АХ МЪЖЪТ МИ....... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

АХ МЪЖЪТ МИ.......
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 5016 пъти
Здравейте! Ще бъда максимално кратка. С мъжът ми сме заедно от две години, женени от половин година, с две кратки раздели зад гърба си,които не влизат в тези две години,да кажем около два месеца са двете ни раздели. Аз съм на 25,той на 35! Да,точно така. Има апартамент, чисто нов и почти обзаведен, без кухня и без климатик,но всичко друго си има и кола,стара,раздрънкана,от 1997 година,но пак кола!!! Благодарна съм,че поне има кола,за д ме кара,все пак е мъжът ми и като не ме издържа и не ми дава пари,ще ме кара,даже трябва и да ме взима. Красива ,слаба и млада жена съм,искам грижа и заботливост от мъжа,мъже сте все пак, мнооогоо силния пол. А аз съм прекалено нежна,с детско излъчване и твърде крехка и на визия и на вид и по характер. Оправна,но нежна и сладникава. Искам мъж,който да ме улеснява , не само да ме обича. В противен случай ,е нежен като мен и няма достатъчно сила,за да носи жената на ръце,вместо това доказва сила,дето няма ,плюс комплекси,които има и ги избива в съревнованието си с нежната половинка. Нормално ли е,да ми натяква,че съм нищо,че съм беднячка,скъсанячка,защото нямам кола,нито апартамент,нито къща,нито пари,да отделя 1000-1200 лв за луксозен апартамент под наем,всеки месец. Всеки ден, защото изскочила с гол задник,защо нямаш апартамент,защо нямаш пари,защо работиш за 800 лв заплата? И защо родителите ми,не са ми оставили апартамент,кола наготово и пари,за да съм си намерила мъж, за мъжа било важно жената да има апартамент, нейн, обзаведен,пари за дете,пари за него и за нея си,кола и пари за колата... Ами кажете вие,нормално ли е , при положение,че всички знаем,че мъжа е наложително да има апартамент,пари и кола,но не е задължително ,а за жената даже не е наложително!!! Ние сме домакините вкъщи,мъжът работи повече от нас,мъжът върши физическа и тежка работа,мъжът приютява жената,мъжът осигурява апартамент и пари за жена си и детето, семейството си,което е създал като мъж. Мъжът носи парите вкъщи. За какво е мъж иначе, за какво е мъжки пол, за какво е силния пол,силната страна ,защо по дяволите е мъж иначе? Не е задължително да има апартамент,кола , пари ,злата и т.н ,може да живее под наем,без кола ,без книжка дори,но трябва дори с малко ,да осигури жена си и той да дава парите главно. Е,ако взимаме еднакви заплати,е нормално да делим разходите. Но не и да не работи,не и да чака на жена си и родителите й, не и да иска апартаменти,пари и коли от жените. Мъж златотърсачка и меркантилка ,тип малка женичка ,ощипана госпожица , е много по-смешно и жалко от жена златотърсачка и меркантилка и е гротескно. И още нещо - доказва как не е никакъв мъж и нищо не може да направи,щом изисква и разчита на много нежния и на много по-слабия пол - ЖЕНАТА. А ,кажете вие какво мислите , да не се мъчи да манипулира и да промива мозъците ни на мен и на моите родители само,защото според него,никой не мислел като мен. Специално ще му покажа ,всеки един коментар и да видим кой какво мисли по въпроса. Успех!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 66

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 826a3cdfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Звучиш ми точно като някоя меркантилна кифла, която си мисли, че някои и е длъжен, а предлага насреща само 1 нещо между краката си. Ти какво ще му предложиш? Ти ако си интелигентна, самостоятелна, имаш представа какво искаш( ама не материалното) и си се изучила няма да мислиш по този начин!!! Остава....да, това между краката...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f2a5f6a8b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Къде ти беше акъла преди да се жениш за този?! Апартаментът ли зяпа, органа му? Хем по-дърт, хем злобен. Барем климатик да си беше сложил в апартамента, 21-ви век е.И какъв ще е да е тоя дом без кухня? Няма отделна стая ли, или обзавеждане?
Не е никак нормално да ти натяква. Компрексар. Как му носиш фамилията на тоя не знам. Като има изисквания, да види първо себе си. Като иска милионерска щерка, няма да кара 30-годишна трошка и да няма климатици у тях си, нито пък ще я обижда. Сигурна съм, че и го превъзхождаш визуално и по образование. Типичният грозен, застаряващ мрънкалник.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 197c11de3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Тази тема е провокация и много вероятно - писана от мъж - как тъй - тя не го харесва, щото колата му е стара, той не я харесва, щото била беднячка, пък - женени - елементарна логика ѝ липсва на тая история.
Ама най-вероятно ще разбуни духовете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8b61bd07e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Един за друг сте точно. Какво повече да кажем.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bdbbdba0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Младите момичета не знаят думата заботливост, и не я употребяват!
Това е писано от човек на години!

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7f4f81981d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Според мен мъжът ти тук с право натяква, защото ти имаш неправилен подход към него. Имаш прекалени изисквания а не предлагаш нищо насреща.
Ако смяташ че мъжът е силния пол и е по главния, би трябвало да приемеш, че си по низша от него, да приемеш той да те командва а ти да мълчиш и да изпълняваш без да имаш изисквания, да режеш салата да носиш бирата от хладилника и да мъчиш.
Ако смяташ че двамата с мъжа ти сте равноправни човеци с равни права на мнение, би трябвало да нямаш изисквания към това което той е съградил преди брака и да се стараеш наравно с него да постигате материално благополучие по време на брака. Да се стараеш да съберете пари за по нова кола за ново обзавеждане за онова което ви липсва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3e1efeaaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Заботливост,а?Намирисва на руската школа.Прашен дъртак издухан отвсякъде се опитва да спечели малко внимание,но ще бъде опухан като пършив котарак лсед схватка.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6dd05b4594
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Мъжът трябва да ми предлага,аз съм красива и млада и той е силния пол,длъжен е да ме кара и да се грижи за мен,аз съм нежната,жената,не съм мъжът,не съм силната,не съм главата на семейството. Меркантилна съм за душманите, ще режа салата,ще готвя,ще мълча, предлагам му вярност , въпреки оплакванията миз грижа, подкрепа , толерантност , грижа към детето със сигурност,което и двамата искаме да имаме. Извинявай,ако сама трябва да се карам,без мъж,без кола,без да ми помага с тежките неща и да ме приюти в апартамент,по-добре да ида да си направя дете от донор и да не се занимавам. Вие ,комплексираните мъже , мислите,че като не ви предлагаме адски силен интелект и три висши образования , сме длъжни да сме наравно с вас , да ама не, мъжът дава парите,аз съм домакинята ,меся и гледам децата ни,това е правило и е факт. Любов има , но мъжът е силния пол,главния , трябва да държи на положението си и да ръководи,да подарява цветя,рози,да кара жената с колата,да й помага по стълбите от обич,а жената да го слуша,да го гледа в очите,да изпълнява и да му предложи истинска любов и отдаденост. Вие глухи ли сте, паранормални ли сте , заспали ли сте, какви сте,че не искате да надминавате жената ,ами и ние да ви даваме, предлагаме, с*рем за вас и прочие ???

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 83a600558d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нетът е пълен с обяснения на рускини как мъжът е длъжен за всичко. Като сложа и думата заботливост и ми намирисва на измислена история или от някоя мома с руско самосъзнание.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6e099850ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Той трябва да е заботлив а ти - да си опрятна, нали така? :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5ef8a0c28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Текстът категорично е писан от рускоезичен човек. Авторке, ако си от Русия, просто сподели, за да знаем с кого общуваме. Тук няма значение кой от каква националност е, важното е да сме откровени един към друг, за да можем да си помагаме. Българският ти, като за чужденец, е отличен, между другото!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e39e2523a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Нищо не се разбира от това, което си написала, освен че чакаш всичко от мъжа а ти можеш да предложиш само една .... Не е нормално мъжа да не работи и да кара кола на 30 г, не е нормално да няма кшиматик в жилището, не е нормслно и да ти натяква че вашите не са ри купили... Що за простотия?! Но не е нормално и твоето отношение - ти искаш мъж роб, а не предлагаш нищо в замяна.
Ама как сте се взели.. Приказна двойка сте просто! Ограничен дъртофелник, че и злобен, с меркантилна кифла! Чудни сте!
Ж. 30г.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6dd05b4594
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Да, руски корени имам. Как познахте,вие сте прекрасни просто! И по дяволите,всеки от вас ми пише,какво предлагам на мъжа? По-слабия пол,да предлага на по-силния какво и защо,при положение,че мъжа е главния и силния пол ,защо да иска нещо от по-слабия ,това е смях? И все пак,какво трябва да предлагам,за да е такъв хайде кажете,не знам,не ми идва на ум,какво трябва да е туй предлагано женско нещо?!?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6dd05b4594
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   И още нещо - доказва как не е никакъв мъж и нищо не може да направи,щом изисква и разчита на много нежния и на много по-слабия пол - ЖЕНАТА. Такива ли сте мъжете в България,че искате и вие от жената и слабия пол,да ви предлагаме на вас,силните ? Рускиня съм,с дълга много руса, естествена коса,красиви светли очи и кльощаво тяло,плюс висок ръст. Даааааа,хаха!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 18eddcc5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Изискванията към мъжа ти ги разбрахме. Интересно към баща си, който бил беден, както пишеш, имаше ли същите изисквания- да те вози на кола ежедневно, да има климатик, да ти осигурява достатъчно пари, луксозен апартамент, на майка ти- също. Нали и той е мъж?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2925d0d77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мразиш ли баща си?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 86348c19e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Хахахаха, рускиня, която се мисли за принцеса и е с претенции до небесата :-) Класика в жанра :-)
Ами кифла си скъпа, меркантилна кифла :-) Мъжът ти бил длъжен да прави какво ли не, а ти само да пърхаш с мигли и да си отваряш краката. Ми като е правило и факт, защо не си стоя във великата Русия и не намери мъж да те носи на ръце както искаш? На голия ти задник имаш големи претенции. Красива и слаба била! След десетина години няма да си нито толкова красива, нито толкова слаба, тоест твоята стока, което се опитваш да продадеш скъпо, се разваля с времето, така че инвестицията в теб не е рентабилна дългосрочно :-)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e91567f66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз също съм красива, слаба и нежна и за разлика от теб съм родила и две деца, имам образование, нещо което ти явно нямаш и професия, още нещо, което ти нямаш. Ти като нямаш деца, за каква домакиня се представяш? Да пуснеш пералнята, да оправиш леглото и по цял ден на телефона и после ох много съм нежна не мога. За мен ти си мързелива и глупава, но с огромни претенции. Ти какво ще му предложиш на твоя мъж? Той с право ти е казал, като нямаш пари да си купиш апартамент, да искаш от родителите си, защото те са те възпитали такава мързелана. Кажи ми като станеш на 40 и вече не си слаба и красива, на базата на какво ще ги имаш тези претенции?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1b30170fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Авторке, колко си злобна, меркантилна и каква готованка си само!

Нали казваш, че мъжът ти плаща 1200 лв. за апартамент под наем. Не се разбира освен този, друг апартамент има ли, който да е негова собственост?

Нали това ТОЙ го има? И кола има, макар и раздрънкана.

А ти къде си?
Къде са твоите активи?

Мъжът ти е АБСОЛЮНО ПРАВ ЗА ВСИЧКОООООО!!!!!

Защо жените учите наравно с нас в училища и университети?

ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ВИ ПЛАЩА ДЪРЖАВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ? ЗАЩО? ЗА ДА МЪРЗЕЛУВАТЕ И ДА БЕЛИТЕ КОМПИРА ДОМА И ДА РЕЖЕТЕ КРАСТАВИЦАТА, ЗАТОВА ЛИ? Че това всеки го може. Като добавиш, че и всяка жена е родена с една миризлива п*тка, то ти какво толкова му даваш на твоя мъж? Или той щото е мъж, трябва да ти е като роб и банкомат едновременно?

Защо вашите не са ти осигурили нищо, след като си се омъжила? Вече имаш семейство! Те защо не са ти помогнали материално?

Къде е твоят апартамент? Или обзавеждане? Или ако нямате, защо не са ти дали пари? А?
А сега му пилиш на главата НАПЪЛНО НЕЗАСЛУЖЕНО!

Апропо, речникът ви абсолютно се препрокрива на всички женички, НА ВСИЧКИ! Темата ти е писана по калъп! Така биха се изказали поне 95% от съвременните жени, независимо дали са рускини, българки, „украинки“, молдовки, немкини и секви там вкиснати сливи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: be6474c59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   Аз съм българка и мисля, като теб.
Мъжа е силния пол, Бог го е създал, зада се грижи за по-слабия пол. Защо иначе да се нарича "глава на семейството". Един лидер не мачка, а върви заедно с теб. Даже и прави повече неща, нали е лидер и има качествата.
Разбира се, при всички двойки е строго индивидуално. Седнете и говорете кой какво иска. Но според мен този нее зза теб. Бягай докато не сте направили бебето, че после ще има да ти натяква и за него. Ужас!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e39e2523a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Като си рускиня трябва да знаеш архетипите на жената. Жените дават на мъжа чрез секс и домакинстване. И получават от него финансова подкрепа, подаръци и стабилност. И ако ще да е да убие хлебарката в ъгъла от която много те е страх!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 38797c8c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ужас - по-слабият и по-нежният пол означава, че не можеш да вършиш същия тежък, физически труд като един мъж, не че не можеш да се образоваш, да работиш и да изкарваш пари. Ти си егоиста и той също е егоист - и двамата чакате на някой друг вместо да се обичате, да се уважавате и да работите, за да постигнете нещо заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a7dc418f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Добре, че нямам намерение да се обвързвам.Положението с жени като авторката е страшно

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: aada13b5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   2, ама те точно дъртаците са най-злобни с жени с около 10 години разлика. Има случаи нищо от гореописаното да няма мъжа, жената да е с външност, подобна на авторката и се започва - защо майчинството не ти е 900 лева, оправяй се с всичко сама, какво постигна, какво направи, е, един апартамент ще оставиш на детето - голям праз..... Млада жена около дъртак трудно процъфтява, обичат да мачкат и другия все да е отдолу.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 826a3cdfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   До 23,

Тогава ще си стоиш в пещерата, упс апартамента без климатик и ще харчиш това, което изкарва мъжа ти. Ако не стига за климатик, то няма да имате климатик.
Ако все пак решиш да поработиш и ти, а той да си отдъхне и да спестите за климатик...ще имате климатик.
Другият вариант е да го зарежеш и да си търсиш някой по-богат... Ама да знаеш, че те богатите не берат доматите с колците и някаква повлекана, която само ще им харчи парите, отиваш в дневничето с бройките и откъдето си

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 03bec88f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Рускиня, която да не знае какво може да предложи на един мъж е жалка, патетична история. Целият свят знае, тя не знае! Интересно, девушката защо не си търси мужчина в жестока женска конкуренция - всите руси, нежни, синеоки, слаби и всеотдайни в някоя северна деревянка с къща с пръстен под, а пита за климатик?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 03bec88f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Марш в степная Рус. Стага хаби нашите мъже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 45cc910e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Истината е, че жената е тази която трябва всичко да прави и да не мрънка.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4a65dbbb32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Нито е нормално, нито е кавалерско да те обижда и да ти натяква. Ако историята е истинска, то предполагам че вече си се убедила, че не става за мъж, което означава, че ще останеш с него докато вземеш гражданство и после всеки по пътя си. Внимавай само да не забременееш.
Нещо ми се струва обаче, че става въпрос по-скоро за измислица. Най-вероятно дори не си жена.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 09a7c0a4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Може ли да се одобрят ,още коментари? Благодаря много и предварително!!!

Мод: а можело и да сме любезни.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 09a7c0a4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   31. Да , жената е домакиня , готви,чисти,пере , гледа децата , целодневна домакиня,прислужница и детегледачка. А мъжете,гледаме и осигуряваме финансовата част ,парите и сметките , покъщнината. За това са създадени МЪЖЕ. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ФЕМИНИСТКИ,МЪЖ,ПОСТИГНАЛ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ,ДА ГИ ВЗЕМЕ В НЕГОВИЯ АПАРТАМЕНТ,ДА ПЛАЩА СМЕТКИТЕ ЗА ДЕЦАТА ИМ ,А ТЕ ДА СА ВЪВ ВЕЧНАТА РОЛЯ,НА ДОМАКИНЯ, СЪПРУГА И ЗАЕТА С ДЕЦАТА МАЙКА,ДО Ж-И-В-О-Т !! ЦЕЛУВКИ.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 18eddcc5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Като не ти харесва- чемодан, вокзал и МАсква. Оттам в родная деревня. Там всичките избушки са с климатици.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 09a7c0a4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   22,такава омраза и злоба към жените,със сигурност е от самотен,нещастен и разочарован и/или зарязван и източван,от ЖЕНИТЕ МЪЖ.. С такова зловещо и грубянско държание към жените, сам ще останеш,жена няма да имаш или ако имаш(късметлийка, евала), то тогава тя ще си отвори краката пред всеки срещнат,само и само да не си ти и да не обича теб. Няма обиди,няма псувни,няма клетви. Споделям мнение и истина. Намери си скромно,кротко и красиво момиче,което или изцяло,или поне донякъде търси любов,романтика и взаимно уважение и постигане на нещо в една връзка,взаимно постигане на нещо хубаво,за двама ви и от твоя и от нейна страна. Не бъди уродлив злобар,укроти се малко и се научи да спечелваш и обичаш свестни,скромни,поне донякъде и да не забравя ,красиви и слабички жени. Успех;)))))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ba62df6575
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   Авторке, аз съм завършила в Москва и съм се нагледала доста на нереалистичните очаквания на рускините към българските мъже. Виждала съм: тя руса, нежна, със замечтан поглед и плитка, една такава героиня на Тургенев.... той: чист циганин от Филиповци. Но в нейните очи е просто мургавият принц, който ще я метне на коня си и ще я отведе в чуждоземското си царство. И се озовава насред катуна! Ами, честито! Виждала съм и друго. Той - от добро семейство, дипломиращ се в МИО, бъдещ дипломат, тя - пак с плитката и небесния поглед. И два дена след подписа се превръща в яка колхозничка, това, на което му казвате "стерва", пълнеща бидони "с капустой и памидорами", посреща мъжа си като люта чума и не става човек у леля си на гости да я заведе, камо ли да се покаже с нея в прилично общество. Ясни сте ми от началото до края, вижу вас насквозь! Аз обожавам руската култура, преподавам този език, т. е. тук за каквото и да било предубеждение не може да се говори, но ти си станала жертва на нереалистични мечти, че щом минеш румънската граница и нататък цари вечно щастие и охолство. Съчувствам ти. Но момчето - твоят съпруг - толкова може, това са му ресурсите. Не е прав, разбира се, толкова директно да ти го казва, но вероятно просто иска да ти втълпи, че на вас такива са ви възможостите и че той толкова успява да осигури и не е редно да го упрекваш, при положение че и ти толкова можеш. И аз нямам климатик в къщи, и нашата кола е стара, и ние рядко си позволяваме ресторант или пътешествие, но никой не смята другия за "силния" или "слабия" пол, който му е длъжен. Живеем с това, което и двамата имаме. Да, мъжът ми е по-силен чисто физически от мен. Ами ще премести гардероба, но аз с четката ще боядисам стената зад него, след като не може да си позволим да платим на бояджия. Надявам се да ме разбираш.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 83a600558d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Най-известната руска женска мантра - “ОН ДОЛЖЕН“.
Не че и при нас я няма, ама като гледам там какво е, ми става жал за руските мъже.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 09a7c0a4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Мъжете трябва да постигнат сами всичко,за да обезпечат жената и детето им,по мъжки. Апартамент,под наем или техен,къща,кола и добра професия - за жена и дете,за да имат ХУБАВА,ДОБРЕ изглеждаща жена и красиво дете от нея. Останалите ,мъже,които разчитат на пари, апартаменти ,къщи и коли на жени, кой ги знае какви прошляци са по външност и способност, тези "женчовци мъже" и жената колко е зле,грозновата,дебела,пълничка ,мекичка, запусната и как никой няма да я вземе,без да има като мъж,кола и/или апартамент. Пази Боже. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d418654539
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Авторке мъжа ти е прав. Гола си като партизанска пушка и трябва да наведеш глава и да мълчиш и да изпълняваш, ако не искаш от утре да си клошар. А ти си отворила уста като ханджийска порта и въпрос на време е и да те изхвърли и да си потърси равностоен партньор, от колкото да търпи някоя си сополана, която предлага само една вагина и едно дълбоко гърло в замяна на доживотна издръжка.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 32a98f2c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   " А аз съм прекалено нежна,с детско излъчване и твърде крехка и на визия и на вид и по характер. " - за съжаление и с детско мислене, като за 25 годишна жена!? Ако не си промениш мисленето, скоро ще омръзнеш на баткото. Стани зряла жена!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 920fe090fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   37, респект!
Много точно описание на ситуацията! Имах неблагоразумието да се оженя за рускиня. За кратко, но достатъчно ...
С втората ми съпруга (българка) борим живота като вас. Постигнали сме каквото сме успели ЗАЕДНО!
Да попитам авторката като е толкова вървежна, защо се е насадила на въпросния господин? Защо стои (и се връща периодично) при него?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 952587300c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Чингиз Хане , боли ли те дупенцето още?

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 952587300c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Защо се заяждате с Чингиз Хан, какво е виновен,че тук се прави на забавен ? Вижте се вие,колко сте безотговорни и мързеливи! Я ходете и работете!!!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 952587300c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   42, Защото я мързи, да си намери друг, подходящ и мъж, отговарящ на всички нейни критерии и не иска да си губи времето, с господа, които не са нейния тип, защото добър, заможен мъж, който да ти дава апартамент на готово, негов, хубава кола и да ти направи дете от любов по теб и колко си хубава, нежна, слаба и РУСА, трудно се намира. Много трудно се намира такъв господин;). Цяла година срещите й ще са пълен провал и ако наистина има такава визия, такова мислене и детски начин на говор и изразяване, само секс и секс ще вижда от тези мъже... Най-много да й направи детенце някой шльоко на 25-26 годинки, който също като нея, няма кола и апартамент и живее с мама и тати. Да помагат финансово за бебето и да ги "оженят".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9e42a8339f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Момиче, ти си разглезена кифла, а той е смешник, който се съмнява, че умее да обича, щом натяква какво имаш и какво нямаш. Просто сте мила родна картинак и двамцата. Но ти определено имаш мислене на лигава ученичка. Ако не се вземеш в ръце, с който и мъж да си, файда няма да има.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c5ff110264
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   46,прекалено красива съм и се старая в леглото,грижовна съм,защото часове наред го галя и му готвя. И той ще ме издържа. Никакви пари няма да давам и добавям към вас и вашият дом,мъже,защото съм красива,много красива,слаба и секси. Да ви стига,тва е. Иначе отивайте при обикновените панелджийки ,без грим,с кафеви коси и анцузи и еднакви ,български физиономии. Ама и аз съм грижовна и аз готвя. Искам подаръци и да сте ми до г*за,ако сте ми мъж и да ви се глезя. От авторката,рускинята,русата ;)

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c5ff110264
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Може да не искаме да се взимаме в ръце !!! Защо сме жени,защо сте вие мъжете? Силните да носят нежните ,на ръцете си!!!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c5ff110264
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Брей,какво ще кажете,драги събратими тук,за това 25 годишно момиченце ?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 18eddcc5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Алооооу, Кифльо, къде си? Айде, почвай, че тук има една руска лапша за приземяване!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 38797c8c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Аз ще кажа, че ме е срам от такива жени - егоистки и готованки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6dbda40519
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Ако наистина е чак толкова красива една жена,да си намери богаташ. Като Светлана Василева и Гущеров например.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6dbda40519
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Чакам Кифлоприземителят,да приземи една кифла. От авторката!!!!!

 
  ...

1-50 от 66
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker