Какво ми става ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво ми става ?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1106 пъти
Мъж на 20г. Не мога да общувам с хората, притеснявам се и не знам какво да говоря, да не говорим в социални събития с много хора.С момичетата по-голям проблем, нито мога да се осмеля да пиша, нито да разговарям с някоя на живо, още повече да изляза с нея, защото блокирам, не знам какво да говоря и според мен си мислят, че съм скучен.С баща ми се караме често поради това, че не ме е виждал с момиче, но не мога да обясня за проблема си.Той повтаря само колко съм задръстен, шматка, как той е правил и други, но подкрепа в него не намирам в крайна сметка, само смъкване на самочувствието.Имам чувството, че не знам къде вървя и всичко което правя е неправилно.Дори от притеснение не осмислям ситуациите около мен, не знам с какво намерение са хората когато разговаряме, какво да говоря и какво не, много лесно мога да се поддам на измама.Искам промяна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: ea6a27b352
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Е, важното е, че си се осмелил да пишеш за това тук! И не търси резултат на секундата. Това е като омагьосан кръг, понеже не виждаш някаква разлика от сега и преди.
Това, че баща ти те критикува не е никаква подкрепа, ако му споделяш и за напред резултата ще е същият.
За външните хора не трябва чак толкова да се стесняваш и съмняваш. В живота често хората имат по един най-много два истински приятели. Другото е "познати", ако се интересуваш от мнението на "познатите", няма смисъл да отделяш чак такова значение.
За момичетата мисля, че ти е рано, млад и зелен както се казва. Важно ли е за теб да си с момиче "на всяка цена", "защото трябва"? Това става с времето, спонтанно и с доверие. То, така "щото трябва" знаеш ли колко грешки може да станат. Учи се, образовай се, момичетата харесват тези, които са стъпили здраво на краката си и най-вече доверието е важно. Вярвам, че ще го усетиш, когато му дойде времето. Не бързай!

За разговарянето или отсрамването, преди време не можех да говоря пред група хора. Това стана, когато се наложи да споря с преподавател, защото имаше недоразумение. Най-лесно се говори и споделя с непознати. Нито те знаят кой си, нито от къде си, не те съдят, и може да са по-обективни и т.н. Така случаен разговор, за времето, дори една усмивка е общуване.
Хайде престраши се и заговори някой. Дори да отстъпиш място в градския транспорт на някой възрастен, за задържиш вратата на майка с количка или възрастна дама. Ние се учим всеки ден на нещо, по малко.

Ж 34г.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a56813f74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ония ден на един паркинг в единия от моловете в София, чувам баща да вика на сина си - Ти малоумен ли си, ти малоумен ли си, а въпроса на сина му беше от сорта на как ще си намерим колата или нешо такова, защото паркинга е огромен наистина.
Та се замислих колко ли псевдобащи говорят на синовете си по тоя начин. После те обвиняват, че за нищо не ставаш, а реално ти си олицетворение на селското и некадърно възпитание, което ти е дал. Жените после обвиняеат мъжете, че са слабаци, а рядко се замислят, че са такива заради липсата на баща.
Разкарай се от баща ти, това е моя съвет. Спри да го слушаш. Единствено твоето мнение за теб има значение, а не какво някой друг мисли за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bf9bc6b668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спри порното. Тотално. Канализирай неудовлетвореността която ще последва в реалния живот. Ще спре да ти пука какво мислят другите, ще имаш много повече самочувствие. Азбучна истина, която самият аз научих от този сайт тук - някой ми даде и този линк - yourbrainonporn. com. оттогава не съм гледал. Три месеца вече. Промените са очевидни при мен. Кураж ( :

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e4f5f41938
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Здравей, аз съм на 13 години и понякога и аз се притеснявах, беше преди около 5 години когато започнах училище. Тогава никой не ми каза, , Днес е първият учебен намери си приятели и забавлявай''. Родителите ми не ми казаха това, когато бях сред децата те си говореха, а аз бях притеснена и не говорих с никого 6 години по-късно нямам никакви приятели. Така че не се притеснявай и давай по-смело. Същотака номер 1 е прав не трябва да си задължително с момиче, освен ако не харесваш някоя.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 8cbf84f88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спокойно ще се оправиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker