Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не знам какво да правя
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1750 пъти
Здравейте! Пише жена на 25 години. Сгодена съм от 4 години за мъж по-голям от мен с 4 години. В началото на връзката ни всички от моето семейство го приемаха добре, той се държи добре и уважително към тях. Проблемът идва от баща ми. От няколко месеца насам все ми повтаря че не е за мен, че няма да имам добър живот с него, защото не е много добре финансово, няма свой апартамент и кола. Все ми казва да се разделя с него, че. не иска да идвам у тях с него, и за всичко това има вина и моят чичо който още повече му пълни главата и го настройва срещу годеника ми. Аз го обичам и той ме обича и нямам намерение да го оставя. Страх ме е баща ми да не ни раздели някак, ние живеем заедно от 3 години и дефакто няма как, а и съм пълнолетна, но ме е страх да не му наговори глупости и да ни раздели. Също така се и чудя дали да споделя на годеника ми за всичко това, защото така или иначе все някога ще разбере като не ходим у тях и не си говорят, но от друга страна ме е страх като му споделя да не ме остави заради това. Знам че ме обича и държи на мен, но въпреки това ме е страх, не знам какво да правя вече. Баща ми е човек с който не може да се говори нормално, той науми ли си нещо, няма второ мнение, така че няма смисъл да говоря с него, пробвала съм и си знае своето. Дайте ми съвети, не знам какво да правя и как да постъпя. Майка ми пък много го харесва, но не може да повлияе на баща ми. Казва че няма да ми даде апаратента, защото само с него бил с мен (пълна глупост е и не е показал обратно )... Направо ще се побъркам. Не знам годеника ми как ще реагира на това, чувствам се и виновна към баща ми, защото все пак ми е баща, но не мога да оставя годеника ми, твърде много го обичам, а и нищо лошо не е направил за 5 години, винаги е помагал на семейството ако имат нужда. Дайте съвети, моля Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: bbc2a8f314
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   А ти имаш ли твой апартамент и твоя кола?
Можеш спокойно да кажеш на баща си, аз нямам собствени апартамент и кола, как може да очаквам от него той да има.
Или ако имаш казваш, аз имам апартамент и кола за нас двамата едно жилище ни е достатъчно.
Това "няма да ми даде апаратента, защото само с него бил с мен" не го разбрах, моля да поясниш, какво означава фразата и за какъв апаратен говориш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bc300e4dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Много подло от стрснс на баща ти да те изнудва и накланя твоят живот според неговите очакванив защото евентуално щял да ти дава апартамент. Следващото изискване какво ще е? Какво и колко години от живота си ще плащаш въпросният апартамент? С цената на колко други хора освен приятелят ти? А после с децата ти какво? И техният живот ли ще реди и насочва?
Да си го държи!
Вие сте млади, ще си купите!
Кажи му направо, че не искаш жилището! С това му свършват "козовете"! Ще му остане само да реве и тропа докато съвсем те изгуби...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3c5dc57c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Бил съм в неговата ситуация, точно на вашите години.
Приказката беше пълна, красиво момиче, живеехме си добре, но един ден просто сложи край. Не виждала как биха могли да се развият нещата в бъдеще. Пазеше ме, беше възможно най-кратка, не искаше да ме нарани, но да, фактически ме заряза, защото явно съм изглеждал като нехранимайко. Повтаряше ми че 800 лева заплата които взимам са смешни и жалки. Бях се изучил, просто нямах достатъчно опит и не можех да се реализирам. От тогава минаха 10 години, сега съм добре, повече от добре финансово. Нямам идея какво прави тя ,не ме и интересува, не и мисля лошото, нито злорадствам, но се радвам че не съм с нея.
Баща ти няма право да ти се меси.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a90aa55339
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Извинявай за обидата ,но баща ти е пълен глупак !
Как може да ти каже такова нещо ,пълен материалист.
По-добре ли ще е за него да си с някой с апартамент и кола ,но да разбива психиката ,да те бие ,да пие ,да е наркоман,да изневерява и т.н.,явно не му пука ,че момчето е стока и гледа буквално да те продаде ,а ти дали ще си щастлива майната му ,така ли?
Изобщо не го слушай ,не казвай на приятеля ти ,защото ще му стане много кофти и ще се вкара във филми ,ще му засегнеш егото в някаква степен .
По възможност се изнесете само двамата и по-далече от такива "родители"
М36

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 99b9342b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   За съжаление баща ти е прав, но ще го разбереш твърде късно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 77d5e80a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не му казвай, не е нужно да знае.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2de5e04294
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Избираш - баща ти, или годеника. И избираш и в скърбите, и в несгодите да си до него, винаги. Друг е въпроса - имаш ли самата ти капацитет да го прецениш приятеля ти, или се водиш по чувството на влюбване. Дали си изградена като личност, дали си имала достатъчно трудности, за да разбереш дали приятелят ти реагира на тях читаво.
Ако се колебаеш - послушай съвета ми - отидете на преход в планината. Труден, с палатки, спане на открито. И когато срещнете трудностите там, ще разбереш как ще реагирате и в житейските трудности, дали мъжа ти би се борил, или би побегнал.

Успех ( :

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ae61802c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пари се печелят и апартамент се купува,но добър човек е трудно да намериш.Щом и майка ти го харесва значи е свестен човек.Ако е работлив,умен и предприемчив,значи има хляб в него,не го оставяй.Не му казвай на годеника ти какво говори баща ти,не го оставяй или наранявай заради баща ти.
Щом между вас отношенията са наред,не се поддавай на неговите приказки.Бащите ревнуват дъщерите си и винаги си мислят,че зетя не е достоен за тяхната дъщеря....И на мен баща ми ми е казвал ,че съм можела да си намеря някой по-подходящ вече 33г. ,но съм му свикнала на приказките и не ми пука.
Кажи на баща ти,че заедно каквото ви трябва ще си го изработите и ще си го купите лека полека,живота е пред вас.Не ви трябва нищо от някой.Така е и по-сладко,когато всичко сам си постигнеш....Сподели с майка ти какво те притеснява-тя ще те подкрепи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8399868d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако годеникът ти е млад, има стабилна професия и тепърва ще се реализира, да. Но ако вече е на 30 г. и повече и нищо не е постигнал, баща ти е абсолютно прав. Ще си мизерстваш или ще го теглиш цял живот. Мисли практично.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 046289b135
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Много грозно е това. Аз се сгодих за момче, което беше така и нямаше нищо, но татко никога не е говорил така. Вече сме заедно 13 години и имаме и дете и татко всеки ден ми казва да го уважавам и да се разбираме и да мисля преди да му кажа нещо, защото е добър човек.
Дано татко ти осмисли какво прави, важно е да се обичате!!!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d103036032
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съдейки по написаното вероятно баща ти се притеснява относно финансите на твоя годеник и дали в бъдеще би могъл да се грижи за семейството си пълноценно. От друга страна обаче ти си пълнолетна и сама можеш да си решаваш, така и трябва да бъде, направи избора си и поеми последствията от него все пак животът си е твой и ти си решаваш ;)

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 6df71b4f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Има ли друга причина поради която баща ти не харесва годеника ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker