Проблеми в семейството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблеми в семейството
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1806 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 28, мъжът ми е на 37. Нямаме брак. Имаме дете на 6г. Заедно сме от 9год. Както във всяка връзка отначало всичко е цветя и рози, но после всеки си показва рогата. Аз съм много спокоен и търпелив човек. Той е по-нахъсан от мен, но и много изнервен. Точно в това е проблемът. Постоянно недоволства от това, че аз вземам 600лв заплата, а той 1100. Натяква ми го. За най-малкото нещо избухва. Аз се стремя всичко вкъщи да е наред, ходя на работа, гледам си детето, но това нещо не се оценя. Все той е правият за нещата. Стигна се до там, че заради това негово отношение аз спрях да имам желание за секс с него. Правя го някакси по задължение и точно поради тази прична усещам в него съмнение, че може да имам лбовник. Проверява ми телефона, като закъснея малко веднага защо съм закъсняла и търпя всичко това единственно заради детето. Говорили сме много пъти, има някаква промяна за кратко време и после пак е същото. Знам, че сега ще кажете защо не си го оставила преди да имате дете. Ами защото все се надявах, че ще се променят нещата, но уви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2c9bd76b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Най-глупавата идея е, когато връзката не върви, да си направите дете с надеждата, че проблемният индивид ще преживее някакъв катарзис и ще се обърне на 180 градуса. Детето е резултат от разбирателство и добри отношение, а не тепърва да оправя проблемите на майка си и баща си. Но както и да е... Ако има къде да отидеш, се изнеси поне за някакво време. С 600 лева трудно ще се оправиш сама с дете, помисли за по-доходоносна работа, ако ще и да е по-нискоквалифицирана. Явно с разговори не става, пробвай да си събереш багажа и да вземеш детето. Ако пак не се вразуми, го напускай при първа възможност. Млада си, имаш си и дете, той да му мисли сам и гонещ 40-те.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a430735afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ти не можеш ли да публикуваш една щастлива, весела история ами все плюеш по мъжете. Брей, все мъжете ти са виновни за всичко. Покажи и твоите недостатъци как постоянно мрънкаш за щяло и за нещяло. Няма добър мъж за теб, а ти винаги си добра, интелигентна, срамежлива, печелиш повече от мъжете, даваш си парите по тях, а те все са груби с теб. Ти както се описваш то и принц на бял кон няма да ти хареса. Ти си голямо мрънкало. Йък.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 500b47fc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И кво те 1100лв не са много, нали той е мъжа трябва да внася вкъщи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5cc8f2dcd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Питай го той защо работи на толкова ниска заплата при положение, че е доста по- възрастен от теб, би трябвало досега нещо по-сериозно да е направил в живота си. Освен това има и семейстео, има жена и дете.
Не да си проектира неможко върху теб, ами да си стяга задника и да кара някакъв курс поне за преквалификация.
Без него по си по-добре. Той да му мисли.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5cb7034157
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   С тази смешна заплата, не знам какво се прави на важен.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 79772024d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кажи на мъжа си, че е време да намери по - добре платена работа ,за мъж малко пари печели.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cc4cbf2454
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Показателно е последното изречение на авторката... По този повод има една много вярна констатация: преди брака мъжът вярва, че жената ще си остане все същата, жената вярва, че мъжът ще се промени - накрая и двамата са излъгани.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7902d6b3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 1 умрях от смях от теб с тия хуморестки, че авторката била млада, а мъжа и е бита карта видиш ли. На 28г. с дете от тук нататък вече кандидатите ще и бъдат само за ,,чук и бег,,


А той на 40 може да си направи не едно, а още две семейства, ако реши. Защото детето остава по принцип при майката, а бащата си е свободен.Иначе историята е за поредната направила погрешната преценка за баща на детето и ,което по всичко изглежда, че ще расте без баща.А той сега нервничи и си го изкарва на жена си, защото е осъзнал, че е некадърник и не може да се погрижи с тия 1100 лева за себе си, ка моли за жена и дете.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 178c57b4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8 е, защо да няма, мъже самотни бол... Все някой иска семейство, дори и жената да е с дете. Има много жени с втори мъж до себе си, а имащи дете от друг.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 01a21a12e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чин(ен)гъз, той с едно семейство в което има една жена работеща и едно дете не може да се справи, че други можел тепърва да прави. Не знам как да се смея - хахаххах, хуахуахуа или буааахахаха
Мъж неудачник като съпругът на авторката, набиващ на жена си защо не работи за повече пари при положение, че той самият, много по-възрастен от нея дори не може да отлепи от 1100 лв. Набива и на нея собственият си мързел, липса на амбиция, липса на инициатива, комплекси... Ама някоя друга можела да го вземе за семейство, даже две можел тепърва да си направи...май в смеха се включват и задните ми части. Такъв трябва да е доволен, че въобще някоя го е възпроизвела, че си го и търпи около нея.
Иначе то и тук се вижда колко мъже с години не могат да създадат връзка. Някои се развели защото нали мъжът можел после даже и по няколко жени да върти и си стоят с пръст в устата сами и се чудят кво стана "къде са жените, що не ми връзват" и почват да досаждат на бившите просто защото други опции се оказва, че нямат!
За жените свят широк, голям "пазар" от свободни мъже в Бг и извън Бг!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 588386514a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Същата възрастова разлика в полза на мъжа, същата ситуация с дете, дори моята и твоята заплати се припокриват и неговите също. Имам чувството, че така си избиват комплекса, ще сме доста по-млади и наистина 110 за мъж с дете и семейство и мъж на тези години са малко пари и не е и жената виновна, това отношение не го разбирам тотално и мислех, че е само при мен, но явно не....

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: aa0a8e6a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   е какво са 600 лв. За нея не е добре да изкарва толкова малко пари. Как ще го напусне ако взима 600 лв. Тя само наема и сметките не може да плати. Прав е донякъде мъжа й. Трябва да се стреми към повече не може за се примирява с малко още повече. че има и дете.
Защо пък само въжа да трябва да работи за по-висока заплата.
Ами ако почне да я бие как ще се измъкне с тази смешна заплата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker