Жена ми ни остави . - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жена ми ни остави .
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 3003 пъти
Здравейте. Моля без подигравки . Кажете ми как да върна жена ни в къщи,намери си работа и излезе на квартира. Всичко почна откакто забременя от мен, започна се едно купуване на роклички роозови дрешки ,панделки,искаше да боядисване стаята с Мини маус да слагаме рисунки ,обаче аз и казах че прекалява и да изчакаме феталната за да кажат пола,тя беше убедена че майчиното и чувство не я лъже. В 5 месец я направихме ,толкова усмихната беше .. през целия ден ,докато не мина половината преглед и доктора каза : Честито,момчета са. Все едно я попари с вряла вода ,остана безмълвна почти до вкъщи и гледаше в една точка ,аз се зарадвах наистина защото честно казано исках продължител на рода. От болницата Надежда до нас до Младост не обели нито дума. В къщи се затвори в спалнята и плака с часове. Почна да се държи студено с мен ,правехме секс все по рядко ,а когато роди изобщо не ми даваше ,оставяше децата на мен и св държеше сякаш им е мащеха ,мислех че като роди ще се оправи,но стана мега мега зле. Майка ми идваше да ги гледа денем ,аз вечер ,тя се държеше сякаш е чужд човек ,непрекъснато плач,истерии и ме обвинява че пола зависел от мен,че и двете деца били като мен ,че за мене всичко ,за нея нищо ,че винаги е искала да бъде женска майка и няма как да го приеме. Мислех че ще и мине,защото наистина я обичам,но един ден просто се изнесе на квартира ,намери си работа и сякаш вече не е обича изобщо,запознахме се когато тя беше на 15,аз на 22,от тогава вече 10г сме неразделни ,тя си остава моето малко сладко момиченце ,но защо постъпи така не зная. Как да я накарам да се върне,това нормално ли е. Какво да й кажа не знам ,четях за някакви клиники в Украйна в който може да направиш процедура и да върнат само ембрион ,които родителите предпочетат. Готов съм да дам тези пари ,само и само да имаме дъщеря и да се върне при нас. Проблемът е че нито ми пише,нито дига .. Обажжа се само да пита за децата понякога и до там . Дали да не се свържа с майка й й да й каже за тази процедура ,за да омекне.. или на психолог ,според вас това някаква депресия ли е,какво да направя ,искам да си я върна тя е моето сладко момиченце.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 698a004d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   Диагноза - злокачествен феминизъм!
Ментално болните от това заболяване подсъзнателно са убедени, че жените са силния пол, те са създали и изобретили всичко, само те заслужават да живеят и да се възпроизвеждат... мъжете са някакви натрапници - "необходимото зло", което едва ли не трябва да изтърпиш, а да си живеят славно женския висш живот...

Няма лечение, брат. Взимай момчетата и бягай надалеч... докато не им е смазала психиката и на тях!
Кажи им, че майка им е загинала при автомобилна катастрофа - да не им хръмне пък на тях да тръгнат да я търсят, че съвсем ще се разочароват от жените като цяло...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cb5e1036d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Възможно е да има следродилна депресия, или якаква друга депресив. Възможно е и вече да не иска да бъде с теб, да няма удовлетворение у тръпка във връзката ви.. Възможно е да си престанал да и правиш комплименти с годините, да си престанал да искаш да и се харесаш, да няма изненада във връзката ви, да е усетила някакъв мъжки егоизъм, който да я е отблъснал.
Изречението ти "продължител на рода" звучи обидно и патриархално, ако си се изпуснал и пред нея....
Клиники с по-леки процедури или ин витро,при които може да се контролира пола на детето има и у нас, има и една в Солун, която много я хвалят. Говори с нея, кажи и,. че много ще се радваш да имате дъщеричка,, а може и две, а тя/те ще си имат двама батковци, които да ги пазят.Татковците се влюбват в дъщерите си.. Жалко е, че не осъзнава каква късметлийка е, че е родила близнаци. Едно раждане - 2 деца.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8f9eaa5c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   И двамата сте супер закостенели. Ти се радваш, че имаш момчета и ще продължат рода, в кой век и в третия свят ли живееш?
Потресена съм от тесногръдитето и на двама ви! Неблагодарници и не приемащи уважаващи Господ какво ви е дал, здрави деца. Милиони двойки по света намат този шанс.
Ако са момичета няма ли да продължат рода. Горките деца с какви тесногръди и ограничени родители ще отпаднат. Българина е вечно мрънкащ, неблагодарен, не приемащ, инат. Така е решил, иска Госпожата момиче и това е, няма съдба, Господ, Божия воля и т.н. И ако се обърне малко и пречупва всичко през това да е благодарен, ще види живота с други очи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6410e577f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Аз като психолог мисля, че става въпрос за пренатална депресия, но от опит съдя, че психиатър би помогнал повече първоначално, защото това е в голяма степен хормонален проблем. Колегата би могъл да назначи изследвания и медикаментозна терапия. След регулиране на хормоните работата с психолог ще е наистина успешна.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 694abdfe58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Малко родители си признават, но разочарованието от пола на детето, е истина и се случва често. Известни са случаи, в които майката облича момчето си като момиче, защото е искала такова; държи се с него сякаш не е от мъжки пол и т.н. Огромен процент го преживяват, разбира се, но явно има няколко, които изпадат в крайности. Мога само да гадая от какво е предизвикана тази лавина, но според мен, раждането на момчета, е катализаторът. Нещо друго се е натрупвало с времето и тя, надявайки се, че ще има момиче, както е искала, е била готова да преглътне "другото", което я е тормозило от преди това. Сега, когато е разбрала, че няма да има дъщеря, тотално е сдала багажа. Самото вманиачаване с подготовката на стаята, розовото навсякъде и прочее говорят, според мен, че е влагала огромни надежди евентуалното момиченце да е нейният смисъл, спасение и призвание, с които да компенсира други липси - в живота си, във връзката си с теб или нещо друго, не знам какво точно. Тука трябва разговор от по-далеч, нещо я мъчи още преди раждането, не изключвам и депресия. Работа със специалист е препоръчителна, ако тя има желание. Във всеки случай е по-добре, че се е изнесла. В това състояние само ще вреди на децата. Странно... аз бих убила за момчета и ще съм доста разочарована, ако имам момиче, но при вас вече говорим за нещо много по-сериозно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5a527a106c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Със сигурност е в депресия, но без нейно желание, няма какво да направиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5a527a106c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Като жена ти казвам, спри да я наричаш сладко момиченце, ами се дръж с нея като с голям човек, който вече е родител и има отговорности. Започни да се държиш и ти като мъж, а не като лигльо. Спри да й вдигаш телефона или й кажи, ако се интересува от децата, да дойде да ги види. Кажи й, че ще заведеш дело срещу нея, че не си изпълнява родителските задължения. Позволил си да ти се качи на главата. Това с ембрионите е абсурдно. Ти си готов на всякакви глупости за нея и тя го знае и за това не си й интересен. Спри да й цепиш басма. Дори поискай развод, ако имате брак. Ако нямате й намекни, че имаш връзка. Направи така, че да разбере, че света не се върти около нея.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fd11a40c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   До 2,
Кое е обидното? Всеки мъж иска да има момче!!! Ако му се родят 2 момичета не прави драми и да бяга от семейството. Това нейното си е чиста...даже не мога да го квалифицирам...ИДИОТИЯ!!!
Чак да остави децата си....
Съди я за издръжка и далеч!!!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6df9856d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Дали не е имала преди още да се потвърди полът на децата намерение да те напуска, но си е представяла, че ще бъде момиченце?
Иначе...ако си се изцепил така "продължител на рода" уф... ами имаш си сега продължители- два броя, ама сам.
Дори нр си забелязал, че жена ти е в депресивно състояние.
Спестяваш важни неща!
Твоето малко момиче се е уморило от теб, това е ясно, но е достатъчно здрава за да знае, че трябва да се отдалечи за да се събере - от децата за да не им навреди, от теб за детокс!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a036abe824
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Стигнах само до продължител на рода и се отказах да чета нататък, напълно я разбирам жена ти защо те е зарязала, правилно е постъпила и дано не се върне.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: abb160c4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Надявам се да е ебавка.
Сериозно, нямам деца, но когато бях в детеродна възраст предпочитах да имам син, понеже мъж се манипулира по-лесно от жена и майка... Не че нямаше да гледам момиче. Другото са лигавщини, прерастващи в умствен дефицит. Та ако тази жена не си ще децата, защото са момчета, то по-хубаво че сте се отървали.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b55b00ae89
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Има майки, които изоставят децата си. И не намирам оправдание за тях! Макар че мъжете, които изоставят децата си, са повече от жените, които го правят. И за тях също не намирам оправдание! Само че тази история "издиша" и като "стил", и като сюжет, така че някак не ми звучи достоверно. Сякаш е поредният опит в този сайт за разделение на половете, принизяване на жените и "начукване на канчето".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 59d23a7edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   До 10. Така е тай-лесно да обвиняваш за всичко мъжа.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fd11a40c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 12,
Радвам се, че нямаш деца..."Манипулирал се по-лесно"...Ти за какво го имаш това дете? За някакъв роб, който да следва безгласно желанията ти ли???? Всеки ден се учудва все повече и повече какви жени има на тоя свят...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3ab84ac578
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Стигнах до продължител на рода и спрях да чета, с право те е напускала.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ffe981755a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ужас, не мога да повярвам. Какво трябва да се е развило в главата и за подобни мисли нямам си идея, но щом тя се отделя от теб - бъди благодарен, явно тя усеща без да осъзнава, че няма да може да ти помогне. Един ден може да узрее, но това е толкова странно, че говори за липса на връзка с реалността у нея - делюзии, фантастичен измислен сват, в който тя е богиня, и ако не се случи според желанието й - значи нешо не е наред, Липса на трудности в живота и преди всичко на вяра в Бог. Радвай се, че момчетата са с теб. След известно време ще имат нужда от баща, но до 7 години майката е мноог важна, надявам се се освести. Кърмене, какво правите?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ffe981755a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Брей, номер три, аз виждам само едно закостеняло отхвърляне и гняв у теб. За жалост не винаги медийната пропаганда е истина. Вероятно дамата си е мислила, че като си поиска момиче, и ще го изпълни - “закона за привличането”, и подобни медийни античовешки алабализми до какво водят. А четейки коментарът ти, съдя, че и ти си жертва на друга медийна пропаганда - че всички мнения на хората преди теб са грешни и само ти си правата. Това е най-симпатичната черта на младостта, но баба ти когато е твърдяла, че мъжете са продължител на рода, тя не го е твърдяла от липса на феминизъм или мачизъм или т. н.. Тя просто е видяла, че биологически хрущяла, ръцете, краката, ушите - са идентични между баща и син. Питай който и да искаш лекар с базово познание - ще ти го потвърди. Това не прави жените по-малко продължители на рода, но там явно има друг закон, който не е толкова очевиден - с любопитство и без предразсъдъци може да се достигне до луната. А с натрапени идеологии, може само човек да си докара заболяване като на горката жена от темата, която си е мислела, че ще създаде момиче само с идеята си. Честно казано, добре че мъжът се е оттървал.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2e3aaef09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Интересна случак ако е истинска... Въпреки че е толкова абсурдна, че сигурно е :)... Според мен - радвай се че си се отървал. Вярно че мъжките стандарти за жена днес са много ниски, реално - да има правилният орган между краката стига... Но тоя екземпляр на който си попаднал...

Принципно поведението което описваш е стандартно за повечето жени, но не чак в такива безумни размери.

1) Повечето жени вярват безумно че имат някаква свръхестествена "интуиция" спрямо другите. Примерно ако някой мъж им харесва визуално, си измислят вече негови качества, и какъв е невероятен любовник, или пък баща и т. н... тотални филми. Явно твоята е решила да се филмира заради пола на детето. Това говори за несигурност в собственият и пол, в комбинация с омраза към другия... Не е здравослно, направо е за психиатър жената...

2) Когато илюзиите им се разбият, жените стават силно раздразнителни, тъй като това удря самочувствието им. Освен това приемат всичко емоционално, като деца. Все едно не си им купил някоя играчка

3) Тъй като жените са неспособни да търсят проблемът в себе си, те си нарочват виновен. Това най-често е "партьора" им, но може и да е някой на работа. И той бива обвинен за всичките им житейски незгоди. Какво прави случая интересен е какво тази твоя жена е намерила за "драматично" в живота си. Разбирам да беше загубила дете, или нещо в твоето поведение да не масва на нейния "филм". Но това което описваш говори за човек който направо е за затваряне в психодиспансер, защото като нищо може да направи нещо и с бебето. Не е добре с главата тая жена, имам предвид повечето от "нормалното" за днешно време.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c493a2260e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Не разбирам аторката. Аз съм мъж и имам брат и майка ми винаги е показвала обич към него и мен. Какво като сме били момчета. Но баща ми ме мрази винаги е показвал своята злобаи егоизъм.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 67fef731e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Щом едното носене на име е за вас "продължение на рода" - господ да пази и варди. Доказано е, че детето независимо от пола си носи 50 % гените на баща си и майка си.. Дали ще е момче или момиче - важното е да е живо и здраво. И двата пола са нужни и имат своите предимства или кусури. Аз предпочитам първо момиче, защото са по кротки и любвеовилни, докато момчетата са по разглезени. Ама ако ми се роди момче, вместо момиче не бих се разочаровала. За мене е важно да е живо и здраво.

Bebivita

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b746fce3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Значи прави ми впечатление, че редовно пусне ли се тема тук, задължително се напада този, който я е написал, а не очевидно виновната страна. И що пък човека да не иска "продължител на рода", както той се е изразил. Ами че то всеки мъж го иска, друг е въпроса, че не всички си го признават. И гледайки коментарите е видно защо. Жена съм, имам син. За мен нямаше никакво значение пола на бебето, а мъжът ми се надяваше на момче. И си го казваше в прав текст. За мен не е било проблем това. Не е въпросът на какво се надяваш, пък то какво излязло. Въпросът е да не си зарежеш детето! Момче, момиче - дете е! Беззащитна душичка е и има нужда от мама и тати! За моето дете единствено съм се надявала да е здраво. Нищо друго няма значение. На автора ще кажа същото - нека да са здрави децата, всичко друго е вятър. Жалко за "майката". Тя реално не е майка. Никаква не е. Думи не ми стигат за такива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 44572f8275
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не разбирам съпругата ти. Много жени с две момчета са искали момиченце, но след като се раждат момченцата, си ги гледат. Една даже и трето роди - пак момченце. Гледа си ги, макар да мечтае за момиченце.
Мисля, че жената ти има нужда от психиатър. Възможно е стресът/шокът да е отключил някакво психично заболяване.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 407c02be67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Да не е магазин за играчки!? Дадохте си поръчката на Създателя!? Ама само за женски пол, иначе другото не се приема! Що за абсурд е това? Все едно чета за държави от "третия свят", само че там не уважават женския пол. Някой специално ли ви пита от какъв пол го искате, русо, със сини очи и т.н. Това е живо същество - човек, личност, със свои желание и чувства. Важното е, че сте искали ДЕТЕ и вие било дадено!
Даже имате две ДЕЦА. Това ви е дал Бог! Какви са тия прищевки относно идентичността на децата. Трябва да бъдат обичани и отглеждани от двама родители! Грях е родител да изостави децата си и не поеме нужната отговорност, след като ги е създал!
Жена на 34 г.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 827e764238
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Това за мен не е майка. Да изостави децата си заради някаква прищявка. Разбирам майки. които изоставят децата си защото нямат пари да ги гледат. Но тази постъпка за мен е непростима. Не е нормална.
Да. всеки би се разочаровал но никой не би изоставил детето си.

Но се съмнявам. че историята е истинска. Един път ти пускаш тема посля тя. Колко теми ще пускаш авторе.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker