Загубих най близкия си човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Загубих най близкия си човек
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1399 пъти
Здравейте

За първи път си позволявам да пиша в интернет и да споделям за личните си проблеми вкъщи, защото съм научена че каквото става вкъщи си остава вкъщи. Незнам как очаквам от това сигурно да се почуствам спокойна ако прочета някого минал ако не през същото то поне през подобно нещо. Често сме чували истори за майки и дещери, че не се разбират, че се карат самата Аз съм поставена в такава ситлация днес за пореден път се скарахме с майка ми, но този път минахме всички граници защото тя ми посегна и аз отвърнах за, което вътрешно се разкайвам защото знам, че на по-възрастни не се посяга, но неможех да стоя безучастна и тя да се държи като изтеричка и да си изпуска нервите. Всичко започна от там, че ние никога не сме се държали като майка и дещеря още от 13 годишна възраст съм се гледала самичка баща ми винаги е отсъствал в живота ни в мой трудни моменти съм била сама нямала съм подкрепа от никого. Мислих, че имам майка на която мога да разчитам ако не финансово поне да бъде до мен физически когато може, но аз никога не съм усетила неината майчинска обич към мен винаги се е държала студено. Някой ще кажат, че съм поредната малка пикла която има претенци за най-малкото, но далеч не е това аз съм финансово независима никога не съм искала нищо от семейството ми дори често аз съм помагала, но това е друга тема. В този случай днес всичко започна за нещо дребно което е допринесло от много други неща. В момента живея при майка си защото дома ми е в процес на ремонт и днес майка ми се върща от работа и я помолих да ми остави едни дрехи на химическо чистене ( бях я помолила още преди седмица ) и тя категорично ми отказа да го направи докато аз настоявах да отиде и така се скарахме, че стигнахме до бой тя ме удари след което и аз и върнах и пак казвам това не се е случило конкретно заради дрехите това е допринесло за спора между нас. Затова си събрах нещата и отидох на хотел много неща премълчавам за наште отношения с нея, защото ако тръгна да споделям просто незнам от къде да започна ние никога не сме се разбирали и никога не съм я усещала, че е моя майка често съм си мислила, че съм осиновена. Но въпреки всичко аз имам респект (макар, че днес не трябваше да си изпускам нервите за което съжалявам 300 пъти) и я уважавам за това, че ме е изгледала сама жена в трудни времена и винаги се е опитвала да не ми лиспва нищо като дете до 8-9 годишна възраст.

Преживявам нещо ужасно и моля за съвет какво да правя немога и да споделя на никого за това, защото не искам да занимавам никого с мойте проблеми.
Винаги съм гледала да се оправям сама. Мисля да спра всякакъв контакт с майка си и повече да не я потърся никога, колкото и душа да ми се къса по-добре да спрем контакт, но да се съхраним психически, защото осъзнавам че това не е нормално и не може повече така.

Благодаря Ви за отделеното време

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: d159319b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Не разбрах, защо майка ти е била длъжна да ти занесе дрехите ?
След като не се разбирате, би могла да се откъснеш от нея. Но за сега , съветът ми е, да се извиниш. Защото ти си започнала скандала настоятелно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bc8aada278
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Спри контакт с майка си! Остави я да си почине от теб! Какво е това нахалство, да задължаваш майка си, уморена след работа да ти носи дрехите на химическо! Цяла седмица си я чакала, но не си ги занесла сама, и си " настоявала" , докато не си принудила майка ти да те шамароса, което всъщност и заслужаваш!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7efc51d3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   В повечето случай( поне аз така си мисля) маиките винаги прощават, е не е необходимо да се прекалява, ноооо според мен е така.Затова те са най ценните хора!
Намери начин да се извиниш и направи нещо да я зарадваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4dfe3ab0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не прочетох къде е задължила майка си. Отправила е молба към нея.
Нека да приемем така, майка ти дори да изпитва някаква обич към теб не е онази която очакваш и която е редно да бъде. Аз съм израстнала в семейство в което доста често ми се напомняше, че не е била желана появата ми. Създавайки един живот не за да го обичаш, а защото трябва се получава така. Преди седмица с моят баща възникна конфликт, породен от това че съм изхвърлила 3 празни стъклени бутилки, които наш познат донесе преди месец. Под конфликт разбирайте голям скандал с вече познато пропъждане. Съветвам дамата щом финансово е добре да прати майка си по дяволите.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 929205d548
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пази Боже, сляпо да прогледа! №4, да вдигнеш скандал, защото не са ти угодили нещо, това за молба ли го смяташ? Големи келеши станахте, затова сте непоносими!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4481fb3ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Олее много неудобно се чуствам, че пиша тук ..
И в същото време изпитвам срам!
Объркано ми е , защото не съм възпитана така винаги съм гледала първо с нормален диалог да обсъдим нещата ( особено с близките си) , но явно не винаги се получава. Преминавам през доста труден период баща ми е в затвора наскоро разбрах няма как и да го видя отдавна се очуждихме един от друг , но въпреки това искам да е добре дори и да не присъства в живота ми. От друга страна майка ми не се опитва да ме разбере , че вече изнемогвам да мисля за всички и на последно място да поставям собствените си интереси. Благодарна съм на БОГ , че имам по-голяма сестра , която ме разбира и лично тя ми каза , че от проблемите на другите ще забравя за себе си и за важните неща , който ме предстоят тепърва ..
Спестих доста неща относно отношенията ни с майка поради дискретност въпреки , че пиша анонимно. Но да поясна ситлацията на първите коментари.. проблема не е станал ОТНОСНО дрехите за химическо ( аз дори ги обличам по веднъж и ги захвърлям ) , проблема стана за това , че тя е била дълго време сама без мъж до себе си и аз не можех повече да я гледам тъжна и самотна и съм и направила сайт за запознанства чрез който тя завърза контакт с човек , който лично аз не удобрявям ( не , че съм му дала възможност да се докаже , но точно 5 мин ми трябваха разговор с човека Х ) след което той я изостави сама като куче и Аз както винаги добра и найвна и помогнах да си стъпи на краката след раздялата с него , защото се чуствах виновна , че аз и направих регистрацията и половин година по-късно той и се обади и тя забрави ВСИЧКО и дори ми каза да си търся къде да отседна докато се върна вкъщи , защото той ще се прибира. Това ме заболя най много , че е готова да ме предаде.

Да е жива и здрава Аз не я мразя просто нямам сили да забравя всичко и на този етап нямам нужда да я виждам и чувам трудно решение , но дълго обмисляно!
Благодаря на всички за отделеното време бъдете благословени

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c3148cf4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 6
Хайде сега не сме били там не знаем. Аз разглеждам нещата от своята камбанария. За да се стигне до скандал една от двете страни не е способна да води разговор, имам съмнение че не е точно дъщерята щом и толкова се чувства неудобно от развоя на нещата. Моите родители приемат дори поисканото мнение като команда, тяхно вечно изказване е цял живот ще си ми длъжна защото те гледахме, нямаш право на мнение, на решение, вменяване на вина... Идеала в техния живот се състои в това да нагрубяваме околните и в 5 да заседнем със салата и ракията.. Нагледала съм се....

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d59ca50dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абе момоиче остави майка си намира, осъзнай, че майкати ти сама трябва да оправи живота си, да си търси мъж, къде си вреш носа. Гледай себе си, в библията пише уважавай родителите си, никъде не пише отглежай ги и им оправяй живота. Състоянието в което е майка ти е нейн избор! На колко си години? Научи се каквото можеш да правиш сама. Майка ти е казала, не, но ти продължавш да искаш и да я натискш. Како искаш? Защо го правиш? Никой не ти е длъжен. Уважавай майка си, и не искай нищо от нея.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cc183aab58
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не разбирам, защо майка ти трябва да ти занесе дрехите за химическо чистене? А и както казваш си помолила преди седмица, ти за цяла седмица не намери време да си ги занесеш ли? Ако само ще се правиш на жертва хубаво, но със сигурност спестяваш доста детайли. Даже подозирам, че си доста разглезена. И моята майка не е имала време да снове около мен, да ми бърше сълзите в трудни моменти, да ми каже утешителна дума. Семейството ми не беше за пример, особено баща ми. Но това е друга тема. Струва ми се, че в ума си се опитваш да очерниш майка си, че не е била достатъчно добра майка. Колкото е могла, била е. Безгрешни хора няма. Като станеш родител ще разбереш. Бъди благодарна, че те е отгледала, особено сама, вероятно с доста лишения. Не търси в нея вина за провалите си.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: f5a8310677
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе вие не разбрахте ли че проблемът не е в дрехите. Може би авторката е била по-настоятелна в молбата си но може би защото й е било писнало от други неща и това с дрехите просто е било като капка, която прелива чашата.

Авторке на колко си години. Ако си пълнолетна се изнесли щом не се разбираш с майка си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker