Много съм объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Много съм объркана
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1672 пъти
Здравейте,
пише една объркана и изморена майка на три деца. Проблемът е, че в последно време мъжът ми много работи и не ми помага с децата, а в същото време не мога да кажа е изкарал повече пари. Него все нещо го бави в работата, все нещо се обърква, бавен и муден е... За 12 години заедно не мога да свикна с това. ( Иначе е много добър, най-вече за околните обаче. )
И проблемът е там, че в последно време, не стига, че не може да се видим, ами и неговите роднини постоянно го дърпат и го ангажират с техните проблеми, а те в същото време с нищо не са ни помогнали и не се интересуват от нас и нашите деца.
От ден - на ден все повече се караме, изнервени сме, изморени сме...
Не искам да се разделяме, но не мога да приема повече поведението му.
Моля, ако някой може да сподели опит или да даде съвет ще съм много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: c9046c61b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Той не може да си направи сметките и да си нареди приоритетите. Предполагам ти си водещата страна във вашата връзка. Познавам хора, които по-цял ден блъскат нископлатена и натоварваща работа, отделно след работа отиват да работят някъде на частно заробилиса се до уши в работа, децата им растат без тях, а стандарта им на живот е малко над социалния минимум. Просто те са свикнали с тая работа без значение, че е тежка и нископлатена и ги е страх да направят по-голяма крачка да започнат нещо друго, което е за повече пари, но с повече свободно време за личен живот. Все пак имаш с него три деца. Предполагам си го опознала преди да родиш от него три деца. Ще трябва ти да го насочиш какво да прави, седнете и поговорете.





Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5a6b95da1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Може би просто си е такъв - бавен и муден, или има любовница. При всички положения имате три деца, не виждам смисъл от евентуална раздяла.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e2164514f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря за отговора!
Да, действително е точно така! Аз нося цялата отговорност за абсолютно всичко. Здравето на децата(прегледи, консултации - винаги ги водя сама), пазаруване, готвене, чистене, почивки, възпитание, абсолютно всичко минава през мен. Просто вече нямам сили... А в същото време от страна на неговите родители вместо помощ и подкрепа, единствено получаваме оплаквания колко са болни и как нямат пари, а в същото време пият и пушат и помагат на сестра му, че не стига те, ами и за техните родители пак той трябва да отговаря.
Сигурно не съм права - знам, че трябва да се помага на родители и близки, но много ми се събра.
А всъщност лошото е, че не го опознах добре преди да забременея с първото дете, просто всичко стана много бързо, въобще не се усетих, затова сега цял живот трябва да търпя.
Дано Бог ми дава сили и най-вече здраве!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 235f54d1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Задай си един въпрос - какво ще правиш с три деца сама? Да се разведеш е най-лесното, но как ще се справиш финансово? А и колкото и да не ти помага мъжът ти, сигурно помага с някои неща, които ще те затруднят много, ако останеш сама. За мен това, че няма време не е причина за развод. Много лесно взимаш такова решение. Този проблем е повод за разговор, но не и да го зарежеш, реално нищо лошо не е направил против теб или децата. Просто сте много изморени и изтормозени. Ние имаме едно дете и си представям какво ви е с три. Седнете и поговорете. Ако работата не е добре платена, поне да намери друга що-годе пак така платена, но да има повече време за вас. А на роднините, които го експлоатират може да отказва, защото все пак три деца не са малко...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4c60a66481
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Честито! Омъжила сте се за мухльо.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2521919680
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Трябва и почивка, децата на колко са? Хубаво е да ги оставите малко на някой, ако има на кой. Не трябва само да се работи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 235f54d1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Авторке, лошо че не ти помага с прегледи и пазаруване. Аз лично чакам да ме качи на колата и да ме закара до супермаркета. Понякога го изпращам сам и се връща с две големи торби. Както го научиш, но и моят се сеща сам. Поговори с него, че имаш нужда от помощ и не го учи на хубаво.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fedfd7bfa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a7198f54f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   7 Честито, нямаш мъж, а добре опитомено от теб чихуа-хуа. Не разбрахме само дългокосместо ли е или късокосместo?




Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5cb97904f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей авторке, аз също съм майка на три деца под 5 годишна възраст. Моят съпруг също работи тежка физическа работа. Работеше много и не печелеше достатъчно. Преди година реши да направи своя собствена фирма. Тогава се започна с данъци за каквото се сетиш, проблеми с работници, документи и още глупости. Само в неделя почива и спи до 12 на обяд, през деня все на някой трябва да се обади. Вечно няма време за мен и децата и аз също не издържам да седя савсем сама. Живеем в чужбина и е трудно да се напаснеш. Сестра му живее на близо, но не получаваме никаква помощ, ай само се заяжда с мен и не се чувствам комфортно. Отбягвам я.
Ето една случка. Отиваме на басейн тя с нейните деца и мъж и аз с мойте. Дойде една нейна позната и и каза "да не си дошла да гледаш деца, айде в басейна" и наща стана и тръгна. Постоянно намира нещо да се заяде и нейните приятелки.
Та по темата. Говорила съм с мъжа си обаче той не ме разбира. Чува бля, бля нищо повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker