си пространство и личните си решения! Казваш и направо "да, разбира се, не е по твой вкус, а по МОЙ"!
Ако с времето сте ок или се разделите си е твоят житейски опит!
Ти ще си знаеш най- добре дали той, друг или никой!
Постави ясни граници!

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 4abbf24c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   да- трябва да помагаш на майка си но мисля. че тя те манипулира.
Какво толкова не му харесва. Аз не прочетох никъде да има конкретна причина за нехаресването й.
не й харесва това. че той живее заедно с теб и ти не можеш да й слугуваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker