Отглеждане на едно бебе - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отглеждане на едно бебе
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1605 пъти
Здравейте тук искам да обсъдя една доста спецялно тема с вас, а именно за бебета! Искам да ви попитам от къде копуване неща за вашето бебче, как го забранихте? На колко ходеше на гърне? На колко започна да говори? Как се справихте с провеждането? Какво правите с бебето си през деня? Какво е вашето ежедневие с вашето бебче? Как го успокоявате?

Интересно ми е да чуя повече от едно мнения и само да кажа, че моето бебе е на почти четири месеца момченце и засега мисля, че правя правилните неща, но ми е интересно как да продължа за напред? Какво е полезно за него? Ок ли е да заминем на море края на август? Конкретно за това с морето искам да кажа, ме бебето има много удобен стол за кола, а ние имаме много голяма и хубава кула Honda cr-v 2018 и в хотела има много зеленина, много сянка и има приятна стая. Също така имаме бебефон който стига до далеч и като цяло мисля, че ще се справим? Какво мислите? По всички въпроси! Благодаря, че прочетохте историята ми и моля Ви споделете мнение!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 11994c03ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Има книги за това как да гледаш бебето си.
Повечето въпроси не ги разбрах, защото не зная какво значи "провеждането" на бебе или "копуване......как го забранихте?", но за морето няма проблем стига да не ходиш с бебето на плаж през деня. На плаж с толкова малко бебе се ходи от 7 до 9 сутринта или от 6 до 9 вечерта, през другото време под сянка от дървета или в приятната стая. И не къпи бебето в морето или в обществен басейн за да не го заразиш с нещо, неговата имунна система е много слаба и няма да се справи сама с бактериите и вирусите във водата, в която се къпят други хора. Не виждам смисъл да го водиш на море, защото ако няма кой да те отмени, да погледа бебето, няма да разбереш че си ходила на море само път ще биеш и пак ще стоиш по цял ден или в парк или в стаята, но ако таткото държи да ходите на море отивайте.
Другите ти въпроси са свързани с индивидуалността на бебето и няма еднозначен отговор на колко месеца ходи на гърне или на колко проговаря. С 4 месечно бебе няма какво кой знае колко да правиш през деня, то през повечето време спи, а майката може да чете книга или да се разхожда в парка с количката докато то спи.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a84ab0ebb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Вътрешно усещане е. Синхрон между майката и бебето е. Просто обичай детето си, грижи се постоянно за него и се старай да е усмихнато, чисто и нахранено. Това е напълно достатъчно. Няма един модел. Всеки гледа детето си по различен начин. Е, да, има някакви норми, но те са това, кеото написах първо по-горе. Спането в кола никога не може да замени спането в легло, колкото и модерно столче и кола да имате. Детето е твърде малко за море, ако го заведете го пазете от слънцето с висок фактор на плажно масло /50/ и го дръжте не повече от няколко часа и предимно на сянка. Пазете да не поглъща капки вода, може да стане беля с коремчето. На тази възраст морето е повече за вас, малкия само ще ви придружи, но поне го пазете.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 60e8e0909a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Мъко моя, земеделска...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f4f2386e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Изобщо какъв е смисъла да се води такова малко бебе, на което всичко му се стирилизира на море????
За всичките ти въпроси говори с личната лекарка.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b1ad0d971d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Aбе, как 4 месечно бебе ще го излага на слънце,че и с фактор да го маже! Че и да не му влизала вода в устата -няма място в морето това бебче!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c048afe1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/decata-do-3-godini-ne-trqbva-da-se-vodqt-na-more-1573906

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cd0bd99c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   1. Питай в бг-мама.
2. Проверявай си правописа, че много куца. С речник ще трябва явно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 76bac049d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тъй-тъй, номер 1, "майката може да чете книга... ", ама не е сигурно... Иначе много хубави съвети даваш, но като гледам положението какво е — няма смисъл.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 31f5c07ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първо ще ти отговоря на въпросите. На гърне проходи твърдо на годинка, но и на 10 месеца се справяше прилично, а това стана, защото още на 6-7 месеца го сложихме на гърнето. Започна да говори рано, защото още от малък на 4 месеца четяхме много книжки и пяхме песнички всеки ден. Това помага много. Какво правим ами играем си през повечето време или четем книжки. Ще ти кажа ежедневието му на четири месеца. Става хем сутрин в осем ядеше и излизахме на разходка. Разхождахме се до 11:30 и после се прибирахме, като повременна разходката спеше от десет до единадесет и половина, а преди да се прибереме ядеше. Обикновенно след разходка играехме на активната гимнастика, малко тути бау, гимнастика и завършвахме с танци на песнкчки. Някъде към един и половина си изпиваше млякото и го слагах да спи. Заспиваше бързо и това ни беше най-дългия сън (2, 5) ако се събудеше по-рано от четири отивах при него и си лежахме на леглото за да свикне, че по това време всички деца спят. След като се наспи играеше на активната гимнастика и после ядеше след ядене пеем песнички и си играем. После между шест и седем излизаме да разходим кучетата отново и той спи докато се върнем, а тя е между 45 минути и час. После си играе с баща му докато аз направя вечеря той яде к ние ядеме, а към осем и половина му правим вана за да по е да се изкъпе и после да му направим хубав масаж и лека гимнастика за да си ляга и към десет и малко заспива! Това мисля, че е перфектно за едно четири месечно бебе.

За въпроса към морето ние го заведохме на четири месеца близо пет на море и беше супер. Ставахме към осем и си взимахме шатра за да може той да спи. Имахме мини вентилаторче което работеше на батерии и му го включвахме. Бяхме му взели малък басейн в който го разхлаждахме и един пояс с крачета и незнам какво казват всички, но ние го вкарвахме във водата и нямаше никаква инфекция. Мен като бебе също са ме вкарвали, а съм си добре. На и го редовно с слънцезащитен и носи много неща. Най-вече крем срещу комари 0 фенистил крем за изгаряне, капки за нос и нещо за диярия. Задължително вземи количката, кошарата и много дрехи. Удобния стол е предимство което определено би ви било от полза! Късмет!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6803665169
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мисля, че сте разбрали правилно темата. Първо той ще е на пет месеца когато ще ходим на море и второ аз се интресувах за вашите деца и какво сте правили вие със тях, а не, че искам съвети за утешаването и ходенето на гърне. Просто ми се щеше да поговоря с някой с бебе понеже всичките ми приятелки все още си нямат. Все пак съм само на 22. Много благодаря на номер 11 и номер 1. Моето ежедневие е много подобно, а само да кажа, че столчето за кола има функция са бъде легнало. Ще се радвам ако някой ме е разбрал. Много благодаря!
Авторката

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6803665169
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм номер 11 да допълня нещо когато беше в коремът ми, а аз бях в 7 месец му пусках бебешки песнички и по-точно зайченцето бяло, а когато се роди всеки път щом се разплачеш в започвах да му я пея и той сякаш си спомняше и се успокояваше!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b5aaac63dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Гледай по "Евроком" "Училище за родители" или в You tube канала им! Там има всичко!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d2b6b6316b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако коликите са преминали, дерзайте :) Няма никакъв проблем да се ходи с бебе на море, когато не се стои на плажа през деня и се набляга на сутрешни и привечерни разходки. Да не забравяме, че по Черноморието също се раждат деца :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker