Бившият ми мъж ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бившият ми мъж ме тормози
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2277 пъти
Този човек не желае и не може да има нормални отношения, търпя своеволия и вече не издържам.
Преди година и половина, той реши че ще превежда вместо 150 лв, 200 лв. Разбрахме се, всичко точно. Зарадвах се че най-после се е вразумил и можем да комуникираме нормално.
След като се раздели и с втората си съпруга, започнаха намеци към мен, постоянни подаръци на детето, от скъпи по скъпи. Направи си устата да се събираме пак,след отказа ми започна да ми пише по цял ден във вайбър, че си имам любовник, че съм курва и всякакви простотии. От там всяка вечер звъни уж да се чуе с детето, но целта му е друга - да ме провери. След това през деня пише.... след някой ден идва да види малкия и започва да ме тормози. Иначе не го взема за цял ден, само идва за час два в двора ни.При едно от идването си, съседката ми се обади, че има домашни домати един дядо и аз му предложих да поиграят с детето и аз след малко ще се върна, само да отида да купя.Той отказа и каза, че тръгва - тръгна бавно след мен с колата и ме проследи до къщата на дядото, последва обаждане и обиди да се видя каква съм долна курва, че съм ходела за един голям хуй, казах му поне да слезе да си закупи домашни зеленчуци поне да има файда . Тази вечер, чашата преля след поредния мои отказ, той се обърна пред детето, че любовника на майка ти вече ще се грижи за тебе, оправяйте се ! А мен ме хвана, притисна ме и започна да ме целува, не можех да се отскубна от него. Държеше ме и и ме принуждаваше да го целувам, започнах да викам. Той ме пусна и тръгна, на вратата ми каза сега няма да ти преведа издръжка за времето в което съм ти давал 50 лв отгоре, нямаш да видиш нито стотинка. Не ме интересувате изобщо ! Това е толкова подло, не съм очаквала.
Нямам любовник, нямам време за това, сама гледам детето си. Казах му го 100 пъти, макар да не съм длъжна. Предложил на детето да му направи детска и да отиде при него щом съм си имала любовник.
Толкова подлост и мръсотия, чувствам се ужасно !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3e6a966fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не му обръщай вниманиеу, а говори с адвокат, ако ти спре издръжката. Поискай и ограничителна заповед, ако продължи да ет преследва. На детето оясни, че нямаш любовник,и че той си въобразява. Стой спокойна. Ако имаш брат, баща и пр ги помоли да го респектират. Без насилие.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 04301d3c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Еба си глупака. Е това е истински Ганьо, дето тука някои феминистки пишат за всеки един мъж. Тоя е пълен нещастник, обаче. Съветвам те да се съдиш с него и ако не се вразуми и не престава, вероятно и детето му ще забранят да вижда. Абсолютен тъпанар, в най-чист вид.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5fa023299b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Посъветвай се с адвокат за ограничителна заповед. Тоя е откачалник и може да му ескалира агресията.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ff3d187063
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Любовник може да има само омъжената жена! Разведените могат да имат приятел или годеник.
Според мен ти проявяваш прекалено топло отношение към него, заради онези 50лв отгоре и той си мисли, че има шансове да си те върне. Какво прави той по два часа в твоя двор? Той има отношение с детето си не с теб и ти не си му длъжна да му осигуряваш терен за свижданията, още по малко пък да му правиш компания докато той е с детето.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 108060f2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Време е да подадете сигнал за тормоз. Има доста организации, които ще ви подадат ръка. Не отлагайте, още малко и може да стане твърде късно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f4f98b1724
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ужас, и аз имах подобен бивш, сега като чета се ужасявам и се чудя как въобще съм го търпяла. Той се опитва да те провокира и успява. Решението е категоричен игнор. Трябва да прекъснеш всякаква комуникация с него. Да идва да взема детето в дните, в които съда е определил, без да има контакт с теб. Да не ти звъни по никакъв повод освен ако не е свързано с детето. Не му вдигаш. Лошото е, че тоя е толкова прост да говори така пред детето и ще му напълни главата с глупости. Съчувствам ти. Най-добре наистина да си намериш някой друг мъж и да се преместиш при него,да види че не си сама и има кой да те защити, иначе този може и цял живот да те тормози. Или слез на неговото ниво и започни да се държиш като пълна простачка, отблъсни го от себе си, този явно от нормална комуникация не разбира.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: db31172efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Абе днешните жени за нищо не ставате как и да го въртите.Родите едно дете и почнете да си веете байрака

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b41e32cfbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Н 8, тя е свободна жена, ако иска и 5 байряка ще развее. А бившият и комплексар няма абсолютно никакви права над нейния живот.
Нито пък да стои с детето в нейният дом!
Взема си детето за свиждане и си отива у тях!
Явно той е видял, че никоя не му връзва и си избива простотията върху единствената жена която се е объркала да му върже в МИНАЛОТО!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 398b9149e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ей, на такъв индивид и плюнката си не хвърлям. Авторке, кажи му, че, ако продължава ще го съдиш за тормоз и насилие. Да си взима шибаните 50 лв и да си ги сложи някъде. Не позволявай на тоя изрод да се е гвари с теб и с детето. Въобще не му трябва на детето ти такъв баща.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 712b8cc151
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако можеш, премести се в друг, по-далечен град, гаранция ще му мине мерака.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5bcfdadde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бившия е бил комплексар, ама нали тя е излизала с него.
За да излизаш с такъв човек, явно и ти не си по далече от това поведние.
Хората се намират по сходни виждания за нещата

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1849546538
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз ще ти дам съвет, като човек минал през що- годе сходна ситуация. При теб е доста по- зле. Значи той може много работи да казва, но ако спре издръжката да кажем за два месеца, отиваш в съда, подаваш сигнал на съдия изпълнител, че не си плаща издръжката и те го оправят бързо, бързо. Ако реши да го прави този номер често, му казваш, че го даваш на прокуратурата. Неплащането на издръжка е престъпление и може да доведе до сериозни санкции. А ако имаш малко излишни пари, наеми си адвокат и го съди за вдигане размера на издръжката. За целта събирай всички касови бележки, които са с разходи за детенцето, а където може и нещо като фактура. Рецепти от доктора с касови от аптеката си ги събирай. Дрехи, обувки, частни уроци, всичко, всичко каквото се сетиш.
Сега по другия въпрос. Моя беше голям бабаит. Не стига, че си тръгнах, защото го залових в изневяра, Ами и развод не искаше да ми дава. Всеки си има слаби страни. Мой роднина му се обади и му обясни тактично, че ако продължава, ще се разчуят някои неща за него. Знам- долно е, но когато те удрят под кръста- това е начина.
Не знам, ако идеш в полицията колко ще ти обърнат внимание, но провери Самаряни или Анимус. Имат си горещ телефон. Провери опциите да си изкараш ограничителна заповед.
Поискай помощ от роднини, приятели, някой да му налее мозък. Предполагам, че тази негова мания по теб ще изчезне, когато си намери нова жертва. Обикновено така става...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 034743fce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не може да не плаща издръжка. Престъпление е.

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 3a67ec9ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Историята е много стара. Какво се случи през това време? Ти зависима ли си финансово от издръжката му към детето? Можеш ли спокойно да минеш без тези пари? Щом ще прави такива грозни сцени, без да мисли, че тези пари са за детето му, което не е бивше, по-добре изобщо без "помощта" му.

След години ще си търси детето и ще се усети какъв е глупак, но ще е късно вече. Отвратително е да изнудваш майката на детето си с издръжката за детето. Ти с тези 200 лв. в днешно време няма да се къпеш в лукс, те даже не знам и какво биха покрили изобщо.

Жалък, озлобен човечец!

 
  ...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 8dc933dcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Какво се случи авторе

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: 034743fce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Той е жалък да.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker